Kan ju vara den godaste smaken ever.


Onsdag

Ja nu var det ett tag sen jag skrev. Har verkligen inte orkat. Känt mig så jävla less och helt slut som människa. Gråten har suttit i halsen utan anledning. Men nu så är det inte mycket kvar så ska kämpa på! Har hunnit med lite sen sist faktiskt.

Åkte till Stockholm i Lördags med Luva för att hälsa på Camilla. Vi förfestade och sen drog vi till Scandic där och drack och blev bjuden på öl. Camilla visade även sin "talang" i servering haha! Fyfan, var så jävla längesen jag skrattade sådär mycket, mer ska jag inte säga. Sen efter det så drog vi till slussen och gick in på Skepparen tror jag det hette.. drack lite och sådär, sen drog vi hem. Morgonen efter så var vi väl lite sliten men vi pallrade oss upp och drog till Gröna Lund. Det var så jävla värt! Fick se en konsert på köpet. Såg drottning Silvia, Darin, Tove Styrke, Veronica Maggio och några fler hehe. Åkte massa karuseller å hade riktigt trevligt! kom hem runt 1 på måndag morgon. Camilla & Luva har en massa bilder så ska be dom skicka så kan jag lägga ut här :)

Sen idag så har jag varit med och sett på 3 operationer. Var sjukt intressant och alla var så trevlig så. Kan tänka mig att det är störigt när en elev står och glor på dom när dom jobbar haha, men snäll var dom! Fick se när dom tog ut 2 gallblåsor, en med titthål och en med operation, sen fick jag se när dom satte in en pacemaker på en också.

Har även varit iväg och skrivit på kontrakt för lägenheten, så nu är det bara att invänta augusti och nycklarna!

Sitter hemma nu i soffan och myser i min nya Onepiece som kom idag!  Lelle är här och ska sova över här ikväll, mycket trevligt! :)

Flytt!

Åh jag är så jävla glad nu så det finns inte! Har ÄNTLIGEN fått en lägenhet på  Framnäs som jag har letat i en evighet efter!! En etta på 43 kvm med kök & uteplats, hur skönt? Den 1 augusti flyttar jag! Kommer kännas sjukt konstigt att bo HELT själv, men det är fan på tiden :P Nu hoppas jag att syster får en lägenhet som hon letar efter också :)




Blahaa

Eftersom att min förra header bara försvann sådär poff, så har jag gjort en ny tillfällig helt onoga gjord.. bättre det än en ful vit blobba.

Lesssssssssss

Fyfan vad jag är sjukt less på skolan just nu. Har rester på 2 kurser kvar och det ska vara inne senast söndag om jag fattade det rätt. Fick reda på det i förrgår.. kul att dom sa det lite tidigare? Innan vi gick ut på praktik så hade vi ju hela praktiken på oss att göra rester men NÄE! Just nu känns det som att jag skiter i skolan. Har iallafall lyckats göra klar en uppgift nu ikväll. Har 2 kvar sen är jag klar med en kurs. "bara" en hel kurs kvar då. Vill bara ha sommar nu så jag får jobba, tjäna pengar och sen ta ledigt för att dra utomlands, för det behövs.

Annars så går det bra med praktiken. Trivs fortfarande otroligt bra. Får se en massa nya saker varje dag och intressant är det. Idag var jag på Dialysmottagningen och fick se lite. Ska försöka vara med på en operation någon dag också, och även vara på akuten om det går. Lika bra att passa på när man är där :)

Nu har jag tagit en paus i pluggandet och ska slänga i en massa tvätt i tvättmaskinen för jag har inte ett endaste klädesplagg som är rent just nu. Sen ska jag duscha och bara ta det lugnt. Orkar inte göra mycket mer heller, är helt slut som människa.

Onsdag

Har inte gjort så mycket idag. Vaknade runt 11 vilket behövdes, sen umgicks jag lite med Camilla & Amanda, sen har jag bara varit. Åkte för en liten stund sen och solade med Lellepelle också, vart 20 min. Hinner jag inte vara ute i riktiga solen så får man ta till andra åtgärder :P Har även suttit och pratat lite utlandsresor mes syster. Skulle vara kul om ett helt gäng åkte iväg till solen å festa, shoppa och bättra på brännan någon gång i september! Hoppas verkligen det blir av, för resa det måste jag göra snart känner jag.

Ikväll så ska jag bara ligga på soffan och slöa tänkte jag. Kolla på film och bara ta det lugnt.

