Helgen

Har haft en riktigt bra helg faktiskt. Fredagen så var vi i stort sätt i bilen hela dagen då vi skjutsade Giuseppe till Skavsta flygplats, lite tyst och tråkigt nu när han åkt hem faktiskt! Kom hem runt 20 tiden på kvällen och var helt slut. Fick iallafall sova ut då jag vaknade runt 13 tiden när Elin och hennes mamma kom förbi en sväng. Fick skynda mig lite med att åka ner på systemet och handla, sen skulle jag handla lite annat, sen hem och duscha, torka håret, sminka mig, locka håret och klä på mig för jag & Amme skulle vara i Arbrå kl 17.00 för att äta mat med ett gäng. Förutom att vi fick vänta i 1h och 30 min på maten så var det trevligt!

Efter det så gick jag & Amme hem till Kris & Helena och hälsade på en liten sväng, satt där och pratade ett tag, sen drog vi till IP och festade vidare tills kl blev 22 då vi fick skjuts av snälla Helena till Bollnäs :) Där var det Tranan som gällde, mycket folk och kul var det! Kom väl hem runt 03 tiden om inte senare?

Idag har man mått lite sådär, var nyss ut på lite äventyr med Malin, Pecca & Amme haha. Mer behöver jag inte säga.
Ska snart sova tänkte jag, har skola imorgon.

Köpte mig ett sött litet mobilsmycke idag i en sån där automat på Willys haha, en gris i klänning!


På måndag..

Då jävlar börjar träningen. Och då menar jag inte bara ynka promenader. Har nu äntligen köpt ett träningskort där allt förutom relaxen ingår. Elin köpt ett med så då slipper vi träna själva :) Har bokat ett Core pass nu på måndag, på onsdag har vi bokat Afropowerdance och på torsdag ska vi simma! Ska även försöka klämma in promenader då jag kan och har tid :) Är så mysigt att gå ut och gå i sånt här väder!

Idag så vart det ingen skola för min del. Skulle med & skjutsa Giuseppe till Skavsta imorse. Kom hem klockan 20 ikväll, och jag är så förbannat trött! Åkte även förbi Camillas arbetsplats och tutade, försökte se när hon stog och vinkade men det var så jääävla många bilar så han inte se hennes plyte bland vimlet :( haha, men hon hörde våra tutningar iallafall!

Har planerat att åka och hälsa på den filluren om en månad! Har ju inte varit och hälsat på där i Stockholmslandet sen hon flyttade dit den jäveln. Blir nog där över helgen, kanske någon mer dag och hon kan. SKÖJ!

Imorgon så ska jag kila ner på stan och kika en sväng, läre även in på systemet och handla lite för jag & syrran ska till Arbrå och äta och sen festa! Frida & Johanna drar ju till Australien dom jävlarna så måste hinna säga hejdå och festa lite med dom! Lite avis då :) Kommer bli kul!


Just keep swiming..

Har inte riktigt haft tid att blogga denna vecka känner jag. Giuseppe är ju här på besök så vi gör saker i stort sätt hela tiden. Han kom i Fredags, vi kom hem runt 4 på morgonen så då sov vi bara ut dagen efter.. eller iallafall alla andra. Jag åkte till Söderhamn till brorsans jobb där han var så snäll och bytte till vinterdäck på min lilla pärla! Fyllde även på olja och kylarvätska.. tror det är en liten läcka där! Men jag kan inget om bilar så det skiter jag i!

Senare då på kvällen på lördagen så kom det 33 pers hit till Granberg, fick det iallafall till det. Festade, åt tacos och hade det jävligt trevligt måste jag säga! Otroligt lyckad kväll :) Kom många som det var längesen man såg och mycket blandat folk! Runt 22.15 tiden började folk dra sig ner mot krogen och även där var det skitkul. Måste fan göras om det där!

Söndag, alla var sliten och bakis. Åkte till Granbo och åt mat där sen hände det inte så mycket mer tror jag? Sov mest ut vilket behövdes.

