Sferracavallo Palermo

k
Har ar vi just nu. Lite kasss bild kanske, men jag tog den fran google haha.
Sa inihelvetes fint har!

Uppdatering 5

Igar sa akte vi antligen ivag till ett stort shoppingcenter! Det fanns hur mycket affarer som helst, och bland dom sa hittade vi NewYorker, H&M, Mediamarkt, Intersport och massa italienska affarer. Ville springa in i alla a kolla men det hade vi inte tid med for vi skulle till hans moster pa middag. Men hittade iallafall ett linne, en langarmad och ett par skor. Hoppas vi aker dit igen for det fans javligt mycket snygga saker kan jag lova.

Pa middagen hemma hos hans moster sa var vi 18 pers tror jag? at pizza, strips a massa sicilianska grejer. Sa fick vi smaka nan dricka som hette typ Anbitte eller na sant, a FYHELVETE va ackligt. Det var som att dricka aceton utan att overdriva. Vart snustorr i kaften och jag smakade mara pyttelite haha. Fick mig lite breezer istallet ;) Men det va trevligt iallafall!

Idag sa var vi ner till kyrkan for det var na stort firande. Gick runt dar ett tag sen tillbaks hit for att sova en stund. Amme ligger fortfarande och sover hon. Vet inte alls vad det blir for planer ikvall?

Borjar fa lite hemlangtan ocksa, och jag saknar Elin & Camilla som en idiot! Vad skulle jag gjort utan er mina sma anglar? :) haha. ♥

Skulle forsoka lagga in nagra bilder ocksa sa ni fick ett smakprov men det ville inte funka. Far lagga in alla bilder nar jag kommer hem istallet!

Uppdatering 4

Pa mammas begaran da. Har inte sa mycket att skriva om for vi har inte gjort sa jatte mycket dom senaste dagarna. Har mest akt runt, satt oss vid en bar och tagit en ol och bara njutit. Idag har det varit ganska pissigt regnvader och det sporegnar for tillfallet, men jag klagar da INTE! Sa javla skont haha, har svettats ihjal alla andra dagar sa denna dag satt som en smack.

Om ca 30 min sa ska vi bege oss ner pa stan tror jag, och kanske ta en ol eller nagra fler? Vet inte riktigt, men imorgon sa ska vi aka till hans countryhouse och ata och dricka med ett gang och sen tror jag vi skulle ut pa nattklubb? hoppas!

Idag sa var vi ner till kyrkan har for dom skulle fira natt, sa akte vi till en supermarket och handlade och kollade runt lite. Priserna pa grejer ar ganska sa lika som i Sverige. Men dom har en hel del roliga saker! Vi har inte riktigt haft en shoppingdag an, hoppas vi far det for jag vill kopa natt. Har nastan inte gjort av med ett ore har for dom vagrar lata oss betala! Men det ska det bli andring pa. Efter det sa akte vi hem hit och borjade att kolla pa The Rocky Horror Picture Show eller va den hette, for det borjade regna och nu sitter jag har!

Maste bara papeka att dom ater lite udda har haha.
Forst var det pasta med potatis, sen vart det pasta med endast grona artor ( hur manga artor som helst! och jag HATAR artor, fick piiina i mig) och idag sa hade dom socker pa gronsallad? och en javla massa knepiga frukter har vi fatt smaka.

Nae men nu ska jag gora mig klar. PUSSHEJ.

uppdatering 3

Fan vad jag ar kass pa rubriker. Men det skiter man val i. Har suttit och pratar med Pecca & Mamma pa facebook och msn nu, och jag saknar alla dar hemma maste jag saga! Men jag har det helt underbart har borta ocksa, sa JAVLA skont att slippa bollnas ett tag. Synd att inte Elin eller Camilla ar inne nar jag ar inne nangang, era lurvposar!

Har inte hant sa mycket sen igar da jag skrev sist haha. Fick antligen sova ut idag da vi har klivit upp 8 nastan varje morgon. Tog en dusch nar jag vaknade och sen at vi lunch.. pa menyn stog det pasta med potatis! har ni hort na konstigare? HAH, men det gick i det ocksa! men pasta a potatis.. wtf? Har fatt manga nya smakupplevelser, och dom flesta som jag inte vill kanna smaken av nagonsin igen, men det finns fan javligt god mat har ocksa! Hans mamma ar hur gullig som helst och lagar hur god mat som helst :)

Igar kvall sa akte vi ivag och firade 2 fodelsedagar. Forst pa nan mysig bar med alla hans kompisar dar vi tog en drink och fick tarta. Sen akte vi ivag till ett annat stalle dar det vart tarta och champagne! Trevligt var det :)

Ikvall sa ska vi vara har hemma tror jag, och ata pizza och kolla pa filmer som dom filmade i Tunisien, tur att jag inte ar med pa nagan.. tror jag. Skont med en slapp kvall.

