Torsdag

Idag har det inte hänt så värst mycket måste jag säga.. Vaknade bakis eftersom att det vart en sjukt spontan utekväll igår & full vart man. Sen när jag hade vaknat till så drog vi till Max & åt lite bakismat, sen till Kilafors en sväng och sen åkte vi & hälsade på Malin och fick äntligen träffa lilla sötaste Linus! Synd att den lilla krabaten sov bara ;) haha. Efter det så åkte jag hem till Elin där vi satt och pratade och sen kikade på Big Brother hehe. Det var väl min dag det!

Var även ner på stan också kom jag på, med Lelle. Handlade en söt sommarklänning, lösnaglar, ansiktsmask, alkohol och underkläder. Nu jävlar är jag fattig igen. Imorgon är det först skola som gäller, sen möte i 3 timmar sen blir det Sport In för hela slanten! Och på lördag så blir det Tranan :) Blir nog en bra helg det här.

Uuuh

Har nyss vaknat hehe. Jobbade natt inatt och det gick kanoner! Trivs faktiskt skitbra med att jobba natt måste jag säga. Ska även jobba natten som kommer så ska försöka sova någon timme till snart. Måste även dra och handla å greja.. hua. Och imorgon & fredag så är det möte som gäller. Mycket nu!

Längtar även till helgen! Hade så sjukt kul i helgen som var, så hoppas på en repris och att det är mycket folk ute.
Blir nog en 2 dagars om jag får gissa hehe.. både fredag och lördag :)

Värt!

Trots att det inte vart någon Borlänge så festade vi här hemma istället, och fyfan vad kul jag hade! Var ett bra jävla tag sen jag hade såhär kul ute nu faktiskt. Minnet sviker ju en aning men äh, vet att jag hade kul iallafall, huvudsaken det! Hoppas på repris nästa helg då det är Doka + Ola & PotatisarnaSport In på fredag. Igår var man ju bara hemma och var bakis, men som tur var så kom Elin och gjorde oss sällskap :P

Vaknade nyss av att resursen ringde.. Ska jobba natt nu inatt och imorgon natt! Ska iväg på ett möte idag kl 13-15 också, och på onsdag morgon när jag kommit hem så blir det att sova i 3 timmar sen ett till möte på 3 timmar, och efter det så får jag sova! Men jag älskar att jobba natt, så det gör inget hehe.


SÅ JÄVLA LESS

Ge mig en ny bil, nån? skulle till och med funka med en lådbil för dom går ju bättre än min jävla skithög till bil. Jag & Amanda var äntligen påväg till Borlänge för att festa med Sara, så kommer vi till Alfta och då börjar oljelampan få damp och pipa som ett jävla brandlarm.. Kollade oljan och det var som det skulle. I förrgår så lät bilen så sjukt jävla illa, så ja det är väl nått med motorn då. Broder avrådde iallafall från att åka vidare. Hade ju inte varit kul att få fel mitt på den där långa jävla vägen till Falun inte.

Så ja mitt herrskap, det blir party i Bollnäs istället! Tranan som vanligt och såklart lite förfest. Blir nog trevligt det å :)

Jobbade natt natten som var också. Gick hur bra som helst, fast jag satt vak och aldrig har gjort det förr. Men nångång ska väl vara den första även fast det inte är det roligaste precis. Var sjukt trött när jag kom hem så somnade direkt.

Jaja, göra mig klar nu för att feeeesta!


Torsdag

Haft skola hela dagen lång, & jisses vad mycket saker vi gjorde idag, var helt slut i huvudet när jag kom hem. Jag somnade en stund också heh, men det är inget förvånande. När jag vaknade så åkte jag till Björktjära & hälsade på älskade Sara & lilla söta Adam. Åååh han var så söt! Var riktigt kul att träffas igen, var ju ett jävla tag sen nu. Åker även till Borlänge på lördag-söndag och hälsar på. Ska fira Sara som fyllt 24! :)

Snodde en bild på Adam av Sara (saranorell.blogg.se) eftersom att jag inte har någon kamera att knäppa med.
Hoppas det gick bra sara ;)



Ligger i sängen nu och ska strax sova. Har en del att göra imorgon. Först skola, sen stan en sväng, sen åka till Freluga & fira Teo & Alexander, sen tvätta & ta en promenad. Så jag säger godnatt!

