2010

Ja då tänkte jag sammanfatta detta år, som faktiskt har varit händelserikt! Jag tycker att detta år har varit riktigt bra på många olika sätt. Har lärt mig och provat nya saker, haft jävligt kul, lärt känna nya människor och haft det allmänt jävla awesome om jag tänker efter.

JANUARI:

- Alldeles i början så började jag, Elin, Amme & Linnéa på komvux vård, lärde oss en massa nytt.

- Jag, Camilla, Pecca, Anja & Anton tog oss en roadtrip till Bodaborg som ligger.. långt bort. På vägen dit så krockade vi, men det gick bra. Även jag & Camilla var jävligt bakfulla, festade till 5 på morgonen och tror vi åkte klockan 7 samma morgon haha. Men det var jävligt kul!



- Jag, Pecca & Camilla provade även att klättra klättervägg, var första gången för mig!



FEBRUARI:


- Hände väl inte så mycket denna månad tror jag.. var på Amanda Jenssen på Tranan, det är vad jag kan komma på :P haha.



MARS
:

- Fasters lilla älskling fyllde hela 2 år :)



- Åkte till Vemdalen med Judit, Luva, Hasse & Wahlbeck över en helg. Eftersom att jag var och är jävligt rädd för liftarna så åkte jag & Luva längdskidor i en evighet kändes det som, men kul vare! Hade en riktigt rolig helg :)





APRIL:

- Köpte min första bil någonsin, å nöjd över den vart jag :) min lilla pärla!!



MAJ:
Hände inget speciellt då tror jag. Tog årets första dopp, svinkallt var det!

JUNI:

- Skolan slutade för sommaren, och jag började nästan direkt mitt sommarjobb på Karlslund där jag trivdes riktigt bra, och det gick mycket bra för att vara första gången jag jobbade inom detta yrke. 



- Min kusin David och hans tjej Amy kom hit och hälsade på, det är alltid lika kul när någon från England kommer för det är så sällan man ses, men man försöker ju ses en gång per år iallafall. Synd att jag jobbade när dom var här, men träffade dom så ofta jag bara kunde :) Var även till Järvzoo med dom en dag.



- Åkte på kryssning till Riga alldeles i början av Juni med Elin, Camilla, Amme, Pecca, Malin, Sandra & Sara!
Hade sjukt kul och vart sjukt full och var med om en hel del roliga händelser :D



JULI:

- Var väl mest jobb som gällde då, förutom att jag & Amme fyllde 21 då:)

AUGUSTI:


- Slutade sommarjobbet i mitten av Augusti och drog direkt efter det till Tunisien med Amme & Elin Brunlöf. lärde känna denna roliga människa och vi hade the time of our lives där nere, fyfan vad underbart det var. Och så jävla roligt och spontant att Elin följde med! Kommer aldrig någonsin glömma denna resa :)







- Spelade paintball med Amme, Elin, Mattias å massa av deras kompisar!



- Det var även Björn Rosenström på parken som vi drog på. Festade med Gävlekillar först, hade en rolig kväll! Har nog ingen bild från den kvällen tror jag. Sen var det väl även brännbollsyran i augusti som jag var på och skolan började igen!

SEPTEMBER:

- Amme träffade sin kärlek i Tunisien när vi var dit, så jag & syrran åkte till Sicilien (Palermo) och hälsade på han, hans underbara familj & vänner :) Var där i 2 veckor. Det var hur vackert som helst där!!





OKTOBER:

- Halloweentranan som gällde, så som alla andra år ;) Klädde ut mig till The Grudge och skrämde några stycken. Var på förfest hemma hos Gabbe sen vart det Tranan! Dock inte lika lyckat som åren innan, men kul ändå :)



- Amandas kille Giuseppe kom hit till Sverige och frös nästan ihjäl stackarn. Då ska han komma och hälsa på nu i december haha. Då var det bara runt -5 grader ute. Hade lite fest för han här hemma så han fick träffa alla bekanda och så till oss då.


