Next stop, Arlanda.

Jag är helt jävla slut just nu, jag har städat konstant i 2 dagar med några pauser. Så nu är det skinande rent i detta hushåll och jävligt skönt är det. Det har sett ut som en soptipp här de senaste månaderna haha. Får se hur länge det varar bara.

Ska snart ta och lägga mig i min renbäddade säng och i mitt nystädade rum och kolla på film och somna gott för att sen kliva upp vid 8 och ta en snabb dusch, sen åka till Granbo, och sen vidare till Arlanda för att hämta kusinen och hans tjej. Jag längtar! :) Alltid lika kul att träffa familjen från England, är ju inte så ofta man träffar dom. Men funderar på att ta en resa dit inom en snar framtid igen. Men först ska det bli solsemester för det var 10 år sen sist.

Var även ner på Roma och åt med mamma och pappa tidigare, pappa var så snäll och bjöd så man tackar inte nej :)
Och gött var det.. har varit godare men det dög! Tycker dom börjat tappa stinget där lite. Men fin lokal iaf!

Näe men trevlig helg gott folk. PUSS!

En bild säger mer än 1000 ord.........


The X-files

Eftersom att jag halvt har vänt på dygnen så ligger jag nu nerbäddad i soffan och kollar på Arkiv X. Får se om jag får mardrömmar av det nu, så som jag fick när jag var liten haha. Detta avsnitt handlar om häxor så jag tror det är lugnt, inte så skrämmande. Avsnittet jag fick mardrömmar av när jag var liten handlade om mördar getingar. Dom kom i svärmar och bet folk och dom dog på fläcken. HUA! Som ni kanske vet så har jag stor fobi för getingar/bin/hummlor, och allt som har med småkryp och kusar att göra. Blev alltid biten av getingar eller jordgetingar när jag var liten. Och fyhelvete vad ont det gjorde av jordgetingarna.





Kanske skulle vart med i ett avsnitt jag också? HAHA
Nu börjar min trött-dålig-humor komma fram..

Pjuuuh

Har varit lite duktig idag faktiskt. Har städat och skurat kök och badrum, och har städat vardagsrummet. ÄR våra egna rum och hallen kvar nu typ. Sen röja lite ute på gården om vi hinner. Amme är och jobbar så jag passar på att städa som fan. Har mycket kvar att göra så det blir väl att städa hela natten haha. Tur man har lite sommarlov nu :)
Sen är det all jävla tvätt. Kommer bli hur jävla många maskiner som helst med handdukar och kläder å dukar å allt möjligt. Det ska fan renstädas som fan denna gång. Skura golv å hela köret! Har skurat glasdörrarna till duschen, toan och handfattet, så det är gjort.

Har även så jäävla träninskverk i hela kroppen efter att ha hoppat studsmatta hela dagen igår. Inte fan visste jag att det var sån jävla träning inte haha. Så jag rör mig i snigelfart idag. Känner också att en tand längst in i käften är påväg ut.. och jag känner redan nu att jag kommer få sån jävla tandvärk för ont gör det redan nu, kan knappt tugga maten!

Nä nu ska jag sluta gnälla och fortsätta så jag inte tappar farten, PUSSHEJ!

Onsdag

Har haft en mysig och hektisk dag idag! Åkte till Freluga vid 10 och kom hem vid 17 hehe. Var barnvakt, oc hdet var 5 ungar där som man höll koll på! Var helt slut i huvet när jag kom hem, hade varit ute i solen hela dagen också. Fick PYTTELITE färg iallafall haha. Hoppade studsmatta å greja :) Camilla höll mig sällskap större delen och det tackar jag mycket för! ♥

Håller på att städa nu lite, så slipper det bli så mycket i veckan att städa. Måste ju vara fint här tills kusinen kommer :)




(HAHA finaste minen! fasters gohjärta :) )






SOMMAR

Ja nu har man sommarlov i lite mer än en vecka, men det ska bli skönt ändå! Har ändå ett ganska så bra schema så jag ska absolut inte klaga :) Hoppas vädret blir bättre än vad det varit idag bara, så man kan få LITE färg på sig innan man börjar jobba.

Har iallafall äntligen gjort klart allt i skolan så nu kan jag slappna av över sommaren. Och gjorde även min sista introdag igår och nu är det bara att vänta och se hur det går haha. Jag är ju så jävla svamlig och vimsig av mig så det kan ju hända vad som helst. Men jag tror att det ska gå iallafall.

Har även hunnit med att städa liiiite idag. Vardagsrummet är klart och jag har påbörjat kök och badrum. Läre hinna städa klart hela huset innan den 19e för då kommer ju som jag sagt många gånger tidigare min kusin David och hans tjej Amy hit. Och det ser veeerkligen ut som en soptipp här hemma, nu är det fan dags för rent hus skulle jag tro haha. Men det ska vi ordna denna vecka :) Tänkte fortsätta lite nu faktiskt nu när det är lite halvkasst väder och har ändå inga andra planer för mig.

Var nyss och åt med mamma, pappa & Amme på Roma.. men jag tog bara lite vatten för jag var inge hungrig hehe.
Var trevligt ändå! Ska ta mig en dusch snart också tänkte jag.

Näe men slutskrivet nu, PUSS Hej.

Finally

Äntligen är man som en människa igen. Har sovit nästan hela dagen. Somnade runt halv 1 inatt, vaknade och klev upp vid 14 tror jag det var. Åt mat och somnade om till 19 tiden haha. Har äntligen orkat ta mig en dusch så nu mår man som man ska igen. Sitter i soffan och kollar datan och tvn och myser med Stekarn som kom hem från Granbo idag, myskatten!

