Nusa

Har jag börjat komma igång med promenader känner jag. Tog en timmes igår med syster, och en timmes idag själv runt vågen. Jävligt skönt nu när det är skönt ute! Ska ta promenader varenda dag jag kan, förutom de dagar jag jobbar kväll, för det är på kvällarna jag tycker om att gå :P Och ingen mer jävla maxmat på ett bra jäääävla tag, fifan.

Trevlig kväll!


Onsdag

När jag vaknade imorse så drog jag ner till stan och uträttade lite ärenden, sen träffade jag upp mamma så shoppade vi lite. Jag hittade ett par jeans shorts, ansiktsmask, tights å ny foundation.. Efter shoppingturen så åt vi en varsin kycklingsallad på Roma, där är dom så jävla god :)

Kom hem, somnade, och har nyss varit iväg med Sara, Malin & Amme. Funderar på att ta mig en promenad snart, sen blir det att duscha för att dra ner på Tranan och kika.. dock INGEN alkohol :) Orkar fan inte det haha.. tar det på lördag istället. Jobbar imorgon också, 13-21. Lång kväll blir de..


Äntligen!

Äntligen så är den här jobbhelgen slut! Har rullat på bra faktiskt. Kunde även ta en utgång i lördags eftersom att jag började kl 14 på söndag. kul hade jag :) Är ledig 3 dagar nu och sen så ska jag jobba på torsdag och sen ledig helgen igen och på måndag så börjar min praktik på sjukhuset. Ska försöka få lite plugg gjort denna vecka.

Senare idag så ska jag även till Freluga och hälsa på lite och få hjälp med att byta däck på min bil som jag inte gjort än, lite sent ute men ääh. Skulle ha städat ur den lite också men har inte riktigt haft ork.

Ikväll så ska jag till Granbo också, äta grillat för första gången i år, ska bli jävligt gott. Och på lördag så ska jag till Valbo och shoppa. Och onsdag så ska jag & mamma ha tjejdag :) haha.. det har vi haft lite då och då ända sen vi var liten, jag, Amanda & Mamma.

Det var inte många bilder jag knäppte inte, och kass är dom för dom är tagen med mobilen, men det får duga :P

Jag ä int bitter..

Jo det är jag faktiskt.. på alla jävlar som är ledig i helgen när det ska vara kanonväder och påskhelgen på det. Själv jobbar jag precis hela helgen med start idag. Har nyss kommit hem från att jobba kväll.. Satt och glåmade ut genom fönstret och drömde mig bort till i sommar, men sen kom jag ju på att jag jobbar ALLA bra helger i sommar. När jag fyller år, midsommar, björn rosenström, brännbollsyran är bland annat dom helger jag jobbar. HUR JÄVLA KUL? Men jag ska pränta in i mitt huvud "pengar, pengar, pengar.." Ska då fan ta mig en fet jävla utlandsresa när jag jobbar klart kan jag lova.

MEN, kanske får ha lite kul i helgen ändå. Fast ganska nyktert och jag klagar inte, inte efter hur jag vart förra helgen iallafall hehe. Slutar 14.15 på lördag och börjar inte förens 14 på söndag så då kan jag dra ut och träffa lite folk iallafall :)



Underbara dag!

Har varit ledig idag och bara tagit det lugnt i min egen takt. Har varit ovanligt pigg idag och det är nog mycket för att solen äntligen tittat fram. Åkte först till resursen och hämtade sommarschemat, och fan vad nöjd jag är! Dock så jobbar jag då Rosenström och Brännbollsyran är.. men men. Hoppas jag inte jobbar på skumpartyt bara, för de missade jag förra året. Annars har jag riktigt bra och slappt schema.

Efter det så åkte vi till Karlslund en sväng sen träffade vi på bror Kris en sväng, och sen hem till Malin och hälsade på henne med familj :) Satt där och pratade ett tag och myste med lilla Linus! Så jävla söt! Efter det så åkte vi och köpte en varsin glass (första för i år) och nu sitter vi hemma i sängen jag, Amme & Lelle!

SOMMAREN ÄR PÅVÄG!

