Ma Baker



Fullt upp

Har haft fullt upp idag känns det som. Jobbade och vart klar vid halv 2, sen vart det raka vägen hem till Elin för att göra mig lite klar för att sen gå ner på stan och kika en sväng, sen satte vi oss på NK och lunchade tills klockan blev 16.50 så gick vi till Krokanen för att kolla på manifestationen, mycket fint gjort av dom tycker jag! Träffade Malin och pratade lite med henne ♥ Efter det så åkte vi till kyrkan för att vara med på minnesstunden, tände ljus & skrev en rad i boken, och skänkte såklart en tanke. Det tog hårt att se er alla så ledsen och jag lider med er, ni alla verkar vara så otroligt stark, ni kommer klara er igenom det här med tiden!

Nu sitter jag & Elin i Granbo med pappa och pratar massa strunt och kollar på tv, vi kommer sova här som på gammla goda tiden! Får se vad vi hittar på förnå.


Granbo

Nu sitter jag i Granbo igen, kommer sova här tills fredag iallafall, vet inte hur det blir i helgen än.
Har ingen större lust att gå ut faktiskt, och ekonomin vill inte riktigt tillåta det heller, så vi får se vad som händer i helgen om ens nått? Ska iallafall hämta mamma på stationen på söndag.

Kom nyss hit iallafall. Hämtade Amme på stationen vid 15 tiden sen åkte vi till kommunhuset så hon kunde skriva in sig på vårdvux eller vad det heter. Efter det så åkte vi raka vägen hem till Malin där vi pratade en massa, fick även se bevis med egna ögon att hon verkligen finns där med er. fick träffa lille Liam också som har vuxit till sig lite, så otroligt söt! Jag fick se han flina för första gången idag, man smälte lite faktiskt. Skönt att få träffa dig idag Malin, för att se att du kommer att klarar dig. Du är verkligen en stark människa, du är nog den starkaste jag vet!

.. efter besöket så åkte vi alla på Max och satt där ett tag, sen begav vi oss hemmåt till skogen där vi sitter nu och pratar med pappa.

Imorgon blir det jobb, stan en sväng, och självklart så ska vi på minnesstunden ♥

Jag tycker också att dom som kommenterar anonymt kan sluta att kommentera, om ni ska kommentera får ni väl stå för vem ni är. Jag kommer då inte svara eller bry mig om anonyma kommentarer, så fortsätter ni/du att kommentera så tar jag bara bort den så du/ni vet, så du/ni behöver inte förvänta er ett svar ;)


Torsdag..

Har inte gjort mycket idag förutom att jobba.. sov över lite imorse och skyndade mig upp och gjorde mig klar, så märker jag att pappas bil stog ute på gården, så då fatta jag att han sov över också, så vart lite stressigt i Granbo imorse.
Har varit skönt att vara i Granbo dom senaste dagarna faktiskt, har fått rensat huvet lite.

Ska snart hoppa in i duschen för att göra mig lite fräsch, sen ska jag hämta Amme på stationen vid 15.10 och efter det så ska vi åka till hem till Malin. Efter det så åker vi till Granbo och sover där.

Jag & Elin har även pratat om att börja gå på gym eller nått efter julafton, får se hur det blir med det men jag hoppas det blir av, för jag vill ha något att sysselsätta mig med så kanske jag blir lite piggare om dagarna, sover ju mesta delen av dagen.

Har inget mer att skriva, så det här får räcka!



24/11

Har inte alls haft någon ork eller lust att skriva här nu på senaste tiden.. Jag har ändå inget intressant att skriva, och jag märkte att det var dubbelt så många som läste bloggen igår och i förrgår, och det är väl bara för att snoka antar jag. Jag tänker då absolut inte skriva något om det som har hänt för det angår inte mig och jag försöker iallafall att visa respekt till de anhöriga under den här svåra tiden.
Att många ens hörde av sig till mig av alla för att fråga vad som hänt och vill veta i detalj.. det vet väl inte jag?! Och hade jag vetat så hade jag absolut inte skrivit om det någonstans, eller talat om det.
Jag kände inte Mimmi, tyvärr. Träffade henne några gånger och hon var med på några fester osv, men den uppfattning jag fick av henne var att hon var en härlig, sprallig & rolig tjej som hade hela livet framför sig!
Men jag känner Malin, världens underbaraste lilla Malin, jag tycker så otroligt synd om dig och din familj, jag vill inte se dig/er såhär nere, men det finns inget någon kan göra eller säga för att göra det bättre, och jag önskar verkligen att det hade funnits något. Jag vet att ni kommer klara det här, jag tror stenhårt på att Mimmi finns hos er & kommer alltid göra det, hon är eran ängel nu. Jag tänker på er varenda sekund som går.

