Avatar

Kollade på den nya filmen Avatar igårkväll med Camilla, och fan vad bra den var! Jag trodde inte den skulle vara nå bra i början, men fel hade jag. Hela filmen var bra! Synd att jag & Camilla är så trögfattar bara haha, satt typ varannan minut och sa: va? fatta du? haha, men sen fatta vi iallafall som tur va :)



Fick även en Voddler invite av Elin N. Först visste jag inte riktigt vad det var förnågot, men det är ju som Spotify fast med film! Riktigt bra måste jag säga. Synd bara att min dator är så jävla kass, haha. Men det blir ju ny dator snart så :)

Nu är jag iallafall ledig i 5 dagar, och fan vad skönt det ska bli! Var helt slut imorse. Har för mig att jag sa till camilla att jag inte ville upp, sen rabblade jag massa mer tror jag, om jag inte drömde? haha, var iallafall helt borta!

Näe nu ska jag göra mig klar för att åka iväg & äta, Pusshej!

Bjuder på en rolig Ica reklam också, alla har väl redan sett den förutom jag men rolig är den :D


Ikväll korkas det upp!

Jajemen, ska snart ta och bege mig in i duschen och sen börja göra mig klar för en kväll ute med Camilla! Vinet står på kylning och lika så mina cider. Känner på mig att det kommer att bli en kul kväll. Jag har faktiskt längtat tills ikväll i och med att det här är den enda kvällen jag kan festa av juldagarna.
Har valt ut kläder och allt så nu är det bara att vänta på att tiden ska gå ;)

Ha en trevlig kväll alla ni där ute för det ska jag!


Julen

Ja då var julafton över för detta år också då! Jag har iallafall haft en jättemysig jul, den har inte varit lika stressig som dom andra åren, även fast jag jobbade också. Efter jobbet på julafton så åkte jag till Freluga där min mor, far & syster var för att äta lite frukost. Sen kom även Helenas pappa & Kris dit. Vi kollade på när alla ungar öppnade sina paket, och gud vilken lycka det var för dom :) Teo fick mest städ & köksgrejer haha, men han fick även lite manligare grejer! Runt 14 tiden så åkte vi vidare hem till Granbo för att äta mat och kolla på Kalle Anka. Sen efter allt det så öppnade vi paket. Det var bara jag, Amme, Kris, Pappa & Mamma i Granbo, och skönt var det faktiskt! Fick mig iallafall det jag önskade mig & lite till. Jag är mycket nöjd och hoppas även alla andra vart det.

Fick mig bland annat en skitsnygg klocka, ett fotoalbum som jag länge velat ha, pengar, armani parfym & smink och massa smått och gott :)

Idag så jobbar jag också, och gör det även idag. Jag skippar utgången idag med andra ord.. Men imorgon så tar jag igen det och festar som fan istället! Är ledig på söndag som tur är.. sen jobbar jag måndag & tisdag sen är jag ledig 5 dagar!! det var längesen jag var ledig i mer än 1 eller 2 dagar nu så det ska bli jävligt skönt.  Har redan planerat in att åka tefat en av dagarna haha.

Efter jobbet idag så åkte jag och familjen till Arbrå. min älskade bror Kris fyller år idag så då var vi dit och fikade och umgicks lite med han, Helena & galna Skräcken hehe. Tack för fikat iallafall!

Nu snart så ska jag hoppa in i duschen och sen tänkte jag göra mig lite spaghetti & köttfärssås, mumma!
Hoppas ni alla som super ikväll kör hårt, men inte för hårt haha! Ha lite kul åt mig med, så ses vi i dimman imorgon istället ;)


Utanför Scandic på morgonen Stiliga Teo :) Julgranen i Freluga! Mamma! Teo vart så glad när han fick kastrullet, stekpanna & grytlappar haha sötnosen. Synd att bilden vart så suddig bara:(

Dan före dopparedan

Ja då var snart dopparedagen här igen, så som varje år. Varför kallas det för dopparedagen föresten? nått jag inte lär få svar på antar jag haha.

