Men jisses

Idag mår jag fan inte bra alltså. Men lite mat & en iskall cola i magen ska nog göra susen. Hade iallafall en rolig kväll ute igår med Elin! Vi började ganska sen med att dricka, så det slutade ju mer eller mindre i att jag var dum och svepte mina cidrar och öl. Och det slutade med att det smällde till som fan! Fyfan hur jag mådde där ett tag.
Det var sjukt mycket folk ute igår iallafall, lite för mycket kanske men hellre det än för lite :) Nu dröjer det väl ett tag innan jag dricker igen, har liksom inget sug alls för att supa längre. Om man jämför med förr så har jag lugnat ner mig som fan och det är ju bra!

Senare idag så ska jag & Amanda hem till Granbo för att sova där. Åker med mamma in till skolan imorgon bitti.
Hon ska även laga mat åt oss, och det kommer väl bli lika gott som alltid :) Ska även försöka få lite läxor gjorda så jag blir klar någon gång..

Får även nå fel på katten snart. Han piper och piper men han vill inte ut och han vill inte ha mat så vafan är det då? Har gosat lite med han men det villa han ju inte heller!

Näe nu ska jag försöka vila en stund, får hoppas att jag mår bättre när jag vaknar.

Mysdag

Vaknade runt 10.30 och hoppade in i duschen ganska så direkt. Helena ringde och frågade om jag ville med ner på stan med henne & lilla Teo! Självklart ville jag det. Hade ju planerat att gå ner själv först, men så mycket trevligare med sällskap :) När vi kom ner vid 12 tiden så åt vi lunch direkt på Roma sen så vandrade vi runt i olika affärer och kollade lite. Jag hittade ett par svarta jeansleggings, och fan vad skön dom var. Nu är jag inte helt utan något att ha på benen som förr, då var min garderob helt tom på byxor och grejs. Efter det så vart det systemet och hem.

Nu sitter jag här och är lite smått avundsjuk på min kusin i England. Läste på hans facebook status att han träffade på Bam Margera ute på krogen igår. Hade det varit jag så hade jag sprungit raka vägen till han och klätt av han tror jag. Grrr ;) Men jag ska vara nöjd över att jag har sett ett av Johny Depps hus iallafall.. kanske ska dit nångång i mitt liv och förfölja han lite?



Kvällens planer består av att vara med Elin! Vi ska nog ta våra arslen och dra ner på Tranan och kika lite eftersom att det är löningshelg och allt. Har köpt lite alkohol utifall det blir att dricka lite. Tror det blir en bra kväll iallafall :) Bättre än igår då jag bara ruttnade bort av tråk.

Ha en bra helg! PUSS

Stan

Vaknade vid 12 tiden idag och var faktiskt pigg för en gångs skull. Satte mig framför datorn och fipplade lite, sen vid 14.30 kom min snälla lilla mamma och hämtade mig så åkte vi ner på stan en sväng. Fixade med mina pengar, och handlade lite. Nu är allt mitt smink nytt, och det känns skönt för det gamla var ju ruttet typ haha. Fick även en fin ny plånbok av mammsen :)

Vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Amanda åker till Gävle så jag blir själv iallafall. Får se om jag orkar ta tag i städningen eller inte..men brukar ju oftast bli att jag inte orkar.

Hade inget roligt att skriva idag, pusshej! :P

Bestofblocket


Jävla helvete

Fan vad jag hatar det här vädret!! Jag är verkligen desperat efter sommaren nu, och all den här jävla snön vi fick idag höjde INTE mitt humör. Jag tycker det räcker med kyla, mörker och vinterkläder nu.. man blir ju bara deprimerad av skitvädret. På somrarna så är jag som allra gladast, och det saknar jag. Längtar till att få fylla ut garderoben med nya fina sommarkläder, nattpromenader, nattbad bara vara ute över huvudtaget. JÄVLA VINTER!

