I MISS YOU!


Nattuggla

Har lyckats vända på dygnen totalt nu.. sist jag kollade på klockan imorse var 05.30 och somnade en liten stund efter. Var inte ett dugg trött inatt alltså, fattar inte. Jag som JÄMT är trött oavsett vad. Vaknade iallafall vid 12 så ska försöka lägga mig nu snart så jag kommer upp till skolan imorgon, om jag nu lyckas somna.

Har varit en lugn dag idag. Åkte till Edsbyn för att hämta Amme. Pecca & Lelle var så snäll och följde med då jag inte hittar i Edsbyn tro det eller ej haha! Är tamefan ALDRIG där. Efter det så åt vi alla lite mat, sen åkte jag och Amme till Granbo för att hälsa på mamma å pappa och kom ganska nyligen hem till Granberg.

Har noppat ögonbrynen och bättrat på naglarna lite. Sitter och längtar till lördag då vi ska till Valbo, måste verkligen hitta kläder! Ser verkligen ut som ett sunk nu då jag inte hittar ett enda par jeans här hemma.

Näe men det var väl allt däh!

Måndag

Känns helt underbart att man har 4 dagars helg måste jag säga! Har verkligen behövt denna helg då jag inte gjort ett skit. Har sovit så länge jag velat, och bara slappnat av. Va hem till Malin & Jimmy för att fira sötnosen Liam i söndags, fick jävligt god tårta som Malin gjort och satt där och pratade ett tag :) Det är det jag har gjort hela helgen haha.. Idag åkte jag ner till Karlslund för att lämna in den sista lönelappen så nu är jag helt klar där. 

Har även börjat spara pengar igen och jag måste säga att jag har blivit ganska duktig på det! Har råd för en till resa redan nu om jag vill, men läre väl vara hemma ett tag. Men guuuud så lockande det är att bara gå in på sidan och klicka "boka". Tror jag har kommit på tankarna att jag måste leva lite nu medans man kan, och jag verkligen älskar att resa och flyga flygplan, vafan jag älskar till och med att bara vara på arlanda? haha. Så jag ska fan passa på att resa så mycket jag kan i livet och så mycket ekonomin tillåter, men som sagt, läre spara lite först.

På lördag så ska jag, mamma, Teo och Elin till Valbo och jag hoppas som fan att jag hittar en del kläder för det behövs. För tillfället så hittar jag inte ett enda par jeans..vettefan vart dom tagit vägen? och jag har levt tillräckligt i mina mjukisar nu så jag måste hitta byxor iallafall.

Ska även komma igång med "träningen" igen.. dvs promenader och äta nyttigare. SÅ jävla less på mig själv för tillfället så det finns inte. Usch, kan knappt kolla mig i spegeln längre känns det som.

Näe men det var väl allt det, avslutar med lite bilder från Tunisien.. VILL TILLBAKS! fryser ju arslet av sig här hemma.













Låten ♥ haha! Körde bombadance vid poolen varenda dag typ!

Hmm

Kanske ska börja skriva lite igen? fast samtidigt så känner jag att det suger. Är ju inte till nån nytta ändå för det jag vill berätta berättar jag ju till mina vänner så. Meeeen det är ju tidsfördriv och det behöver jag ikväll känner jag, då typ inga vänner är hemma eller i närheten eller vaken!

Jag har lyckats vända på dygnen sen Tunisien och det märktes i veckan då skolan började... sov över varenda dag haha. Men det ska jag försöka ändra på.

Fick ett ganska så bra schema men ändå inte. Vi är ledig måndagar och tisdagar, så då får vi cp lång helg. Men onsdag och torsdag slutar vi 4 och fredagar slutar vi 3.. lite drygt men ska inte klaga! Har även snart praktik i 4 veckor igen.. skrev upp mig på operation, ambulans och vafan var det mer? jo.. IVA. Så lite spännande läre det ju bli :) Nya upplevelser.

Har även börjat spara pengar igen, för jag ska då tamefan bort härifrån så fort jag bara kan. Har hamnat i en jävla svacka sen vi kom hem från paradiset i Tunisien. Jag behövde den där resan så sjukt mycket, och när man trivs som bäst så skulle vi hem hit till detta jävla rövhål till stad. Usch.. men som sagt, snart ska jag iväg igen hoppas jag på! Måste iallafall tacka Amme & Elin för en sjukt underbar resa! ♥

Ligger just nu i soffan och har myst ner mig under täcket eftersom det är svinkallt och det är mysigt. Kollar på bröllopsfotografen och har nyss målat naglarna mina i metall lila färg haha.. jag tycker om lila!



Imorgon så ska jag & Amme på kalas hemma hos Malin & Jimmy då lilla sötnosen Liam har fyllt 1! :) Sen efter det så vet jag inte riktigt, ska försöka ta mig en promenad iallafall.

Näe nu ska jag kolla klart på filmen.. ska även försöka skriva lite om Tunisien i nästa inlägg eller nått.


RSS 2.0