Promenix

Tvingade mig själv att gå ut och gå nyss, trots denna jävla storm och trots mina feta blåsor på hälarna. Det var skönt, men kan inte rekomendera att gå i tygskor i detta väder. Gick runt vågen och tillbaks, tog prick 1 timme.

La in en massa låtar på mobilen så gick det bra att traska.
Bland annat dessa:

International Love - Chris Brown ft Pitbull


Born This Way - Lady Gaga


Hey Baby - Pitbull ft T-Pain



On the Floor - Jennifer Lopez ft Pitbull



Higher - Taio Cruz ft Travie McCoy


Hot - Inna


More - Usher


Nu ska jag ta mig en dusch, bleka tänderna, noppa ögonbrynen, fixa naglarna osv!

Onsdag

Vart inge jobb idag heller, verkar vara superlugnt på resursen nu. Dock ringde dom nyss och erbjöd mig sommarjobb på samma våning som förra året, nämligen på Björkbacken. Jag tackade självklart ja så jag börjar den 15e Juni till 11 Augusti. Fick 80 %, så skönt! Sen kommer väl resursen ringa några gånger också så blir väl mer än 80 hehe, kan ju hoppas iallafall.



Var även in på skatteverkets hemsida och kikade hur skatteåterbäringen skulle se ut, och jag klagar inte. Får tillbaks på skatten och inte någon hundring som sist hehe. Det ser bra ut iallafall.

Igår så var jag & Camilla ut på en långpromenad som tog 1 timme & 45 min. Började kännas i benen när man nästan var framme haha. Men skönt var det, så funderar på att ta mig en promenad nu snart fast en mindre. Runt vågen eller nått bara. Ska även ner till sporthallen med Elin & säga upp träningskortet, använder det ju inte nu för tiden.


Tisdag

Vaknade för nån timme sen och har ätit frukost osv. Snart ska jag & Camilla ut på en långpromenad, en runda som vi jämt brukade ta förr. Ska bli skönt att komma ut & röra på sig. Har ju varken haft tid eller ork till att ta mig ner till sporthallen så känns som att jag ska säga upp träningskortet och börja promenera nu när det börjar bli varmare ute. Måste verkligen börja röra på mig nu för nu står det still på vågen :P Ska även ändra kosten lite mer och äta nyttigare. Mer sallader och mindre bröd & pasta.  Ska tvinga mig ut på promenader dom dagar jag är ledig.

Tror verkligen jag kommer att klara det här.. det kommer ta lång tid men klara det tror jag att jag gör, iallafall som det känns nu för jag har aldrig varit mer taggad!

Måndag

Jobbade natt inatt så jag vaknade för ett tag sen, runt 15 tiden tror jag. Var förvånansvärt härligt att jobba natt, skulle vilja göra det fler gånger då jag själv är en nattuggla. Vi kollade på tv, läste tidningar och pratade osv. Kom även in på spökerier så till slut så vågade ingen gå själv haha! Vart dock jävligt trött runt 5-6 tiden, men somnade bra sen när jag kom hem runt halv 8.

Har nyss varit ner en snabbis på stan och köpt Teos födelsedagspresent, han fyller ju 3 på fredag :)
Tror han kommer bli glad iallafall. Köpte den enda Pippi Långstrump filmen han inte har.. nämligen Pippi på rymmen!

Ikväll blir det väl bara att ta det lugnt och duscha å så för att sen lägga mig i tid då jag är uppskriven på jobb imorgon också.