Måndag:
Jag, Amme, Mamma & Giuseppe drog ner på stan och kikade lite, åt på Roma och sen klockan 15.00 så hade vi bokat tid till bowling då även Helena B, Hanna & Elin kom :) Jag vann såklart hehe.. ;)
På kvällen så åkte vi till Arbrå och hälsade på Kris & Helena och fikade, spelade lite GH och pratade, treeevligt som vanligt!  Sen hem å sova.

Igår
så gjorde vi inte heller nå speciellt.. jag & Elin köpte oss ett träningskort på sporthallen, och det kortet gäller för allt där utom relaxen. Nu jävlar ska det bli ändring! Efter det så drog vi till Take Off på kvällen och pappa bjöd oss alla på mat :)

Idag har det varit skola som gällt, och efter skolan så drog jag, Elin, Malin & Lelle och simmade i 45 minuter, jävligt skönt men jobbigt på samma gång! tror jag simmade 34 längder, det är en start iallafall.

Nu sitter jag hemma och vet inte alls vart dom andra är. Tror vi ska äta i Freluga runt 19 tiden så jag ska väl dra på mig lite smink och göra mig klar.

Det är det som hänt sen sist jag bloggade, PUSS!

Fler tips till Halloween


sällskap i sängen?


Likpåse?


gammal tant?


Avhugget huvud?


Tinkerbelly?

BuuuurrRR!

Fyfan vad kallt det är idag då! Håller ju fan på att frysa ihjäl. och nu är det inte ens i närheten vad det brukar kunna bli, och det ska bli den kallaste vintern på tusen år har jag hört ryktas. FYFAAAAN. Fick stå och skrapa rutorna på bilen i en jävla halvtimme imorse så jag höll på att komma sent till skolan. Ett tips: Köp aldrig en isskrapa på fyllan, för den kan suga lika mycket anus som min gör.

Inte nog med det så höll jag på att köra på nån jävla tattare utanför skolan som verkade tro att det är övergånsställen precis överallt, hade fan varit rätt åt han med en liten puff. Var ju bara nån cm ifrån. Och stressad som en gris var man. såååå min dag har börjat TOPPEN! :)

Ska alldeles strax ta mig en varm och skön jävla dusch för att sen lägga mig i min nybäddade säng och mitt nystädade rum, uuuuuh så mysigt! Ska fortsätta städa imorgon innan vi åker till Skavsta för att hämta Giuseppe!

Shakira ft Dizzee Rascal - Loca


Fixat & Klart

Nu är nästan allt fixat till min halloweendräkt. Får se om det blir flipp eller flopp haha. Ska bara införskaffa mig klädseln som inte kommer att vara nå dyr. Kommer bli en jävligt kul kväll har jag en känsla av! Har alltid haft kul på Halloween Tranan :)

Åkte till Gävle idag med Elin, Lelle, Malin & Pecca. Vi gick och kikade i Kalas & Co och Party Queen efter lite saker. Fanns jävligt roliga grejer haha. Sen strax efter 4 åkte vi hemmåt. När jag kom hem så kom Elin B hit så åkte vi till max med henne som sällskap och nu sitter vi här! Hon ska få Tunisienbilderna av mig, och vi sitter och gluttar lite på Paradise Hotel.

Blir nog en tidig kväll ikväll!

Några bilder sen Gävle.








Gävle, Heartbreak

Igår kl 17.00 gick tåget till Gävle, jag, Amme & Pecca åkte dit för att festa lite. Vi hamnade hemma hos Jerry där några fler va. Runt halv 12 då åkte vi ner på Heartbreak och hade så jävla kul! Nya människor träffade man också :)
Hade riktigt kul faktiskt. Synd bara att jag inte knäppte så mycket bilder, men har några få från förfesten. Tror Pecca har fler, ska fråga om hon kan skicka dom sen!

Har legat i Granbo hela dagen och degat och varit allmänt seg. Kom nyss hem till Granberg. Lilla StekarN kom och mös med mig hela morgonen, gopluppen! Han är ju i Granbo nu för tiden, han trivs som fisken i vattnet där tillsammans med mamma och pappas katt. Så han får vara kvar där och må bra :) Där finns det dessutom en hel jävla massa skog som pluttarna kan leka i haha, istället för storvägen här.

