Måndag

Har varit en bra dag idag. Mamma kom över med en överraskning till att börja med, tusen tack mamma ♥. Sen drog vi ner på stan och kikade lite. Hittade mig ett par jeans som jag köpte. Första par jeans jag köpt på säkert 3 år? Hatar att handla byxor med min fläskröv :P haha. Fick även en tröja jag beställt på H&M idag. Sen ringde brorsan och sa att han fått tag på en baklucka till bilen, så snart kan jag åka i den igen! Tack Kris!! :)

Imorgon ska vi till Granbo och boka biljetter till England också, fyfan vad jag längtar! Har letat och funderat hur mycket som helst på vad jag ska ha på mig på bröllopet.. hittade tillslut en klänning som jag klickade hem. Får hoppas den duger bra :)

Klänningen som jag beställde. Tycker den är riktigt fin jag! Får hoppas den sitter bra på mig bara hehe..


Har även skaffat mig bord och stolar till köket nu, Äntligen! haha.. vart ett barbord och 2 stolar :)



Puff puff

Måste blåsa av damm från bloggen haha.. har inte skrivit på över 2 veckor såg jag. Bor hos Lelleplutt över helgen eftersom båda vi jobbar i helgen. Kan lika gärna passa på och umgås för det har blivit för dåligt med det på sista tiden! När jag vaknade "imorse" vid 14-tiden så hade lelle pyst iväg och jobbat och lämnat en gullig liten anteckning till mig, haha! Snutteplutte då :)

Efter imorgon så tar mitt vikariat slut också, så då blir det till att hoppa runt igen. Jag som trivs på den där gruppen! Ska väl pallra mig iväg till resursen i veckan och skriva upp mer dagar också..

Näe men har väl inte så jävla mycket mer att skriva? Längtar tills nästa helg då jag är ledig. Blir kanske party & utgång med Camilla då, eller nått? Hoppas, är festsugen hehe.. blir inte så ofta nu för tiden :P Är väl iofs bra det också.

Jaja.. GODNATT!


Torsdag

Har varit ledig idag och imorgon, så skönt! Idag har jag inte gjort så jävla mycket. Sov ut som bara fan. Vaknade runt 14 tiden? Var jävligt längesen jag vaknade så sent faktiskt. Nu för tiden brukar jag vakna runt 10-11 tiden om jag ska sova ut hehe.. Har iallafall varit till Granbo en sväng med Amme & Magnus och hälsat på, sen har jag lagat matlådor och nu sitter jag här och har/kollar på en massa serier.

Var även in och kollade på en jävla massa kläder på internet.. det är farligt det när man är fattig kan jag tala om. Det är sjukt det där, såfort jag är dunderfattig så får jag ett shoppingsug så in i helvete och handlar när jag inte ens har råd egentligen. Men när jag har pengar då vill jag fan inte ha nånting!

Imorgon ska det iallafall knäppas kort till passet eftersom att vi drar till England i April och SÅKLART går mitt pass ut när vi är där, så dags för ett nytt. Ska försöka att inte göra samma tabbe som sist heh.. nu slipper jag kanske iallafall se ut som en mördare :) Ska även upp till Elin & Matte för att hälsa på lill Agaton som jag inte har träffat än, är verkligen på tiden!


Lördaaag!

Äntligen lördag och ledig helg! Har nyss varit ner på stan en sväng med mamma och kikat lite. Pissigt jävla kallt var det. Fyndade snus gjorde jag iallafall.. köpte 2 stockar snus och hon i kassan slog bara in en stock märkte jag sen! Jag klagar inte ;) hehe..

Knäppte bild på bilen igår kväll.. såhär vacker är den nu!!
Man blir ju less för mindre om man säger så..


Gud pissar mig i ansiktet

Alltså vilka jävla dagar dom här 2 dagarna har varit. Började igår.. skulle hämta bilen min som jag hade parkerat på stan över natten (dum som jag var).. då ser jag först att jag fått en jävla parkeringsböter och sen ser jag att nån jävla kukskalle har krossat bakrutan på bilen!! Vart så jävla less och förbannad. Inte nog med det så dog batteriet på telefonen så inte fan kunde jag ringa nån å tigga skjuts heller, så det var bara att hoppa in i bilen och skämmas skallen av mig när jag åkte hem med en trasig jävla ruta. Kändes som att jag åkte i en igloo.. Och imorsen.. Näe då sov jag över! Sen väl på jobbet så gick det bara skit. Men nu till kvällen så har det ordnat upp sig tror jag.. peppar peppar :P

Imorgon så ska jag hälsa på Elin och äntligen få träffa lilla Agaton som är nykläckt! Åååh ska bli så mysigt å gosa med bebis! Får se om han är lika rädd för mig nu som i magen haha ;) Sen på kvällen så blire Tranan med Camilla.

Och ikväll har jag & camilla provat en jävla massa sminkningar, allt från normalt till transvestit-looken haha!
Gjorde tillslut en lila sminkning som jag faktiskt vart ganska nöjd med. Tror jag kör på den imorgon när vi ska ut :) Kul med lite nytt!

Lila är snyggt! Dock är inte den här sminkningen så bra haha.. ska göra mer noga imorgon :)


RSS 2.0