Gott Nytt År!

Jag vill önska er få läsare som läser här ett riktigt gott nytt år! Själv ska jag jobba till 21.30 ikväll och börjar 7 imorgon. Ska väl upp till Granberg en snabbis när jag slutat och säga hej till mamma, pappa & syster :)



Förra året på nyår med Amme!
GOTT NYTT ÅR! :)




Fredag

Igår så fick man äntligen tid att umgås med Camilla lite! Har ju ju jobbat om varandra sen hon kom hem typ haha.. Vi köpte oss en varsin bingolott i hopp om att vinna.. men näe! Och det var det sämsta jag sett på länge. Somnade ju fan innan bingon ens vart :P Efter det så åkte vi hem till mig och "lanade" haha.. plickade på datorerna sen somnade jag och skulle upp och jobba delad tur idag, fast en "skön" en. (7-11 sen 16-21.30)

Resursen ringde ju igår så fick jag ett vikariat på hemtjänsten, Ren Inne :) gick hur bra som helst idag så där kommer det nog att gå bra. Var dock jävligt trött idag.. när jag skulle ut och starta bilen så gick det inte att låsa upp fanskapet, så jag stog där och tröck i nyckeln så hårt jag bara kunde, det funkade inte så då gick jag på andra sidan och provade och det funkade inte heller. Stog och funderade på vafan jag skulle göra, va ju tvungen att ta mig till jobbet på nått jävla sätt. Tänkte precis ta upp telefonen och ringa runt så ser jag att det inte ens är min jävla bil haha! Tur jag inte sparkade på den eller nått då. Lagomt pinsamt sen att gå till min bil som stog alldeles mittemot. Skämdes som en jävla gris kan jag tala om :)

Nyss så ringde syrran och sa att jag skulle vara ledig den 27 men det var jag inte, så då fick det bli den 26e för hon och Milla hade tydligen ordnat en överraskning åt mig! Dröjde inte länge innan jag fick jag ett mms med en bild på en lapp som dom skrivit att jag ska få en klipptid och färga håret tydligen. Och med var en fin teckning dom ritat, stördjävlar :) Men ni är så gullig så!! ♥ TACK!

År 2011

Januari: Ganska händelselös månad måste jag säga.. skolan började igen då vi började sista terminen,
var på Hardcore Superstars på Tupps och dansade mycket Zumba med Helena :)

Februari: Blev inskriven på Resursen och började jobba, och hade skola. Jag & Camilla åkte lastbil med Jonny, lurade folk att jag hade brutit armen när läraren gipsade min arm för att visa haha. Annars rätt så händelselös månad det här med.

Mars: Lillpruppen Teo fyllde 3, Åkte skidor på Bolle på, säkert första gången på 10 år? var ju lite slirigt så att säga, så jag höll mig till barnbacken hehe. Påbörjade även hårfärgningen till att bli blond i mars. Åkte även på magsjuka så att jag inte kunde följa med till Vemdalen, vilket sög en aning.

April: Hände väl inte så mycket här heller, mest jobb, fest och skola. Åkte till Dårhuset i Norrfly några gånger så som man gör varje år haha.

Maj: Var till Stockholm och hälsade på Camilla med Luva, festade och gick på Gröna Lund. Hade min praktik på sjukhuset där jag fick se väldigt mycket, fick reda på att jag fått lägenhet, Cruising i Gävle, och lite festande vart det väl.

Juni: Var till Stockholm för att hälsa på Camilla igen innan hon skulle flytta ifrån lägenheten. Festade och hade skitkul. Drog upp på Apberget på morgonkvisten och satt där och snackade. Vart klar med skolan,

Juli: Var inte den bästa månaden på året precis. Älskade Morfar dog kvällen före min & syrrans födelsedag, och ja födelsedagen sög den med. Kunde inte heller åka för att vara med på begravningen.. Innan det hände så var jag med till Höljes med Elin & Mattias, vilket var riktigt kul! Får hoppas det blir av i år igen :) Dock sög vädret.. regn hela helgen haha.

<3

Augusti: Flyttade till lägenheten här på Framnäs, jobbade mest och festade lite. Annars har det inte alls hänt mycket den här månaden haha.. Var väl tänkt att åka utomlands men fick lägenhet så då sket det sig, får ta det detta nya år istället ;)

September: Hände väl inte så mycket, vart väl mest jobb, fest och umgänge typ.

 

Oktober: Samma lika som före haha, var några trökmånader här. Var på inflyttningsfest/dödelsedagsfest hos Elin & Mattias iallafall!

 

November: Var på Halloween Tranan & Kryssning på 100% Judgement Day och första snön kom nu tror jag?

December: Firade jul, var ut på annandagen, jobbat, och ja..

NU VÄNTAS ETT NYTT HÄRLIGT ÅR :)

 


Snart nytt år..