jag blir bara så jävla irriterad på dom människor som bara är ute efter att snoka.. visa lite respekt för i helvete!
Bollnäs i ett jävla nötskal!


Tänker på er

Malin, jag kan inte ens tänka mig hur du och din familj mår just nu, det är så otroligt sorligt det som har hänt, det som inte fick hända hände. Men du ska veta att jag älskar dig & jag finns här för dig/er om ni någonsin skulle behöva något, vad som helst & när som helst! Det är många som tänker på er nu genom den här svåra tiden, det är många som bryr sig om dig ska du veta! R.I.P

Bra låt

Bjuder på en bra låt som är med i Twilight :)


Granbo

Jag & systeryster sov i Granbo inatt, mycket trevligt! gjorde pappa sällskap lite, kollade på film och pratade mest.
Skjutsade även Luva & Judit hem till dom, och efter det vart det att sova en sväng. Vaknade vid 10 imorse men somnade om och sov till 1 hehe. Åkte sen upp till Danne & hämtade några tröjor som vi eventuellt ska ha på oss ikväll på 100års festen. Men jag har iallafall valt ut det jag ska ha på mig, äntligen! Tar ju flera jävla timmar och komma på vad man ska ha på sig när man ska på fest tycker jag.
Ska bara ta mig en dusch nu snart sen börja göra mig klar i lugn och ro, så slipper jag stressa och bli på dåligt humör som jag oftast blir :P Snart ska även första groggen i också hade jag tänkt ;)

men ni får ha det så kul ikväll alla, för det ska jaaag!



Jävla Amme

10 sanningar

Jag blev utmanad av Amme att skriva 10 sanningar om mig själv..

 

1. Jag har väldigt dåligt självförtroende som inte verkar vilja bli bättre någon gång.

2. Jag är dålig på att höra av mig till folk

3. Jag gillar när det är ordning på saker.. synd bara att jag aldrig orkar städa.

4. Jag har väldigt svårt för att släppa in någon kille i mitt liv, även fast jag vill så blir jag bara rädd när det väl händer.

5. Jag har en tvångstanke att jag måste känna på dörrhandtaget efter att jag låst toadörren för att se så att det verkligen är låst, och då känner jag 3 gånger ungefär. Fast har blivit bättre nu!

6. Jag vill sluta snusa men ändå inte.

7. Tror på "spöken" eller vad man ska kalla det för, haha. Och det vart inte bättre av att jag såg Paranormal Activity.

8. Är nästan jämt stressad även fast jag inte behöver vara det.

9. Sover typ jämt, är trött HELA tiden.

10. Jag ÄLSKAR att göra spontana saker, utan att ens tänka, bara göra.

 

Jag utmanar Frida Lindblom, Camilla Carlsson & Malin Jonsson :)


Räddaren i nöden

Ja det är då Luva det! Han och Judit kom hit igår och var så jättejävlasnäll och hjälpte mig med datorn, så nu funkar den hur fint som helst. Har verkligen varit så jävla uttråkad utan dator och internet, vill ju inte sitta på Ammes hur länge som helst heller hehe.

Var tvungen att kliva upp klockan 03.00 inatt också för att skjutsa min kära lilla mor till tågstationen eftersom att hon ska till England och vara där i 9 dagar. Jag vill också dit igen, det känns lite som ett andra hem där borta ♥
Kom iallafall hem runt halv 4 tiden men somnade inte förens halv 5 tror jag.. sen var det bara att kliva upp 06.30 för att jobba. Har varit skapligt trött idag kan jag lova, huvudet har inte riktigt hängt med i svängarna så jag tänkte ta och vila en stund nu snart innan jag & Amme åker till Granbo för att göra pappsen sällskap.

