HEHE

har varit en bra dag idag, började lite dåligt med att jobba, mitt humör sänks bara av att veta att ryssarna är där, euuh. men men, dagen rullade på och på slutet så fick jag & en till en varsin 100-lapp i dricks av en rar liten gubbe haha.
tackar och tar emot.

sitter hemma nu och tänkte vila en liten stund, sen hoppa in i duschen och göra mig klar för ikväll.
Familjen ska nämligen hit och äta tacos och dricka vin, MYS! och imorgon lutar det mot utgång tyckte jag en liten fågel viska.. hoppas på att många ska ut!

ska försöka ta mig en till promenad senare ikväll om det inte blir för sent, måste hålla igång nu medans jag har energi till det! inte ofta jag har det inte. 

Snart helg

jag & amme kollade ju på "The haunting in Connecticut" igår, och fan vad bra den var!
jag satt med täcket över ansiktet halva filmen haha, och jag somnade inte förens vid 03 tiden inatt, inte så jävla lyckat. var ganska trött på jobbet imorse, så nu hag jar precic vilat i 3 timmar.
Filmen var faktiskt riktigt bra! rekommenderar den starkt till alla som tycker om skräckisar ;)

ska snart ta och kika på nyaste Ice Age med Amme också, och efter det blir det en promenad igen!
vi har blivit riktigt duktig tycker jag. måste försöka hålla igång nu. har varit ute och gått varje dag sen måndag minst 1 timme, wohooo.

Imorgon kväll så ska alla i familjen till Granbo och äta tacos och ha myskväll med vin och sånt.
ska bli riktigt mysigt faktiskt, får se vad som händer resten av veckan!

Blev helt förskräckt när jag kom till jobbet imorse för den delen.. det första jag såg när jag klev in genom dörrarna var ryssar, jag kände hur jag ville springa därifrån. jag hade ju fan glömt att dom jävlarna skulle komma och nu blir dom kvar ett tag. fyhelvete vad dom stinker svett, och äcklig är dom. USCH.

näe film med Amme nu, HEJ!

The Haunting In Connecticut

jag & amme ska strax ta och kika på The haunting in connecticut, bara den blir klar nångång.
alla har sagt att den är skitläskig så vi får väl se hur det blir! hoppas bara att jag kommer kunna sova för jag ska upp & jobba imorgon. Den verkar skitsnuskig iallafall, jag älskar och samtidigt hatar spökskräck! och sen att den här filmen är baserad på en verklig händelse gör ju inte saken bättre haha. skriver sen hur den var!

Trailer:



Dizzee Rascal


Kvällen

vart en ganska rolig kväll igår, hade då inte tråkigt iallafall.
först så drog jag och Amme ut och gick/sprang runt halv 7 tiden i en timme, sen kom Gabbe hit och kikade på Idol med oss, och efter en liten stund så kom Elin över och kikade med oss också :) efter det så drog Gabbe och jag skulle åka och tanka, men jag kan inte och vågar inte tanka själv så Elin fick följa med som moraliskt stöd haha.
Det är ganska kasst att jag inte kan tanka själv nu när jag har haft körkort i 10 månader, men jag lär mig väl nån dag :) efter det så drig Elin hem iallafall. så jag satte mig vid datan en sväng, och runt 23.30 tiden så tar jag och amanda en joggingtur på 30 min, skönt satan! men lite för mörkt för oss så vi vände efter ett tag.
runt 01 -02 tiden så gick vi hem till Leffe (som inte var hemma) och hälsade på Käcken, Persson & Arve.
satt kvar och pratade och skojade till 05 imorse!! vaknade 15.00 idag haha, inte lyckat.

får se om jag lyckas somna ikväll.. .skulle vara bra med tanke på att jag jobbar imorgon.
och jag som skulle på stan idag, vart ju att skita i det idag också haha. får ta det efter jobbet imorgon istället för då SKA jag handla.

näe nu ska jag mysa i sängen framför en film och värma mig, så JÄVLA kallt ute ju!
och jag märkte att jag hade sovit med fönstret öppet inatt så skulle inte förvåna mig om en förkylning är påväg.
sist jag var förkyld så slutade det med att jag hade hosta i 1 månad. kunde inte sova bra under den månaden inte.