Och jag har klarat nästan alla nyårslöften som jag hade detta år.
Jag har klarat av att bli ljushårig, flyttat till eget, jobbat mycket, sparat pengar (även om dom rök ganska snabbt, haha), gått ut skolan, gått ner 6 kg (var ju att jag skulle gå ner 10 kg, så nästan då. Nya tag efter nyår ;) och åka utomlands var det som aldrig vart av, om man inte räknar med finland då vi åkte på kryssning då haha!

Detta år har jag tänkt att gå ner mer i vikt som huvudlöfte och knäppa mer bilder! Sen tar jag året som det kommer! Vill gärna resa också, till nått varmt land. Vet ju att England blir av i April iallafall :)


Återställd.

ja då är man nästan helt återställd efter julfirandet och utgången i förrgår.. fyfan säger jag bara haha! Var nog längesen jag va sådär fuller. Men kul hade jag :) Å efterfest vart det hos kusinvitamin Jens. Sen var jag och Amanda så klok att vi bestämde oss för att gå hem (från ren till bonden) i stormen Dagmar.. kl 5 på morgonen. Vi gick till statoil och köpte en varsin korv och dom höll vi på att bli av med minsan! Jävlar vad det blåste. Hade skickat sms till Magnus tydligen också att en buske blåste in i oss.. om det stämmer är fortfarande oklart. Gick och skrattade i flera jävla timmar för att dom hade döpt stormjäveln till Dagmar dessutom.. ja ni hör ju hur nykter man va :) Hände en hel del mer men det låter jag få vara osagt, haha!

Idag var jag iväg till Söderhamn med mamma och fyndade en jävla massa. Köpte mig en massa smink från Nivea som jag brukar, allt skulle ha gått på 530 kr (mascara, läppglans, eyeliner, puder, foundation) men fick skiten för 150 kr! Då jävlar vart man nöjd :) Sen vart det en ögonskuggepalett och ett par till pyjamasbrallor, yääh!

 

Nu ska jag vila en stund, sen blir det tydligen tv-spels mys lite senare? :)

Grattis till bror Kris & morfar!

Har nyss kommit hem från Arbrå. Åkte dit och firade brorsan som fyller år idag! Fick massa gofika och satt och pratade lite. Helena jobbade så fick inte träffa henne nå denna jul, lite synd. Så skriver god jul lite sent här till dig om du läser :) Har även skänkt en tanke till morfar idag eftersom det är hans födelsedag idag också, men han har det nog bra med mormor och hunden nu! ♥

Firade jul i Granbo detta år också, och har haft en riktigt trevlig och mysig jul måste jag säga! Fick en massa fint och det tackar jag så mycket för. Fick bland annat en dammsugare som jag var i stort behov av haha. Fick även en asmysig pyjamas, parfym, presentkort, hårsaker, kläder osv :) MYCKET nöjd!

Ska strax börja göra mig lite klar, tänkte vila en stund först. Blir ju helt jävla slut efter julfirandet haha.
Blir fest och antagligen Tranan då ingen av oss har biljett. Blir nog trevligt.

Hoppas mina vänner och alla andra nära och kära också har haft en riktigt god jul!

Julgranen

knäcktillredning

Vilket slutade skit.. haha. Vart inte nå hårda alls.. dom klibbade bara ihop och vart en jävla gegga bara.

Fina mamma! Plattade håret på henne och det vart ju riktigt bra :)

Teo fick en alldeles egen Lilla Gubben av mig & Amanda, sen lekte han pippi haha..

Fasters lilla älskling! Han tyckte minsan inte om mjuka paket inte ;)

Alexander, Jonathan & Helena :)

Mormor Marilyn med lillTeo :)

JULBORD! Mammas underbara mat ♥ Dock inte ens i närheten av allt på bordet, orkade inte vänta tills allt stog där :P




GOD JUL!

Har precis slutat jobbet för ikväll, har varit på Hemtjänsten ikväll å det rullade väl på som vanligt. Tankade bilen direkt efter sen drog jag hit till Granbo där jag är nu. Har tagit mig ett glas vin och kollar på när mamma lagar julmat ;) haha.

Ska ta och hoppa in i duschen nu snart vilket jag är i akut behov av. Tänkte göra det imorse eftersom att jag ändå skulle börja kl 16.. men tror ni jag klev upp eller? näe! Sov som en jävla stock haha. Fick besök av BrunlöfarN igår, vilket var väldigt trevligt och på tiden! Satt och pratade i timmar och tiden bara flög iväg :) Tack för sällskapet!

Får önska er alla en riktigt God Jul då jag inte tror att jag kommer orka imorn haha. Nu ska jag ta mig en julskinkemacka med senap på och dricka upp vinet mitt! :)


MYSPYS!

