Laxxx

Tänker skriva och lägga in bilder på lchf aktig mat som jag äter här så ofta jag kan, så att jag själv håller reda på och ser vad jag äter förnått. Så om ni inte är intresserad av det så är det bara strunta i det, hehe.

Till Lunch idag så vart det philladelphialax med gurka, sallad, fetaost, haloumi och bladspenat. Vart sjukt gott faktiskt! Sen har det blivit 2 mellanmål, morot första och andra så vart det en banan.
 
 
Nu på kvällskvisten så har jag varit hos Amme & Magnus och kollat på film, kom hem för en liten stund sen och har packat lite.. drar ju till Orsa imorgon över helgen och hälsar på Camilla, blir kul det!! :) Har slagit mig ner i soffan nu och gluttar på tv apparaten, somnar när som helst känns det som.

Lchf

Har kört igång lite med LCHF nu, ska försöka göra så gott jag kan! I helgen kan det bli svårt, med tanke på att det blir lite alkohol hehe, men efter helgen så. Ska även hoppa hopprep lite varje dag, har kört typ 80 hopp idag haha.. får börja sakta men säkert. Har inte hoppat sen segersta typ? Å det ni, var jävligt många år sen de. På den tiden var man ju proffs! Det var det enda man gjorde på rasterna, och spelade röv då såklart :) haha.
 
Är hundvakt åt lille Olle just nu medans Lelle är på begravning. Än sålänge går det bra.. förutom att han lägger av dom äckligaste fisarna jag någonsin skådat.
 
 
 
Dagens frukost: Gurka, stekt ägg, stekt Haloumi (svingott!!), Avokado & en hallon/banan smoothie :) MUMS!
 
 

"semester"

Har en veckas ledighet framför mig nu innan mitt andra vikariat börjar. Känns skönt. Behöver lite tid att fixa med grejer och vända tillbaks dygnen framförallt, haha. Ska ta tag i städningen här hemma den här veckan och verkligen grovstäda varenda liten vrå som finns. Garderoben ser ju ut som ett jävla bombnedslag, om ens det. Kan inte ens ta ett steg in i klädkammaren för att det ligger saker precis överallt!
 
Hösten har äntligen kommit också.. yey! Jag älskar verkligen hösten. Så jävla mysigt med eller utan regn :) Jag är ju dessutom en jävla svettlök så svalare grader passar mig utmärkt hehe.På tal om svett så köpte jag mig ett hopprep idag, tänkte att jag skulle hoppa en stund varje dag! Blir ju LITE träning iaf. Plus promenader då.. och nu har simmhallen öppnat också, så ska ta mig några turer i poolen :)
 
På fredag så blir det nog Orsa för min del. Hälsa på my partner in crime aka näcken, som jag inte gjort än! Supa, kolla snygga killar, dega och ja.. som vanligt med andra ord haha!
 

Fredag!

Sitter och har sjukt tråkigt just nu, ska hoppa in i duschen och försöka laga till en matlåda, ska jobba natt hela helgen! Söndag blir sista natten.. vill inte! Har trivits som fisken i vattnet på Hamrelund. Men hoppas på att få komma tillbaks snart :) Vart uppringd av resursen imorse iallafall, fick ett nytt vikariat på Karlslund! Där är det sjukt längesen jag va nu så det ska bli kul. Fick hela september månad! Dock inte 100 % men jag klagar inte, får skriva upp nån exta dag i pärmen om det behövs hehe.
 
På tal om mat så har jag kommit på att jag är sjukt kinkig när det gäller olika saker.. eller ja det har jag vetat länge men ändå. Sjukt att jag är 23 och det är hur mycket som helst som jag inte ens har vågat prova äta än. För typ 1 vecka sen så åt jag sparris för första gången. Men jag är sådär, ser det äckligt ut så äter jag det inte haha. Ärtor, majs, oliver, svamp och räkor/havsdjur äter jag inte och kommer nog aldrig göra. Förutom vissa fisksorter då.

