Måndag

Vart jobb idag 07.30-16, skönt att det kommer igång igen.. peppar peppar. Somnade som en jävla stock när jag kom hem så har inte blivit nån promenad idag. Om man bortser från till och från jobbet då, men det är ingen lång sträcka inte. Igår var jag iallafall ut på en 5 km promenad, skönt! Bara man har musik i öronen så kan man ju gå hur länge som helst nästan. Dock så stannade jag till på Gärdet och umgicks med syster & Magnus så vart inge mer.

Har nyss lagat matlådor, nyttiga jävlar dessutom! Det vart dragonfisk med broccoli, paprika och lite morötter. Får se hur det smakar imorn nu då :)

Sitter i sängen nu och gluttar lite på tvn och datorn på samma gång, ska alldeles snart krypa ner och försöka sova om jag kan, gjorde ju liksom en alex-vila tidigare...


LÖNING!

Äntligen trillade lönen in på kontot, så jag har väntat! Sitter hemma hos Amme nu med Amme & Malin. Vi har inväntat lönen och när den väl trillade in så drog vi på Statoil haha..

Idag har det inte hänt mycket inte. Har duschat, varit för lat för att städa men Lelle drog ut mig på en jävla långpromenad och skönt så inihelvete var det. Vart strax över 8 km för mig :) Hade jag gått hem och inte dragit hit så hade det blivit en mil. Ska fan ta 2 lånpromenader i veckan och resten av dagarna tar jag den kortare rundan och nån vilodag, annars blir jag väl sjuk som alltid. Vågen pekar sakta men säkert neråt, så jag är då glad. Som sagt, det får ta den tid det tar, ska INTE stressa och tappa motivationen såfort jag väger mig.

Nu ska jag kolla på film med tjejerna, PUSS.

Måndag

Håller snart inte koll på dagarna hehe.. Idag har det inte hänt mycket inte. Vaknade vid 09 när Elin skulle upp å göra sig klar för jobbet. Var då INTE igår jag eller Elin sov hos varandra haha, måste ju vara över 1-2 år sen? Kul var det iallafall :) Fick äntligen känna bebisen röra på sig också, bara sisådär efter 27 veckor haha, det va fan på tiden!! Alla andra gånger jag har försökt fått känna så har den blivit blyg, men inte nu inte :)

Efter att Elin pös iväg till jobbet så somnade jag såklart om.. inte bara lite heller. Vaknade 16.20.. fyfan då hade jag fan ångest! Men klev upp och lagade lite mat, sen gick jag ut och gick en promenad med Malin & lilla Linus, å jävlar va kallt det börjar bli ute nu :S Hua..

Sen har jag varit med Amme, Malin & Lelle en snabbis å nu sitter jag här. Ska vänta på att tv4.se lägger upp kvällens "Det Okända" och kika på.


Söndag

Eftersom att jag varit uppskriven i helgen så har jag inte velat gjort nått speciellt utifall dom skulle ringa, men det har dom fortfarande inte gjort och jag börjar bli smått deprimerad känns det som. JAG VILL JOBBA!!! gaah. Har iallafall skrivit upp mig varenda jävla dag nu månaden ut.. ringer dom inte en enda gång då får jag nå jävla frispel.

Jaja, till något lite bättre. Vägde mig nyss bara för att.. såg att jag gått ner 1,2 kg nu bara ändå, så totalt 2 kg sen jag "började". Har liksom inte ansträngt mig värst hehe.. så jag vart glad och taggad. Ska snart ut på en promenad tänkte jag, medans det fortfarande är ljust ute :) När lönen trillar in så ska jag rensa kylskåpet och fylla med nyttigt.

NU blire promenad, hejdåå.

Fredag

Har så ruttet jävla tråkigt just nu, funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Men det är väl lika bra det utifall dom ringer imorgon, vilket jag VERKLIGEN hoppas. Har inte jobbat på 8 dagar nu.. svider i plånboken det sen kan jag lova. Skriver nog upp mig nästa helg också om det ska va såhär. Vill jobba så mycket jag bara kaaaan.

