Wishlist.




Stockholm

Ja nu var det några dagar sen jag skrev sist.. Jag har varit i Stockholm hos Camilla från torsdag kväll tills igår kväll. Har haft en sjukt rolig å galen helg måste jag säga. Tänkte lägga upp lite bilder iaf. Vart inte så hemskt många bilder tagna, men några iallafall. (Varning för långt inlägg)

Fredag: Började med att vi drog på stan en sväng och shoppade lite behövligheter sen hem till henne och börja supa och "förfesta". Våran förfest bestog av pizza, vin & The Sims haha! När vi skulle dra iväg till Scandic där Camilla jobbar så blev vi stoppad av 7-8 killar som började sjunga körsång för oss hur länge som helst, å vi hade jävligt bråttom till bussen, men vi var artiga å lyssnade klart. På slutet så sjunger alla i kör " VI BRUKAR FÅ EN PUSS". Jag och camilla glodde på varandra och jag tror båda vi tänkte "Whaaat theee fuuuuuck?" killarna satt på knä och väntade på en varsin puss på kinden.. Och bakom dom så såg vi bussen, så vi gav dom alla en cpsnabb kindpuss sen kutade vi som antiloper till bussen som vi lyckligtvis han med!





Sen kom vi då fram till Scandic Järvakrog (?) och satte oss i baren och fick en varsin öl som vi satt och klunkade i oss, träffade även 2 gävlebor som vi snackade lite med. Sen satte vi oss nere i receptionen och träffade på världens roligaste skåning ever. Han jobbade för Securitas och joinade oss lite. Han skulle förklara att han åkt förbi Bollnäs en gång, å när dom hade åkt förbi så hade han sagt "vafan var det där?", fyfan vad vi skrattade! Och Gävle beskrev han staden som luktade fis.



Efter Scandic så drog vi och mötte upp en kille som såg preciiiis ut som Erik Saade.. och han hette visst Erik också haha. Sen drog vi till Stureplan och gick in på Friday's först och lånade toan då alla höll på att kissa på sig. Sen drog vi till någon nattklubb som hette Magenta, shottade sönder oss själva och ölade tills vi mådde dåligt typ haha. Camilla vart JÄVLIGT full och vi drog på efterfest någonstans långt bort... kom hem lördag "morgon" klockan 12.. kändes lite pinsamt att åka tåg å skit bland barn i det där tillståndet, men ska man festa som oss så :) haha..

Somnade en sväng på lördagen när vi kom hem, klev upp sen och mådde skit och började på vinet igen. Duschade och fräschade upp oss lite och drog sen till Odenplan där Doka spelade, träffade massa bollnäsfolk och jag blev allmänt jävligt full. Spelade biljard å grejer gjorde vi också. Sen hem och sov!











haha den här bjuder jag fan på.. snyggaste bilden på mig å Mats å Judits måla-krita-på-alex-arm!









Och sen vart det söndag då vi låg inne mest hela dagen, men sen på kvällen så drog vi till Hötorget och kikade på bio, det vart nya Harry Potter. Bra var den men jävligt kasst slut! Nu läre man ju vänta länge på del 2.. :( Efter det så vandrade vi runt lite och skulle leta nått ställe som sålde sl biljett.. vi hamnade på stureplan. Vi kände liksom att vi inte tillhörde den delen av stan haha. Fyfan hur vi såg ut.

Måndagen så åkte jag hem.. BUHU! Världens tråkigaste bussresa då det vart en timmes omväg för olyckor på E4an, men tillslut så var jag hemma.  TACK FÖR DEN HÄR HELGEN CAMILLA! :)

Lite stressad

Fan jag är en aning stressad (jag blir jämt stressad för ingenting). Har skola hela dagen imorgon och efter det så pallrar jag mitt arsel till Stockholm. Innan det så ska jag ha gjort en del grejer som måste göras ikväll. Ska strax sätta igång tänkte jag.