Så, nu har jag fått klagat av mig lite. Har mycket som ska göras just nu. Har fortfarande inte gjort klart den där jävla film uppgiften och jag har verkligen ingen lust alls att börja med den nu heller. Men jag måste väl försöka iallafall. Tur att vi har bästa läraren som gav oss några fler dagar på oss att göra den :) Jag ska även hoppa in i duschen och städningen av mitt sovrum har inte alls gått bra.. har inte städat på ett jävla tag nu haha.

Imorgon bitti så har vi även dataprov klockan 8.00. Det lär ju gå som en dans med tanke på att det är windows vi ska ha prov på.. typ startknappen och hur man byter bakgrund på skrivbordet? haha, lätt som en plätt!!
Synd att vi läre gå till skolan i det här vädret bara, jag var lite dum som inte tog ut lite fickpengar idag och dom tar ju inte kort på dom här jävla bussarna. Fyfan jag längtar inte :P

Elin har även fått mig att spela det där jävla Petville. Har faktiskt börjat tycka att det är LITE kul haha.
Jag har ju en sån fin gubbe så :)




Bra dag

Idag så har det varit en bra dag minnsan. Inte för mycket att göra och inte för lite heller. Igår kväll så somnade jag före klockan 22 tror jag? sen vaknade jag klockan 13 idag, så det blev 15 timmars sömn och det klagar jag inte över! Men kroppen klagade.. var fortfarande hur trött som hellst när jag vaknade, och det brukar ju bli så när man sovit för länge.

Jag klev ialafall upp tillslut och satt här en stund. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar för ljusparty med Elin & Amme. Amanda & Elin vann massa doftljus och jag köpte mig några stycken, dom luktade förbannat gott så jag kunde inte motstå hehe. Efter det så drog vi iväg och pluggade klart det sista tills imorgon, fast jag är inte helt klar än, får försöka fixa lite tid imorgon i skolan eftersom att jag inte har skrivare eller Words på den här datan. Tack & lov för USB minnet!

Fick ett par skitmysiga vantar från Elins söta mamma föresten! Jag älskar dom där vantarna.
Jag fick ju ett par förra året tror jag det var? men dom försvann lika snabbt och då vart jag ledsen i ögat. 
Men nuså har jag ett par fina lovikavantar igen och dom här ska jag vakta med mitt liv :D



Näe nu ska jag ta och göra mig klar för sängen, GODNATT!

Roliga dagar

Ja det är då va jävla roligt vi kan ha på lektionerna haha, fick nå fel på slutet idag för jag skratta som en jävla idiot åt allt! Fan vad humornivån sjunker när man är trött :D men jag klagar inte, ett gott skratt förlänger ju livet sägs det? ;) Var iallafall en lugn dag idag.. slutade klockan 14 och då gick vi ner på stan och donade med en massa CSN papper osv. Klockan 16 kom Helena & Teo och hämtade mig och Amanda så åkte vi direkt till Granbo för att hälsa på mamma. Där fick vi även hennes supergoda mat! Mamma är bäst på att laga mat, och så är det bara! Synd att man inte ärvt dom generna haha.. Han även på att träffa pappa en snabbis, han kom när vi skulle åka. Fortsatte iallafall till Freluga och var sällskap åt Teo medans Mike försökte fixa deras vattenpump som pajat och Helena var hos tandläkaren.

Kom precis hem och nu tänker jag bara slappa ikväll! Är ju ledig imorgon ändåså. Ska iallafall försöka mig på att göra klart American History X uppgiften så är den klar. Är i stort sätt klar med allt nu, men har liite kvar att göra bara.

Tänkte visa en "fin" bild som jag ritade på lektionen.. den var fin till en början men sen fick vi rast och när jag kom tillbaks så hade vissa haft lite kul åt och ritat en massa kukar på den, buhu.


Helgen

Idag så har jag faktiskt fått LITE gjort av det jag skulle ha gjort.. lämnade såklart det tråkigaste till någon annan dag, och det var ju städningen. Har iallafall gjort klart en uppgift, och den andra uppgiften ska inte vara klar förens på onsdag så den är det ganska lugnt med. Har även tvättat kläder och snart så ska jag hoppa in i duschen så då är det 3 grejer avprickat från listan. Eller med andra ord så är det bara städningen kvar hehe.