Om 11 dagar så kommer min kusin David & hans tjej Amy hit och hälsar på i 10 dagar. Jag & Amme följer med till Arlanda och hämtar dom :) Det blir grillning, fest, shopping, bowling osv när dom är här! Eftersom att det inte finns så mycket att göra i denna håla så får man göra så gott det går :P Ska bli kul att träffa dom igen! Sist var ju i september förra året då jag & Amme åkte dit själv och hälsade på hela stora släkten! Och i augusti nu i år så skulle morbror med familj komma hit också.

Näe nu ska jag ta och sova så jag orkar upp och jobba. Blir min andra introdag så får se hur det går, skulle få gå runt själv denna gång haha. Men det ska nog gå bra! Sen torsdag jobb 14-21, och sen börjar det på riktigt den 22a :)

GODNATT!

Summer Cruise

Fyfan vilken helg alltså haha. Kommer leva länge på det här! Det började i lördags morse då jag, Elin & Pecca satte oss på bussen till Stockholm.. väl framme så går vi vilse efter 2 minuter, vi hittade inte ut från T-centralen, hur jävla illa är inte det? HAHA. Camilla kom och hittade oss iallafall, så vi gick hem till henne och fixade det sista och sen började vi dra oss mot frihamnen, och bara det var en jävla resa. Tog tunnelbanan till Gärdet och vi börjar med att gå åt helt fel håll, så efter ett jävla tag så kom vi fram. Mötte upp dom andra och klev på båten :) hittade hyttarna och började supa vid 7 då taxfreen öppnade. Efter det så hände det en hel jävla del fram till måndagen haha. Sara bröt benet, amanda & malin blev snodda på mobil, iphone och kamera men vakterna hittade tjuvarna så dom fick tillbaks grejerna precis när vi skulle kliva av båten. Vakterna sparkade in dörrar, träffade mysko och även roliga människor, hittade mina skor i nån random hytt på måndagen, sjöng kareoke och festade som fan gjorde vi, festade även med en från gruppen Noll Diciplin eller vad dom hette från melidofestivalen haha. Fick även stopp i toaletten 2 gånger pgv av Pecca HAHA! åh fyfan va kul det var.

Har inte fått några bilder än så jag lägger in dom lite senare. Men har hittat några bilder :)







& Dom låtar som spelades mest vad dom här! :D





Undrar när nästa äventyr kommer att bli.. utlandsresa i augusti/september? ;)

TACK brudar för den här helgen, haft JÄVLIGT kul med er alla :D ♥

SNART SÅ!

Imorgon bitti klockan 08.00 så rullar vi mot Stockholm med buss, för att sen 17.00 kliva på båten och festa hela vägen till Riga fram och tillbaks, WOHO! Ska bara packa klart och ta fram passet så är jag klar tror jag. Skulle behövt ta ut pengar till bussen också, men får åka och göra det lite senare. Har försökt pluggat nu så jag slipper ha så mycket kvar att göra när jag kommer hem. För då ska jag jobba och på fredag så är det betygsättning. Lyckades göra klart 3 uppgifter som jag har skickat in, så nu har jag "bara" 2 ganska så stora uppgifter kvar. Men får ta en helkvällare på Tisdag eller Fredag.

Var även ner på systemet idag och handlade några cider som jag tänkte ta på bussen dit, för att smygstarta lite ;) ehe. Ska snart ta mig en mycket välbehövlig dusch och sen traska vidare till kiosken för att handla lite snus, å sen ska jag packa klart det sista och ta det lugnt för att lägga mig i tid så man orkar upp imorgon. Läre ju kliva upp vid 6 nångång för att göra sig klar.

Hade även min första introdag på Karlslund igår, och det gick hur bra som helst tycker jag! Mycket lugnare och gladare där än vad det va där jag var på praktik haha. Fast jag tyckte om alla där å :) Men känns som att jag kommer klara det ganska bra iallafall. Var inte så många "svåra" eller vad man ska säga. Trevlig personal var det också. Har ju 2 introdagar kvar, och sen den 22a så börjar allvaret :)

Den 19e kommer även min kusin David och hans tjej Amy hit och är här i 10 dagar, komme bli kul! Får se vad som händer på midsommar också. Om det blir mys, grillning och lite alkohol någonstans med dom vet jag inte än!

Näe nu hade jag inte så mycket mer att berätta. Förutom att jag missade att gå och kolla på balen igår som jag ville, men jag fick mysa med Teo istället :) Har sett många bilder och alla var så fin så! Mindes dagen jag var på bal och hur jävla nervös man var, men ett minne för livet, hela studentveckan var UNDERBAR! skulle göra allt för att ta den igen :D

Livsnjutare

Idag har varit en riktig livsnjutardag. Helena kom och hämtade mig & Amme imorse så åkte vi till Freluga och solade och umgicks med Helena, Teo & Pecca. Åt glass och drack dricka. Underbart väder idag, och ännu bättre är att man har varit ledig. Efter att Teo vaknat så åkte vi alla iväg och fiskade lite, men det var dåligt med napp!

Sitter inomhus nu bara för att få lite pause från solen haha, börjar få ont i huvet haha. Tänkte gå ut snart igen och ligga å jäsa och försöka plugga lite. Måste få det gjort nu snart för nästa fredag sätts betygen och jag har lite kvar att göra.

Efter det så ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, sen åka till Granbo för att hälsa på pappa :)
Nu är det bar någon ynka dag kvar till kryssningen också! Fan va kul vi kommer ha!! :D längtar som en idiot. Klockan 08.00  går bussen från stationen och vi rullar mot frihamnen, wonderful!

RSS 2.0