Nä nu ska jag piggna på mig lite, PUSS!




Heeeeelg!

Nu har man äntligen helg. Fick det iofs igår. Sov ut som fan idag, och har varit i Granbo. Fick nyss mammas goda mat och snart ska vi in till Bollnäs och jag ska hem. Ikväll blir det att äntligen umgås med Elin, var ju hundra år sen vi bara umgicks! Kommer bli treevligt.

Imorgon så ska jag väl vakna i skaplig tid iallafall. Måste hinna ner på stan och köpa mig lite alkohol och efter det så blir det tåget till gävla kl 15? eller 14.50 eller vad det var. Där ska vi kolla på hockey (vilket jag för övrigt hatar att kolla på) och efter det så blir det fest och krogen! Troligtvis heartbreak. Känns som att det kommer bli en bra helg.

På söndag ska jag väl bara ligga och döa, eller om jag är någorlunda pigg så ska jag försöka promenera lite och städa klart garderobjäveln. Ska även städa lite måndag och tisdag.

Hade ju min sista praktikdag igår, och om en månad så har jag 2 veckors praktik igen på samma ställe. Min handledare fyllde i halvtidsbedömningen igår och jag blev glad. Fick VG hittills! Jag som sovit över å greja haha. Men jag trivs iallafall där, så det är bra.

Har fortfarande inte tagit några bilder, men lär väl bli ändring på det nu i helgen :)


Halloween

Ja nu närmar sig halloween och jag har suttit och kollat på lite kostymer. Hittade några roliga som man kanske skulle slå till på?



Ett dass?




En staty?



En öl?


Eller en docka i låda?


Tröttast

Såklart när man har "jobbat" kväll och ska upp klockan 05.30 för att börja kl 7 så kan man inte sova!! Fick nå fel inatt. La mig lite tidigare än 12 och skulle sova, men det gick tammefan inte. sista gången jag kollade på klockan så va hon 02.00 sen ville jag inte kolla på den nå mer, men jag låg säkert vaken en timme till. Så har inte fått många timmars sömn natten som varit så idag har jag varit hur jävla trött som helst!

Har varit och handlat lite smått nu ikväll och tänkte strax hoppa in i duschen och sen försööööka sova igen då. Huvudsaken jag inte sover över igen, skulle vara lite pinsamt.

Har bestämt mig också att från och med måndag så ska jag köra hårt med kost och promenader och träning och sånt. Nu jävlar ska gravidkulan/ölkaggen bort. Så jävla less så det finns inte! Måste verkligen klara det denna gång och hålla igång det. Tänkte börja lite smått redan imorgon men ska köra hårt från och med måndag och börja skriva upp allt så man kan hålla lite koll.

Aja trevlig kväll på er.

Sista veckan

Är inne på sista veckan på praktiken nu och jobbar 7-16 imorgon och torsdag sen är det skola som gäller igen i några veckor sen har jag 2 veckors praktik på samma ställe igen.

Därför har jag inget roligt att skriva just nu i bloggen för jag praktiserar bara känns det som. Och inga nya bilder har jag tagit heller. Måste fan börja använda min nya kamera lite mer :) Kanske ska knäppa lite höstiga bilder snart.

Har fortfarande kännslan i kroppen att jag vill iväg. Vill inte vara kvar och fastna i den här hålan. Vill uppleva en liten del av världen iallafall, och göra något nytt och inte samma rutiner varje dag som här hemma. Men det dröjer väl ett tag innan man kan ta sig iväg! Kan ju göra småresor iallafall, vara borta 1 vecka eller 2. Tunisien ska jag till igen iallafall, för fyhelvete vad bra jag mådde där borta och FAN vad kul vi hade! :)

Näe nu ska jag sluta svammla. PössN

Måndag

Har varit ledig idag så då passade jag på att sova ut ordentligt. Har mest legat och kollat på America's next top model och efter det så åkte jag till Granbo en sväng och hälsade på. Nu sitter jag här på Granberg igen och kollar på Simpsons, väntar på att Paradise Hotel ska börja, är ju så jävla kul att se hur folk skämmer ut sig :)

Efter det så ska jag börja rensa min garderob som är ett stort jävla kaos. Hittar inget där inne och sen ligger det berg av kläder i mitt rum som jag måste hänga in. Ska även rensa bort det som jag inte använder. Jag skulle fan vilka ha en walk in.. fatta vad härligt? Nån dag i livet så ska jag tamefan ha en sån :)



Drömma kan man ju..

