Osocial

Har varit osocial i några veckor nu känner jag.. har bara jobbat och sovit tycker jag. Får väl skylla mig lite själv också eftersom att jag aldrig kollar upp det och inte har skaffar järntabletter än, men ska fan göra det snart.

Idag har jag faktiskt hunnit med en del, även träffat folk som jag har saknat! När jag vaknade så tog jag en dusch och rullade hem till Malin & Jimmy och dom söta små! Fick lite hjälp av Malin som var välbehövligt, måste lära mig jag också haha. Efter det så drog vi och badade på Skajet med barnen & Jimmy, skönt i vattnet var det kan jag lova, kallt och svalkande.

Efter det så åkte jag hem och började packa, har packat lite nu iallafall, får ta resten på söndag och sen på måndag får jag hämta nycklarna!! :) Sen vart det mat med Camilla och nu på kvällen så åkte jag med Elin & Mattias till Foots där dom festade. Vi spelade mest Buzz och jag förlorade alla jävla omgångar tror jag. Det var min dag och kväll det!

Ska hoppa i säng nu så jag orkar jobba 7-15 imorgon, sen blir det lite party, cruising och utgång på kvällen. Känns som evigheter sen jag festade och var ut nu, känner mig som en tråkig jävel måste jag säga!


PUSS & GODNATT!


Tisdag

Jag har nyss kommit hem från Arlanda fram och tillbaks.. har varit och hämtat brorsan och hans tjej som varit i England och hälsat på! Fick höra allt dom gjort å alla dom har hälsat på, vart så sugen på att åka tillbaks!! Men i april så, ooooh jag längtar!!

Inte har jag börjat packa än heller.. hur dum får man bli? haha. Har ju inte så värst mycket, men ändå. Allt ska ju ner i dom här förbannade lådorna som jag inte fattar mig på hur man viker. Tydligen så ska man inte behöva tejpa dom så dom håller ihop.. Får se hur fan det blir :P

Ska lägga mig i soffa nu å glo film och försöka sova, upp och jobba 06.45-16 imorgon och 7-16 på torsdag.
Bara 9 jobbdagar kvar på Björkbacken nu, och jag som trivs så bra!! Blir dags att hoppa runt sen igen då.. Hoppas jag får jobba mycket, så kan jag ta en liten semester i vinter.

Torsdag

Sitter i soffan nu och kollar på Liar Liar som går på 6an.. ska snart bädda ner mig och hoppas på att jag somnar snart för jag har en jävla delad tur imorgon, så kommer ju vara helt död imorgon. Funderar på att åka till Granbo efter jobbet och sova där om jag nu är ledig på lördag, vet ju inte det än.. men hoppas! Dock så jobbar jag nästa lördag 7-15 isf men det gör inget. Skönt att slippa kliva upp 07 efter en delad.

Har inte hänt så jäkla mycket den här veckan. Åkte till Arlanda fram och tillbaks för att skjutsa bror, Helena & mamma eftersom att dom skulle till England. Elin va så snäll och följde med :) Sen har jag åkt vattenskoter och båt, festat och jobbat typ.

Flyttar om 2 veckor också.. ska bli skönt men lite läskigt. Jag är ju så jävla rädd av mig, så det kommer säkert att börja spöka där bara för att!

Sitter annars och drömmer mig bort till varmare och soligare länder. Ska verkligen spara varenda krona jag kan så jag kan ta en resa i vinter och slippa kylan och snön! Läre ju spara till England i April nästa år också, då det är min kusins bröllop. Ser verkligen fram emot det :)

Vila i frid bästa morfar.. ♥




Orkar inte..

Orkar inte blogga känner jag. Har varit minst sagt en värdelös vecka. Mår inte på topp om man säger så, men det ska väl bli bättre nångång snart hoppas jag. Tur man har underbara vänner ♥

Lövely!

Har legat på Skidtjärn hela dagen idag med Amanda & Camilla och bara stekt och badat, så jävla skönt! Mindre skönt nu när jag börjar känna brännan på ryggen haha, var röd som en jävla kräfta både där och på armarna! Men hoppas ändå att det blir lika fint väder imorgon, för då ska jag iväg med Malin & bada :)


Som slut på denna perfekta dag så ska vi ut en sväng på Tranan och "kika läget" ;)


Tisdag

Har verkligen inte orkat uppdaterat bloggen känner jag.. brukar bli så när det är sommar & fint väder och en jävla massa jobb hehe.

Var ju till Höljes i helgen med Elin & Mattias och ett gäng. Var jävligt kul faktiskt, hoppas man kan komma iväg nästa år också. Sköjsigt var det! Förutom att en fiskmås bajsade på min skalle och att vi blev nersprutad av en pulversläckare och att det inte fanns dusch! Var mys att sova i husvagn igen också, var ju 100 år sen sist haha. Brukade JÄMT sova i husvagn förr på sommrarna..

















här hade det varit fart i pulversläckaren!




Jävligt kass kvalité på bilderna, men de får duuuuga!


Är ledig nu tills lördag eftermiddag.. lite tråkigt att jag jobbar kväll då eftersom att jag och syrran fyller år, men what to do.. Får ta den smällen! Tänkte kanske dra ut imorgon och festa lite, eller på fredag :)

Fick lite tråkiga nyheter idag också.. kan bara säga att jag hoppas på det bästa och det är så jävla synd att jag inte är där och får träffa dig en sista gång. Kommer antagligen inte hinna... bästa lilla älskade morfar ♥


RSS 2.0