Idag så har jag jobbat och varit på stan med Pecca. Hon köpte alla julklappar och jag köpte lite småsaker som jag hade kvar. Skulle även in på systembolaget, så ser vi att det är kö ända ut! När en person gick ut så fick en annan gå in haha, sjukt mycket folk. Men vi väntade en liten stund och såg sen att kön hade försvunnit så då gick vi in dit och handlade lite. Nu är iallafall ALLA julklappar klara och jag är några tusen fattigare.. Men jag tror att det blir en bra jul iallafall. Vad mer kan man begära än snö på backen & folk att vara med? Jag är iallafall nöjd. Jag har växt upp och lärt mig att paket inte är det viktigaste, det trodde jag aldrig att jag skulle göra för några år sen, då man låg vaken hela natten och väntade på att få smyga ner och öppna några klappar utan att mamma och pappa märkte. Våran bror gav oss uppdraget att väcka han när vi skulle ner och smygöppna. Det var tider det :)

Ikväll så ska jag & Amme till Granbo och sova där och kolla på Lottas uppesittarkväll, blir nog mys.
Ska även jobba imorgon så jag lånar mammas värdelösa bil till jobbet imorgon, får se om jag klarar mig från halkan eller inte. Sen efter det så blir det raka vägen hem till Granbo igen för att fira, äta julmat & kolla på Kalle.

Skriver kanske en snutt imorgon också om tiden tillåter, annars får ni alla ha en riktigt GOD JUL!

Julstök

Har inte orkat uppdatera bloggen nu på ett tag. Har haft för roligt för det! Har festat lite, åkt massa bil och åkt tefat. Man kände sig som ett litet barn igen haha. Men det var mysigt, och dessutom skitkul. Vi flög som vantar i backen.
Det var jag, Pecca & Camilla som åkte till bolleberget för att åka "lite" tefat. Tog oss en timme att komma ner haha. Vi hittade en massa små backar som vi åkte i om och om igen. Det var en backe som var som ett stup, och då skojar jag inte heller. den gick rakt ner, och den var sjävklart roligast! Var lite öm i kroppen idag måste jag säga, men det var det värt.

Var planerat att vi skulle åka idag också efter att jag slutat jobba men så vart det inte. Båda Camilla & jag var tvugna att städam och nu skiner nästan mitt rum haha. Läre skaffa mig lite hyllor för jag har verkligen INGEN förvaring i mitt rum och då blir det lätt att allt hamnar på golvet. Så vi ska ta tefatsåkningen en annan dag :)

I fredags så drog jag ner på stan till Linda & Camilla där dom satt och drack lite. Kom ikapp senare jag också.
Kände inte av någonting alls efter att jag druckit en hel del, men sen drack jag LITE vin klockan 01 på natten, och klockan 02 var jag tvungen att åka hem för att jag vart så jävla dålig, haha! Inge mer tottevin för mig på ett tag!
Allt kom som en smäll på en och samma gång, men kul hade jag.

Och i lördags så gick jag på stan med lilla mamma och köpte mig dom flesta julklapparna. Har 2 kvar men det tänkte jag köpa imorgon efter jobbet. Ska träffa upp Malin då och gå och kika lite. Pecca skulle också med :)

Idag så har jag varit med Pecca hela dagen. Hon har kollat på när jag har städat mitt rum, haha stackarn.
Sen så har vi handlat lite godis å kollat på Sunes Jul, mys! Det är fan julafton om snart 2 dagar! Tiden går alldeles för fort..

Godnatt!!

Burr

vaknade kl 13.00 idag, och fan vad skönt det var att få sova ut! Sov i 12 timmar och det är precis lagomt.
Annars brukar det bli 5 timmar om natten när jag jobbar, hehe.
Såg iallafall att det är svinkallt ute, har inte vågat stoppa ut näsan för att känna efter. Klarar mig bra med att hålla mig innomhus just nu.

Igår så kom älskade Camilla hem! Visste inte ens att hon hade planerat att komma hem igår, så det vart ett litet glädjerus! Hon kom iallafall hit och hämtade oss så drog vi på Max som vanligt haha, har blivit lite av en tradition när hon kommer hem att åka dit. Fick även en liten julklapp av henne! ♥ Har saknat den jäveln kan jag tala om.
Sen efter det så åkte vi hem och inte gjorde ett skit.

Imorgon ska även jag & Mamma ta en runda runt stan och greja, handla klart dom sista julklapparna ska jag göra. Har ju en hel del kvar.. får se om jag hittar något. Funderar även på att börja städa nu, ser förjävligt ut här hemma som vanligt, men ingen av Grundénarna har en endaste städgen i kroppen.