Var även på stan efter jobbet idag och handlade lite alkohol tills imorgon, kommer nog bli kul :) Ska ju ut med Camilla & Amme så kan ju inte bli annat än kul!
Har även kommit på vad jag ska köpa i julklapp till alla.. eller ja, nästan alla iallafall. Så det blir en shoppingrunda nästa löning!

näe nu måste jag vila, mina ögon åker igen.

Suck

Datorn är fortfarande inte igång, så jag lånar Ammes dator igen då. Men görhoppningsvis så ska den fungera senare ikväll, skulle få låna en Windows skiva av snälla Luva!

Har int hänt ett skit idag som vanligt, jobbat och stått i. Tog mig en 30 min promenad hem från jobbet, det behövdes haha. Har inte rört mig på hur jävla länge som helst. Måste fan ta tag i det snart. Men jag har iallafall börjat med ett försök att sluta dricka läsk och äta godis och sånt skit.. Hittills går det bra. Det är ju en början iallafall.

Längtar mer & mer tills på lördag också då det är 100års fest med rock tema. Har ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig, så tänkte traska lite på stan imorgon efter jobbet om jag orkar. Läre ändå gå på systemet så :)
Läre lägga mig tidigt ikväll också, eftersom att jag ska skjutsa min kära mor till stationen klockan 03.45.. kommer vara som en jävla zombie på jobbet imorgon. Tur att jag är ledig på lördag iallafall, då kan jag sova ut när jag kommer hem. Kommer inte kunna somna tidigt ikväll ändå eftersom att jag nyss har vilat i 3 timmar.. heh.

Eftersom att jag har tråkigt så har jag kollar runt lite på google och hittat världens dyraste Dator & Mobiltelefon..
En av datorerna jag hittade var klädd i 24 karats guld och hade diamanter som Apple ikonen och kostade runt 8000 dollar. Och den andra jag hittade var klädd i 12000 swarovski diamanter och 24 karat guld. och den kostar 40 000 dollar. FYFAN alltså.. man skulle ju inte ens våga använda skiten.



Den som är klädd i 24 karat guld & kostar 8000 dollar.



Den som kostar 40 000 dollar.. och är klädd i 12000 diamanter.

Sen hittade jag också en jävligt dyr mobiltelefon men också ful som fan tyckte jag.
Den kostar 1,3 miljoner dollar och är av 18 karat vitt guld och är klädd i 1800 diamanter.



Och en sista telefon som jag hittade, som kostar 2,2 miljoner kronor.


Duktiga Alex

Har jobbat idag, vart en lugn dag faktiskt. Slutade runt 12.30 :) Efter det så traskade jag vidare till Pecca där Amme & Lelle var. Var inte där någon lång stund inte, men får ta och hälsa på nån annan dag. Var pissigt väder när jag vaknade också, regn och skit. Men solen tittade fram en sväng iallafall, me like.

När jag kom hem så funderade jag vad fan jag skulle ta och hitta på eftersom att Amme är hemma och satt vid sin dator så där kunde jag inte sitta. Då bestämde jag mig för att rensa min garderob, och nu är den ganska så tom kan jag säga! Men jävligt skönt att ha rensat bort allt jag inte vill ha eller inte kan ha längre.
Och nu väntar jag på att sängkläderna ska bli färdigtvättade så jag kan bädda sängen.

Näe nu ska jag ta och kolla på Andra Avenyn med Amme.. inte för att jag någonsin har kollat på det men det är ju något att göra iallafall. Pösshej.

Walking on the moon

Har precis tagit mig en välbehövlig dusch nu! Har även lugnat ner mig lite angående datajäveln.
Sebban skulle låna ut en Windows 7 skiva till mig och hjälpa mig installera hoppas jag haha. Han sa även att mina bilder inte behöver försvinna, om man bara installerar på hårddisk C eller nått sånt, vad vet jag. Men hoppas på det bästa gör jag :) Kanske dags att köpa mig en ny dator? haha.. har ändå haft min nu i 4-5 år tror jag, om inte längre!
Skulle iallafall få/låna dvd brännare av min snälla bror, så då kan jag bränna ut varenda film, musik & bilder som finns på datorn och installera om hela skiten sen så den blir som ny!