Måndagen

Igår kväll eller rättare sagt inatt så åkte jag, Amme & Erik till Norrfly och skulle skrämma några som skulle sova över där. Första gången åkte vi dit vid halv 1 och plöjde igenom hela huset, men det var ingen där så vi åkte till Bollnäs igen och umgicks lite, sen såg vi på facebook att dom var där nu så då åkte vi dit igen och plöjde igenom hela huset, men nääe inte en jävel där haha! Andra gången gick vi utan lampor till och med, klockan va då strax efter 3 :P



Vaknade för en timme sen eller nått av att mamma kom hit. Håller på att göra lite käk nu och efter det så ska jag till resursen och hämta schemat och sen uträtta lite ärenden :) Såklart när man väl är ledig då vill inte soljäveln titta fram heller!!

Alltså..

Alla som träffa mig i lördags på Tranan vill jag be om ursäkt till! Jag har ingen aning vad jag sagt, gjort eller vem jag träffade. Har ångest som en jävel! Nästa gång blir det luuugnt.

Oh my..

Vet inte hur jag ska förklara helgen, eller ja.. lördagen iallafall. Började iallafall med att vi var hemma hos Therese och förfestade och hade väldigt trevligt måste jag säga, alla började babbla som tusan efter ett tag :) haha. Sen vart det Tranan, och ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg ett skit. Vart en ANING för mycket dricka för mig haha.. Minnet börjar komma tillbaks då vi var på fest hos Foots, där var det också kul! Sjuk lördag iallafall.

Mådde inte alls bra igår må jag säga. Gabbe var snäll och skjutsade mig till Max så jag fick i mig bakismat, men det var svårt, väldigt svårt. Sen skulle jag ta en kort promenad hem till Camilla, och jag höll på att spy några gånger, men gjorde inte det tack och lov hehe. Sen på kvällen spelade vi bingolotto med Gabbe!

Vart inte inringt på jobb idag, så jag har verkligen sovit ut. Är ledig imorgon och onsdag också, sen jobbar jag hela påsk, torsdag till söndag. Imorgon ska jag äntligen hämta schemat för sommaren, är nyfiken på hur det ser ut :)


Lördag

Då var det lördag & helg igen! Har gjort mig klar nu och väntar på skjutsen. Ska hem till Therese och festa med en massa underbart folk :) Vädret gör inte saken värre heller, idag mår jag fan bra!

TREVLIG HELG!


Sjuksyster Lelle

Idag i skolan så hade vi genomgång på en massa, fick lära oss att ta ut stygn och sånt. Jag & Lelle bestämde oss för att ta stick i fingret på varandra.. Lelle var ju.. duktig :)



Hon tog först i ett finger, men det vart fel, så då fick hon ta ett till stick, & då vart det fel haha..

Slingor

Just nu så slingar Lelle mitt hår, så det ska bli lite ljusare iallafall, sen när jag får lön så drar jag till frisören å fixar till det. Men man är ju så sexig i mössorna vill jag mena ;) haha.


Måndag, denna eviga måndag.

Jobbade på Öster idag, 7-15. Gick bra trots att jag gick själv och hade 2 duschar hehe, vart klar tidigare än vanligt iallafall. Men tycker det är så stressigt på den där gruppen, så mycket att göra. Var uppskriven på jobb imorgon också men gick dit och strök den.. dels för att jag inte orkar och dels för att jag har mycket plugg att ta igen. Måste verkligen plugga!

När jag kom hem idag strax efter 3 så slocknade jag som en stock och tog mig en "Alex vila" som Lelle så fint har döpt det till.. sov i 4 timmar och hade kunnat sova längre. Men bestämde mig istället för att åka & hälsa på Elin! Satt där å babbla & kollade på Big Brother hehe.. och försökte mysa med katten också men fick bara massa klor tillbaks, liten djävul det där :)

Näe men om man ska ta en liten Astrid Lindgren maraton då.. har laddat ner Barnen i Bullerbyn, Lotta på bråkmakargatan & Pippi haha. Måste få mig en liten nostalgitripp känner jag! Funderar på att ladda ner Karlsson på taket & Bröderna Lejonhjärta också hehe..

Söndag

Resursen ringde inte idag, så jag fick sova ut och det behövdes! Vaknade kanske runt 14 tiden haha.. så ja slut var jag. Vart en lugn hemmakväll igår med film och lite gotta. Sparar mig till nästa helg med fest jag. Idag så har jag hunnit plugga lite iallafall. Har skickat in alla uppgifter i Sjukvårdskursen nu, har dock en praktisk grej kvar så får se när man ska göra den.. Så nu har jag 3 uppgifter kvar i Lindrande vård sen är jag klar. Fast har ju några uppgifter i den nya kursen också men dom är det inte lika brådis med hehe. Fyfan vad jag är less på skolan. Ska bli så jävla skönt när vi blir klar!!