Tomater äter jag till viss del.. måste gröpa ur slemmet innuti så äter jag själva "skalet" eller vafan det heter. Lök äter jag bara om det är grovhackat och i någon maträtt. Äter ingenting som är starkt, men borde göra det.. tydligen bra för matsmältningen eller nått? Blä för vissa saker alltså :)
 
Inte har jag fått någon kallelse till öron, näsa, hals mott. än heller.. får snart ringa och fråga vad dom håller på med. Vill inte vara trött längre!
 
 

Torsdag

Har stressat på lite idag. Vaknade runt 10 tiden och skulle hinna med promenad, laga mat, städa, duscha, handla osv.. allt på samma gång som vanligt! Har iaf hunnit med nästan allt, ska snart hoppa in i duschen och sen vila lite innan nattjobb väntar!
 
Eftersom att jag är riktigt dålig på att äta grönsaker och frukter så har jag gjort perfekta matlådorna tills inatt hehe, har gjort egen pizzasallad i en låda och sen lite honungsmelon och morötter som snacks :) Var även ut på en svettig jävla promenad tidigare, så jävla skönt när man väl har kommit igång, poppa musik på högsta volym och bara gåå! Vart dock en kortare runda än vad det brukar bli men den får duga. 35 min vart det, ska även ta den rundan imorn. Perfekt runda innan man ska iväg och jobba :) pepp pepp!!
 
Var ner på stan igår med Lelle också, köpte mig en träningsdress från intersport inför vintern så man slipper svettas ihjäl med jacka och hela köret på om det inte är så faarligt kallt. JÄVLIGT skön är den. Misstänker att jag kommer bosätta mig i den haha..
 
 
 
 

Alexandra Rapadoupoloppidos?

Vaknade för en liten stund sen av att jag fick världens hick-attack.. hur jävla ofta vaknar man av hicka då? Inte nog med det så hade man en sån där dröm som man inte vill ska ta slut. Drömde om min drömkille nämligen haha. Sjukt snygg var han! Hette typ Rapadoupoloppidos i efternamn, men det kunde man bortse från med tanke på utseendet heh ;) Körde även över han med mammas blåa Peugeot, men han överlevde! Sen skjutsade jag hem han och där vaknade jag..
 
Ligger och glor på tv nu och ska väl försöka somna om en liten stund. Ska ner på stan idag med Lelle och kolla efter ett par mjukisbrallor. Har fan inte använt mjukisar på skitlänge nu, vettefan vart mina gamla tagit vägen? Men läre ha ett par när jag går ut och går, är inte så skönt att gå i jeans leggings precis.
 
Har hittills varit duktig med promenaderna..
Söndag - 1h & 20 min
Måndag - 1h precis.
Tisdag - 1h & 40 min
 
Blir väl en ikväll också hoppas jag på! :) Riktigt skönt ute på nätterna nu.

Back in business?

Näe men om man ska ta och börja skriva lite här igen då kanske? Har inte orkat över sommaren, har hellre gjort annat hehe! Har väl inte hänt så värst mycket heller, mest jobb. Kusinen Debbie kom hit i slutet av Juli, var riktigt kul! Åkte och badade och greja. Finns ju inte så mycket att göra här hemma om man jämför med England :P Tur man ska dit i Mars igen, längtar! Sen kommer ju morbror och familj hit över jul, der ser jag fram emot :) Hoppas på en vit jul bara! 
 
Fattar inte vad jag gör vaken nu heller. Ska jobba natt inatt, börjar kl 21.. men vaken och pigg är jag. Har laddat telefonen med en massa nya bra låtar så ska ta och ta mig en promenad om en liten stund, bara mobilen får ladda upp batterierna lite först. Var även ut på en promenad igår med bästa Hanna! 1 timme & 20 min tog det, riktigt skönt, avslutade den med lite honungsmelon och vatten, mums! Hoppas jag kommer igång med promenader nu igen nu när min favoritårstid är här snart! Hösten är så jävla mysig :)

Var ner på marknaden igår också, med Malin, Jimmy & barnen. riktigt mysigt var det! Har inte varit på marknaden på flera år, har oftast jobbat när dom varit. Inte för att det är så jävla bra där, men mysigt att gå igenom nån sväng och träffa lite folk.
 
 
 
Näe men det var väl allt det.. PUSSHEJ!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0