Har iallafall lite att glädja mig åt. Fick reda på idag att jag blir ledig den här helgen & nästa helg, eftersom att det fanns så lite att göra nu den här helgen så jobbar jag fredag & tisdag istället för lördag & söndag :) Vilket betyder att jag också kan festa lite i helgen och gå på 100 års festen, kommer nog bli kulkul! Och nästa helg är det ju Rosenström på Tuppz, får se om man ska på det eller inte, och om ekonomin tillåter.
Blir ju inte mycket slantar kvar efter hyran & besparing inte och jag läre dessutom börja köpa julklappar nu snart.
Får ta mig en runda på stan den här veckan tror jag.

Nu ska jag lägga mig och sova en stund, om jag kan. Har haft skitsvårt att somna dom senaste nätterna.. tidigast jag har somnat har varit vid 2 tiden så jag får hoppas att jag kan somna i tid nu då, och kanske drömma om min drömkille, eller varför inte att jag går på månen? (; Godnatt :)

förbannade jävla skitsaker

Från och med nu så hatar jag verkligen datorer.. Min kan ju gå och dö, om den nu inte redan har gjort det.
Jag kommer inte in på fanskapet!! Står bara att jag kan välja mellan felsäkert läge eller starta windows normalt, och oavsett vad jag trycker på för jävla knapp så startar datorn om sig och kommer tillbaks dit man ska välja.. Jävla HELVETE!! Jag som verkligen bara ville lägga mig och kolla på film. Vill verkligen inte installera om heller för då försvinner alla mina bilder. Balbilderna, studentbilderna, englandsbilderna, alla bilder på Teo och alla festbilder... allt!

Synd att man ska vara så jävla kass på datorer :P

nu ska jag lägga mig och sova i protest. Finns ju fan ändå inget att göra här om inte datan fungerar.

Jävla fan

Vad drygt det är att försöka göra en jävla header då! Fick byta till den här nu eftersom att jag hade Michael Jackson brevid lilla Teo.. var inte så fint kom jag på haha. Eller ja, det var Amme som påpekade det.
Så nu ska jag försöka pilla ihop en ny header, men det är ju så jävla svårt att komma på hur man vill ha den lilla jäveln. Får se hur det slutar :)

Muse - Uprising

Den är ju så jävla bra, så lyssna & njut!


Uprising

Sitter och nöter den låten nu, den är grymt bra! Har hört den förr men inte vetat vad den hetat, men igår så sa min lilla gulleplupp Camilla vad den hette :) Har nyss kommit hem från jobbet och en tur på stan med lilla mammsen.
Köpte mig ett par jeans & en mysig kofta som jag är skitnöjd med faktiskt. Likaså jeansen.. behövdes VERKLIGEN kan jag ju tala om. Jag äger nästan inga par jeans, och dom jag har kan jag inte ha för dom har jag varit så dum och torktummlat så dom krympte, men nu har jag lärt mig läxan.

Tänkte slänga upp en bild på koftan & jeansen.. ignorera mitt stökiga rum så blir det bra!




En kofta med "päls"krage och ett par vanliga svarta jeans med dragkedja på fickorna bak.


Tänkte faktiskt vila en liten stund nu.. och nu tänker många: "som vanligt då.." men nu har jag faktiskt förtjänat det och är i behov av det. Somnade inte förens 04.00 inatt och klev upp 06.20.. kunde verkligen inte sova hur jag än vred och vänta på mig, drog till och med igång en massa gamla filmer och provade till och med att sova utan en film igång.. INGET funka.. så nattinatt en stund :)

Bleh

Har inte varit en händelserik dag idag inte.. har inge gjort mycket alls. Började med att jag vaknade runt 11 tiden då bror skulle komma och hämta deras bil som jag lånade hem hit igår, sen somnade jag om till 14.30 och duschade och gjorde mig klar. Efter det kom mor min och hämtade mig så åkte vi och mötte Amme & pappa på Roma och åt lite mar innan vi åkte och hälsade på hos familjen Jonsson. Alltid lika trevligt det!