Detta ska göras:
- Tvätta kläder
- Packa
- Noppa ögonbryn
- Raka benen
- Duscha
- Plugga

Fick även mitt bankomatkort idag! Fast kortet är i Granbo för tillfället då all post från banken hamnar där.. är ju inte skriven på Granberg än haha, kanske på tiden att vi fixar det. Så får ta med mig datorn till skolan imorgon å aktivera kortet på internet där, för hinner typ inte när jag kommer hem. Vill ju umgås lite med syster som kommer hem inatt också innan jag åker. Tror fan vi aldrig varit borta från varandra såhär länge? :P

När jag kom hem från skolan så satte jag mig iallafall och gjorde klart EN uppgift av alla.. alltid en början. Ska försöka göra lite mer ikväll innan jag lägger mig. Hamnade ju lite efter med tanke på praktiken, men det ska gå bra.

Och förövrigt... FAN vad det blåser ute, är ju typ storm känns det som.

Bollnäs nytt

Har precis kommit hem från en supersnabb runda på stan. Har inga pengar så jag struntade i att ens kolla i skyltfönster haha. Gick raka vägen till banken och fixade nytt bankomatkort. Det skulle komma inom 2-3 dagar, och om 3 dagar är det torsdag och då åker jag till Stockholm. HOPPAS SOM FAN att kortet kommer innan dess! skulle vara lite drygt att gå å bära på en hel del kontanter haha.

Nästan såfort jag hoppat ur bilen så kommer det fram en kille från Bollnäs Nytt och frågar om jag köpt julklappar än och knäppte en bild på mig.. jag lär ju se ut som ett anus på bilden :)

Sitter för tillfället och myser med min supermysiga halsduk, eller snood som det så fint heter.
Det var så jävla skönt att sova ut idag, så jävla behövligt. Somnade runt 12 tiden igår kväll, men vaknade runt halv 1 av ett jävla liv utanför fönstret.. kollade ut och då var det civilpolisen som skrek som fan och jagade någon, sen kom det en vanlig polisbil och åkte. Läste idag att det hade varit några som slagit sönder fönster på en pizzeria strax efter midnatt, så antar att det var här på Esras det hände och att polisen jagade dom där. Vågade fan inte somna om heller för jag fick för mig att det var en mördare dom jagade :D haha, snacka om att skrämma upp sig lätt..



Core ikväll igen också, ska fan köra hårt ikväll :)
PUSSHEJ!





(jag just nu.. bjuder på dom här.. eftersom jag aldrig fastnar på bild :)

Veckans träning.

Måndag: Core 60 min
Onsdag: Core 60 min
Fredag: Simning ca 30 min

Har varit väldigt slarvig med maten och träningen denna vecka. Har bestämt att jag ska ta mig en promenad såfort tillfället ges. Börjar redan imorgon med promenad på dagen & Core på kvällen. Måste ju träna lite kondition så som tex snabba promenader å inte bara muskler så som med core, annars går jag ju inte ner i vikt känns det som.

Har varit så svårt med mat och träning nu när man haft praktik, och jobbat olika tider och dagar. Men det ska gå bättre nu när skolan börjar hoppas jag.

It's over

Har nu "jobbat" klart min sista praktikdag, den avslutades med en delad tur! Åkte hem på timmarna och åt lite mat och vilade, sen när jag skulle ta på mig mina skor så hör jag ett knäpp i min jackficka, "oh shit" var min första tanke. Kom ju på att jag hade både körkort och bankomatkortet i fickan.. mina misstankat besvarades, bankomatkortet hade gått av... SÅKLART! jag har mig en jävla förbannelse som gör så att alla mina bankomatkort går sönder, tappas bort, slutar att fungera osv.. blir så less! Och det är ju såhär lagomt tills att jag ska åka till Stockholm också ":)"
På torsdag åker jag och jag kommer ju knappast hinna få ett nytt kort tills dess.. kan fan inte ens tanka bilen! Så jag tänkte dra ner imorgon och se vad som kan göras åt saken. Dom på banken börjar nog vänja sig vid mina besök nu.. det här är 8e eller 9e bankomatkortet på 2 år tror jag.. har fan till och med tappat räkningen, illa!

FUCK YOU BANKOMATKORT!