Har dock fått lite bra nyheter idag om bilen min. Det går att fixa så den kanske funkar nu snart! Så jävla skönt att iallafall ha bil över vintern hoppas jag :P Och det var väl mig en jävla tur att jag inte tog ett lån nu när det är så jävla lugnt med jobb haha..

Bjuder på en liten bild på mig & Camilla sen förra lördagen eftersom att jag inte direkt bombar bloggen med bilder hehe.


Tisdag

Ja då har helgen gått och jag har varit ledig i 5 dagar nu. Börjar få lite panik faktiskt med tanke på att det inte blir så mycket timmars jobb denna månad. Dom har inte ringt nå för det är så jävla lugnt. Jag HOPPAS att dom ringer imorgon iallafall så man får lite timmar, annars vettefan hur jag ska klara mig i december. Men det är väl typiskt det.. varenda jävla december oavsett vad man gör så är man luspank.. usch.

Sitter för övrigt och har riktigt jävla skit tråkigt. Har suttit och funderat på en promenad i flera timmar, men jag kommer inte på nånstans jag kan gå. Är ju så jävla mörkt så jag vill gå där det finns lampor och det ska inte vara för långt bort. Ska börja använda min stegräknare också så blir man kanske mer peppad på att gå! 

Fast nu tror jag fan att jag kom på en liten sväng jag kan gå hehe.. hörsheeej!

BLONDIE

Ja nu jävlar är jag blond! Nästan lite för blont haha, men ska väl försöka slinga med lite mörkare blond nått tag. Men nu får det vara såhär så det får vila upp sig lite. Mitt hår mår INTE bra :)

Nu ska jag göra mig klar och pysa iväg för ett kvällspass på jobbet..
PUSSHEJ!

Burrrr

Har nyss kommit hem från en promenad med Malin & lilla Linus :) Jävlar va kallt det börjar bli ute nu, fick till och med inviga vinterjackan som jag dessutom fortfarande kan ha haha! Var in en snabbis på prix och handlade lite också. Fick även låna cyckel av bästa Malin så slipper jag gå så långt imorn när jag ska vara på hemtjänsten igen, guldvärt! :) ♥

Nu är även tapeterna uppsatta och bra blev det! Mycket ljusare än förr. Dock trodde jag att mönstrena skulle synas mer, men det här duger finfint det. Med lite tavlor och sånt så ;)

Färgat utväxten har jag gjort idag också, och haft på mig en ansiktsmask så nu är huden babylen hehe. Har haft en riktigt bra dag idag faktiskt. Skulle ha lagat matlådor också men får göra det imorgon, börjar ju inte förens 15.45 så.

Klappat å lite klart

Har köpt 2 julklappar idag, ska köpa fler också men det får bli när jag får lön. Känns konstigt att redan ha köpt för annars är man jämt ute och handlar dagen före julafton haha. Skönt å börja i tid å så slipper alla pengar försvinna på en och samma månad!

Var även in på H&Ms hemsida.. lite farligt det. Köpte 2 långa tröjor också, en rosa och en svart av samma. Tyckte dom såg så mysig ut så :) Jag som hatar rosa.. men den där va söt.




LEDIG!!

Är nu ledig idag och imorgon, skönt efter den här jobbhelgen! Var på hemtjänsten för första gången på över ett halvår och det gick faktiskt förvånansvärt bra. Allt flöt på, fast igår var det lite rörigt men det löste sig det med :)

Haft en rikgtigt mysig helg hemma hos Lelle! Hon hade tänt massa fina ljus på fredagen när jag kom haha, sötplupp. Sen har vi kollat på stjärnfallet och fick även se norrsken! Det är så sjukt vackert, och det var en glasklar himmel så man såg alla stjärnor och norrskenet hur bra som helst. Har inte sett norrsken sen jag va liten så det va kuuuul.
Sen har vi myst till det med götta och en massa skratt!

Vaknade 11.30 idag typ? sen kom tapetseraren och spacklade klart och imorgon åker dom nya tapeterna upp, hoppas det blir fint, men de tror jag :) Var ner på stan med Peccis en sväng också!

Nu ska jag bara ligga i sängen hela jävla dagen och knappa på datorn, kolla film och tv för det är jag värd efter den här helgen tycker jag!


