Soft dag

Idag har det varit en bra ledig dag måste jag säga. Har haft mycket att göra men inget som känts jobbigt. Började dagen med att ta en promenad med Malin & Liam ner på stan till spelbutiken och till apoteket, sen gick vi till kyrkan en sväng och sen hem hit. Satt och pratade och kollade på tv och busade lite med Liam. Nu längtar jag verkligen till lördag.. första gången på länge jag längtar till att få festa och dra ut faktiskt. Kan bero på att jag ska festa med Elin & Malin! :) Vi ska till hertsjö med Elin till någon som hon känner för att förfesta, kommer bli kulkul!

Efter att Malin & Liam åkt hem så kom Judit hit, så åkte vi och gjorde några ärenden, bland annat att hämta ut boken och amanda skulle hämta utt nått hon fick på posten. Åkte till MM och gjorde oss en varsin sallad och åkte hem till Judit och åt och pratade. Salladen va skitgod! Sen kom Pecca en sväng och sen åkte jag hem.

Va hemma en liten stund och för ett tag sen så gick jag och amanda en liten promenad till Erica och hälsade på och kom ganska nyss hem, så SÅ har min dag sett ut för er som vill veta haha. Ska alldeles snart ta och lägga mig. Ska upp runt halv 7 för att duscha och greja..

Nu har jag väl ändå kommit igång med bloggandet igen tycker jag. Läre bara börja knäppa lite mer bilder haha. Nu Elin är det då du som ska ta tag i bloggandet :D

PUSS.

Posten

Har äntligen fått an avi som jag väntat på i en vecka nu typ, från adlibris. Måste hämta den idag för vi har seminarium på torsdag och jag har ju inte kunnat plugga ett skit utan boken haha. Men nu så!

Vaknade för ca en timme sen och ringde till CSN och har klargjort lite saker, så då var det fixat.
Hoppas på att jag får ett sommarjobb nu då bara. Annars löser det väl sig på nå vis ändå :)

Igårkväll så tog jag och amanda oss en promenad på ca 40 min vid 00 tiden, skönt att få lite friskluft. Men halt som fan var det på vägen så jag höll på att halka ett antal gånger, men jag klarade mig. Sitter och väntar på att Malin ska höra av sig så ska hon komma hit med lilla Liam så ska vi ta oss en promenad vi också! Synd att det är snö ute bara.. kommer vi ens ha en sommar? haha.

Sitter och funderar på om jag ska duscha nu eller efter promenaden. Tror fan jag duschar efter. Ska ändå försöka städa upp lite här hemma så då lär man väl behöva en dusch efter det.

PUSSHEJ

Lugn stund

Äntligen får jag en lugn stund! Har haft hur mycket som helst att göra denna vecka som har varit.. Sara & hennes killa var även hit igår och umgicks! Mycket trevligt eftersom att det är sällan vi ses. Åkte även till bergby och hälsade på en tjej som Sara känner. Nu ligger jag äntligen i min sköna säng och plickar runt lite på datan och kollar på film. Jobbade sista dagen på scandic på väldigt länge idag och det rullade på! Hände en liten rolig sak tycker jag då haha.. Det har bott blinda personer där i helgen så såg jag en idag som stog och pratade med en annan blind kille, så börjar dom bli klar med pratandet så hör jag:

- Ja men vi ses då!
- Jajemen!


Haha.. jag som har dålig humor antar jag!

Annar så har det varit en ganska bra dag. Efter jobbet så ville mamma och pappa bjuda på mat så då åkte vi till Roma och åt där. Vart en nachotallrik och loka för mig. Efter det så åkte jag och hämtade luva & judit för dom skulle hämta deras bil, sen vart det raka vägen till Freluga för att lämna bilen som jag fick låna i helgen och lite paket till födelsedagsbarnen :) Efter det så åkte jag och Helena och solade 20 min var, skönt var det! Måste börja få lite färg nu känner jag.

Nu till veckan så är det bara skola planerat. Ska ner på systemet någon dag också för att handla inför helgen.
Får bli vattenmelon och apelsin bacardi breezers. MUMS. Dom kan man verkligen dricka för att dom är god också..