Annars så har dagen rullat på fint, är väldigt nöjd med praktiken, alla som jobbar där och ja.. allt! Har trivits jättebra! :) Nu är det tillbaks till skolbänken som gäller..

Är iallafall ledig imorgon och den jääävel som väcker mig åker på däng. Får jag inte sova ut så blir jag någorlunda rabiat måste jag säga. Min kropp skriker efter sömn på mornarna!

Ja ä bitter

Vilken trökig helg det här är då! Praktik hela helgen och delad tur imorgon. Blir att lägga sig tidigt ikväll hur nu det ska gå.. vaknade för lite mer än en halvtimme sen haha. Sen att det är lördag hjälper ju inte!

Har iallafall nu suttit och räknat ut hur fan jag ska klara mig i december-januari med pengar då vi inte får ett öre av csn i december. Jag måste ta varenda öre jag sparat undan, hur kul är det? Jävla skit. Men får helt enkelt börja spara igen i slutet av januari.. men då tänker jag såhär; jävla tur jag har sparat annars hade jag inte ens klarat mig alls! :P
Fan vad det suger att vara studerande.. vill jobba ju! men ska skriva in mig på resursen efter nyår tror jag, å jobba dom dagar jag kan, eller så väntar jag till skolan slutar? får sI!

Ska laga mig lite mat nu och göra matlåda tills imorgon, sen efter det ska jag hem en supersnabbis till camilla, sen hämta pecca, sen handla lite å sen hem å sova! :P

Söderhamn

Imorse klev jag upp strax efter 9 för att skjuts hem Pecca till henne. Åkte hem direkt och somnade om i en halvtimme-timme för att sen kliva upp och göra mig lite klar. Elin kom och hämtade mig så åkte vi till Söderhamn och kikade lite inne på dollar & barnens hus.. hittade lite smått och gott som batterier (nu kan jag äntligen knäppa bilder), strumpor, borste (kan ÄNTLIGEN borsta håret, min borste var borta i 3 dagar så det var ju inte det lättaste att borsta ur), tupperingskamm, schampo & balsam.

Vart även sjukt sugen på att köpa mig ett jävla nintendo Wii, ett svart. Var ju inte så farligt dyrt som jag trodde.. men får vänta tills nästa år (haha) och köpa mig det eftersom vi inte får nå pengar av CSN i december.. så jävla kasst! Dom tycker inte vi ska ha pengar då för att vi kommer inte gå hela december, men vi går till den 17e eller 18e? är ju fan mer än halva månaden det.. CP CSN.

Aja nu ska jag packa mina badkläder för snart ska vi plaska i vattnet!

Torsdag

Imorgon har jag ÄNTLIGEN en ledig dag, sen "jobbar" jag 7-16 på lördag & delad f u c k i n g tur på söndag, men efter det så är praktiken slut! Har faktiskt trivits bra på denna praktikplats, har rullat på bra :)

Sitter i soffan nu och gluttar lite på tv och knappar här. Somnade när jag kom hem från praktiken, och när jag vaknade så drog jag till Willys och handlade lite. Det har varit minst sagt en skit ointressant dag! Imorgon så ska jag till Söderhamn med Elin en sväng, sen efter det så ska jag, Malin & Pecca dra till sporthallen och plaska lite i vattnet och röra lite på oss.

Träningen kommer bli mycket bättre för mig efter denna veckas slut då jag har haft praktik och jobbat kvällar ibland, och är helt slut när jag kommer hem. Efter söndag så är det skola som gäller och då kommer jag kunna träna mycket mer :)

Funderar faktiskt på att dra till sjukhuset någon dag också för att kolla mitt blodvärde... när jag inte tar blutsaften så är jag trött tamefan heela tiden och det är fan inte normalt. Jag kan sova hur länge som helst på dagarna, vakna och sen vara trött efter en timme eller två och sova hur länge som helst igen? har ju absolut noll energi och det suger. Jag ska väl inte behöva ta blutsaft eller liknande hela livet, måste ju vara nån anledning och maten är det inte för jag äter mycket järnrik mat tycker jag.