Näe men pussheeeeej.

The last house on the left

Gabbe kom hit igår runt 21 tiden, så åkte vi bil en sväng och tänkte kika efter lite björn och spökhus men det fanns fan inget haha. så vi bestämde oss för att åka hem hit och kika på film istället och det vart The last house on the left som var skitbra! handlar om en tjej som åker till deras sommarstuga med hennes föräldrar, så bestämmer hon sig för att åka och hälsa på en kompis som hon inte sett på länge, och dom träffar på en kille som erbjöd dom en rolig stund med knark osv...dom nappar på erbjudandet och sen får ni se vad som händer efter det, men tror att dom ångrar det starkt ;)

den filmen rekomenderar jag verkligen! skitbra men ändå riktigt jävla vidrig!
mycket blod i den.


Duktigt

Idag har jag varit LITE effektiv iallafall.. jobbade först från 08.00 till 13.30 sen åkte jag hem och vilade en stund, sen direkt när jag vaknade så började jag att stöda mitt rum och tvätta alla kläder, så nu skiner det i mitt lilla rum! efter det så tog jag mig en promenad på 30 min för att jag tänkte hinna hem tills att Idol började.. och inte FAN är det någon Idol ikväll inte.. varför?? jag hade kunnat gått mycket längre ju. men ska ta mig en promenad imorgon också, måste verkligen börjar röra på mig mer..  börjar bli latare och latare haha.

är ledig imorgon & onsdag iallafall, skönt! sen jobbar jag torsdag och fredag och är ledig i helgen.
vet inte alls vad som händer och sker, sånt som märks.
ska iallafall försöka ta mig en promenad ner på stan en sväng imorgon för jag för lön då, tänkte köpa mig lite värmeskydd till håret så det inte tar så mycket skada när jag plattar, sen kika på lite kläder kanske?
fast blir nog inte att jag handlar så mycket, läre börja spara pengar igen. lyckades jävligt bra sist tycker jag, för att vara en scandic lön! men nu kommer jag ju kunna spara mer i månaden eftersom att jag har fått 50 % istället för extrajobb :)

är det någon som vet hur man skriver in sig på någon akassa eller något?
har ingen jäääävla aning om hur man gör och vad man ska skriva in sig i, om det ens är akassa jag ska skriva in mig på? haha, ääh får  försöka lösa det där snart.

var iallafall på personalfest på scandic igår, det var trevligt.
vi möttes på scandic 15.30 och åkte varpen en sväng och åt lite tilltugg och hade frågesport och vårat lag vann!
vi vann ett ljusfat och lite ljus, men klantig som jag är så glömde jag paketet så nu vet jag inte alls vart det är.
samlades på scandic sen för lite mat och alkohol.. jag var duktig och körde varannat vatten eftersom att jag jobbade idag, och det funkade fint även fast jag drack en hel del. även jag har lärt mgi ;)

aja, pussheeej.

Soffpotät

jag har suttit i soffan precis hela jävla dagen, lyckat? jag som ville gå ut och gå, men sen började jag tänka på björnar och lodjur så jag sket i det. sen skulle jag behövt duschat också, men då började jag tänka på att det är mörkt och läskigt där uppe så jag vågade inte. HATAR att sova här själv, skrämmer upp mig själv nå förjävligt! haha. fast ikväll har jag haft lite "hjälp" på traven att skrämma upp mig.. Helena & André var so go och rabblade på om spöken och häxor och gubbar som hängt sig här och massa skit, TACK FAN FÖ DÄ!
jag kommer då inte sova gott ikväll, blir att lägga sig på soffan och försöka sova iallafall, får ha tvn på :)

börjar 09.30 imorgon så jag behöver ju inte kliva upp dödligt tidigt imorgon, så då tänkte jag ta mig en dusch på morgonen istället, inte för att jag har lyckats ta mig upp på morgonen för att orka duscha någon gång tidigare, men det är ju värt ett försök till tycker jag.

sov så gott, för det ska inte jag göra!