Trevlans Bananer

Har haft praktik idag 07.00 - 16.00.. tur jag är duktig på att sova över haha. Vaknade halv 8 och hade lite småpanik men det gick bra. Åkte ner på öster och väntade tills jag såg nån. Dagen rullade iallafall på. Somnade som en stock när jag kom hem, och det beror nog på att jag somnade så sent. Annars så är jag allmännt (?) pigg måste jag säga. Mycket piggare än förr.

När jag vaknade vid 20 tiden så frågade systeryster om jag vill med ut. Visst tänkte jag, hade ju inget bättre för mig. Så jag och syrran åkte dit och det var blandat med tråkighet och trevlighet! Trevligt att träffa folk men synd att det inte var fler ute.. fast iofs så kom det ganska många mot slutet. Var iallafall skapligt nykter! Helt otroligt :)

Nu ska jag strax lägga mig. Börjar inte praktiken förens kl 13.00 så jag kan sova en stund iallafall. Är ledig på måndag och då ska jag passa på att sova ut :)

GODNATT!

Fredag

Ja det är fredag och jag har praktik hela helgen. Tur att arbetskamraterna är trevlig och snäll iallafall :) Fick även en liten skymt av Pecca imorse och ikväll hihi. Dagen har rullat på, men har faktiskt varit lite trött idag nu på kvällen iallafall. Förmiddagen gick hur bra som helst och jag kom upp ur sängen fort imorse och det brukar inte hända.

Börjar 7 imorgon bitti så jag ska alldeles snart hoppa i säng. När jag kom hem från praktiken så var Mamma här, sen kom Helena och sen kom Sebban & Erik, man blir alltid glad av att se dom filurerna :) GOGRABBAR!
Dom skulle festa ikväll och jag vill så jääävla gärna festa med dom, men har som sagt praktik. Så jag hoppas på att jag kan festa med dom nästa eller nästnästa helg, var allt för längesen man umgicks och festade med dom!

GODNATT!

Praktik

Idag går jag 7-11 sen 15.45-21.30. Är hemma på timmar nu och slappar lite. Har precis tryckt i mig lunchen som bestog av köttbullar, potatismos, lingonsylt och brunsås. MUMS! Sitter i soffan nu men tänkte snart lägga mig ner och kolla på tv och se om jag somnar eller inte.. är ju inte nå trött nu för tiden ;) hihi.

Praktiserar även hela helgen vilket suger, men hoppas på att nästa vecka ser bättre ut än denna. Ledig torsdag endast, så hoppas på fler lediga dagar nästa!

Igår kväll så åkte jag till Framnäs till Malin med familj. Vi tog oss en jävligt skön promenad, en ganska lång en och det behövdes! Och aaaalltid lika trevligt att umgås med henne :)

Aja nu ska jag kika på lite Simpsons, HERRÅ!

Vintershopping

Drog ner på stan idag runt 14.30 med mamma, sen kom Lelle och gjorde oss sällskap så mamma åkte hem. Gick runt och kikade lite och hittade mig faktiskt en välbehövlig vinterjacka, vinterskor och en halsduk, eller ja snood som dom heter. Köpte också ett puder så nu är man lite fattigare.

Jackan är av märket McKinley och kostade 1200:- på Intersport. Fast min är svart & inte vit som på bilden :)


Skorna är från Deischmann eller vafan det heter, samma skor som jag hade förra året. Fast vita och inte bruna som på bilden. 299:-




Och snooden var en vit stickad mysig jävel som jag inte hittade bild på!