Söndag

Idag är det söndag, den söndagen som dom flesta Bollnäsbor har väntat på antar jag hehe. Bandyfinal idag så ska väl bänka mig framför tvn jag också och kika på det, hoppas Bollnäs tar guld då.

Igår så var det en riktigt bra lördag känner jag. Började ju som sagt med skidåkning på Bolle i fint väder. Efter det så sov jag en sväng och sen gjorde mig klar för kvällen. Blev bjuden på middag på Ren hos Jonse & familj. Riktigt gott var det! Måste nästan prova göra den rätten själv nån gång. Efter maten så kom även Camilla & Elin dit så satt vi där och förade lite, sen ner på Sport In där det var mycket mer folk än vad jag hade trott. Hade riktigt trevligt! Vart hem och sova sen.

Idag mår jag bra tack och lov, ska snart ta mig en dusch och sen så blir det lite mat med Camilla & kolla på bandyfinalen, och sen vila för jag ska jobba natt på karlslund inatt, tur man är en nattuggla ;) Får se hur det går.. har aldrig jobbat natt förr!

Vill även säga stort GRATTIS till Malin & Jimmy som fått en liten son imorse :)

Stig helmer

Har varit i bollebacken sen halv 12 idag och åkt slalom med Amanda, Giuseppe & Elin. Det var så jävla härligt väder! Vi höll oss till barnbacken igen, men nu börjar man iallafall kunna det där med att åka slalom! Kul är det iallafall. Elin tyckte jag såg ut som Stig Helmer i backen med min knoppmössa och kassa åkande, tar det som en komplimang jag ;)








Ska alldeles snart hoppa in i duschen och skrubba av mig lite, sen fixa i ordning mig för att sen bege oss till Ren där vi är bjuden på middag hos Jonse, Bettan, Jens & Johan. Blir kanoners det! Sen blir det väl antagligen Sportin ikväll för ingen av oss riktigt har råd att gå på Hoffmaestro..

Trevlig lördag på er!

Nytt spel

Igår fick jag en flashback på ett roligt spel som man jämt spelade i Segersta. Nämligen Backpacker! haha, har laddat ner det nu så ska spela lite senare!


Onsdag

Direkt när jag vaknade idag så började jag att städa, så nu ser det helt okej ut här hemma! Läre ju vart 100 år sen sist vi dammsög, för jävlar va skit det va på golvet :P Men nusa äre så fint sa!

Efter det så åkte jag och uträttade lite ärenden och åkte sen efter det till Granbo och myste med Stekarn och väntade på att pappa kom hem. När han väl kom hem så åkte vi till Arlanda för att hämta mupparna, så nu är dom hemma :) Giuseppe va så snäll & köpte med sig Aranchina(?) till mig, kan ju vara bland det godaste jag ätit som innehåller ris! Är nämligen inte så förtjust i det, men dom där jävlarna, fyfan MÖMS säger jag bara!

(Bild från Google)


Jag & knattarna

Ja det gick ju faktiskt ganska skapligt att åka slalom, fast jag höll mig i barnbacken och övade där haha. Jävlar vad vissa ungar kan åka alltså! Till och med dom som är typ 3? Blev helt chockad, så kommer jag där som världens klumpeduns! Men det var faktiskt riktigt uppfriskande att komma ut lite och röra på sig och göra nått jag aldrig brukar. Synd att jag är så jävla rädd för liftarna bara, men det ska väl gå och få bort den rädslan nån gång hoppas jag. Ramlade "bara" 3 gånger i början, men sen så gick det bättre å bättre :) Är nästan så att jag funderar på att köpa mig ett par egna slalomskidor.. Blir nog det till nästa vinter!  