Granbo

Ja då var man i Granbo igen då, hålan som gud glömde. Sitter kattvakt åt mor & fars katt, passade även på att ta hit Stekarn också, så nu leker dom så fint så, dom små bögarna. vad gör jag? jo jag sitter med mitt arsel i soffan och kollar på ruttna tv program och knappar på datorn, GUUUU vilken rolig fredag då!
ska snart kolla på Idol 09 när det börjar, så kan jag bli LITE road kanske..

jobbar ju hela helgen så kommer inte kunna göra nå roligt i helgen känns det som, buhu. Men på söndag är det personalfest på Scandic iallafall, ska åka warpen och äta mat och dricka alkohol. Synd att jag inte ens kan smutta på alkoholen som är helt gratis eftersom att jag jobbar på måndag och ska köra bil hem sen också, det SÖG ju. annars hade det blivit en fylla kan jag tänka mig.

märks att mitt humör inte är på topp va? känner mig allmänt less nu för tiden och jag vet inte varför.
är skapligt trött på vissa människor och deras beteenden. känner att jag vill flytta och det snart. händer aldrig något nytt och roligt här i Bollnäs och när det väl händer något så vet ALLA om det. träffar aldrig nya människor heller känns det som.

ska börja spara lite pengar till en resa igen känner jag, den här gången en solresa :)


Torsdag

Jag vaknade runt 12.30 idag.. skönt att ha fått sova ut för en gångs skull! jag behövde det.
har nyss ätit frukost och försöker nu klura ut vad jag ska hitta på förnåt. jag har bil och är ledig idag, men såklart när jag är ledig så jobbar alla eller går i skolan, buhu. kanske tar mig ner till hemköp en sväng och handlar nå götta.

var som sagt på sporthallen igår med Helena. Först så solade vi 20 min var i dom nya solariumerna (?)
eller ny kanske dom inte är, men för mig är dom det! man kan trycka på en knapp då det börjar lukta citron hela tiden när man solar, och en knapp för att få en liten dusch med vatten över sig. sen musik osv, var najs!
sen åt vi lite mat som dom kom ner med, sen bubblade vi 2 gånger och sen bastade vi och åkte hem. Var riktigt avkopplande, hoppas vi gör det fler gånger!

är också något less på vissa människor som aldrig fattar.
usch.

näe nu ska jag försöka hitta på något!
PUSS

Mys

om en liten stund så kommer Helena & hämtar upp mig. Vi ska till sporthallen för att sola, bubbla & basta, kommer bli skönt och avslappnande! var längesen jag gjorde nått av allt det där nu haha.
Efter det så ska jag bara hem, funderar på att ta mig ut och springa lite, skulle vara skönt! men jag hatar att springa själv, speciellt i mörkret haha.

har varit ledig idag iallafall, är ledig imorgon också, sen jobbar jag hela helgen!
men det betyder att jag är ledig nästa helg iallafall. Hoppas jag är ledig den 10e oktober också då Markoolio ska vara på Tranan, skulle vara kul att dra dit å kika!

Mamma hade köpt en ny soffgrupp idag också, så nu har vi nya soffor!
slipper den gammla fula blåa saken. Nu står det 2 fina vita soffor i vardagsrummet istället.
där ska jag bänka mig ikväll för att kika på Idol 09!

och jag kan tydligen laga mat också haha. provade att göra nån slags gryta igår med potatis´, korv, morötter, lök, ingefära? och lite till, vart gott! Amme ville att jag skulle göra den igen nån gång, så jag lyckades tydligen (;
inte ofta det händer.