Näe men nu ska jag ta och sova. NATTINATT ♥

Gah

Har hur ont i ryggen som helst nu efter jobbet. Ligger i sängen och hoppas på att den ska bli bättre!
Har iallafall rullat på idag, inte så mycket att göra men ändå inte lite att göra hehe. Jobbar imorgon också, gruvar mig. Hoppas verkligen inte att det är mycket att göra. Är helt slut efter den här helgen. Har nästan inte haft en lugn stund.

Nu längtar jag tills nästa helg iallafall.. påskmat i Granbo hos mamma och pappa med familj osv. Blir nog jävligt mysigt det, och med mammas mat kan inget bli fel. Sen på kvällen så blir det utgång och äntligen ska Malin med! Kommer bli så kul :)

Snart kommer Sara & hennes kille hit också, ska sova kvar över natten. Trevligt!
Har även skött mig jävligt bra med mat och motion, har redan gått ner 3 kg! Får hoppas att det fortsätter i samma riktning. Har inte varit nå skräpmat, godis, chips eller dricka. Har hållt mig till det nyttigare ;)

Nä men nu ska jag göra annat. PUSS


Bilder

Tänkte lägga upp lite bilder sen igår när Teo fyllde 2! Snodde några bilder från Helena B eftersom att jag inte hade någon kamera med mig och min mobil suger att knäppa inomhus med! Hoppas det inte gör nått :)






SÖTNOS! ♥

Har haft en bra dag idag iallafall, varit på stan med Elin & Frida och trallat runt och handlat lite behövligheter.
Ska alldeles snart hem till Elin & Mattias och hälsa på en stund. Sen blir det sängen för jag ska jobba imorgon och på söndag.

PUSS

Teo 2

Sov i Freluga inatt, kollade på en skräckis eller vad man ska kalla det igårkväll. "The Orphan" hette den, ganska bra faktiskt. Kunde dock inte sova på ett jävla tag efter det.. låg och vred och vände på mig och var rädd för att Esther skulle stå bakom min rygg. Fick sova med nattlampa haha! Har börjar blivit mer och mer rädd efter filmer och jag vet inte varför. Förr vart jag aldrig rädd för filmer. Hoppas att det vänder snart igen.



Efter att jag hade vilat i förrgår tror jag det var så öppnade jag ögonen och fick för mig att jag såg en liten kinespojke stå under min spegel, eller så var det en tjej med ful frilla. Men jag blundade direkt igen och sen va "det" borta. Måste fan ha varit hjärnan som spelat ett spratt där, eller så håller jag på att bli galen. Tror inte direkt att jag har en liten kines i mitt rum.. men man vet aldrig!!

Vaknade iallafall imorse av en glad liten Teo som fyllde hela 2 år! Fasters lilla älskling håller på att bli stor. Han pratar jättebra nu också tycker jag. Blir mer och mer hela meningar och han förstår mycket mer :) Va ut med han en sväng på dagen och åkte lite pulka och sen gick vi in så fick han bada lite. Mor och far kom dit en sväng också och firade med tårta och paket. Åkte sen hem med far och sen duschade jag och åkte tillbaks för jag blev bjuden på mat. Så då var det jag, michael, kris, helena och helena som satt och åt och pratade. Mycket trevligt!

Näe men nu ska jag ta och sova en sväng, har inte sovit riktigt på en vecka. Men har iallafall varit duktig och hållt mig med maten. Har inte slinkit ner något onyttigt hittills och har även rört på mig. Det är slut med småätandet också, nu jävlar ska det bli en förändring!!

Lägger in några bilder imorgon, orkar inte leta sladden till mobilen nu.
PUSS

Freluga

Har precis vaknat efter en 4 timmars vilostund haha, är helt slut! Måste sitta kvar sen i helgen, har inte sovit riktigt sen dess. Ska iallafall om en stund åka till Freluga & mysa med bror & Helena för att sen sova kvar. Ska vara barnvakt hela dagen åt Teo som även fyller hela 2 år imorgon!! Fasters lilla älskling börjar bli stor :) Och Alexander fyller 7 idag också, och som det lät så ska båda firas i helgen? :)

Även Sara kommer i helgen med hennes kille, och jag ska jobba också. Fan har mycket att göra dom här dagarna nu! Får se hur jag kommer hinna med allt haha. Måste även ner på stan en sväng på Fredag för att handla presenter åt barnen och även handla lite som jag behöver själv.