Jaja, nu ska jag göra annat, pösshej :)

2009

2009 börjar gå mot sitt slut,
här är din sammanfattning om detta år:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Köpte alkohol själv på bolaget

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade några, men jag brukar inte kunna hålla dom heller så.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp, bästa Malin vart mamma till lilla Liam :)

4.
Vilka länder besökte du?
England

5. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
En bil & blont hår

6. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Dom 2 datum jag kommer minnas mest är:
- 9 Juli då jag & syrran vart 20
- 20 Augusti - 3 September åkte jag & syrran till England


7. Vad var din största framgång 2009?
att jag fick en 50 % tjänst på Scandic & att lyckas hitta på flygplatser haha.

8. Största misstaget?
Oj.. jag vet faktiskt inte.

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har jag varit många gånger, bland annat hade jag magsjuka och smittade en hel del haha.
Skadat mig har jag också gjort, men inget allvarligt.


10. Bästa köpet?
Mina vinterskor!

11.
Vad spenderade du mest pengar på?
Snus, mat & lite annat

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Japp, Englandsresan & Teo.

13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Promoe - Svennebanan
Lady Gaga - Pokerface
Cidinho & Doca - Rap Das Armas
Lady Gaga - Just Dance
Mange Schmidt - Ledig


14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vet faktiskt inte, lika kanske?

15.
Vad önskar du att du gjort mer?
Kört bil, varit ledig lite mer, rest mer.

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Snusat & slösat pengar mindre.

17. Hur tillbringar du julen?
Först så jobbar jag, sen åker jag kanske till Freluga om jag hinner och om dom andra inte har åkt till Granbo redan. Annars åker jag till Granbo och firar där :)

18. Blev du kär i år?
Nej det blev jag inte. Har så jävla svårt att bli kär.

19. Favoritprogram på TV?
2½men & Family Guy

20. Bästa boken du läste i år?
Jag läser inte böcker.

21. Största musikaliska upptäckten?
Lady Gaga har gjort många bra låtar & Volbeat.

22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar :)

23. Något du önskade dig men inte fick?
Jag önskade mig inget speciellt, när man blir äldre så önskar man sig fan inget :S

24. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag minns inte.. fyllde 19 iallafall haha.

25.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år?
Finns säkert nått.

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Mjukisar :S

27. Vad fick dig att må bra?
Sol, värme, ledighet & glada vänner.

28. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jack Sparrow tror jag haha.

29. Vem saknade du?
Sara & släktingar i England

30. De bästa nya människorna du träffade?
Bra fråga, har träffat många nya!

31. Vad fick dig att må dåligt?
Det som hände Malins familj, & att se henne må dåligt :( <3






The Poodles

Igår var ju jag & Amme på julbord på Tuppz, det var trevligt men lite dött eftersom att det var en onsdag.
Jag drack iallafall inget eftersom att jag skulle jobba idag. Men hade trevligt ändå! Pratade lite med han som sjunger i The Poodles & sen förföljde Kicken mig haha! nära.. men han gick bakom mig utan att jag visste om det.. så kände jag mig lite förföljd, så tog han tag i min arm och sa: säg till om jag går för nära! haha.. vart lite chockad. Trodde det var en äcklig gammal gubbe först.

Sen vid 23 tiden så drog jag & Amme hem i snövädret men hon åkte bort lika fort som vi kom hem för hon skulle på Tranan med Pecca & jag skulle sova.. 
Så var det bara att kliva upp och jobba sen. Gick väl bra det å. Slutade 13.00, skönt.

Har lite bilder sen igår iallafall.


Jag & han som sjunger.
Ni får inte se mitt fula nylle :)


Nina :)


Tuppz

Ja, ikväll blir det Tuppz med Amanda, vi ska äta julbord och kolla på julshow med The Poodles och Agneta & Johanna från småstadsliv. Kommer nog bli riktigt kul :) Synd bara att det är världens jävla snöstorm ute och vi ska antagligen gå hem, inte för att det är långt att gå men har man planerat att ha nå jävla klackskor på sig så blir det långt. Mina fötter kommer grina imorgon. Ska även jobba imorgon. Var först planerat att jag skulle jobba fredag och vara ledig imorgon men det vart ändrade planer, men nu får jag en betald ledig dag på fredag istället :) Så då är jag iallafall ledig HELA helgen. Vet inte alls vad som händer i helgen än heller, sånt som visar sig.

Har även jobbat idag. Vart lite fika och grejs för att en praktikant slutade. Sen så tog jag bussen hem och somnade en stund. Läre ju vara pigg tills ikväll! Har nyss gjort mig klar så nu ska jag bara vänta på att tiden går.
Pecca var en ängel & kunde skjutsa dit oss ♥

Fick även besked igår om att jag har kommit in på utbildningen. Så den 11 januari börjas det. Sitta i skolbänken igen. Kommer nog kännas konstigt till en början. Men jag har ju iallafall Elin, Amme, Lelle & Gabbe där så det blir kul!