Ska väl inte göra så mycket idag. Tänkte ta en dusch snart sen pyssla om mig lite. Måla naglar, noppa ögonbryn osv.. Och kolla på lite film kanske. Slappa ska jag fan göra idag. Laddade ner en film igår.. och såklart så är den dubbad till svenska. Jag hatar det! Känns som att man kollar på en töntig jävla barnfilm.

Imorgon väntas jobb på Öster 7-15 iallafall.


Lördag

Blir ingen speciell helg för mig inte. Är uppskriven på jobb imorgon men hoppas lite att dom inte ringer för jag är så jävla trött. Hade delad tur igår och började 7 imorse.. sjukt slut var jag när jag kom hem. Så jävla tråkigt att jobba helg för jag känner mig så osocial..men vad gör man inte för pengar? hehe. Ska snart ta mig en dusch och sen lägga mig i sängen och kolla på film. Har bunkrat upp med lite götta :)

Nästa helg däremot så är jag inte uppskriven. Då kommer Camilla hem och då blir det fest som fan!
Wohoo, längtar lite faktiskt!

Tisdag

Fyfan vad jag är trött, hade lätt kunnat sova typ 5 timmar till. Kunde inte somna förens vid 5 tror jag hon var, och det på grund av att jag hörde ett konstigt ljud så jag trodde det spökade, men sen kom jag ju på att det var elementet i badrummet som lät :) haha. Ser ut som skit gör jag också.. ska snart hoppa in i duschen och ta en snabbdusch, sen ska jag handla och sen blir det att jobba kväll på Öster. Får se hur det går, är inte så jävla duktig inom hemtjänsten känner jag, kan bäst på våningar.

Börjar bli jävligt less också.. ursäkta att jag skriver om det men vafan, har haft mensvärk i över en jävla vecka nu och inte en lindrig sådan heller. Känner för att spy ibland. Annars brukar jag bara ha det 1 gång liksom, men nä inte nu inte. Får se när febern smyger sig på då för det brukar jag också kunna få. KILLAR SKA VA JÄVLIGT GLAD DOM!!

Jobbelidobb

Har varit ner på stan nu och fixat lite med Lelle! Så åt vi även lunch på Roy's, mycket trevligt hehe. Efter att jag skrev inlägget tidigare så ringde resursen så jag ska jobba kväll ikväll.. börjar 16. Var även upp till dom och skrev i mer dagar i pärmen och fick lite mer jobbdagar. Så nu jobbar jag hela påskhelgen torsdag-söndag.. Blir fint med pengar de då det är storhelg! 

Näe vila en stund nu satteh..

Helgen

Vilken jävla helg alltså. I lördags så var det fest hemma hos Lelle, överaskningsfest till hennes bror, å chockad vart han :) Hade väldigt trevligt där! Sen vart det Tranan å fyfan.. säger inge mer haha. Efter det så vart det efterfest till 7 på morgonen, sen hem kl 11. Var lagomt sliten igår, och är det idag också känner jag.

Klev upp tidigt idag utifall resursen skulle ringa men icke. Dom har ringt alla dagar jag inte varit uppskriven men när jag väl kliver upp och är uppskriven så ringer dom inte såklart :P Funderar på att somna om en liten sväng, sen ska jag ner på stan och uträtta lite..

Längtar tills jag får lön denna månad, då ska jag köpa mig en kamera tror jag. Så tråkigt när jag bara kan ta bilder med mobilen, för den kameran suger. Har hittat en jag vill ha.. Jag älskar lila så den här passar ju perfekt ;)


Lördag

Eftersom att Camilla ville se klänningen så slänger jag in en kass bild på den! ;P Lite suddig men den får duga. Har ju liksom ingen riktig kamera. Brukar hata blommigt jag, men den här tyckte jag var fin faktiskt.

 

Igår var det utgång på Sport In på schemat, och det sög haha. Lyssnade en liten sväng på Ola & potatisarna men sen var jag tvungen att gå ut på lite ärende haha. Ska försöka ladda om nu för ikväll är det Tranan som gäller. Längesen jag körde 2 dagars hehe. Men kör all in ikväll ;)


RSS 2.0