Vilken jävla dag.

Dagen har varit upp & ner! började jobba klockan 9 imorse och allt flöt på tills klockan vart 10, då vi knackade på på ett rum och dom öppnade, då sprang deras lilla hund ut från rummet, ner för trapporna och ut genom entrén. visste inte alls vafan vi skulle göra, så vi bestämde oss för att gå ut och hjälpa till. fick syn på hunden vid On/odenbacken eller vad den heter så vi kutade dit, men den jäveln var snabb. sprang genom stan runt och runt sen till tågstationen där typ 50 per satt och väntade på tåg/buss och nästan alla förutom dom som stog på perongen hjälpte till haha! shit hur det lär ha sett ut. bussar & bilar stannade lite titt som tätt för att inte köra på hunden. efter en timmes försök till att få in han så var vi tvungen att ge upp och gå tillbaks till jobbet.. hörde att dom fick tag på hunden 3 timmar senare.. stackarna! och då var hunden på arbråvägen.

efter jobbet så vart det direkt hem & göra mig klar för dop i Söderala, det var lilla Melvin som skulle döpas den här gången! Han har växt mycket sen sist jag såg han, så söt! sen bjöds det på fika & smörgåstårta, muuumms.

nu är det ganska bestämt att jag & Amme åker till England i slutet av augusti / början på september.
ska boka biljetter den 12e! ska bli så skönt att åka dit helt själv med bara syrran som sällskap, & få umgås med alla släktingar. längtar nu! måste bara bestämma vilket datum vi blir borta så jag kan säga till på jobbet.

jag kommer ju inte kunna sova inatt. somnade kl 18 och vaknade 21. och nu har man suttit och druckit coca cola också, får se hur det här går. men jag känner mig faktiskt ganska slut så ja..

var ju barnvak efter Kevins dop igår åt Teo! men jag slapp vara själv iallafall.
bror Kris var sällskap tills teo skulle sova. Trevligt att umgås med han lite också, händer ju inte allt för ofta!
Vi tog en tur i bilen till stan och kikade med Teo, åt på max & köpte godis åt plutten.  & som kris sa när vi satt utanför max i bilen & åt, " det känns som att vi är ett Incestpar " haha.
har haft en stressig men skön & trevlig helg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0