(Giuseppe & Teo lagar mat :) )

NOVEMBER:

- Jag åkte till Stockholm och hälsade på Camilla. Vi hade riktigt jävla roligt. Körde 2 dagars.. både fredag och lördag. Hände en massa sköj!! Måste hälsa på snart igen :)



DECEMBER
Har inga bilder från denna månad tror jag. Men har iallafall inte gjort så hemskt mycket. Mest skola och har jullov just nu :) mamma, pappa & Amme åkte till Italien och firade jul och jag åkte till Arbrå och firade jul med Kris & Helena och hennes familj, det var riktigt kul att träffa dom och jag hade en jättemysig jul! :) Dagen efter fyllde bror år så åkte dit igen och firade han lite. Vart utgång på kvällen och full som en kastrull vart man. Imorgon är det nyårsafton och då ska jag fan knäppa bilder och lägga upp :)

Kort och gott: Jag har haft ett skitbra år!

Nyårslöften

Fan vad blogg.se krånglar då. Skrev ett inlägg för 7,5 timmar sen och det har fortfarande inte kommit upp? :S Det här inlägget kommer säkert inte heller komma upp men provar ändå.

Imorgon är det fest som gäller iallafall, försöker smida lite planer för eftermiddagen med middag och sånt, sen blir det väl skotercaffét här vid stagården, om man får komma? Sånt som märks! haha.

Har väl tänkt försöööka hålla några nyårslöften, men jag vet nästan med säkerhet att dom kommer spricka, men det är väl värt ett försök? kan man ju intala sig själv iallafall..

Löften:

- Gå ner minst 10 kg
- Klara skolan
- Jobba
- Flytta till eget?
- Bli ljushårig
- Spara pengar varje månad

- Åka utomlands

Det är väl ändå ganska rimliga löften? haha.. Tänker inte ens skriva ner "sluta snusa" för det kommer absolut inte gå, jag har inte riktigt den viljan.. får bli en annan gång! Om jag ska tippa på vilka jag kommer klara bäst så är det att bli ljushårig, spara pengar och klara skolan.


Nu återstår bara att se hur det nya året kommer att bli. Kommer bli en hel del förändringar tror jag.. Amme ska ju flytta, jag ska nog flytta, och sen en hel del annat.




Stress och åter stress

NU kan jag äntligen sätta mig ner och slappna av, för nu är allt klart för julen :) Alla klappar är fixad, brorsans födelsedagspresent fixad och allt annat skit som skulle inhandlas är klart. Sitter i Granbo nu och kollar på tv och plickar på tangenterna.. Ska vara här tills nästa vecka och vara hus och kattvakt, suger en aning men vad gör man? Det är vid dessa tillfällen jag är så jävla glad att jag har bil & körkort :P

Skulle egentligen på Zumba idag men jag han inte, hade massa småfix kvar att fixa innan imorgon.

Imorgon blir det iallafall Arbrå för hela slanten, ska åkta dig och fira jul med bror Kris, Helena & hennes familj, kommer bli riktigt trevligt!

Inatt så sov malin här i granbo med mig för jag vågar inte sova här själv haha. Vi kollade på tv, satt vid datan och hon bakade tryfflar (?) haha, god va dom iallafall!

Ja men nu sa, har jag uppdaterat lite hah.

Mirakel?

Jag har äntligen fått en normal dygnsrytm eller vad det heter.. det är ett jävla mirakel. Förr sov jag till minst kl 14 på dagarna även om jag la mig i skaplig tid. Men nu somnar jag sent och vaknar tidigt! Igår somnade jag faktiskt tidigt.. tror klockan var runt 22 när jag somnade.

Är iallafall vaken nu för nu snart så ska jag åka till skolan trots att vi har lov. Jag måste göra klart dom uppgifterna jag har kvar att göra för snart sätts betygen. Har dock inte så mycket kvar så det är skönt :) Sen ikväll så är det afropowerdance som gäller för core vart fullbokat snabbt de. Och på torsdag ska jag på Zumba, skoj!

Ska försöka hinna ner på banken en snabbis idag också så jag kan föra över pengar från sparkontot till mitt vanliga haha, jävligt störigt att jag inte kan logga in på internetbanken och fixa själv, har varit utan pengar hela helgen!

För övrigt så tror jag att jag blivit lite smått beroende av clementiner, fan va gott det är :)


Myssomfan!