Tänkte slänga in lite bilder sen helgen och sammanfatta lite kort.

FREDAG:
Jag var ledig, men sov hos Pecca. När hon kom hem från jobbet så åkte vi iväg direkt till Rengsjö och skulle kolla på en bil mitt ute i skogen åt henne. Hon frågar om hon får provköra, och javisst det fick hon! Det roliga är att bara några 100 meter ifrån huset så kör Pecca in på en skoterled.. jag säger åt henne att passa så att hon inte kör fast , och vad gör hon? hon kör ju såklart fast! hahaha, så hon fick ringa till gubben som ägde bilen och säga lite snällt att hon kört fast.. så kommer han med sitt monster till bil och drar ut oss ur skogen. Fan va kul det var!


(Pecca tankar bilen)     (syns lite vart vi körde fast)

LÖRDAG:
Tog det först lugnt på dagen.. jag blev väckt av att Hemköp ringde mig och sa att jag hade tappat mitt bankomatkort där, och det hade jag ingen aning om så det var bara att åka dit och hämta kortet. Sen drog vi på systembolaget också för att köpa lite gott inför kvällen som bestog av att jag & Pecca åkte hem till Malin och spelade kort, pratade och spelade även lite guitar hero och åkte en massa bil, hade jätte trevligt!


(bästa Malin & sötaste Liam!)

IDAG:
Idag så sov jag ut till klockan 13 ungefär, sen har jag bara suttit vid datan och pluggat lite och tvättat kläder osv..
Men jag har även hunnit med att vara i Freluga och varit sällskap åt Mike (bror) och busat lite med Teo!
Han får mig alltid på det bästa humöret även om han väljer att vara extra busig ibland haha. 
Kom iallafall nyss hem och ska strax hoppa in i duschen som jag nyss skrev. Blir till att lägga sig snart så man är någorlunga pigg imorgon i skolan.


(bästa Teo)

Mycket att göra

Idag så har jag mycket att göra, men absolut ingen ork alls. Hur ska det här gå? Jag måste städa, duscha, slänga i kläder i tvättmaskinen och plugga plugga plugga. Jag får se hur mycket jag orkar, men allt det där måste ju göras idag så jag måste fan börja snart.

Igår så var jag hemma hos Malin med Pecca. Vi spelade massa kortspel och även lite Guitar Hero han vi spela.
Satt mest och pratade och hade trevligt! Vi åkte även runt en hel del i peccas nya bil. Tack för en trevlig kväll måste jag säga! Det var mycket trevligare än att gå på Tranan eller något.. har lessnat totalt på det stället.

Vaknade runt 13 tiden idag och var trött som fan. Pecca åkte hem för en stund sen och nu sitter jag bara här.
har ingen lust att skriva blogg idag, så jag avslutar här. PUSSHEJ.

Nyvaken

Ja då har jag precis vaknat, sitter och äter vanilj yoghurt hemma hos Pecca nu. Är själv här med Stekarn för Pecca är och jobbar hehe. Har inte riktigt vågat ställa ner mina fötter på golvet än för jag hade en vidrig dröm om  en röd orm med massa vita sträck och prickar på som åt upp Stekarn (våran katt) så jag fick ta en kniv och skära ormen i bitar så jag inte skulle råka skära i stekarn. Fick iallafall ut han ur ormen men han var så klen så.. Sen vaknade jag av att kattfan hoppade upp brevid mitt huvud och jag höll på att skita ner mig!!

Vet inte alls vad som händer ikväll heller, sånt som märks!
Har inte gjort några planer iallafall. Amanda är ju i Gävle så jag har huset för mig själv :)

Kollade på Sommaren med Göran igår också, och fan va bra den var! haha skrattade i stort sätt hela tiden!
Om ni inte har sett den så borde ni kolla på den, så jävla rolig!

Näe nu ska jag ta mig ett bad och slänga mig ner framför tvn tills pecca kommer hem.
PUSSÅKRAM.