Näe nu ska jag packa ner bikinin och handduken för att åka iväg!
PUSS

(bjuder på 2 grymma låtar innan jag drar.. )





Schema

nu har jag fått mitt schema för september månad, ser bra ut tycker jag!
varannan helg, ledig två dagar och jobbar några, ledig två dagar igen osv.. skönt!
är så glad att jag fick den där tjänsten, behöver verkligen så mycket timmar jag kan få och nu är jag garnaterad ett visst antal timmar per månad en längre tid, fan vad skönt att slippa oroa sig om jag kommer få jobba nått eller inte. nu kanske jag till och med har råd att köpa julklappar detta år? haha.

har även pappas bil i 2 veckor nu som jag ska ta mig till jobbet fram och tillbaks med, kan tyvärr inte köra runt så mycket för jag har inte fått lön än och jag är fattig sen England haha. men jag får försöka klara mig på bensinen som finns i bilen sålänge :) har fått låna bilen eftersom att pappa har åkt iväg med en kompis och hans söner till Italien & Frankrike med bil, fan vad kul det låter! jag hade också velat.

näe nu ska jag ta och vila mig en stund, pusss.

Bakisdag

idag är det en bakis dag, inte för att jag är så jävla bakis, jag är mest slö :)
har klunkat i mig massa cola & chips, skakanske iväg och äta snart med Amanda & Andreas.
ska bli gött.

var som sagt till Foots igår p åfest med Elin & Mattias. Vi kikade på fotbollen och spelade Buzz och jag vann för en gångs skull! jag gissade mest på alla frågor haha..runt 23 tiden drog vi ner på tranan och där var det ganska mycket folk men inte så jävla roligt, som jag trodde alltså. Men det var kul att umgås med Elin iallafall!
vart lagomt full och sen så vandrade jag hem runt halv 2 tror jag hon var. somnade som en stock haha.

blir till att lägga sig i tid ikväll för jag ska upp & jobba imorgon kl 8, och även tisdag. Har iallafall hittat min cykelnyckel nu s¨nu slipper jag gå.

var och hälsade på Malin, Jimmy & lilla Liam igår efter jobbet och gud så söt han är!
satt där och åt och pratade, var trevligt! får ta och hälsa på dom snart igen!

näe nu ska jag dona vidare, pöss.

Buzz

ikväll ska jag & Elin till foots & spela buzz, supa och ha skoj!
var skitlängesen jag var på tranan haha, får väl se hur det blir, lär väl suga som vanligt :P

Ha en bra lördagskväll alla för det ska jag ha!

Englandsresan

har haft det så jävla underbart i England hos våra släktingar, alla där borta är helt jävla underbar!
kommer några skvättar tårar när vi skulle åka hem, speciellt att säga hejdå till morfar. kan ha varit sista gången vi träffat han.. men dagarna har iallafall rullat förbi. har gjort något varje dag.

var bland annat på Safari Park hette det, jag, amanda, debbie & david tog debbies bil och åkte igenom hela safarin som tog 2,5 timme om inte mer. fick se och mata världens alla djur typ haha.
sen fick vi stanna vid strutsarna & kamelerna för att det vart kö, så börjar en jävla struts attackera bilen och försökte äta upp handtaget, jag skrattade så jag grät! var riktigt kul!

sen var vi även med min morbror Greg till hans jobb och fick se allt, han är polis för er som inte vet.
så har han 2 hundar, en för att leta fram droger och en för att jaga tjuvar.
vi åkte till en gammal nerstängd lagerlokal och där fick vi se när hundarna letade crack, cocaine osv haha.. sen fick vi ta på oss skydds ärmar och springa för livet med en hund efter oss, och när hunden bet tag i armen så bet han tills han blödde i käften.. jag tänker då defenetivt stanna om nån polis med hund är efter mig.

sen har vi varit & bowlat, jag förlorade såklart haha. men på nintendo wii vann jag ett par gånger minnsan!
har även varit på pubar och nattklubbar och festat loss. shoppat en hel del har vi även hunnit med.

haft det så JÄVLA bra där borta och resan dit och hem gick hur bra som helst.
nu är det bara att spara ihop mer pengar så man kan åka dit snart igen så det slipper gå några år mellan gångerna. bilder finns på facebook om nån vill se!

RSS 2.0