Nu har jag äntligen fått lite julkänsla faktiskt! När jag ser all snö vräka ner, har ljusen tända och tänker på veckan som kommer. Inte långt kvar till julafton nu heller! :)

Veckan ser iallafall ut såhär:

Måndag: Skola
Tisdag: Stan med lelle och köpa klart alla julklappar och present till bror. Åka till Granbo för att slå in allt.
Onsdag: Amanda, Mamma & Pappa åker till Italien, så jag åker till Granbo och är hus & kattvakt i en vecka.
Torsdag: Uppersittarkväll med massa mys och götta.
Fredag: JULAFTON! Åker till Freluga på morgonen och firar lite, sen åker jag till Arbrå och firar med Kris & Helena tror jag? :) Sen på kvällen ska jag hem till Camilla.
Lördag: Tranan
Söndag: Tranan


Vill ha!

Jag vill ha en locktång från OBH Nordica - Björn Axén Tools. Den är bra. Det var lätt och det gick fort att locka håret, bra för mitt hår som tar precis 1 timme att locka  med den locktången jag har haha.
Ska då tamefan köpa mig en denna vecka kanske? Om jag får mitt inloggningskort från banken nångång :)


<3

Den enda människan på denna jord som verkligen kan göra mig så jävla glad, det är fasters lilla älskling det.
Fyfan vad jag älskar denna lilla pöjk! Min lilla gograbb Teo


Nyduschad och pigg!




Lördag

Nu var det 1 vecka sen jag skrev sist. Har haft så jävla mycket att göra denna vecka som varit när det gäller skola, haft massa rester att plugga ikapp och lämna in. Har varit helt jävla slut efter skolan så jag har sovit bort hela veckan, bokstavligen :S Gick på core i onsdags med Helena, men det var knappt! Jag sov ju över, och vaknade av att hon stog här inne och ropade på mig haha. Var helt borta på passet också.

Men nu känner jag mig verkligen utvilad och kan slappna av lide då jag har gjort klart väldigt många uppgifter. Har bara några få kvar och dom har jag hela nästa vecka kvar att göra.

Igår så åkte jag, Amme, Anja & Lelle till Malin och brudarna i Kilafors. Där blev vi bjudna på tacos och sen kollade vi på film. The Devil tror jag den hette.. den som går på reklamen. Den va inte bra och inte kass.. så duglig då!

Annars så har det inte hänt mycket i mitt liv. Spelar betepet och slappar haha.
Tänkte försöka städa mitt rum ikväll och tvätta en massa kläder. Går ju fan inte ens att gå in i mitt rum för alla kläder och allt skit som ligger i vägen. Jag hatar att ha det minsta rummet någonsin faktiskt. Blir stökigt direkt.
Men nu är iallafall köket och vardagsrummet städat så det är skönt.

Jaja, nu har jag uppdaterat lite iallafall. Ikväll blir det att leka med Elin när hon kommer hem :)

Granbo

Det blir att jag sover i Granbo ikväll, pallar fan inte sova själv på Granberg en natt till haha. Hjärtat uppe i halsen hela tiden. Det spökade igårmorse när jag var hemma själv så nu sover jag fan inte hemma själv igen. Hur fan ska det då gå när amanda, mamma & pappa är i Italien? Sova själv i Granbo där det är som värst! Nå får fan göra mig sällskap, känns inte som att katterna räcker till :P

Vaknade imorse av att Judit ringde så drog vi ner på stan och fixade lite julklappar. Efter det så kom jag hem och åkte hit till Granbo nästan direkt, så åkte vi till Kilafors för att fira Malin som fyller år :) Blev bjuden på smörgåstårta och cheescake med varma hallon, å fyfan va gott det va! Måste få receptet på cheescaken fan. Kom nyss till Granbo igen. Amanda stannade kvar för dom skulle festa ikväll och det orkar inte jag för jag hade inte duschat å inga festkläder precis hehe. Så jag följer med imorgon istället :)

Blir väl att sitta här hela kvällen, funderar dock på att sova snart för jag är så jävla trött. Och det är väl ett bra tecken det då jag har lyckats vänt tillbaks på dygnet!