Blir även sista helgen jag jobbar på väldigt länge nu med tanke på CSN och allt det där.

Har haft en blandad dag måste jag säga. Humöret har verkligen inte varit på topp men dagen i sig har varit bra. Malin kom och hälsade på en sväng på skolan, alltid lika trevligt att träffa den bruden!

Näe nu ska jag göra mig klar, PUSS.





Grattis till killarna som börjar bli stor! ♥

Nu jävlar

Nu jävlar är det dags för mig att komma igång med promenader mer oftare, har varit så förbannat lat under vintern nu när det har varit som kallast, men nu börjar det ju bli lite varmare och behagligare. Jag och Amme bestämde oss för att gå hem från skolan, tog 30 min och det är ju alltid en börjat. Ska även gå till och hem från skolan imorgon. Och nu ska jag ge fan i allt med skräpmat och göra.. kommer väl säkert bli nångång men inte alls lika ofta som tidigare. Så less på skiten nu.

Har varit en bra dag i skolan iallafall, lite segt bara. Har ju börjat med Medicinsk Grundkurs nu och det verkar faktiskt vara intressant, så hoppas det går bra även fast det är mycket att göra.

Ska vila mig en liten stund nu sen ska jag börja tvätta kläder och börja lite smått med städning tänker jag. Ingen idé att jag säger att jag ska städa helt för det blir aldrig av haha.. får ta lite i taget. Sen ska jag ta mig en varm dusch och försöka plugga lite och beställa hem boken som vi ska ha i skolan nu, har glömt att göra det.

Annars så har jag haft en bra helg. Fest hemma hos Elin i lördags och det var både trevligt och kul! Mindre kul på tranan då det inte var så mycket folk. Jag vill minnas att det var ganska mycket, men alla andra säger annat haha..

Nu har du fått dig lite att läsa Elin! ;)

BÅRING

sitter i mitt rum nu och ruttnar typ. Tur att Lelle & Josse är här iallafall. Har varit ut på promenad med dom och även gjort morötter, gurka & dipp och kollat på solsidan :) Imorgon så ska jag upp vid 9 och gå och hämta lilla Milou som ska vara med mig under dagen hehe. Kommer bli mys! På kvällen så blir det party och utgång med brudarna hemma hos Elin! Kommer bli kul hoppas jag på, hoppas på att många ska ut också, fast kanske inte blir så med tanke på kryssning och finalen på söndag.

Å nu kom Peccis! :D

Såhär kul har jag ..







Fan vad mina boobies såg gigantisk ut på andra bilden haha, fast jag ligger konstigt så jag får skylla på det eller mammsen. PUSSHEJ

Hängig

Idag har jag varit riktigt hängig känner jag.. trodde jag skulle vara pigg i skolan eftersom att vi bara gick till 12 men icke. Vart supertrött efter en liten stund och huvudet höll på att sprängas och halsen ville jag riva sönder.
Kom hem och vilade en liten stund men det hjälpte inte så mycket. Hoppas att jag är piggare imorgon och att jag kan prata utan att hosta efter varje ord eftersom att vi har redovisning.

Lagade iallafall mat åt mig & Amanda för ett tag sen och det blev pasta carbonara och fan jag lyckades faktiskt. Det trodde jag inte. Men det gick att äta iallafall, hade dock kunnat koka pastan LITE längre, men annars vare göttans! Ska fan börja laga riktig mat lite oftare känner jag. Både jag och Amanda åt tills vi började må illa haha..

Var även nyss iväg och hämtade Luva på stationen och sen åkte vi till Freluga och lämnade av en bilstol som jag glömde i bilen igår. Sen till Preem och då kom Judit :)

Känns jävligt skönt att snön börjar försvinna också, känns så roligt att köra bil då! haha, är lite feg av mig jag. Men ska fan ta och leta som en galning efter bil nu så jag kan få köra lite. Har inte kört mycket alls sen jag fick körkort.. Hoppas jag hittar en liten bil snart iallafall.

Nu ska jag ta och leta en film att kolla på och bara mysa ner mig i sängen men jag hittar ingen som verkar vara nå bra. Har ju typ sett alla dom nyare filmerna.. får se vad det blir.

