Skön sommar!

Idag fick jag reda på vart jag ska jobba i sommar, och jag klagar verkligen inte! Fick natt på Hamrelund, passar utmärkt till en nattuggla som mig ;) Slippa kliva upp 6 på mornarna, hur jävla skönt? Och att vara vaken till 7-8 på morgonen är inga problem! Nu håller jag tummarna på att syrran också får på samma ställe, eller åtminstonde natt!

Jobbade 7-16 idag och efter jobbet så drog jag och hämtade Amme och sen hem hit och duschade och greja, den var jävligt behövlig måste jag säga haha. Sen åkte vi till Freluga och hälsade på, kom nyss hem. Fick pussa lite på Teo också :) Han skrämde skiten ur oss alla där ett tag. Han hade klättrat upp på köksbänken och sen helt plötsligt hör vi en feeet jävla smäll. Då har teo ramlat med huvudet först. Fick en hjärtklappning där ett tag tror jag, trodde först han vart medvetslös, men det lät jävligt mycket värre än vad det var, fasters gofis! ♥

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, ska strax sova så jag orkar med sista jobbpasset för denna vecka.
Godnatt!


Tisdag

Har varit en relativt lugn dag idag. Var på möte mellan 13-16 sen hem till Amanda & Magnus en sväng för att sen dra iväg och äta och handla lite. Har nyss bokat tågbiljetter till arlanda tur och retur också, så nu är det bara att vänta till den 26e april :) Ska bli så jävla skönt att komma bort en sväng.. hoppas även på en utlandsresa i höst om någon är på!

Har nyss lagat några matlådor också.. nu ligger jag i sängen och kollar på tv och knappar här. Blir väl att sussa snart då en delad tur väntar imorgon.. vet inte hur många delade turer jag haft den här månaden nu? Men klirr i kassan blire ;)

Jaaa det var väl det det..

Hudiksvall

Var till glada hudik idag med Lelle, Magnus & Amanda. Helt jävla fucking otroligt att min bil klarade den sträckan haha! Men inte helt felfritt dock.. strax innan söderhamn så var det en lampa som började blinka och låta (som vanligt), men det löste sig. Var inte där så värst länge, gick ju fort att hitta kostymen åt herr Edling :) Jag hittade en kavaj som jag ska ha på bröllopet tänkte jag.. Fyfan vad jag har blivit dålig med pengar haha. Nästa löning så gäller det att spara spara. Men kavajen va fin så!!


Och med uppvikta ärmar så blir det finfint till klänningen jag ska ha :)

Och på söndag fyller fasters lilla Teo hela 4 år!! Vart fan tar tiden vägen? Köpte iallafall paket till han idag så hoppas han blir nöjd :)


Tisdag

Jobbat 7-11 idag, fjuttpass haha! Har varit sjukt seg idag, och har börjat må illa nu på kvällskvisten så hoppas för guds skull att det inte är magsjuka på g!! Ont i halsen och snorig är man också.. typiskt. Har en delad tur imorgon sen är jag ledig 2 dagar iallafall :) Klart med ledighet inför England också, nu är det bara att boka tåg till och från Arlanda kvar.. iih vad jag längtar!

I söndags så var vi och grattade lilla söta Linus som fyller 1 år idag! Gud vad tiden går fort. Känns som igår Malin födde han :) Sötnosen! Fick en låda med lego från mig, Amanda & Magnus! Träffade även Jenny, Nicklas & Carro som var där med deras små barn :) Tusen tack Malin & Jimmy för den riktigt goda tårtan & all fika!



Fick världens sötaste bild på födelsedagsbarnet också.. hur söt får man bli?! :D

I lördagskväll så hade jag så jävla tråkigt så jag bestämde mig för att klippa lugg, vilket jag såklart ångrar idag. Det gör jag alltid haha.. Men ja, jag får vänja mig ett tag tills det växer ut!



Håller just nu på att kokar potatis för världens bästa mamma skulle komma över med lite köttfärslimpa som hon gjort.. och den är svinigt god! Älskar mammas köttfärslimpa! Såfort det har kokat klart så ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att bli piggare, för senare så blir det kanske en promenad med Lelle? :)


Sovarsjuka

Jag måste helt jävla seriöst lida av någon sort av Narkolepsi! Eller iallafall någon sort av sovarsjuka.. börjar bli pinsamt nu. Som idag tex.. Hade delad tur. först jobb 7-11 åker hem och somnar typ direkt, tänkte vila 1 timme, var inte alls trött egentligen.. somnar.. och då var det meningen att jag skulle kliva upp vid 12-13 tiden och sen åka iväg och börja jobba 15.45 igen, men näe tro på fan att jag lyckas sova över!! Efter att ha vilat i 5 jävla timmar och sover över.. vad i helvete. Hör inte ens mitt jävla larm :( Och vet då fan inte hur många gånger resursen har fått ringa och väcka mig på morgonen, tror dom börjar bli lite less, haha. Men jag vet inte vad jag ska ta mig till! Och trött hela tiden dygnena runt är jag..

Aja till lite mer roligare saker. Igår skulle jag passa lilla älsklings Teo mellan 16-19. Och det var då inte igår det var bara jag och han inte! Vi gick ut i skogen och lekte lite på lekplatsen sen gick vi och letade en skatt, kan ju påpeka att det enda vi hittade var pinnar :P Sen kollade vi på Bamse i trollskogen och en till Bamsefilm och hade lite fredagsmys sådär på en torsdagkväll. Hade så trevligt med lillpluppen!





Onsdag

Idag så åkte jag & mamma till Söderhamn en sväng och kikade. Hittade faktiskt en tröja & ett par jeansleggings som jag vart nöjd med. Käkade lite lunch där och strosade runt lite, riktigt trevligt. Härligt väder var det också :) Sen när jag kom hem så var det bara att byta om och åka till Elin för att hälsa på. Lilla Agis växer ju så det knakar! Nu har jag precis kommit hem och ska peta i mig något att äta och knalla vidare till Malin och hälsa på där. Får passa på medans man äntligen har lite ledigt, blir ju inte så ofta annars :/

Hade även besök av Hannabanana igår. Kom hit och drack kaffe och babblade :) Sen åkte jag till Magnus & Amme och började kolla på en film, men den var så jävla lång å vi skulle fortsätta kolla på den nån dag :P

Deeeet är väl vad jag har haft för mig det! Imorgon ska jag ha en riktig slappardag och sova ut och bara vara. Är även ledig i helgen så får se vad som hittas på. Är lite sugen på utgång men verkar inte som att nån annan är det så får siii vad som sker.

NÖJD nu Camilla Carlsson? ;)


Sony Vaio

Var ner på stan idag och köpte mig en ny dator. Efter att ha levt med min trasiga jävel i snart ett år så fick jag nog när jag såg den här på hyllan. Vart en Sony Vaio, fick den för ett riktigt bra pris faktiskt! En vit också. har installerat allt jag behöver så nu är det bara att köra, hehe.



Annars då? Händer inte så mycket annat än jobb, inte denna vecka iallafall. Har jobbat mån, tis, ons, tor, ledig idag och jobbar lör, sön & måndag. Fick ett vik på 100% så det förklarar väl saken haha. Näe men nu ska jag ta och handla lite mat och laga matlådor, börjar helgen med en delad tur..


RSS 2.0