Äntligen

Tror jag äntligen vänt tillbaks på dygnet haha. Dygnade ju igår, så när jag kom hem från skolan vid 14-15 tiden så somnade jag dirket och sov till och från tills för en halvtimme sen ungefär. Det borde ju göra susen? Ska iallafall snart ner på stan med Judit och kika på lite julklappar. Jag har inte köpt en enda, så det är väl på tiden så man inte är ute i sista sekund :P

Senare ikväll så ska jag försöka ta mig till Kilafors för att fira Malin som fyller år idag, så GRATTIS MALIN :)


Sömnlöst

Har inte sovit en minut än, och om några timmar så ska jag vara i skolan. Kommer inte lyckas somna om jag försöker nu, och känns inte som att det är så smart heller utifall jag skulle somna, för då kommer jag inte orka kliva upp sen. Synd att det är en lång skoldag bara. Tänkte iallafall ta mig en dusch snart.

Har kollar på film efter film, stängt av allt trots att jag är mörkrädd, luggit och vridit och vänt på mig men inget verkar hjälpa. Suger som fan att ha vänt på dygnet såhär mycket. Måste försöka hålla mig vaken tills åtminstonde 8 ikväll, men det kommer inte gå det heller.

Det värsta med att ligga vaken och inte kunna sova är att man tänker så förbannat mycket. Tankar som man inte tänkt på länge dyker upp, nya tankar dyker upp. Mitt huvud är ett enda stort virrvarr just nu av allt tänkande. Det känns som att jag har så jävla mycket tankar så jag inte ens vet vem jag själv är längre. Och detta är väl tröttheten som talar antar jag.. dags för en dusch kanske! :)

Men innan duschen... hade bokat ett spinningpass förra veckan som jag skulle vart på ikväll men vi bestämde oss för att skita i det och smarta jag glömde helt bort att avboka passet så nu är kontot spärrat så jag kan inte boka några nya pass förens jag går dit och betalar 75 kr. SUGER! speciellt när jag inte har nå pengar.. måste fan ställa in larm hädan efter för att komma ihåg pass och sånt.

Dygna

Jani gott folk, ni få som läser min lilla blogg. Inatt så dygnade jag och syrran. Vi vaknade ju 15.30 igår, så det resulterade i att vi inte var trött alls natten som var. Så jag märkte vid 4 tiden på morgonen att Amme också var vaken så då bestämde vi oss för att vara vaken hela natten. Lite onödigt att somna när man ändå bara kunde sova 2 timmar. Var inte ett dugg trött i början när vi var i skolan, men när det började närma sig lunch så åkte mina ögon åt olika håll och levde sitt egna lilla liv. Vart sjukligt trött. Jag somnade som en stock när vi kom hem vid 3 tiden och sov tills nu för snart 3 timmar sen. Vaknade kl 22 av att Amme väckte mig.

Har laddat ner några säsonger av en serie som heter "Andar, finns dom?", ganska intressant faktiskt men man kan ju fråga sig hur mycket som är sant eller inte när det gäller sånna här program. Men jag tror faktiskt stenhårt på sånt där efter ALL jävla skit man varit med om lite här och där. Var nästan värst i Granbo, men det verkar förfölja mig & Amme så nu finns det i detta hus också. Det fanns en tid då jag absolut inte trodde på sånt här, men sen var vi lite dum och efter det så började helvetet.. haha. Tyck att jag är töntig men prova upplev det jag har så sätter jag pengar på att ni också kommer tro på det :) Jag vågar knappt sova själv hemma, vill helst att någon ska sova här eller att jag sover hos någon, eller så sover jag med datorn och en film på. Hua, jobbigt de, men man börjar vänja sig.

Nu ska jag kika vidare, PUSS HEJ!

Gävlebocken

Har nyss suttit en hel liga och försökt elda upp Eriks jävla julbock, tillsluts så gav han upp! ;)


Headers

Sitter och försöker pilla ihop en massa headers men det går inge bra. Den jag har nu vart ju ingen höjdare precis men den får duga sålänge! Kände att jag hade en ANING för gammla bilder på den förra haha.. ska försöka pilla ihop så att bloggen blir snygg nått tag, men det tar ju sån förbannad tid. Läre ju knäppa lite nya bilder på mig själv också känner jag, har bara kassa och fula.


Söndag

Ja då var den trökiga söndagen över och nu övergår den till tråkiga måndag istället. Vill ha helg hela tiden! Har iallafall haft en bra helg. Igår så var det inflyttningsfest/födelsedagsfest hemma hos Elin & Mattias, var mycket trevligt måste jag säga! Åkte ner på Tranan runt 23 tiden och där hade vi fortsatt kul :) Vaknade upp imorse och mådde faktiskt ganska bra, var törstig som en idiot dock. Har slappat hela dagen. Malin, Sara & Sandra kom på besök så åkte vi lite bil och umgick. Sen kom Camilla med mina älskade vantar som jag glömde i Stockholm och nu sitter vi alla i Granbo och häckar.