Sitter just nu med täcket runt mig och fryser fortfarande, vart lite kallt där mot slutet. Ska väl snart upp och röra mig lite och städa undan en massa småsaker som är kvar, även om det är lite sent. Kommer då inte orka göra det imorgon bitti iallafall hehe. Imorgon eftermiddag så åker iallafall jag & pappa till Arlanda och hämtar hem A & G.

Tisdag

Ja då har man nyss vaknat.. eller ja, jag vaknade och klev upp kl 7 imorse men somnade om tills nu. Nu sitter jag och funderar på om jag ska följa med Helena S till Bolle ikväll och åka slalom eller inte.. jag vet inte om jag vågar åka i liftarna haha. Är sjukligt rädd för att åka i dom då jag ramlar hela jävla tiden. Men det skulle vara kul, är ju typ 8-10 år sen jag åkte slalom sist.. har bara åkt snowboard senast å det är jag ju inge vidare på heller :P

Och bilen min ger snart upp, eller iallafall batteriet så jag läre väl pysa iväg snart och köpa mig ett nytt. Den ville inte starta igår då jag skulle iväg och handla, men tack och lov så kom Elin å hjälpte mig igen hehe. Åkte till Freluga en sväng och hälsade på och gosade lite med Teo.

Han sa nått så sött igår när vi stog ute, han sa:

Teo: Där uppe är mormor (och pekade mot stjärnorna), Hon har varit där länge, hon har en ficklampa som hon lyser med.

Då mena ju sötnosen att hon var en av stjärnorna som lös, fast hon hade en ficklampa som gjorde så att stjärnan lös :) naaaaw. Barn är bra gullig dom!

Nått fel ällä?

Resursen ringde inte idag heller, helt otroligt! Dom som brukar ringa hela tiden tycker jag. Dom har ju till och med ringt när jag har jobbat och frågat om jag kan jobba haha.. Men jag klagar inte! Synd att man inte var synsk bara, då hade jag kunnat gjort nått skoj i helgen. Har ju klivit upp 6 både igår och idag hehe.. men det är väl bara bra det också. Imorgon och tisdag är jag uppskriven också, så får se om dom slår en pling imorgon då, vill ju jobba så jag får lite caaash på kontot! ;)

På onsdag så ska jag åka med pappa till Arlanda för att hämta hem systeryster och hennes löver. Har saknat pluttenuttan faktiskt, hähä. Har varit lite tråkigt och ensamt här hemma.

Idag har jag inte gjort mycket inte.. somnade om imorse och sov till typ halv 1 eller nått. Åt frukost och tog det lugnt i soffan och för ett tag sen så åkte jag till Granbo och hälsade på, kollade på Wallander och gosade med lilla Stekarn som jag saknar som en idiot, det är tomt utan den lilla ärtan här hemma faktiskt :(

Och jag blir fortfarande imponerad av mig själv att jag klarat mig nu snart 3 veckor utan skräpmat, godis, chips, läsk osv.. tror faktiskt tabletterna funkar för jag har då inte blivit sugen än inte!

Bild till mamma

Eftersom att mamma ville se hur håret blev så slänger jag upp en bild..


Lördag

Klev upp kl 6 imorse för jag tänkte att resursen skulle ringa för det brukar dom göra om man är uppskriven, men icke! Så då kunde jag somna om och sova ut ordentligt :) Schönt. Har inte gjort så mycket sen jag vaknade.. kollat på tv och lagat lite mat bara.

Ska väl snart åka ner till Willys för att köpa lite hårfärg.. denna gång blir det ljusbrunt. Vågar verkligen inte bleka mer tror jag, för igår när jag borstade det så rasade det av en massa hår :( Så då tänkte jag istället bli ljusbrun och sen slinga på det. Då blir det en jämnare färg också hoppas jag. Blir nog att åka till frisören såfort jag får pengar och fixa till det så som jag vill ha det :) slänger in en bild på hur jag typ vill ha det sen får det vara färdigskrivet om mitt hår för ett tag! hehe


Moroten

Det är jag det för tillfället, men vågar verkligen inte färga mer idag, måste låta håret få vila lite iallafall hehe. Färgade ju både igår och idag. Sitter för tillfället med sista färgen i nu med hopp om att det ska bli lite mindre orange iallafall, men de tror jag inte. Så jag får stå ut med att se förjävlig ut ett tag nu :P

För tillfället så ser mitt hår ut såhär som det gjort en gång tidigare i mitt liv också, tyvärr.