Pa lordag blir det fest iallafall!

Alla verkar tro att jag ar alkis har borta.. amanda hade sagt till Giuseppe att jag var full pa en sondag, fast jag var i sjalva verket bakfull och nu fragar alla HELA TIDEN om jag vill ha ol. Jag sager nej hela tiden men dom tror inte pa mig. Snart dricker jag bara for att dom ska sluta fraga fan.. haha.

Det blir da javligt manga bilder nar jag kommer hem som ni ska fa se. Det ar sa JAVLA fint har!

Aja, PUSS HEJ!

Updatering 2

Just for tillfallet sitter jag i soffan i koket hemma hos familjen Stancampiano. Har precis atit en typis siciliansk matratt och kommer inte ihag vad det hette. Men det var som en stooor javla risboll med kottfars inuti, javligt gott faktiskt. Igar fick vi ocksa chansen att smaka nagot typiskt sicilianskt.. Ricci och natt som liknade hamburgare. Det som liknade hamburgare var tydligen kalvmjalte och kvaljningarna ville inte sluta, och de dar ricci ska vi inte ens prata om haha! En stor taggboll med natt i som var orange och kandes som att man at en katt tunga, san konsistens var det pa det, sa nej det gillade vi inte!



Ricci.

Idag sa har vi varit inne i Palermo city och kikat runt. Valdigt fin stad!
Sag aven att dom har Expert och Lidl har, vart lite chockad. Akte aven pa en gata som tydligen var en horgata, stog ju luder overallt haha.

Ikvall sa ska vi ut pa en pub for att fira nagra av Giuseppes kompisar som fyller ar, sa ja ska val ta och hoppa in i duschen jag. PUSS HEJ! <3

Update fran Palermo

Sitter hemma hos Giuseppe nu och har precis atit en javla massa god mat! Kan ju inte pasta att man ar eller blir hungrig har borta haha. Vi har det iallafall skitbra har borta, sa javla harligt och undrbart har! Kanns som att vara i Tunisien igen, fast har ar det lite finare. Men varmen och allt annat ar typ samma. Ingen lugn stund far man heller och det gillar jag. Har varit ut pa pubar och traffat alla hans kompisar och varit pa festival liknande saker, hur mys som helst!

Resan borjade ju lite kasst, eftersom att vara resvaskor forsvann, och enligt dom som jobbade dar sa var vara vaskor kvar i Stockholm och dom skulle inte komma forens pa mandag sa vi skulle fa vanta i 3 dagar. Vi akte iallafall hem till Giuseppe och hans familj som bor 1 timme fran flygplatsen, sen dagen efter far vi ett samtal att vaskorna va kvar pa Trapani flygplats, sa det va bara att satta sig i bilen igen haha, vart mycket resande men nu ar allt bra! trodde jag skulle behova vara utan snus i 3 dagar och da skulle jag ha dott, fick nagra gladjetarar nar vi fick vara vaskor maste jag saga.

Nu har ni fatt en liten upptadering och allt ar bra har! Tror vi ska aka och shoppa snart, eller om vi skulle till stranden? fatta inte riktigt, gar lite sadar med komunikationen haha, men det gar iallafall och vi lar oss mer och mer for varje dag! Havet har ar hur fint som helst, klarblatt vatten och vita strander.. me like!

Nae men nu ska jag dra! PUSS SAKNAR ER DAR HEMMA! ♥
Skriver safort jag kan igen :)

Stress

Gah har stressat som en tok nu sen jag kom hem från skolan. Somnade en sväng också så det vart ännu stressigare haha. Har slängt i tvätt i tvättmaskinen nu som jag väntar på, och efter att det tvättas så ska det torkas. Jag ska hinna duscha och raka ben, noppa ögonbryn, leta ett par skor som jag inte hittar, jag ska hinna äta och efter det så ska jag till Granbo.

Idag i skolan så fick vi öva på att ta blodprov i armen, fast vi hade gummiarmar med låtsasblod i som vi tränade på. Tog även stick i fingret på varandra, och vad visade det på mig? JO att jag har järnbrist. Så som jag trodde hela jävla tiden! Jag hade tydligen väldigt låga värden. Man skulle ligga mellan 120-140 och jag hade 95 haha. Blir nog doktorn när jag kommer hem från Italien och kolla upp det. Börjar bli skapligt less på att inte ha någon ork.

Vet inte om jag hinner skriva mer senare, men det gör jag kanske.
Annars så ses vi 1 oktober gott folk! :)

Sicilien-Palermo i 2 veckor, helt underbart!

Hjärndöd

Jag känner mig helt jävla hjärndöd just nu. Plugg är inte min starka sida.. Men nu har jag gjort klart 4 av 6 uppgifter iallafal, så slipper känna mig så förbannat stressad. Kan göra resten när jag kommer hem från Italien.