Sommar sommar sommar..

Men nu jävlar är det väl snart sommar iallafall! Dom flesta löven på träden har tittat ut, å idag var det sjukt varmt! Lite synd att jag började praktiken kl 13.30 men det gör inte så mycket för jag trivs som fan där! Alla är sjukt trevlig och gullig :) Får testa på en massa nya saker hela tiden. I fredags tog jag mitt första blodprov på en patient å de gick skitbra, förutom att jag skakade som en jävla idiot hehe. Idag har jag fått göra massa olika!

I Lördags så drog vi ju till Gävle på cruisingen, var väl helt okej! Inte superkul men inte tråkigt heller. Och igår så åkte jag & lelle hem till Malin i Kilafors och grillade och vi åt som jävla grisar haha. Var fortfarande mätt imorse när jag vaknade.. Men jävligt gott var de! Första grillningen för mig iår.  Sen satt vi bara å sjukade oss tills klockan vart mycket.

Hade väl inte så mycket mer att säga.. HEJDÅ

Iiih!

Har beställt en svart onepiece eller ziperall eller vafan dom heter!! :)


Torsdag

Vaknade inte riktigt på rätt sida imorse kände jag. Och det beror på att jag blev ofrivilligt väckt av brandlarmet. Som sagt tidigare så blir jag ett jävla monster om jag blir väckt i onödan.

Har ni sett vänner avsnittet där Phoebe får damp på sin brandvarnare som ALDRIG slutar pipa? (Om inte; http://www.youtube.com/watch?v=j1azo7fpudo&feature=related ) Precis så kände jag mig imorse. Den pep, å pep, å pep..... å pep. Så jag klev upp, röck ut det förbannade batteriet och gick och la mig igen.. då kom det där jävla pipet igen. HUR FAN GÅR DET TILL NÄR JAG RÖCK UR BATTERIET??? Så jag försökte likt Phoebe att leta en jävla knapp att trycka in, men hittade ingen. Tillslut kastade jag skiten under en hög med täcken så kunde jag somna om i 15 min till... Har inte vågat lyfta på täcken än, den får förbli begravd ett tag till.

Annars så har jag inte gjort så mycket mer idag. Hade praktik och det gick finfint! Somnade i några timmar när jag kom hem, sen åkte jag till Granbo en sväng och hälsade på och nu ska jag snart sova så jag orkar upp imorgon. 
GODNATT :)


Tisdag

Vaknade för någon timme sen, och sen dess har jag inte gjort många knop inte. Ligger i syrrans säng nu med hon och Pecca, vi alla plickar framför datorerna haha. Ska väl inte göra så mycket idag heller tror jag, städa lite och få undan saker tänkte jag. Men de blir väl aldrig av som vanligt. Blir nog även en promenad med Malin lite senare :)

Igår va första dagen på praktiken också, är på sjukhuset avdelning 5. Jag har en känsla av att jag kommer trivas som fisken i vattnet där. Har en jätte trevlig handledare och all personal där var också trevlig! Mycket nya saker att ta in och intressant är det.

Va även en sväng till Freluga igår och firade bror som fyllde år. Blev bjuden på kladdkaka. Jag som inte alls tycker om sånt där, men igår var de fan gott! hehe. Gosade lite med Teo också såklart.

Ställde mig även på en lägenhet idag som jag VERKLIGEN hoppas att jag får. Ska bli så jävla skönt att få bo själv kan jag tala om. Men med min tur så får jag den väl inte..

Ritualen

Kollade på Ritualen (The Rite) igår eftersom att jag läst att den ska vara så sjukt läskig och bra. Är väl ganska seg jag, antar att dom flesta har sett den redan haha. Kollade på typ halva igår kväll men pausade när det vart läskigt och fortsatte kolla idag när det var ljust ute, är jävligt feg jag när det gäller skräckisar! Men läskig var den men inte lika läskig som jag trodde, men bra var den! Anthony Hopkins är ju sån jävla bra skådis.

Handling:

Inspirerad av verkliga händelser, följer "Ritualen" den skeptiska teologistudenten Michael Kovak, som motvilligt går på exorcismskolan i Vatikanen. Under ett besök i Rom träffar han en oortodox präst, Fader Lucas (Anthony Hopkins), som introducerar honom för den mörkare sidan av sin tro.

Genre: Thriller
Tid: 114 min


:)

Grattis till min kära bror Mike som fyller 31 år idag!
Ska åka till Freluga snart och fira han lite :)


RSS 2.0