PUSS och godnatt.

Lovet

Jag har då haft ett jävla bra sportlov måste jag säga. Blandat med nöje, jobb och avslappning. Lovet började ju med att åka till Vemdalen där jag hade sjukt kul, och det var så jävla fint väder. Kunde ju inte bli bättre! Sen när jag kom hem så kom bästa Camilla hem från Stockholm och åkte hem igår! Så skönt att träffa henne igen, var ju ett tag sen och man saknar ju bruden! Tror fan ingen har samma humor som vi har haha. Tack för den här veckan Camilla! ♥ Sen har jag ju även jobbat, men det var bara 2 dagar. Efter nästnästa helg så blir det inge mer jobb på Scandic på ett bra tag med tanke på studielånet.

Sov hos Judit inatt, och sitter nu i deras soffa. Vi lagade precis pannkakor och fan va gott det var. Längesen jag åt en sån god frukost! Hon har börjat lära mig att laga mat, vilket uppskattas haha. Har absolut noll koll när det gäller mat. Brukar oftast bli makaroner och korv..

Näe nu ska jag vara lite social, sen ska vi till Freluga och passa Jonathan & Alex tills ikväll.
Blir att kolla på bandyn då iallafall och får hoppas på det bästa!

PUSS

Vafaen

känner hur min hals gör ondare och ondare, fan i helvete om jag får halsfluss eller något. Trodde att operera bort halsmandlarna skulle hjälpa mot sånt, så som doktorjäveln sa men NÄLÅ! har ju haft halsfluss 400 gånger sen operationen. Inga halstabletter har jag heller. Och mina läppar håller på att torka sönder och ingen lypsyl har jag heller.. livet är svårt just nu.

Sen kom jag att tänka på att jag & Camilla inte har något liv. Vi har börja sagt alla ord först som dom är och sen baklänges samtidigt som vi gör ett häftigt move med armen.

tex: polisen - nesilop, har suttit och skrattat åt alla dom där hur länge som helst haha.
våran grej dedär!

Nä nu ska jag krya på mig hoppas jag, och det hoppas jag att du gör snart också Elin! :)

Säng ljuva säng

aaah, är äntligen hemma efter en mysig dag med bror, Helena och fasters lilla älskling Teo. Sitter i min ljuvliga säng och ska alldeles strax sova men har man en katt som är cp så går det inte så bra.

Skulle släppa ut Stekarn innan jag gick upp för trapporna och skulle lägga mig i sängen för att sova så han slipper väcka mig mitt i natten, men NÄÄÄ han skulle då ABSOLUT inte gå ut. Så jag gick upp, la mig under täcket och vafan tror ni inte kattjäveln gör direkt? Kommer upp och piper som ett jävla brandlarm, först lite lågt och sen blir det högre och högre, och han vill såklart ut....... DAMP. Han är nog född till att jävlas med mig.




Kanoners

Har haft en bra och mysig dag. Började med jobb från 09.30 till 14.00 sen hem å duscha och åka hit till Freluga där jag sitter nu. Lite tråkigt är det för Teo sover och har gjort det sen 20 tiden. Men har underhållt mig själv med melodifestivalen, även fast jag sov under första halvan haha. Vet inte riktigt om jag tycker att rätt låt vann men den var väl bra ändå.

Ska väl hem om en timme eller lite mer och hoppa i säng, för imorgon är det också jobb som gäller.
Lite surt faktiskt.. hade velat dra ut på Mustasch och festat lite, och även firat Bollnäs seger i matchen idag, och hoppas som fan att dom vinner nästa nu så dom kommer till final! Och jag som aldrig någonsin trodde att jag skulle följa bandy... haha.

Näe men nu ska jag kika runt lite och fortsätta kolla på tv. PUSSHEJ


Fredag

Just nu sitter jag i min ensamhet i min säng hemma, inte ens katten är hemma haha. Har iallafall haft en trevlig dag med inte så mycket att göra. Vaknade 13.30 och drog iväg med Milla och åkte bil och kikade i lite affärer, sen kom jag hem och då kom bästa Malin, så tog vi en promenad till Hemköp. Självklart var lilla Liam med också, och fyfan vad fort barn växer! Han hade fått 2 skitsöta tänder :D 

 

Knäppte en jättesöt och fin bild på gopojken! :) Gjorde den svartvit för bilden va så blå, blir så om jag knäpper utomhus av nån anledning.