så nu sitter jag här hemma och inte gör ett skit
. Tänkte kolla på lite Lost.. har ju bara en sisådär 3 säsonger kvar att kolla på haha, men det är ju så spännande så jag kan inte slita mig. Fick även prata med Teo i telefonen nyss, det var inte mycket man förstog där inte haha, men han är för söt när han pratar på sitt egna lilla språk :)

Var ju barvakt åt Teo igår också
, och gud vad gosig ha nvar. Ville kramas heeela tiden och det säger jag inte nej till! Jag smälte lite inombords måste jag säga. Gick iallaflal hur bra som helst att passa han, som alltid. Finns fan inget jag inte skulle göra för den lilla killen inte, fasters lilla älskling! Han har gett mig så mycket glädje kan jag lova :) ♥

Har även fyllt på mobilen nu efter ett par månader utan pengar på den.. tar allt för lång tid emellan gångerna då jag fyller på den. Vet inte varför men så är det. Nu är det bara att ringa & sms på för fullt iallafall ;)

Helg!!

Fan vad skönt det är med helg! sov som en jävla gud igår.. somnade runt 2 tiden på natten till fredag, och vaknade 16.30 på fredag eftermiddag. Såg inte ens dagljuset igår, illa! men nu är jag pigg som en nötkärna.  Somnade runt 5 imorse..  Var iallafall hem till Elinpelin igår och kikade på Idol, åkte på Max en sväng och kollade på Sunes Jul, så bäst! Kom väl hem runt halv 2 någon gång. Satte igång lite Lost och kikade i några timmar.

Ikväll så skajag vara barnvakt åt min lilla favorit Teo. Får se vad han är på för humör, men jag hoppas på goshumör :D han är så go när han ska kramas hela tiden, lillplutten. I torsdags så var jag dit och firade Jonathan lite, fick lite tårta och massa götta. När Jonathan öppnade paket så vart Teo så ledsen att han inte fick öppna något så han fick sig en tidig julklapp istället, och FAN vad nöjd han vart! Han fick nämligen en egen liten dammsugare, en rosa jävel som låter om en dammsugare och suger upp typ mikrosmåa dammkorn. När han öppnade paketet och såg vad det var så sa han: oj oj OJ!!! och sken upp som en sol! Han verkligen älskar att dammsuga haha.





han höll på med den där i minst 2 timmar, fram tills han skulle sova! Gonöten :D


NÖJD!

Jävlar vad nöjd jag är nu! Nu har jag suttit och pillat med bloggdesign ett par timmar och jag har lyckats gjort en egen design för en gångs skull. Den är långt ifrån vacker, men jag orkar inte hålla på mer ikväll.
Skulle egentligen ha hoppat in i duschen för en timme sen, men jag fastnade här, hehe.
Ska iallafall ta och ta mig en varm dusch nu sen kolla på lite Lost och sova så jag orkar upp imorgon :)

Efter jobbet imorgon så har jag långhelg!! Så jävla skönt ska det bli, speciellt efter att ha jobbat 6 dagar i rad, även fast det inte är långa dagar så blir jag helt slut av någon anledning.

Näe, godnatt med er!!

ska jag eller ska jag inte?

Ska jag, eller ska jag inte ta sprutan för svininfluensan? det är den stora frågan..
finns mycket som står för och emot så jag vet inte alls hur jag ska göra!
Har sett att väldigt många får otroligt ont i armen eller får feber och massa sånt jävla skit.
Och det vill jag ju inte.. men jag vill ju fan inte få svinis heller.. VAFAN SKA MAN GÖRA?
Jag är dessutom lite rädd för sprutor.. Men jag vill ju verkligen inte smitta andra och speciellt inte älskade lilla Teo som är så liten och söt. Och inte någon annan älskad i min närhet heller. Men det känns lite "onödigt" eller vad man ska säga att ta sprutan, dom har ju dessutom nyss tagit fram skiten så vem vet vad som kan  hända om man tar den? såg ett klipp på youtube.com om en jättefin atletisk tjej som tog sprutan och efter den så kunde hon inte ens gå eller prata normalt.. men då måste hon ju ändå ha haft någon dåld sjukdom eller något eller så var filmsnutten fejk? tänk om jag har en dold sjukdom då?
FAN VAD JÄVLA SVÅRT. när nu ska jag inte babbla om skiten mer.. får se vad jag gör v.48 istället :)


Har nyss spelat lite spel igen och tänkte alldeles snart borsta mina tänder och sen krypa ner under mitt varma täcke och försöka sova, ny jobbdag imorgon. Ska bli jävligt skönt att vara ledig fredag, lördag & söndag faktiskt!
Tänkte dra igång ett avsnitt av Lost igen och se om jag somnar gott till det eller om jag ligger på helspänn..
ska försöka att inte tänka på dom små spökena som finns här också haha.