Annars så har jag inte gjort mycket annat idag.. varit till resursen och skrivit i lite dagar i pärmen bara. Skulle ju ha städat och pluggat men det har jag ju inte gjort.. får se om jag orkar sen.


Blondie

Jaha då var jag snart blond igen! Elin var så gullig å hjälpte mig slinga håret igår, tog ju minst sagt tid hehe. 4 timmar rättare sagt. Men nu är jag orangeaktig och ojämn i skallen istället, så ska ner på Willys om en stund och köpa lite blonderingsfärger så jag blir mer åt det ljusa hållet :) Den där färgen tog fan jävligt bra den!

Malin kom också hit och umgicks med oss, den lilla körven! Så sov hon här. Alltid trevligt med nån som sover över, då slipper jag vara rädd :) haha.



Ajm båred

Dom här bjuder jag på!


In the closet

Ända sen jag vaknade imorse så har jag pillat och försökt plockat upp och städat i min garderob som varit kaos. Det tog ju ett jävla tag men nu är det någorlunda ordning där inne iallafall, men fortfarande en massa skit kvar som ska bort på nått sätt haha.. Dock så har jag massa mer kläder nere i tvättstugan som ska hängas in, har en hel tvättkorg med lort som ska tvättas och en tvättkorg med rent. Vet fan inte hur det ska få plats, men det ska väl gå och lösa :) Har ju inte den största garderoben precis...

FÖRE:
(som sagt.. kaos)


EFTER:
(mindre kaos)

 


Onsdag

Ja ni gott folk.. Har nyss vaknat från en härlig vila, så ska väl ner å laga lite mat nu och sen kolla på tv bara. Har jobbat 3 dagar i rad nu, får ju jobba hela tiden tycker jag så brist på jobb är det inte. Dom ringer stup i kvarten tycker jag! Men det kommer kännas fint i plånkan sen ;) Har iallafall gått bra tycker jag.

Har även varit duktig med maten måste jag säga. Har inte ätit eller rört skräpmat, godis, chips eller läsk och sånt skit på 2 veckor. Det är ett jävla under de. Men loka och frukt är lika gott.. host. Närå, men har gett mig fan på detta nu. Även om jag inte riktigt börjat med promenader och träning än så är det ju alltid en början att börja med kosten :) Är inte alls lika hungrig längre heller som jag var förut, och det är jävligt bra det! Dock så äter jag inte enbart sallader nu, jag lagar hemlagat "bara", men undviker såklart feta såser, smör, ost å alla sånna fetsaker.

Imorgon och på fredag är jag inte uppskriven på jobb heller, så då ska jag verkligen sätta mig ner och plugga klart så mycket jag bara kan. Ska även städa så mycket jag hinner. Fan inte en lugn stund här inte hehe.



Men jag tror väl..

Vaknade upp med en dunderförkylning! Han vara frisk i en dag, ooh vilket bra immunförsvar jag har. Snorar som en jävel, ont i öron, hals och huvud. Har nyss stått och gjort matlåda tills idag och imorgon. Resursen ringde för en liten stund sen.. blir att jobba kväll ikväll dag imorgon :) Blir ingen vila för mig eh.. Får ta det på torsdag och fredag istället.

Fick lite plugg gjort igår också, vart klar med 2 uppgifter iallafall. Har ju en del kvar så att säga haha.. men bättre än inget. Får köra hårt denna vecka istället!

Näe har fan inget intressant att skriva om, det har jag aldrig :) HEJDÅ.