Onsdag

Jag måste fan börja med blutsaften igen, har totalt glömt bort den å ibland hinner jag inte ta den. Är sjukt trött om dagarna igen, sover såfort jag kommer hem. Ska iallafall snart göra mig klar för ett core pass med Helena, sen efter det så ska jag hämta camilla på stationen :)

Nästa helg drar jag bort över helgen till den kära huvudstaden Stockholm för att vara med Camilla lite! Ska bli sjukt kul och härligt att bara slippa Bollnäs en helg. Det är fan illa att man behöver komma bort från staden ibland haha. Men finns ju en deeeel mer att göra där ;)

Läre också börja handla julklappar då vi tydligen inte får pengar i december? det suger ju balle. Har inte riktigt koll på vilka jag ska köpa till å inte heller. Mamma, pappa & Amme kommer ju förmodligen vara i Sicilien då och jag blir hemma själv haha.. sorgligt men sant! Valde dock det själv då jag inte har råd. Så jag får fira med mina kära bröder med respektive :) blir lika mys det! Ska även hem till milla å tötte å fira lite, kommer nog bli en mysig jul ändå med nära och kära. Får fira med mamma, pappa & amme när dom kommer hem :)


Core

Ikväll så var jag iväg på Core med Helena, det var fan extra jobbigt idag kändes det som men har bokat onsdag och nästa måndag också :) Skönt som fan efteråt!

dagens träning:
Core 60 min

Mat:
Inte mycket alls, 3 grovbröds mackor med ägg.

Handlade dock ikväll in massa nyttigheter som broccoli, frysta bär (Hallon & Blåbär), morötter och kyckling. Ska väl gå å laga nå gott av allt de där :) Hade inte tid att leta eller köpa måttband idag så ska försöka hinna det på onsdag, har ju praktiken att passa också.

Och som sagt, jag skriver upp det här för att jag själv ska ha koll, orkar inte skriva i nått block med papper och penna.

Ny kategori

Har nu gjort en ny kategori som heter Träning. Gjorde den så jag själv ska kunna hålla reda på vad, hur, när jag tränar. För att få lite motivation till att träna och fortsätta, och se om det blir någon skillnad. Har ju tränat lite till och från nu i 2 veckor, men från och med imorgon så ska jag köra stenhårt. Har varit lite onoga med maten, fast ändå duktig om man jämför med förr. Startar imorgon med att försöka hinna med en promenad på dagen och ett Core pass kl 19.00 :) Ska även ner på dollar för att se om dom har några måttband, så jag kan hålla reda på mått å sånt skit! NU ska det bli en förändring, har även ställt in kropp som knopp på detta nu till skillnad från förr.

Wish me luck!

Min lite dyrare önskelista

Ge mig?

Locktången ska jag köpa när jag får pengar i slutet av månaden, den va inte dyr så den ska väl fan egentligen inte vara med på listan, heh.
Men är bra sugen på kameran å Wiiet.

buhuu, ska köpa lite triss tror jag..


Söndag

Nu har jag inte skrivit på några dagar, har ju fan inget intressant att skriva. Har iallafall haft en skön och rolig helg. I fredags så vaknade jag jävligt sent, lite skamligt sent faktiskt. Men när jag vaknade så började jag städa och fint vart det, i köket iallafall. Endast köket tog ju några timmar att städa.. tänkte fortsätta städa resten av huset någon dag nu snart.

På fredagskvällen så åkte jag och hämtade Pecca & Sanne så åkte vi till Edsbyn där Peccas kille Erik och hans kompis Sebbe var. Vi bestämde oss för att ta en roadtrip och vi hamnade i Mora, Rättvik & Orsa haha. Åkte runt och kikade läget lite men vi konstaterade att det var tamefan mer dött där än i Edsbyn, och då är det fan illa. Stannade iallafall till och åt i Mora.. Kom väl hem runt halv 3 på natten tror jag? Trevlig kväll vare :)

I lördags så drog jag & Pecca på systemet och köpte oss lite gotta. Vi planerade att sitta hemma hos henne och äta gott, spela tv spel och mysdricka lite. Det slutade med att Camilla kom hem från Stockholm å var med oss, sen drog vi hem till Peccas mamma å fortsatte festa lite där, kul vare!

