Enrique ft Pitbull


Mysiga dagar

Nu börjar period 2 på schemat, och det känns kanon! Har ett mycket slappare schema nu än vad jag hade första perioden då jag gick 100 % men nu går jag bara 75 % :) Jobbar mycket kvällar och det är jag glad för, då jag själv är en nattmänniska och måste få sova ut om jag ska bli någorlunda pigg haha.

Igår så drog vi iväg ett gäng och spelade minigolf, och jag vann såklart ;) haha. Efter det så drog jag & Pecca hem till henne och pratade lite, sen åkte vi iväg och spelade kubb på långnäs, var lite svårt att se eftersom att det var mörkt ute, men såklart så vann jag & Pecca 2 av 3 matcher. Fan man är lite bäst ändå!

Idag blir det mest en slappardag, har plockat reda lite här hemma, och ska väl fortsätta med det då rötmånaden har börjat, så man läre väl frächa upp lite här så det inte blir en massa snusk! Sen ikväll så blir det promenad och även en minigolftur med Malin :)

Har också betstämt mig för att köra hårt igen när det gäller kosten och viktnedgång.. förra gången så lyckades jag faktiskt ganska bra på ganska kort tid. Gick ner 8 kg men sen var jag så dum så jag blev lat igen. Promenerade ju varenda dag och tänkte verkligen på vad jag åt. Nu ska det börjas med det igen och jag hoppas verkligen att jag står ut tills jag blir nöjd! Nu ska jag inte ge upp. Ska börja med kvällspromenader och Allévo pulver, men inte bara pulver för då avlider jag. Men mycket frukt och grönt och lite fett och götta! NU JÄVLAR! :)


Ge mig en sjö.

Jag vill ha en egen liten sjö på bakgården, eller en stor jävla pool. Fyfan vad det hade varit guldvärt! Men jag har fortfarande en massa städ kvar att göra. Fast mest att dammsuga hela huset, å massa småplock kvar, men det tar ju sin tid det med. Och tvätten ska torkas. Vill ju inte skämmas i helgen då vi får en massa besök.

Har iallafall varit till skajet idag å badat med Pecca, Amme, Helena & Alexander och det var sjukt skönt i vattnet! Synd att det blåste bara. Ska försöka hinna bada på lördag också om jag hinner, ska ju även festa då på kvällen och hoppas att många ska ut, men antar att dom flesta ska på Rock Weekend.. Om jag inte tar det på fredag då och går på terassen eller nått. eller båda? Jag har svårt att bestämma mig. Fest ska det bli iallafall!

Näe nu ska jag fortsätta städa så jag kan slänga mig i duschen och duscha jävligt länge. PUSS.

Det varade ju en stund iallafall

Ja, bloggpausen varade ju inte så speciellt länge haha. Men nu har jag så förbannat tråkigt och är dessutom lite sjuk på det, så jag känner att jag måste sysselsätta mig med nått. Har ont i huvud, hals och kropp för tillfället och hostar som en galning. Sist jag hade hosta så varade det i 2 månader.. not ok. Började även känna mig jävligt illamående tigidare och vart rädd att det var magsjuka, men hittills så har det inte blivit nått. Magsjuka går ju runt nu igen.. helvetes sjukan.

Har inte hänt så mycket. Min kusin David och hans tjej Amy var ju hit och stannade i 13 dagar tror jag det var. Var jävligt kul att träffa dom igen och få umgås lite med dom! Synd att jag började jobba då bara, men all ledig tid gick åt att vara med dom :) Vi försökte underhålla dom också, och det är ju inte det lättaste i denna håla, men dom tyckte det var skönt med lugnet, till skillnad från stressiga å hektiska Birmingham. Vi visade dom runt lite, var i Valbo, åkte till Järvzo, firade midsommar med dom och lite till. Nu längtar jag tills jag är i England igen, för där är det tamefan underbart att vara.

Och jobbet rullar på bra. Bättre än vad jag trodde faktiskt. All snusk å sånt som alla pratar om, det har man vänjt sig med! Och jag trivs jättebra på våningen där jag är och med personalen :)

Sen då? Vad har mer hänt.. Jo bästa Camilla kom ju hit över midsommar och hon fyllde även år då så jag skriver ett stort grattis i efterskott ;) Vi var med henne till skotercafét här vid stagårn och det var kul, mycket folk var det. Sen umgicks vi med henne i några dagar till innan hon åkte hem. Och finaste Malin fyllde år igår, så stort grattis till dig i efterskott också! :)

Nu till helgen så blir det jobb på fredag till 16.00 sen kommer det folk hit på fika å sånt eftersom att jag & Amme fyller år då! 21 blir man, fyfan. Snart är man gråhårig också haha. KANSKE drar på terassen på fredag kväll om det är nå folk som ska ut, och på lördag så blir det lite party då också! Hoppas många ska ut så det blir lite roligare, funderar på om det blir Tranan faktiskt. Var ju 100 år sen jag var dit känns det som, fast det brukar oftast suga där haha, men det kan bli kul också! Tänkte fira mig, amme & malin :) Fast amme jobbar söndag, det var ju mindre kul.

Var även på stranden i Segersta i fredags, Orn eller ohn eller vafan det heter haha. Var dit med Camilla och fyfan vilken underbar dag! Inte ett enda moln på himlen, stekhett och skönt i vattnet. Både jag och camilla vart lite chockad på kvällen när vi såg hur vi båda blev rödare och rödare haha. Vi va lite efterklok där med solskyddsfaktorn. Såg ut som en kräfta och kunde knappt ta på mig kläder! Men nu har man blivit LITE brun iallafall. Eller ja... brunARE.

Näe nu har jag uppdaterat klart, det är väl det som händer i livet just nu.



Puss & Godnatt från en trött & uttråkad Alex. bjuder på en inte så vacker bild.
Ej vacker utan spackel var det de hette va?.. ehe. Sliten och osminkad, så ser jag ut nu för tiden.

Blaha

Orkar verkligen inte blogga eller knappt sitta vid datorn i denna värme och fina vädret! Har annat för mig så har knappt tid heller. Jobbar mest nu, men har några lediga dagar lite då och då, så dom passar jag på att göra så mycket som möjligt på. Kommer väl skriva nått inlägg lite då och då kanske, sånt som märks.

RSS 2.0