American History X

Den filmen fick vi kolla på i skolan idag. Har redan sett den för längesen men det gjorde inget att se den igen för den är ju bra ändå så! Fick även en uppgift till den men den har vi en vecka på oss att göra. Sen hade vi datalektion i 2 timmar också.. fick lära oss start knappen idag.. vem fan vet INTE hur man trycker på starknappen då? är ju nästan som ett skämt. Har iallafall äntligen kommit hem nu, eller ja för en stund sen. Direkt efter skolan så kom Malin och hämtade mig & Amme så åkte vi hem till dom och umgicks. Fick gosa lite med mysigaste Liam också, och han växer å står i den lilla sötnosen! Spelade även lite Guitar Hero och knäppte lite bilder :)



Ska väl ta och öppna boken snart för att plugga lite eftersom att vi har seminarium imorgon om kön och genus och massa skit men just nu så orkar jag inte, är så jävla trött. Sover riktigt dåligt nu om nätterna. Vaknade tusen gånger av att jag var kissnödig och lika i skolan idag också så var jag fan på toa hela tiden såfort jag kunde för jag vart kissnödig hela jävla tiden! Bara det inte är urinvägsinfektion så blir jag glad.. det gör då inte ont så hoppas på att slippa skiten. Sist jag hade det så hade det spridit sig ända till njurarna och det var inte kul kan jag tala om..

Skulle ha behövt tvättat kläder och göra matlåda också, men det skiter jag i ikväll.
Jag får gå som en liten lortgris imorgon haha! Närå men nått rent ska jag väl iallafall ha kvar.

Har även suttit och kollat på en massa bilar idag på blocket och inte på blocket. Vill verkligen ha en bil nu! Helst en liten och lämplig nybörjar bil.. en Golf 3a kanske? om dom nu heter så, vet inte ett jävla skit om bilar jag.
Bil ska jag då ha till sommaren iallafall, då jävlar blir det att glida runt på sommarnätter :D Tur att jag har så underbara storebröder som hjälper mig med allt det där! ♥

Näe nu funderar jag på att knäppa igång en film, lägga mig i min stora säng under mitt underbara täcke och bara slappa! Somnar jag så somnar jag, då är jag utvilad tills imorgon iallafall ;)

Bra dag

Idag har det varit en bra och lugn dag! Vaknade väl vid 11 tiden nån gång som jag skrev tidigare, sen åt jag nyttig frukost och sen kom Pecca hit. Vi hade bestämt oss för att ta en långpromenad i det sköna vädret. Vi började gå från Granberg, sen gick vi där vid Milko, Mobackes, Max, Atatoil och upp vid Karlslund sen vidare mot Scandic och sen rakt mot Granberg igen. Tog oss 1½ timme och fan så skönt det var när man kom hem, benen kändes som spaghetti haha. Har även hållt mig från läsk idag, och hållt mig till Ramlösa. Hoppas vi går ut och går igen nån dag snart! Min kropp behöver det haha.

Har väl inte gjort alls så mycket mer idag. Var på Hemköp och handlade lite mat bara sen har jag suttit här och lekt lite i Photoshop och provade göra mig en ny header men nja.. får fixa en ny en annan dag, jag blir ju aldrig nöjd.

Imorgon är det dags för skola igen. Börjar 09.00 om jag fattat rätt? lämnade min pärm i skåpet och där i ligger schemat. Men jag vet iallafall att vi går till 16.30.. uscha. Men det ska nog gå bra det också.

Pillade även lite med mina naglar nyss och gjorde om den där jävla franska manikyren och nu vart det lite bättre iallafall. Satte dit små diamantpluppar också men dom ramlar bara av hela tiden. DRYGT.

Och internet är fortfarande lika jävla segt.. fattar inte vad som är felet.

Jag blir tokig

Antingen är det helsingenet som är helt jävla cp eller så är det min dator som är helt jävla störd.
Varenda internetsida är så JÄVLA seg att komma in på förutom facebook? jag blir snart galen.
Nu vill jag ha mig en ny jävla dator för den här är jag så otroligt less på. Bara problem hela tiden. Inte för att det kanske är just datorn det är fel på just nu, men ändå.