Ska snart gå och lägga mig tänkte jag. Ska till skolan imorgon och jobba ikapp lite rester är det tänkt. Fast ska sova ut först så är väl i skolan runt lunchtid eller nått. Pluggar bäst om man är lite utvilad! Får hoppas att man får lite gjort så man inte ligger efter så mycket.

Försöker planera ut hur min julafton kommer att se ut då mamma, pappa & syrran åker till Italien. Ska väl hälsa på mina kära bröder med respektive iallafall :) och på kvällen blir det nog hem till Camilla å Totte på lite suparfest haha. Oavsett hur det blir så blir det nog trevligt :)

GODNATT!

Fredag

Har haft en mysig dag idag, har inte gjort mycket alls. Började med att jag somnade 5 på morgonen, och vaknade runt 13 tiden av att Sonia & Mamma kom hit med en bok som jag behöver till skolan. Sen efter det så åkte jag och hämtade Elin och vi drog till badhuset för att simma lite. Vi simmade 40 längor, och det är 1 km. Bra för att vara oss haha! Men det var skönt att röra lite på sig, har inte rört mig eller tränat något alls denna vecka, så läre sätta igång känner jag.

Efter det så åkte jag & Amme och hälsade på Malin, Jimmy & Liam. Fick smaka på Malins supergoda lussebullar :) Och efter deeet så åkte vi vidare till Undersvik och hälsade på Anja & Mia. Dom fick för sig att jag & Amme skulle rida ute i kylan och mörkret, och jag är livrädd för hästar. (tänkte skriva hestar haha!) Iallafall. Vi gick ut i skogen och hämtade dom och sen skulle vi rida lite.. jag kom fan inte ens upp på hästen, jag är så jävla ovig man kan bli, men till slut så. Var rätt trevligt faktiskt, hade en lugn å fin häst så :) Så nu luktar man inte så gött måste jag säga!

Sitter hemma nu och plickar på datorn, kollar runt på lite skor å grejer. Ska snart spela Robinson. Ett spel som vi spelade när vi var mindre, så jävla kul :D



Nu är det iallafall julpyntat och fint här hemma med massa ljus och röda saker, me like! :)

Charlie St.Cloud

Har nog sett den sorgligaste filmen jag någonsin sett tror jag.. bölade som en liten flicka när jag kollade på den! Och riktigt bra var den, fyfan alltså. Kolla på den säger jag bara! Skadar ju inte att Zac Efron är en hetget i den heller, hehe ;)

Info om filmen:

Charlie överlever den fruktansvärda olyckan som tar hans lillebror Sams liv. Men innan brodern dör lovar Charlie att alltid ta hand om honom, och döden förmår inte klippa av det känslomässiga bandet mellan bröderna. Charlie ägnar sitt liv åt att hålla löftet till Sam.

När Tess dyker upp vänder hon upp och ner på Charlies värld. Kärleken till henne är så stark att han tvingas omvärdera sitt liv. Men kan han lämna Sam?

Tid: 1h 49min
Genre: Drama, Romantik

Trailer:




Då var det helg igen

Fan vad fort denna vecka gick! Har inte gjort så mycket alls denna vecka dock, har varit skolan för hela slanten. Flrutom när jag sov över i tisdags och sen ville inte bilen starta så jag kom inte till skolan förens runt 12 tiden, jävligt lyckat. Tack Elin iallafall som var så snäll och hämtade mig :)

Imorgon är vi ledig, så då ska jag ner på stan en sväng och sen kanske dra till badhuset med Elin och plaska lite. Var hem till henne idag eftersom hon fyller 22 idag, gamlingen ;) haha närå, Grattis min kära vän! Fick massa gott fika med. Nu ligger jag bara i sängen och funderar på att ladda ner en jävla massa filmer men jag kommer inte på några nya eller bra så det skiter sig väl.

När jag kom hem idag så hade världens bästa mamma varit här och städat och handlat mat, hur snällt är inte det då? :) ♥

Ja det var väl allt jag hade att berätta dä, gonatt.

RSS 2.0