Vaknade runt 14 tiden och var sjukt jävla seg. Men klev upp och lagade lite matlådor och tog mig en dusch så var jag fit for fight. Gick ut och skottade av biljäveln, hämtade upp syrran och drog till Granbo där vi fick lite mat. Bestämde oss för att sätta upp julgranen också, vi pinglor i hushållet haha. Granen vart så fin så, och mamma pyntade lite överallt. Sen slog vi in en jävla massa paket, åt julskinkemacka med senap och drack julmust. Fick en sån mysig julkänsla så! :)

Mamma grävde fram några julstrumpor. Fick alltid en varsin julstrumpa vi barn :) Har nog blivit lite för gammal för det nu haha.. men den traditionen ska då jag föra över till mina barn! Kommer ihåg att brorsorna alltid ville att vi skulle väcka dom för jag och amanda somnade aldrig i väntan på tomten & julstrumpan som fylldes :P


Fredag

Igår var det en riktigt mysig dag måste jag säga. Hade helt glömt bort att det var anhörigträff på jobbet, så vi dukade upp fint och juligt med dukar, lussebullar, pepparkakor och ljus, så kom det en liten grupp med lucior som kom och sjöng för alla, och duktig var dom små småttingarna :) Sen direkt efter jobbet så åkte jag och hämtade lillpluttis Teo på dagis, och sen till Freluga och myste :) Kollade på 100 filmer som han ville se haha.. hade lite fredagsmys vi!! Sen åkte jag hem och somnade som en jävla stock.

Teo var bra nog trött hela kvällen, la sig såhär på mig sen kollade vi på film hur länge som helst :)
Fasters gofis!! ♥

 

Vaknade för en liten stund sen, fick hem elräkningen också för 3 jävla månader, kommer ruinera mig denna månad kan jag tala om, med tanke på att jag knappt fick jobba nått i November.. Så jag ringde till fortum och ändrade så jag får varje månad och till ett billigare avtal.. var på tiden att jag drog tummen ur röven!

Ska snart trycka i mig lite frukost och göra mig lite klar, blir jobb kl 15-21!


Torsdag

Jaa, önskemål från Elinpelin att jag bloggar lite mer då haha. Inte för att jag har nått att skrive men ja..
Sitter i sängen nu och plickar här och lyssnar på musik innan jag ska iväg och jobbat ett kortpass. 11-16, och efter det så ska jag åka och hämta lilla älsklings Teo på dagis och sen till Freluga och leka med han! Var väldigt längesen jag och han umgicks bara, så det ska bli mys :)

Jobbar även hela helgen, men jobbar kväll fredag, dag på lördag och kväll söndag, så får se vad man hittar på på lördagen! Nånting vill man ju göra :) Har varit sjukt sugen på att åka tefat länge nu, men på snöfronten ser det lite dåligt ut hehe..

Nu ska jag jobba, PUSSHEJ.

Zombie

Den senaste veckan har jag bara jobbat och jobbat.. 7 dagar på rad. Och på det så har jag vänt på dygnet, var vaken hela nätterna, jobbade, somnade när jag kom hem, vaknade typ 1 på natten och samma visa igen, så har kännt mig som en jävla zombie kan jag tala om. Har dessutom varit ute i Granbo i en vecka för att passa katterna, så har kännt mig sjukt osocial mot alla! Men nu börjar det återställa sig :) Klagar inte heller sålänge jag får jobba!

Idag klev jag upp 12 och började städa lite, har en del kvar att göra men orkar inte. Tar lite i taget. Suger ju att städa när man inte ens äger en dammsugare, så får ju gå runt med en liten jävla sop. haha. Men men.. Läre köpa mig en jävla ljusstake också. När man går utanför så är det fan bara min lägenhete som ser så jävla ojulig ut som det bara går :P

Har duschat och nu sitter jag i min nybäddade säng! Alltid lika härligt med ren säng.

Ikväll blir det Spicy Cow med Malin & Co och imorgon blir det utgång! Blir nog sköj det :) Så jävla gött på Spicy så man dör ju typ heheh.. får faktiskt unna mig det här nu. Trodde jag skulle gå upp allt efter kryssningen men ack så fel jag hade. Har gått ner ett kilo till nu, så har gått ner 7 kg totalt.

Dags att klippa håret kanske? hehe..

Snö, jävla snö.. Jobbade när snön kom, fick en julkänsla! Julmusik var det, julpynt överallt, julfika på jobbet och så kom snön.. :)

 


Wallawalla

Har legat i Granbo i soffan hela jävla dagen. Skulle ha jobbat 11-16 idag men måder som ett jävla anus imorse. Ont i hals & öron och svettades och frös.. så jag sov "några" timmar och nu sitter jag här. Mår en aning bättre. Hoppas på att bli bra imorgon, är ledig så ska se till och kurera mig, har verkligen inte råd att vara sjuk!!

Sitter och funderar på om man ska dra på nästa kryssning som är den 26e januari.. hade så sjukt kul på kryssningen som var! Var ett jävla drag på den :) den som blir nu blir dock på en mindre båt.. men vad gör det? Ska ju ändå bara supa. Och jag var kass som vanligt med att knäppa bilder.. fick en bild på mig, en sliz brud & bigbrother chrille haha.. men den lägger jag då inte ut inte för jag är inte bildvänlig.

Har ju även blivit en hel jävla del fusk med mat och allt vad det heter under den här veckan. Vägde mig och såg att det inte alls var så farligt, så bara att ta nya tag nu!! :)




RSS 2.0