Sitter och försöker skicka 2 arbetsuppgifter till en lärare nu, men det går ju såklart inte för internet är fucked up. Hoppas det går för annars blir jag tokig. När jag väl har gjort en uppgift i tid så blir det såhär så det blir fortfarande inte i tid haha.

Och det är ett mirakel att jag vaknade av mig själv den här tiden för annars så brukar jag vakna vid 14 tiden som tidigast. Har varit vaken nu ett tag och finslipat uppgifterna lite. Ska väl börja städa mitt rum snart kanske, eller ta mig en promenad. Fan vad jag har saknat att gå ut och gå, men det har ju varit så kallt ute den senaste tiden så man har inte haft ork eller lust. Men nu börjar värmen att kika tillbaka och det är jag jävligt glad över :)

Näe om man ska ta och göra sig lite frukost kanske.

Design

Började dagen idag med att ta en promenad till skolan, och det var så skönt kan jag lova att få lite frisk luft innan man ska sitta i ett klassrum i 3 timmar! Var ändå en lugn dag i skolan för det var typ inte en enda jävel dör förutom våran klass hehe. När vi slutade så tog vi en promenad hem också. Somnade när jag kom hem som vanligt, och vaknade inte förens 3 timmar senare rumt 19 tiden. Satte nästan direkt igång med att göra om Camillas blogg, hoppas du vart nöjd bara! :) Synd bara att jag inte ser den nya designen från min jävla dator, den visar den förra designen.. hoppas det bara är för mig det är så, så att inte massa andra ser den gamla också. Jag har mycket att lära mig om bloggdesign, men just nu räcker det med vad jag kan, orkar inte anstränga min hjärna mer än vad som behövs haha. Kolla in hennes blogg också, http://camilllacarlsson.blogg.se/ :)

Var iallafall nyss iväg med Pecca & Anja. Vi skulle skjutsa Anja till Undersvik och sen kika på deras getter som dom har köpt. Dom luktade röv, men var söta på sitt egna lilla vis. Hunden Daisy (?) var sötast! Katten var större än henne :D Sitter iallafall bara hemma nu och slappar.. Ska väl dra igång en film och kolla på eftersom att det inte finns så mycket annat att göra en måndagkväll.

PUSSGODNATT.

Uppgift 1, check.

Ja då har jag precis blivit klar med första uppgiften som vi fick. Vi skulle skriva om filmen Vingar av Glas.. inte det lätaste må jag säga. Man skulle skrive från ett antal nyckelord, men nuså är det klart! Bara att skriva ut det i skolan imorgon som gäller :)

Har varit lite sliten idag efter gårdagen, men det var det värt! Jag hade faktiskt riktigt kul för en gångs skull och det vart en precis lagom fylla så jag är jävligt nöjd. Vart mer nöjd när det var en snäll själ på statoil som helt utan anledning betalade det jag skulle ha, haha. Hade inte ens pratat med killen. Men det tackar jag för!
Vart även glad att jag fick träffa på rara Sara igår också, kul att ni kom hit! Våran tur att komma nu tycker jag hehe.

Idag så har jag mest legat i sängen och åmat mig, kollat på lite 2½ men, slappat och målat french manicure på min ena hand.. har inte orkat göra den andra och det lär jag väl inte göra senare heller. Åkte iväg med Pecca en sväng och handlade och sen hem till henne en stund, trevligt däh! Ska väl snart hoppa in i duschen och sen laga mat tills imorgon så man inte hungrar ihjäl. Tror vi går till 4 eller nått.
sen så ska jag dra igång en film och försöka sova.  Tack för igår Elin & Amanda!

Det var väl allt det.. häjdå!




Stan

Var på stan idag i 3 timmar med bästa Malin, hade trevligt som vanligt! :) Jag shoppade massa behövligheter och vart lite fattig på samma gång, men som sagt det var saker som jag behövde så. Bland annat 2 bhar 2 par tights, 1 par jeans & smink. Har även pratat lite om den kommande helgen, blir nog mys det! Tog även en fika på NK, eller vart mer lunch för mig eftersom att jag inte hade ätit nå frukost. Fick nyss skjuts hem av henne så nu sitter jag bara här, funderar på att vila en liten stund annars kommer jag vara trött ikväll.