Godnatt

Nu lägger jag mig nyduschad i en renbäddad säng och ska kolla på film efter att ha städat hela dagen, oooh va skönt dä ska bli!! Godnatt!


Effektiv dag

Idag blir det en effektiv dag känner jag. Har redan städat i 2 timmar, och dom timmarna på bara mitt sovrum så ni kan ju tänka er hur det såg ut där innan haha.. kom seriöst knappt in genom dörren. Måste verkligen skaffa hyllor att sätta upp och även lådor. Har absolut 0 förvaringsplats. Men nu är det skinande rent där inne snart. Väntar på att sängkläderna ska bli färdigtvättad och efter det så ska jag ta itu med min jävla garderob.. fifan.

Har nyss lagat lite mat och ätit och tagit mig en liten pause. Medans tvätten rullar så ska jag fortsätta pluggandet! Efter det så ska jag ta och göra det sista i mitt rum och sen ta en dusch, åka och handla och ta mig en promenad och slänga i lite mer tvätt.

Ställde mig på vågen imorse också bara för att kolla. Har inte tränat eller nått alls nu på 2-3 veckor men har däremor ändrat kosten lite. Såg till min förvåning att jag gått ner 2 kilo! Vart sjukt taggad när jag såg det. Visst har ju haft magsjuka, men nu när jag är frisk så har jag ätit upp mig igen. Hade till och med ätit frukost innan jag vägde mig :P


Söndag

Fan vad jag har börjat kliva upp i normal tid nu för tiden, det är ju bra de! Har varit vaken ca en timme nu och fått i mig en riktig och nyttig frukost. Ska försöka plugga klar lite som jag inte han plugga klart igår. Ser att solen skiner ute också, så jag kommer nog gå ut en sväng på en liten promenad eller nått, måste ju passa på nu när man äntligen ser solen.

Igår kväll så åkte jag till Freluga där mamma var barnvakt åt Teo. Vi kollade på melodifestivalen, lekte lite med Teo och pratade, var skönt att äntligen få komma ut ur huset och få lite luft efter att ha legat i soffan ett antal dagar.

När jag vaknade imorse så hade jag så jävla ont i halsen och snorig som bara den, och det är fortfarande lika så får se om man åker på en jävla förkylning också då.. KUL.

Måste bara säga grattis till Helena B som fyller år idag också! :)


I brist på annat..

Med tanke på att jag inte kan göra så jävla mycket så tänker jag underhålla mig själv med att spela Super Mario
like back in the days.


Äppelcidervinäger + Krom

Var ju på stan tidigare i veckan och gick in på Life butiken, där köpte jag mig Äppelcidervinäger + Krom tabletter. Dom ska hjälpa mot sötsug och även hjälpa matsmältningen och man ska få en jämn blodsockernivå. Hoppas dom hjälper nu då. Är ju jämt sugen på läsk, väldigt sällan sugen på godis, men chips brukar jag bli sugen på. Så nu jävlar. Ska iallafall ta 2-3 tabletter om dagen..


Magsjuka

Ja jag han jobba 2 dagar innan jag åkte på magsjuka igår.. sköj. Men det gick bra att jobba iallafall och det ska nog gå bra resten av gångerna också. Mest irriterad över att inte kunna åka till Vemdalen idag som jag skulle gjort egentligen, men nu har jag iallafall tid och plugga ikapp i helgen, ligger efter en hel del nu känner jag. Ganska typiskt att åka på magsjuka dom enda 2 dagarna man går i skolan under veckan..

Mars månad är det också.. och snart (den 25e) så fyller lillhjärtat Teo hela 3 år! Fyfan vad tiden går fort. Känns som igår när han var så pytteliten och inte kunde gå eller prata, och nu går munnen hans non stop, sötnosen :)

Allra första bilden på Teo, för snart 3 år sen
Där var han liten och knubbig :)

 


RSS 2.0