Friday

Har nyss hoppat ur duschen och gjort mig klar, ska med mor, far och syster på kina och äta. Vet dock inte om jag ska äta än, skulle kanske äta hos Lelle tror jag? :) Jaja ska snart dra så ha en trevlig kväll!



Vilken tur man har då!

Tapetseraren kom nyss, så sa hon att det finns helt nya tapeter som kommit ut och frågade om jag ville byta tapeter, och självklart sa jag JA! Har ju ångrat tapeten jag valde, speciellt den till köket, så det ska bli skönt. Trodde det var för sent att ändra jag hehe.. men nu kanske det till och med blir bra. Har dock inte sett dom nya än, men hon sa att dom var betydligt mycket finare och bättre än dom gamla :)

Inatt hade jag så jävla svårt att somna och att sova bra.. gick och la mig vid 12 och somnade väl inte förens 3 och sen vaknade jag varje timme fram tills klockan ringde 06.30. Var bara att stiga upp och plocka iordning det.. Måste verkligen försöka vila en liten stund sen.

Ikväll så ska jag hem till Lelle och crasha där hela helgen, gullepluppen som hon är! Ska vara på hemtjänsten hela helgen och blir lite drygt att gå från Framnäs ända dit bort fram och tillbaks hela tiden, och speciellt när man har en delad tur också.

Tapetsering

På min lediga dag som jag längtat till så ringer tapetseraren och säger att dom ska komma kl 7.. såklart! Men det är väl bara att le och se glad ut. Har dock börjat tveka på tapeterna jag valde.. men blir det dåligt så drar jag iväg och köper egna och klistrar upp! Men får vänta och se helt enkelt.

Var meningen att jag skulle städa och greja idag men jag har varit helt slut. Slutade kl 7 imorse och somnade väl runt 8. Klev upp kl 14 för att försöka vända tillbaks på dygnet lite med tanke på att jag har en delad tur på lördag. Kommer vara dö jag :) Ska strax hoppa in i duschen sen plocka ihop lite iallafall så det inte ser så hemskt ut imorgon när dom kommer. Är inte så mycket att städa ändå!


Onsdag

Vet  knappt vilken dag det är känns det som haha.. helt borta efter nattens jobb, var sjukt trött! Men har fått sova ut idag iallafall, så nu är jag laddad för ett till nattpass :) Ska strax iväg och handla lite. Sitter för tillfället och kollar på blocket efter en ny bil.. det är verkligen helt jävla slut med min. Så jag funderar på att ta ett litet lån så man får sig en skaplig bil som inte går sönder hela tiden.. Måste ju fan ha en bil i vinter. Känner mig redan handikappad! Tänkte först köpa mig en cykel, men det kommer ju suga att cykla på vinter när det är så jävla halt osv.. men jag ska köpa en nån gång för det kan vara bra och ha, men inte just nu :) Klarar mig med mina ben än så länge hehe..

Frågan är vad jag ska ha för bil denna gång? Audi, Bwm, Golf igen, eller nått? JAG VET INTE. jag är så jävla kass på sånt här. Får väl helt enkelt se vad det blir..


Shopping

Har haft en riktigt trevlig för/eftermiddag med mammsen. Vi har varit och shoppat lite i denna lilla håla. Och tro det eller ej, men jag har köpt mina första par skinnstövlar någonsin! Vad har hänt? Jag som hatar att köpa skor haha.. Men jag är nöjd över dom :) Sen köpta jag en jävligt mysig filt, sängkläder och lite smått. Nu är jag luspank igen! Börjar lessna lite på det nu haha.. tur jag äntligen får en BRA lön nästa månad, kommer kännas gött.

Har iallafall nyss kommit hem, ska vila en liten stund innan det är dags att göra sig klar för ikväll. Ska äntligen få festa till det lite. Har ju som sagt jobbat 4 helger på rad.. och igår så ringde dom och ville att jag skulle jobba denna också men det vart ett starkt NEJ där, måste fan få vara lite människa jag å :P Isåfall hade det blivit 6 helger på rad med tanke på att jag ska jobba nästa också.. och det hade jag ingen vidare lust till inte..




RSS 2.0