Blir väl lite fest & utgång ikväll som det är sagt iallafall, blir nog kul det också :)
Men som vanligt så har man alltid samma problem och det är vad man ska ha på sig och hur man ska ha håret men det brukar alltid lösa sig tillslut till det bättre ellre sämre.

Igår kväll så drog jag & Amanda till Freluga och passade Teo en stund, men han sov så det var hur lugnt som helst! När bror & Helena kom hem så drog vi igång en film och kikade på.. The Cave hette den. Var väl halft bra och halft dålig tyckte jag, men det var en mysig kväll ändå!

Näe nu ska jag kika på lite film, Puss&Kram!

Äntligen helg!

Även fast denna vecka har gått otroligt fort så är det fortfarande jävligt skönt med helg!
Har sovit ut idag och har nyss ätit "frukost". Jag vill hoppa in i duschen och dra ner på stan men det är inge kul att gå själv så jag tar det imorgon. Skulle behövt köpa lite kollegieblock och skit.. nya byxor också. och smink.. fan jag kommer bli fattig direkt!

Fick hem min nya telefon igår också, och jag är mycket nöjd över den måste jag säga. Var välbehövligt med en ny. Men går den här sönder så hoppar jag från en bro. Jag vill inte ens veta hur många telefoner jag har haft som har gått sönder eller försvunnit haha, usch ångest. Samma sak gäller med bankomatkort.. den jag har nu är trasig men det funkar att ta ut från bankomaten så jag fortsätter med det ett tag. Börjar bli pinsamt att gå in på banken nu för tiden då dom redan vet var jag vill såfort jag går innanför dörren :P

Och imorgon vankas det utgång av vad det jag har hört. Hoppas det stämmer för jag är lite sugen på att festa imorgon faktiskt. Hoppas det är många som ska ut bara! fast lär väl inte vara det med tanke på att det är helgen före löning.. tror jag?

Var hem till bror & Helena igår i freluga och hälsade på en sväng, skulle kika på en bil som Pecca vart sugen på.
Först var jag sugen men sen ville jag inte helt plötsligt. Allt var iallafall bra med dom, förutom att elena var fullproppad med prickar, stackarn har åkt på vattkoppor. Nu är det bara att vänta på att Teo får :P Tur att jag had när jag var liten!

Vill köpa en bil nu snart jag känner jag.. vill kunna ta mig till ställen. Kunna hälsa på Kris & Helena i Arbrå lite oftare, slippa åka buss till skolan och kunna åka till orbaden i sommar.. fan vad härligt det kommer bli att ha en egen bil. Jag längtar!

Pjuuh

Nu har min pms stund gått över. Har nämligen beställt en ny telefon till skapligt pris som förhoppninsvis kommer den här veckan. Pecca som är så snäll och lånade ut en mobil till mig tills dess :) Har beställt en ny Sony Ericsson för det är bara dom jag kan med.. ballar den nya ut så får det fan bli nått annat märke!

Det är den här jag har beställt, och det ingick ett par portabla högtalare. Det skadar inte :)



Har även gått första "riktiga" skoldagen idag.. vi hade människan socialt & kulturellt första lektionen i 3 timmar och sen hade vi 2 timmars lunch sen vart det data i 40 min. Skön dag måste jag säga!


LESS!!!

Gaaah, jag är så less så jag skulle kunna riva ner hela jävla huset. Idag så la mobilen av, bara ändå sådär. Den var nästan full laddad så jag testade att knäppa på den.. TROR NI DET GÅR?? nääe!!!!! Satt fan och försökte i 2 timmar och har även provat att sätta i laddaren utifall men telefonen reagerar inte ens på att man stoppar i laddarhelvete. Så läste jag lite på internet för att kolla om nån mer hade lika problem, och ja det var det tydligen och problemet går inte ens att fixa?!?! JÄVLA BÖG SONY ERICSSON!!!! Det är då en jävla oflyt jag ska ha med mobiltelefoner och bankomatkort. Den här telefonen har jag till och med varit försiktig med! Men näe inte fan hjälper det. Hur fan kan en telefon bara lägga av sådär poff pang?! GAH!! Jag hatar att vara utan mobiltelefon.. det märks att man är beroende.