Beroende

Jag har blivit helt beroende på att slå rekord på Bejeweled Blizz på facebook, och igår lyckades jag ganska så väl må jag säga. Mycket nöjd vart jag också. Har suttit och spelat det ett antal timmar idag haha. Men som tur är så är det inte bara jag som är beroende ;)



Har inte gjort mycket alls idag heller, som vanligt. Drog till jobbet runt halv 8 tiden imorse och kom hem strax efter 14 tiden och efter det så har jag bara legat i sängen och kollat på Lost som jag inte kan slita mig ifrån, spelat spel på facebook och suttit här och knappat lite. Funderar på att lära mig att göra om bloggar lite men det är ju så jävla krångligt. Tänkte börja göra en header så man vet vart man ska börja sen, hehe.

Och jag måste bara påpeka att jag har blivit helt cpskadad efter att ha sett Paranormal Activity.
Jag går och är rädd hela jävla dagarna och får en läskig panik känsla och vill nästan börja gråta.
Idag på jobbet fick jag ett litet anfall haha. Tvn knäpptes av av sig själv 2 gånger och efter det så dalade det nerför. men när jag kom hem så lugnade jag mig lite, men SÅKLART så beslöt sig Amme för att sova i Gävle ikväll och några dagar framöver, så nu börjar paniken att närma sig lite. Får se hur det går med att försöka sova!

Ett ryck

Jag fick för några timmar sen ett jävla städryck, tyvärr vid fel tidpunkt men bättre det än aldrig!
Har diskat all jävla disk vi hade, dammsugit köket, städat vardagsrummet, limmat och fixat en låda som varit trasig, tvättat 2 maskiner tvätt,, bland annat alla handdukar vi äger och det mesta av mina kläder, tömt sopor, skurat och gjort rent toa/handfat och fyllt på med toapapper osv.
Kunde ju inte dammsuga och låta så mycket med tanke på den otroligt störda grannen som vi har.
Hade inte han bott där så hade grannskapet varit hur najs som helst! Fast nu har han varit tyst ett tag :)

Förr så klagade han bland annat på att vi öppnade dörrar för ofta (?), han har knippsat bort våran ringklocka på dörren, kom och skrek klockan 22.01 bara för att vi pratade och att klockan tydligen blivit efter 22.. skottat en gräns mellan hans & våran gård som var hårfin, påstog att vi hade haft världens raveparty heeela natten även fast varken jag eller amanda varit hemma, då hade vi varit borta i 14 timmar... ja han är störd helt enkelt (lite blondinbella varning där)!

Ska iallafall ta resten av städningen imorgon, tex skura duschen, dammsuga, tvätta kläder och städa hela mitt rum. Får se hur mycket jag orkar :)

Har inte gjort mycket alls under kvällen
förutom att städa då, och spelat Bejewled Blizz & Farmville på Facebook.. roligt liv man har då! Ska strax kolla på en film som Amme skickade som tydligen ska vara skitrolig, så vi får väl se hur den är.



Godnatt!

Min lediga dag

Idag har jag inte gjort många knop.. vaknade runt 11 tiden men klev inte upp förens vid 13 tiden haha.. låg och kikade på Lost! blir så nyfiken på vad för mystiska grejer det är i djungeln ju, men är bara på säsong 2 och det finns 6 st.. eller omdet var 5? aja, jag har långt kvar iallafall.

Pecca kom hit & hämtade mig & Amme runt.. nån tid,
så åkte vi hem till hennes nya lägenhet och umgicks lite, sen åkte vi runt lite och till sist så hamnade vi hemma hos Malin & Jimmy, fick se lillplutten lite också :)
så nu sitter jag bara här hemma och funderar på att städa.. ser förjävligt ut. Jag har sagt i flera veckor nu att jag ska städa men har inte riktigt blivit av.. får se om jag orkar nu snart, annars får det bli imorgon!
Ingen i våran familj äger en städ gen så långt ögat når hag jag märkt.