Har även pratat lite med syster om vi ska börja spara ihop till en till Englandsresa och hälsa på familjen. Men känner att jag måste iväg på en solsemester först med tanke på att det var typ 9 år sen sist, och jag verkligen längtar till att få komma bort och få ligga på en strand i ett varmt land. Och kusin David och hans tjej Amy kommer ju hit nu i sommar, och mamma ska även iväg till England i sommar, så får se hur det blir. Men pengar ska vi börja spara iallafall, för blir det inte i sommar så kanske det blir tills nästa vinter eller sommar. Jag verkligen saknar allt som har med England att göra, älskar verkligen det landet och alla där ♥


Lyckad Onsdag

Igår kväll så bestämde jag och Camilla att vi skulle dra ut på Tranan och festa till det lite. Började här hemma med lite vin och fixning och sen fick vi skjuts till Hans där vi lyssnade på musik och pratade. Sen vart det Tranan och minnet sviker lite måste jag säga. Men jag kommer ihåg att jag och Camilla hade krig med vakterna, vi fick även lära oss en hel del vakt knep, hehe. Bäst ni passar er. Vi slog dom så vi fick ont i händerna tamefan, fan va dryg vi va haha. Men det va kul! Har lite blåmärken idag men det va det värt tror jag. Gick inge bra för oss att spöa vakterna, dom bara skrattade, fnissade och tog polisgrepp på oss haha.

Tog taxi först till statoil sen hem till min underbara säng och somnade direkt.

Drog till Freluga vid 1 tiden idag och passade lilla älsklings Teo som va sjuk, men fan vad energi han hade ändå. Spelade nintendo wii och myste hela dagen :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer förutom att vi ska vara med Wahlbeck och Hans, får se vad som hittas på. PUSSHEJ.


Nuså!

Nu så har jag lite tid att skriva blogg känner jag. Vaknade för en timme sen och tog ut Milou på en promenad eftersom att jag är hundvakt åt han idag en sväng! Vaknade imorse av att han låg och gosade med mig, plutten :)Har inget planerat idag förutom att duscha och städa mitt rum. Resten av huset är så fint så tack vare världens bästa mamma som städade huset åt oss nu i helgen när ingen var hemma, TACK! ♥

Vemdalsresan var underbar iallafall och roligaste gänget var vi! Söp från torsdag till söndag morgon haha. Fredagen så åkte alla iväg till backen och åkte slalom och söp i backen medans jag & luva åkte längdskidor, gick ju sådär. Men vi kom fram 3 timmar och ett klagomål på skidorna senare. Afterski på fredag & lördag och jag har tamefan aldrig sett nå snyggare killar än dom som var där, fifan alltså.

Tänkte slänga upp några bilder eftersom att det är roligare att kolla på, om inte ni redan har sett dom på facebook då.

    

   

    

   

orkar inte lägga upp alla, så ni får kika på facebook om ni vill se fler!
synd att det vart sån kass kvalité på bilderna, var tvungen att knäppa med mobilen för att min kamera ballade ur och tog bort varenda jävla bild på kameran efter att jag hade knäppt svinmånga bilder. Ny kamera snart som gäller känns det som. Tack alla för en jävligt bäst helg iallafall! Måste göras om :)

 


Hemma

Nu är jag hemma igen. Kom hem efter 23 tiden igår någon gång, satt vaken en stund och kikade datan och sånt där och somnade vid 1 tiden tror jag. La in alla bilder från Vemdalen imorse när jag vaknade (08.45)!! Tänkte skriva lite nu men det hinner jag inte, ska iväg med bror Mike och Helena för att kolla på när bror tatuerar sig.

Skriver ett inlägg med bilder sen Vemdalen senare! PUSS

Vemdalen!

woho, åker till Vemdalen om någon timme. Väntar bara på att alla ska bli klar med mat, packning och sånt. Har precis duschat klart och är nästan redo att åka. Tänkte springa till kiosken snart och köpa mig något att äta så jag inte hungrar ihjäl påväg dit, hehe. Läre även springa in på Hemköp och köpa batterier å sånt så jag kan knäppa en massa kort ;) Bara jag kommer ihåg det så..