Det är då en jävla tur att jag får min bästa lön någonsin nu på fredag, så då blir det väl en ny telefon då. Jag som behöver pengarna till annat. Men iofs så får jag ju studielånet snart också.. läre betala lite böcker och sånt först så får jag se hur mycket det blir över.

Sen så sitter jag och hungrar ihjäl och det hjälper inte mitt humör ett jävla dugg.
Dags för mat snart kanske.. eller ska jag kanske säga frukost?

Då var man igång igen då

Då var första dagen i skolan avklarad, och det gick ju finfint! Fick lite papper och information och sånt.. så är vi lediga på tisdagar & fredagar, SKÖNT! Det ända problemet jag har nu är att jag inte har den där första jävla boken än. "Människan socialt & kulturellt" av nån Ringqvist. Om det inte är någon snäll själ där ute som har en sån till salu eller låna ut så får jag ta och beställa från internet, men det är ju så jävla dyrt med bokhelveten!!
Kursen börjar ju på onsdag så det börjar brinna lite i knutarna haha. Dum som jag är som inte beställt tidigare då.
Ska iväg till skolan imorgon en sväng och prata med en lärare 13.30 så får mig även en till sovmorgon som sitter finfint.

Ikväll så blir det klättring igen med Camilla & Källänge! Får se hur mycket man orkar den här gången. Jag tippar på 1 steg för idag är jag trött!

Det var väl allt för idag det.

Skoldags

Jani, imorgon så börjar man skola igen och kommer att gå där i 1,5 år. Jag tror att det kommer bli roligt faktiskt. Har saknat lite att skriva med papper och penna faktiskt.. Och stavningen har ju blivit rekordkass sen man slutade skolan. Imorgon klockan 14.00 ska vi vara där för upprop iallafall. Jävla skönt med sovmorgon det första man gör ;)

Sen har det inte hänt så mycket mer dom här dagarna. Jag har mest varit med Camilla, Pecca & Hans.
Har spelat en massa Mariokart & Marit Party på nintendo Wii. Så kul för jag är ju grym!
Jag, Camilla & Pecca var och klättrade klättervägg i torsdags, och det var så jävla mycket jobbigare än vad man trodde. När vi kom dit så såg vi en vägg och sa: "det där måste ju iallafall vara den lättaste väggen" men så jävla fel vi hade. Det var tydligen den svåraste haha! Men det var riktigt kul och man kände att man fick träning iallafall.. jag var helt slut efter en och en halv omgång. Var lite läskigt när man kom till toppen och kollade ner, men det gick bra iallafall. Stolt att jag klarade mig ändå upp på första iallafall :)



Det var faktiskt riktigt kul måste jag säga. Ska även klättra imorgon, får se om man kommer lite längre då hehe.
Dte är så jävla kul att prova på nya saker, undrar vad nästa sak blir? Skulle gärna vilja prova hoppa fallskärm men det är ju så jävla dyrt :( Bungeejump(stavning?) skulle jag aldrig våga prova.

Idag så vaknade jag 14.30 av att mamma frågade om jag ville med på Roma & äta, och klart jag ville det, har ju fan ingen mat hemma haha. Fick mig en nachotallrik som frukost, lyckat! 

Näe nu ska jag ta mig en dusch och KANSKE städa lite om jag hinner.
PUSSÅKRAM!

Grattis!

Grattis min älskade lilla mamma på födelsedagen!!


Myskväll

Har varit en mysdag idag. När jag kom hem efter jobbet så somnade jag i 3,5 timme haha. Sen kom Judit & hämtade mig så drog vi på Max & åt lite. Efter det så drog vi hem till henne & Thomas och satt där en stund & pratade. Sen vart det att skjutsa lite folk och hämta lite grejer. Sen hämtade vi Amanda & Pecca och drog hem till Pecca och spelade mario party, och jag vann som vanligt ;) eheh. Och nu sitter jag, Pecca & Amme hemma hos oss och myser. Skönt att man är ledig imorgon iallafall.