Har även funderat på att skaffa mig en egen lägenhet.
Skulle vara så skönt att ha EGET.
Inreda och allt sånt som är kul! jag har ju råd, men isåfall får jag leva snålt.. men det har inte kommit ut nån intressant lägenhet än, så vi får se hur det blir med den saken :)
justja, läre skriva in mig på A-kassan snart också, fan vad jag är seg på att ta tag i saker, uscha.

Näe men HEJDÅ gott folk.

Halloween 09

Tänkte lägga ut lite bilder sen Halloween :)





sen vågar jag inte lägga ut fler, haha.

Paranormal Activity

Glömde skriva om filmen vi såg igår.
Jag & Amme åkte till Freluga till bror & Helena och kollade på Paranormal Activity, och till en början var den kass så vi var nära på att ge upp filmen och göra något annat, men sen började det hända mer och mer grejer och filmen blev bara bättre & bättre! Efter filmen så skulle jag hem och sova helt själv, men jag vägrade, aldrig i livet att jag sover själv efter att ha sett den där jävla filmen! Jag brukar faktiskt inte bli uppskrämd av filmer men den här gången vart jag riktigt rädd. Har varit uppskrämd hela dagen idag också! Men den var riktigt bra, så jag rekomenederar den starkt för er som tycker om att bli jävligt rädd ;)




November

Ja då var det dags för en ny månad.. eller ja det har redan gått 4 dagar av den nya månaden.
Har inte skrivit här på ett jävla tag känner jag, men jag är helt slut och trött nu förtiden, fast det har jag väl alltid varit om jag tänker efter haha. Har iallafall inte hänt så mycket sen sist jag skrev tror jag, har mest jobbat.
Var ut i lördags på Halloween Tranan med Elin, Camilla, Frida & Malin, det var trevligt. Hade kunnat varit roligare om det inte hade varit så jävla mycket folk. Kom ju fan knappt fram någonstans. Sen vart jag riktigt full och kommer inte ihåg så mycket, så vem vet? jag kanske hade skitkul utan att minnas det haha. Äh, jag har faktiskt tagit det jävligt lugnt med festandet nu på sista tiden. Har haft lugna helger vilket har behövts!

Igår efter jobbet så hämtade Helena upp mig så drog vi & badade en stund på badhuset med älsklings Teo.
Han vart lika glad som alltid såfort han får plumsa ner i vattnet, som för övrigt var jävligt kallt. såg ju hur han skakade med munnen stackarn haha, men i bäbispoolen var det betydligt mycket varmare, så där låg jag mesta delen :) efter det så drog vi på Åhlens för Helena skulle shoppa lite strumpbyxor, så jag fick uppgiften att passa Teo.. lätt som en plätt tänkte jag.. fel hade jag. Han sprang runt som en galning och plockade på sig gosedjur och allt möjligt, sen la han sig ner på golvet och jag skulle lyfta upp han lite försiktigt som alltid, så börjar han skrika: AJ AAAJ AAAAAAAAAAAJ!! så där stog man med några blickar på sig och skämmdes haha, lilla snorungen :) jag gjorde såklart inte illa han, han har börjar skrika aj lite då och då även fast íngen rör han, men jag älskar han lika mycket för det! ♥

Jag tror jag vet varför jag är trött och hängig hela tiden också, det måste nästan bero på järnbrist för jag har dom flesta symptomen tycker jag, bland annat:

  • Blir lätt anfådd
  • Håravfall
  • Spröda Naglar
  • Trött & Hängig, sover JÄMT efter jobbet och hela nätterna.
  • Nedstämdhet, känner mig nästan aldrig riktigt riktigt lycklig längre, känns som att jag bara finns, om ni fattar vad jag menar? haha.
  • Dåligt minne.. mitt minne har blivit riktigt kasst på senaste tiden.
undrar om man ska ta och skaffa sig järntabletter eller om det räcker med brustabletter Multikvinna eller vad dom heter? hmm.


RSS 2.0