Har nu haft i mig ett par örhängen i 2 (snart 3) dagar och det är helt jävla otroligt! Har inte fått minsta tecken på allergi hittills, och det har inte hänt sen jag var liten kan jag tala om. Alla gånger jag försökt med äkta silver, guld, plast, jag får likförbannat allergi till och med när jag målar nagellack på örhängena. Och nu, NU när jag köpte örhängen på dollarstore för 20 kr för att prova, ja då funkar det! ÄNTLIGEN! Det enda stället på kroppen som jag inte märkt av är näsan när jag har näspiercingen i. Har blivit så jävla less på att inte kunna använda örhängen, armband, ringar, klockor, halsband, skärp, jeans med synlig knapp, ja tamefan allt innehåller ju nickel. Så jag hoppas fan detta funkar nu, för jag älskar örhängen!

Nu ska jag sätta mig å skriva packlista så jag inte glömmer nått.
PÖSSHEJ.

B L Ä H

Har suttit och pluggat i snart 2 timmar, men har tagit mig en liten pause så jag åkte till Ica och köpte mig en ramlösa och lite nyttig frukost! Har gjort klart 2 lite mindre uppgifter och håller på med den sista "lilla" uppgiften nu. Sen har jag 3 fucking stora uppgifter att göra, och jag vet inte hur i hela jävla helvetet jag kommer att hinna. Men jag ska försöka göra så mycket jag kan så kan jag skriva ut skiten i skolan imorgon och lämna in så har jag iallafall gjort LITE.

Imorgon kommer jag nog knappas att hinna plugga, då dagen består av skola 08.00-16.00 och efter det så blir det raka vägen hem och tvätta och packa. Har inte ens funderat ut vad jag ska ta med mig så jag kommer fan tvätta allt jag äger och har. Och när jag har packat så ska vi hem till Granbo för att sova där. Vi ska med en buss som går 08.15 så läre ju försöka lägga mig i tid också.. Hur nu fan det ska gå.


Vilket jävla helvete..

det är att boka tågbiljett från Skavsta då! Har bokat dit resan nu, det blir Härjedalingen till Stockholm C och därifrån tar vi flygbuss till Skavsta, men nää så lätt var det inte med hemvägen inte. Eftersom att vårat plan landar 23.30 på en fredagkväll så skulle bussarna sluta gå.. så om vi inte hinner mer sista flygbussen som går 23.50 så får vi vänta i 8 timmar på nästa. Hoppas vi hinner med den iallafall. Vi skulle få sova hos bästa Camilla när vi kom till Stockholm eftersom att Härjedalingen inte går förens 17.00 och vi kommer till Stockholm runt 02.00 tiden om inte senare. PJUH!

Är helt slut efter att ha suttit och letat och jämfört nu i flera timmar. Ska strax hoppa i säng och sova eftersom att vi har skola imorgon. Ska orka upp och duscha också, får se hur det går haha. Har annars haft en trevlig kväll här i Granbo. ätit mammas supergoda pasta carbonara och pratat.

Nu vart det en jävla massa rammel bara. GODNATT!

Sunkskunk

Det är jag idag kan jag lova. Oduschad och osminkad och sitter i mina älskade mjukisar som jag använder alldeles för ofta. Men vad gör det? Det är tisdag och jag har inget planerat! Kanske att jag & Amme åker till Granbo och sover där ikväll, men har inte bestämt oss än. Skulle vara bra dock.. måste boka tågbiljett till Skavsta flygplats också. Måste även försöka packa lite inför fredag också eftersom att vi har skola från imorgon tills vi åker. Men jag orkar inte, är helt jävla slö idag.



Har känt mig hängig och klen dom senaste dagarna och inte nog med det så har jag haft huvudvärk i en vecka nu som vägrar att försvinna. Hoppas för guds skull att jag inte blir sjuk nu när vi ska åka. Ska verkligen bli skönt att få komma bort i 2 veckor från denna jävla håla, blir ju fan bara värre och värre för varje dag som går i denna jävla pundarhåla.

Var iallafall ner på stan en sväng tidigare med Malin & Liam och kikade runt lite, alltid lika trevligt att träffa den lilla damen och lillpöjken! :) Vi som skulle gå på Terry Evans men så var biljetthelvetena slutsåld såg jag igår kväll. Hoppas han kommer hit snart igen! Skulle vara intressant att se vad det är dom gör förnågot.

MÖNDAG

Jävla måndag, men tur man är ledig tills imorrn! Börjar ju inte förens 10 på onsdag. SKÖNT!
Fick besök av Pecca igår som sov kvar här, och idag har vi bara legat och jäst i soffan, var även ner till Dollar en sväng och köpte lite behövligheter. Har suttit och lekt i camen hela natten och dagen och jag har skrattat så jag har grinat. Fyhelvete vad ful man kan bli! HAHA! jag är snäll och ge er ett exempel..