Imorgon så ska jag bara ta det lugnt och sova ut hade jag tänkt. Ska försöka att plocka upp lite i mitt rum också. Nackdelen med att ha ett sånt jävla litet rum är ju att det blir stökigt så förbannat fort. Jag har absolut INGEN som helst förvaring och då hamnar allt på golvet eller i sängen istället..

Näe, godnatt med er nu!

Men satan perkele

Vad jävla less jag är på den här kylan nu. Visst, jag VAR glad för snön men nu får det tamefan räcka. Nu vill jag har sommar, sol, bad & grilllvällar. Fan vad mys. Sitta ute ända in på morgonkvisten å mysa i sommarvärmen med massa musik och bästa människor. Hörde idag på radion att det var - 40 (!!!!!) jävla grader i Särna.. ligger väl i Dalarna det tror jag? Fyhelvete.. då kan man ju inte ens gå ut! Nej, nu vill jag ha sommar :)

Var iallafall på stan en sväng idag efter jobbet med Malin. Vi kunde inte gå långa sträckor så vi gick in lite då och då till affärer och värmde oss en stund sen gick vi en liten bit till haha. Var meningen att jag skulle köpa mammas födelsedagspresent men den var slut, så jävla typiskt. Men hittade en parfym jag ska köpa såfort jag får pengar, sen fixade jag min klocka som jag fick i julklapp så nu kan jag ha den igen.

Nu ska jag snart ta och vila en stund så jag orkar vara uppe lite längre ikväll, för jag är ledig imorgon och ikväll så ska jag kanske till Pecca & spela tv spel och mysa lite. Blir ingen Tranan för min del ikväll. Det är alldeles för kallt och sen orkar jag inte göra mig iordning heller.. sen suger det där också haha. Ska även försöka pallra mitt arsel hem till Elin efter jobbet någon dag snart :)

Pösshej.

Jag älskar er!





Ni är det finaste som finns! ♥

2010

Jaha, då blir det här första inlägget för i år då! Känns konstigt att skriva 2010. Tänk att man är född på 1980-talet.. och nu är det 2010 haha. Det har varit ett helt okej år faktiskt. Orkar inte skriva om allt jag gjort, men har ju hunnit med en Englandsresa som gjorde mig glad och som jag minns mest från 2009.  Det här året ska också bli  ett bra år har jag bestämt. Har inte sagt några nyårslöften men har några mål som jag vill klara iallafall, men inga måsten! Bland annat så vill jag köpa mig en bil, ska gå i skolan, försöka bli blond igen om jag vågar och sen äta nyttigt som dom flesta säger, men sånt som visar sig haha.

Har haft roligt dom här 5 dagarna som jag har varit ledig iallafall. I lördags så var jag, linda, camilla, amanda & andreas på tranan iallafall, och det var ovanligt roligt för att vara så lite folk. Men det var mindre roligt igår morse.. somnade runt 03.30 på söndags morgon och klev upp klockan 06.00 för att bege oss mot Torpshammar & Boda Borg.  Det är typ som fångarna på fortet.. ska gå in i ett rum och lösa saker och ting sen får man gå vidare! Jag var både bakis & trött när jag vaknade, men jag klarade att kliva upp ovanligt bra iallafall. Kom iväg efter 8 nångång och kom fram vid 12 haha.. Vi krockade på vägen dit också, så från och med nu är pecca glidarN. Tur att det var trevliga killar som vi "stötte" på hahaha.. Var iallafall där tills dom stängde kl 18 och kom hem vid 22 tiden :) Tack ni som var med, jag hade skitkul :)

Och imorse var det bara att kliva upp & jobba. Och det var längesen jag hade sån här träningsvärk. Men det var det värt :)  Och om precis en vecka så börjar vi skolan också. har fortfarande inte fått papper från CSN men får hoppas på att dom kommer snart. Längtar lite faktiskt!

Hoppsa ni alla har haft en lika bra start på året som jag!


RSS 2.0