Hoppas förfan att jag inte har glömt något nu.. har ju inte direkt världens bästa vinterkläder men det får duga. Annars får jag fixa nått! Mössa och vantar har jag iallafall haha.

Näe nu ska jag dona klart med det sista så uppdaterar jag på söndag eller måndag! Då ska det förhoppningsvis komma massa bilder :) PUSS

Packning

Har nyss kommit hem från André & Karin, har varit barnvakt åt Tim & Nova från klockan 14 ungefär. Har gått hur bra som helst och dom har varit så lugn & snäll :) Kollade på tv, pysslade och gjorde armband osv.
Har inte blivit mycket datasittande för mig dom senaste dagarna. Igår så var jag ju i Gävle med Judit och handlade lite. Vart inte så mycket, men det vart iallafall en kofta, linne, läppglans och en klänning.

 
Kofta + Linne 298:- Cubus
Klänning 159:- från Vila

Och idag efter skolan så var jag ner på stan med Amme och skulle kolla efter lite saker tills i helgen då jag åker till Vemdalen med Judit, Luva, Wahlbeck & Hans. Hittade allt förutom en mössa, så jag får ta den fula vi har här hemma som ser ut som en svart tomteluva typ.. äh.

  

Väska Friis & Co 600:-
Klänning 500:- (vet inte vad affären heter eller vad det är för märke)
Solglasögon 99:- Lindex
Pärlörhängen 49:- från Lottas

Är lite stolt övet att jag börjat köpa lite kläder med färg istället för BARA svart. Fast iofs så vart det en svart klänning, men den var så billig så det gör inget. Den vit/blå klänningen vart det kärlek vid första ögonkastet för, satt som en smäck! Jag brukar oftast inte handla klänningar, men nu vart det 2 :) Synd att jag blir så jävla fattig efter helgen bara haha, men det får det vara värt för jag köper nästan aldrig kläder så.

Fick även reda på ett litet knep mot nickelallergi som jag aldrig vetat?! Att man målar lite vanligt genomskinligt nagellack på själva metallstången som går igenom örat, så ska prova med det och hoppas på det bästa.

Nu ska jag alldeles snart börja tvätta kläder och packa, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Efter att jag gjort det så ska jag hoppa in i duschen och sen måla naglarna, får bli lite french manicure.



Näe men PUSS. Nu vart det mycket bilder!


Tisdag

Har nyss vaknat och tagit mig en välbehövlig dusch. Vaknade av att solen lös som fan i mitt rum och jag höll på att svettas ihjäl, trodde jag drömde först men icke! Glad jag blir av att se lite sol :)
Ska snart börja sminka och klä på mig för att sen ta bussen ner på stationen och sen tåget vidare mot Gävle. Hoppas jag hittar något fint bara!

kommer väl hem runt 18 tiden, skriver lite mer då tror jag :)

oops

har varit lite dåligt med bloggande dom senaste dagarna, men har inte haft någon lust, sen har jag gjort annat.
I lördags så drog jag, Elin & Judit ut på Tranan, men det var så jävla lite folk så det vart tråkigt. Tur man vart full och hade trevligt på det sättet haha.. Söndag så vaknade jag och mådde SKIT. Åkte till Kilafors och åt pizza och började må bättre. Hade helst velat legat kvar i sängen imorsen, men icke.

Ska snart iväg till Söderhamn och hämta en hund som Judit ska vara hundvakt åt och imorgon så hoppas jag på att vi kan åka till Gävle för att shoppa lite. Skulle verkligen behöva fylla ut min garderob lite och även köpa lite smått till Vemdalsresan i helgen som kommer :) Den ser jag fram emot sjukt mycket! Supa, basta, ligga i solen och jäsa, gå på afterskii, och bäst av allt är att bara få komma bort!  Får se om jag vågar mig upp i backen eller inte.. hatar verkligen liftar, hua.



Jag i järvsö för 2 år sen, fyfan det är kul att åka bräda och slalom men synd att man ska vara så jävla kass på det bara! Haha. Hade nog varit lite bättre på båda om jag vågat åka lift :P

Näe men nu ska jag ta och göra mig lite klar, PUSS.


RSS 2.0