Tack för idag Lellä! :)

Och piggheten sitter kvar, så jag är fortfarande hur pigg som helst. Fyfan känner mig som en ny människa haha. Har alltid varit sådär trött som jag va så länge jag kan minnas, så det känns JÄVLIGT skönt att äntligen vara pigg och inte behöva vila. Hela dagen igår var jag pigg, ända tills klockan vart 02.00! Helt jävla otroligt. Hoppas det förblir såhär nu då. Så för er som är trött så kan jag fan rekomendera Blutsaften!!


Förkyld

När jag vaknade imorse så mådde jag skit, så jag rinde till praktikplatsen och sa att jag blir hemma. Har varit krasslig i några dagar men idag mådde jag skit. Näsan bara rinner, halsen gör ont, huvet och hela kroppen gör ont. Har ätit lite glass för halsen och bara legat i soffan sen jag vaknade. Har haft Malin här brevid mig som sällskap :)

Hoppas jag blir bättre tills imorgon för jag måste verkligen ner på stan och uträtta lite ärenden. Bland annat så måste jag in på banken och hämta ut sista lönen och även ta ut pengar. Tänkte även kika runt efter en jacka, väska och lite smått för vintern.

Nu sitter jag och väntar på att jag ska få hem The Sims 3 som jag tänkte roa mig med idag. Vart så sugen när Malin började spela! Var 100 år sen jag spelade det :D Kommer ihåg när det kom ut första gången hur jäävla länge man satt och nötte!


Nu jävlar..

ska min trötthet försvinna!! Åkte på Willys igår och köpte mig en jävla flaska med blutsaft. Provade lite idag och det smakar helvete kan jag tala om. Men jag hoppas verkligen att jag blir piggare och det snart! 102 kr gick skiten på.



Idag så har jag bara varit på praktiken. Gick bra idag, sov inte över hehe. Men var så förbannat trött ett tag på eftermiddagen så jag somnade sittandes haha. Men jag vaknade efter en sekund typ, men ögonen ville inte vara öppna över huvudtaget. GÅr 7-16 imorgon sen är jag ledig torsdag och sen jobbar jag hela helgen. Känns inte precis som en toppen vecka med tanke på att jag åkt på en jävla förkylning. Kittlas i näsan hela tiden och snoret bara rinner, och halsen gör förbannat ont, men har sluppit febern än sålänge. Hoppas den inte dyker upp.

Fick besök av Mamma för en stund sen också, och strax efter att hon kom så kom Malin hit. Det var meningen att vi skulle kolla på Kick Ass men det vart aldrig av för det tog tid att ladda ner och greja, skulle bli så sent. Och jag måste lägga mig snart om jag ska orka upp, är helt slut idag.

Har dock varit duktig och lagat matlåda och diskat och handlat.

ÅÄÖ

Nu är man hemma i Sverige igen och har varit det sen i fredags natt. Flyget hem gick bra förutom bitterkärringar från Stockholm som klagade på ALLT, och att en kopia av runnerström i hippieformat satte sig brevid mig.. såklart. Stank så in i helvetet gjorde han också, men jag knäppte på den lilla fläkten som man har ovanför huvudet och riktade den mot min näsa så jag kände inget :) SMART eller hur?

Landade iallafall 23.20 och där stog Pecca å Mamma som var små änglar som hämtade oss. Jag fick dock köra hem från Skavsta och det gick kanon! Var en aaaning trött, men mamma bytte med mig vid tönnebro för då kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Kom hem till Granberg kl 5 ungefär och somnade.

Vaknade vid 13 tiden och drog ner på systemet och på kvällen blev det fest och fyfan vad kul jag hade för en gångs skull på Tranan! Det var mycket folk och en perfekt fylla! Hände en maaassa roliga saker också men orkar inte rabbla upp dom! Kul var det iallafall :D

Idag började praktiken för min del, och jag sov över. Inte det bästa kanske, men smsade handledaren och meddelade att jag blev sen och kom dit till kl 10 istället för 7. Sen rullade dagen på och nu sitter jag här.

Om ni vill se bilder från Sicilien så får ni kika på min facebook om ni inte redan sett dom, orkar inte lägga upp dom här för internet och allt är segt.

RSS 2.0