Fick kommentarer om att jag såg ut som " en avdankad alkis som legat och runkat i soffan hela dagen" och " det ser ut som att du har en tumör i ansiktet".

Måste även plugga en heeel del innan jag och Amme pyser till Italien på fredag, så vi tänkte sätta oss imorgon och plugga tillsammans. Hoppas vi får lite gjort iallafall! Provade även min nya kamera igår, och den är heeelt klart duglig och bra :) iallafall för 600 kr så var det fan värt!



I wanna boom bang bang with your body yo!

Ja eftersom att mamma vill att jag ska uppdatera bloggen så gör jag väl det då..

Igår så bestämde vi oss för att dra ut och festa lite. Hamnade hemma hos Jonny och satt där å spelade kort och drack och pratade. Sen drog vi oss ner på Tranan och det var ju inte så jävla mycket folk vill jag påstå. Men det va kul ändå! Träffade många jag inte sett på länge och full som fan vart jag. Inte så förvånande kanske.
Åkte hem vid 1 tror jag, och ramlade i trappen gjorde jag när jag skulle hämta mitt täcke, och fan vilken avhyvling mitt täcke fick.. in ya faaace! Vaknade imorse av att min söta syster stog ovanför mig med ett glas vatten åt mig. Snacka om service, hehe. men är man köng så är man.

Sitter och längtar nå grymt nu till nästa fredag då jag & syster åker till Palermo i Sicilien! Fyfan vad härligt det kommer att bli. Och kul att träffa gänget igen :) och 2 veckor borta från bollnäs känns helt jävla underbart!

Köpte mig en kamera idag också. Min förra kamera ballade ur och nu har jag inte haft kamera på ett tag, men nu jävlar blir det mycket bilder :)

Ja men mer än så hade jag inte att berätta.. PUSS!

Helgen

Fredag: Gick i skolan till kl 14.30 typ, sen hem och supersov en sväng, sen åkte vi iväg till Hertsjö och spelade Paintball med ett helt gäng! Fan vad kul det var, men ack så förbannat ont det gjorde!! Blev träffad på örat så jag började blöda haha, blev även träffad på benen, ryggen och handen och det var inte skönt. MEN KUL! Efter det så åkte jag, Elin & Amanda till Granbo och sov över där.

Lördag: Vaknade runt 08.30 och duschade och gjorde mig klar, så åkte jag, Amme, Elin, Mamma & Teo till Valbo. Alla överlevde trotts att jag körde :) tur det! Hittade inte alls mycket där, var mest samma stuk på alla kläder så det sög. Men köpte mig en skjorta, en vintertröja, luvtröja, t-shirt och lite smått. Men det var en trevlig dag ändå :) På kvällen så åkte jag & Elin till Söderhamn för att kika in S-leken.. vilket jävla misstag. DET SÖG BALLE! Så vi åkte till Bollnäs istället och skjutsade folk och åkte runt ett jävla tag.

Idag: Vaknade runt 13.30 och var helt utvilad, så jävla skönt med tanke på att jag haft sömnsvårigheter i 2 veckor..
Sitter och glor tv nu bara och ska väl snart ta mig en välbehövlig dusch. Ska kanske gå ut och gå med Malin lite senare, det behövs det också! Har också suttit och varit postgubbe mellan Amanda och hennes Italian boy, det är fan inte lätt att skriva förståeligt på italienska ska jag tala om! Eftersom att hon är utomlands och inte har pengar på telefonen så fick jag agera smsare.

Och imorgon så funderar jag på att kila ner på stan en sväng för att leta jeans som jag inte hittade i Valbo. Måste fan ha ett eller helst många par. Ska även kolla efter fotoalbum och smink och småsaker.


Onsdag

Lyckades ta mig igenom en hel dag med skola idag, sov över men kom bara 5 min försent så det va lugnt! Slutade strax efter 15 och åkte hem och slappade. Fick även hem mina 400 bilder som jag framkallat, det är från kryssningen och Tunisien :) Ska ner på stan nått tag snart och leta mig 2 eller 3 fotoalbum. Har fler bilder som jag ska framkalla! Tycker det är helt värt med framkallade bilder, då finns dom när man är gammal så att man kan kolla på dom å visa för sina barn en dag! hihi.

Mamma är här nu, och pappa åkte nyss hem, trevligt med besök från dom. Ska skjutsa hem mamma snart, och sen ska jag duscha och slappa lite. Ska kika lite på internet vad jag ska köpa på lördag, vill ha lööööördag nu! Min garderob är katastrof, om man ens kan kalla det för garderob haha.

Aja hade inte så mycket mer att skriva. PUSS.






RSS 2.0