Mådde jävligt bra när jag vaknade imorse måste jag säga, förutom att hennes katt skulle upp i mitt ansikte hela natten å stryka sitt jävla tandkött mot min kind.. Slöade mest hela dagen idag å spelade lite tv spel å åkte till Granbo för att fira pappsen på farsdag. Mamma hade även gjort hennes jävligt goda mat :)

Nu ligger vi i sängen å plickar på tangenterna. Är ledig imorgon, jävligt skönt dä.


Hua!

Kom nyss hem från första praktikdagen på 1 månaden och det rullade på fint måste jag säga. Hemvägen var ju lite slirig haha, men det var kul i rondellerna å i svängarna :P Stannade även och handlade lite på Ica för er som vill veta..

Har nu myst ner mig under mitt varma å sköna täcke som jag kommer bosätta mig under denna vinter. Vafan skulle man gjort utan täcke? Guds gåva till oss alla. Ska väl knäppa igång en film å försöka sova så jag inte sover över imorgon, börjar ju 7 och det är inte min bästa tid på dygnet om man säger så :P

Gav min syster nyss en liten kram då hon åker till sin loverboy i Sicilien imorgon. Och med det menas att jag är hemma själv i 2 jävla veckor.. i detta jäääävla spökhus! Den som känner sig manad får GÄRNA komma å sova över med mig :)


Orkar inte!

Har nyligen vaknat och ska strax hoppa in i duschen, men jag örsker int! Det är så jävla kallt så jag sitter och darrar i skrivandets stund. Efter duschen så ska jag pula i mig nått i magen och sen åka och handla lite, och praktiken börjar 15.45-21.30 och imorgon börjar jag 7. Blir att sova direkt när jag kommer hem typ.

Igår så var både Elin & Malin här, vi satt och spelade Donkey Kong å pratade. Nu är jag på sista världen i DK haha, jag är fan beroende men det är så jävla kul :)

Var ju på Core igår också, och jag har faktiskt inte så farligt med träningsvärk idag, int som sist! Man kanske börjar bli tränad? ;) hahah, närå. Nästa måndag är det Core igen som gäller. Imorgon ska vi på power express eller vad det hette, får se om det är nå bra eller inte.

Näe nu måste jag ta mig en vaaarm dusch.


Lite fler bilder sen halloween














Måndag

Då var det ny vecka igen då. Har haft en rolig och trevlig helg med fest och umgänge. Igår när vi var bakis så åkte jag, Amme, Malin & Sandra till Take off och köpte oss en varsin deg, och efter det så åkte vi till (tro det eller ej) Hanebo kyrka. Vi satt där som moraliskt stöd ;) haha. Efter det så åkte vi hem och hämta lite grejer för att sen åka till Malin igen där vi alla satt och nördade data och Donkey Kong Country. så jävla kul! Har kommit en bra jävla bit nu.

Har precis slängt in tvätt i tvättmaskinen och ska snart byta om för att åka å köra ett till Core pass och jag hoppas för guds skull att jag inte får lika mycket träningsvärk denna gång! Har även lyckats lura med mig Elin :)

Har praktik imorgon och jag börjar inte förens 15.45 och går onsdag å torsdag sen är jag ledig till måndag, hur skönt är inte det? misstänker dock att nästa vecka inte blir så slapp som denna.


Halloween

Jag vill ju mena att man var så vacker igår ;) haha!



Jag skulle föreställa The grudge dårå.. haha.
Kommer lägga upp fler bilder såfort jag får dom, hade ingen egen kamera för jag hade inge batterier. Har några bilder på mobilen bara men det är skit kass kvalité.

Trevlig kväll iallafall! :)


Småstadsliv Live

Var på Småstadsliv Live ikväll med Jonse (våran gudfar) och Amme. Dom var kung som vanligt och man fick sig många skratt! Det gjorde dom riktigt bra :)



Efter det så drog jag och amme och åt lite mat, och efter det så åkte vi hem till Elin & Mattias och satt där och pratade! Imorgon är det Zumba som gäller, hoppas det är lika kul som det ser ut. Vart ingen simning idag heller för den delen haha. Vi har för jävla mycket träningsvärk både Elin å jag! Så vi tardet nån annan dag.

Imorgon är det dags att klä ut sig också, och det kommer bli så jävla kul! Tur att jag köpte alkohol idag, fick reda på att systemet har stängt imorgon? tycker det är jävligt kasst måste jag säga.. är ju inte precis en storhelg som vi svenskar firar som idioter inte.

Nu ska jag spela Donkey Kong på datan.. det där som man spela på supernintendo förr, så jävla roligt :)

Torsdag

Har varit sängliggandes mesta delen idag för jag kan verkligen knappt stå upp, ännu värre att försöka ta sig upp haha. Har sån fruktansvärd träningsvärk i svanken, och har aldrig haft så mycket som nu! Men det börjar släppa lite. Har nu bokat ett till pass på Core med Helena på måndag.. vad ger jag mig in på? haha. Närå, kändes faktiskt jävligt skönt efteråt :) Och på lördag är det Zumba, det ser jag fram emot att få prova.

Fan jag börjar bli duktig med träningen känner jag, ska fan hålla i detta nu. Har varit lite sisådär med maten faktiskt. Men har hållt mig till alla nyttiga alternativ iallafall, huvudsaken det. Äter mycket bättre än vad jag gjort förr!

Vi struntade i simningen idag för både jag och Elin hade så ont och det passar bättre imorgon, så då tar vi det runt 2-3 tiden eller nått sånt. Ska försöka hinna ner på systemet och Åhléns också och fixa det sista inför lördag. 19.00 så ska jag, Amme & Jonse på småstadsliv också, sköj dä!

Pratade även en bra stund i telefonen med Camilla idag, var ett tag sen vi pratade nu! Längtar otroligt mycket tills jag ska dit i slutet av november, saknar den jävla bruden!! :) Har även smidit lite små planer tills nästa år, kanske en utlandsresa? HOPPAS!

Nu är Malin B här så ska umgås lite med dom och kanske kika på Mirrors 2.

Afropowerdance

Har nyss kommit hem från ett Afropowerdance pass med min lilla hönaböna Elin! Var fan jävligt kul men det är nog inget för mig, jag har absolut noll taktkänsla och rytm över huvud taget haha! Undrar hur det kommer på på Zumban på lördag då? Imorgon så ska jag iallafall iväg och simma lite, känns så jävla skönt efter att man har rört på sig! Känner mig jävligt pepp på det här nu :) Lite nya träningskläder bara..



Imorgon så är jag ledig, så jag ska strax hoppa in i duschen och sen efter det så ska jag bara slappa! Sova ut imorgon sen simning som sagt. På fredag så ska jag, Amme och våran kära gudfar Jonse på Småstadsliv Live, ska bli kul :)

På lördag är det Zumba & Halloween tranan som gäller, längtar som fan! så jävla taggad. Har alltid haft så sjukt kul på halloween!

är fortfarande jävligt kass på att använda kameran, men använder den förhoppningsvis flitigt på lördag :)

Tisdag

Igår så var jag på Core med Helena B. Har aldrig varit på det förr så var tvungen att prova. Och fyhelvete vad jävla jobbigt det var! efter 10 minuter var jag heeelt slut haha! Snacka om dålig kondis. Idag så har jag en jävla träningsverk typ överallt, men det känns faktiskt skönt! Det ska kännas att man har tränat ;)

Har även bokat pass till resten av veckan också, måste ju prova på lite olika saker för att se vad man tycker om och inte. Skulle faktiskt kunna tänka mig Core igen, fast express då det är i 30 min och inte i 60 min haha.

Såhär ser min vecka med träning ut iallafall:

Måndag - Core 60 min
Onsdag - Afropowerdance 60 min
Torsdag - Simning
Lördag - Zumba 60 min

Ska fan komma igång nu! blir så jävla deppig när jag ställer mig på vågen och ser att jag ökar i vikt hela tiden, och jag har enbart mig själv att skylla. Så mycket jävla skit som jag stoppar i mig, nu är det fan slut på det! Och även hur många gångar jag än sagt detta så ska jag faaan klara det nu!!


RSS 2.0