Jag hade fan inget mer kul att säga.. HERRÅ!

Winter Wonderland

Gud vad glad jag blev imorse när jag slog upp mina ögonlock och såg att det var så mycket snö ute! Trodde det skulle smälta bort idag och trodde inte att det skulle snöa hela natten & dagen.
Blir inte lika mörkt ute nu heller med lite snö. Plumsade iallafall ut i snön till bussen och åkte till jobbet. Slutade klockan 14.00 och Malin mötte mig på Scandic med Liam så gick vi på stan en sväng. Köpte mammas julklapp & ett par vinterskor åt mig själv, nöjd är jag måste jag säga. Jag kommer inte ens ihåg sist jag ägde ett par vinterskor haha. Har iallafall haft en jättetrevlig dag på stan med Malin, även fast vi inte var där så länge :) Fikade även på dyra krokanen också. Träffade på Anja & Pecca men det var en jävla snabbis det!

När jag kom hem och öppnade dörren så var Teo den första jag såg & jag sken upp som en sol!
Hej hej stog han och sa. Var iallafall med han, Helena & Amme en stund och nu har Helena & Teo dragit hem. Ska snart ta mig en dusch, det behövs kan jag säga er.

Slänger in en bild på skorna jag köpte :)



Ska göra en liten lista också så jag vet vem jag har kvar att köpa julklappar till och inte.

Mamma
Pappa
Michael
Kris
Helena S
Helena B
Teo
Jonathan
Alexander
Amme

Har ju en hel del kvar.. Men ska ta mig en dag på stan snart igen :)

Penslar

Nu har jag skaffat mig en massa nya penslar till Photoshop, så nu kan jag leka lite ;)



här är några av alla jävla tusen penslar jag laddade ner ihopsmackat på en bild haha!

Fullt upp

Idag så har jag haft fullt upp. Började med att jag jobbade till kl 13.00, sen kom mamma och hämtade mig på jobbet så drog vi på stan ett tag. Hon köpte lite julklappar & jag kollade efter vad jag ska köpa. Ska ner imorgon igen för då har jag fått lön & kan köpa alla julklappar :) Efter stan så åkte vi till Dollar & Karlssons och kollade en stund, mötte även Pecca & Anja där som ville att jag skulle med till Söderhamn, så det gjorde jag! Fast först så fikade jag med mamma.. Pecca & Anja kollade på haha. Väl i Söderhamn så drog vi på donken så dom fick äta, tog mig även en liten ostburgare. Fick köra Anjas nya bil därifrån till E-center också, och jag säger då det.. vilken JÄVLA bil hahah! Precis så skruttig en första bil ska vara. Den tutar såfort man svänger vänster, det var roligast. Alla måste ju trott tt vi var cp eller något.

Kom hem 18.30 tror jag hon var, och jag somnade direkt. Mina ögonlock orkade inte att hålla sig uppe en minut till.
Vaknade för en stund sen och nu sitter jag här. Ska ta och slänga i lite tvätt i tvättmaskinen och sen kolla på film i hopp om att jag kan sova igen.

Det har även snöat en hel del idag, me like!
Jag hoppas verkligen på en vit jul iallafall.

Jag blir galen..

Den där jävla julgranen som Amme ställde mitt i trappan funkade ju som jag sa.. Katten är där hela jävla tiden och river ner alla kulor & äter allt glitter.. Förra året bajsade han glitter och spydde upp glitterstjärnor. Nu när jag & Pecca åkte iväg till Hemköp ( vilket inte tog lång tid ) så kommer man hem och ser det här.. Tagen på bar jävla gärning! .. Där sitter Stekarn och ser så oskyldig ut med sina jävla evil eyes.



Hela jävla julgranen hade rasat ner för trappan! Nu orkar jag inte ställa upp den mer.. åker den ner igen så åker granen ner i källaren igen :P Och det är inte smuts som är i trappan.. vi har skrapat bort gammalt klister från trappstegen och inte kommit längre, därför det ser ut som det gör :P

Såfort vi har skrapat klart alla trappsteg så ska vi måla trappan vit och lägga dit små mattbitar eller vad man ska säga. Kommer nog bli fint när vi väl tar tag i det haha.

Fasters Älskling <3

Haha, jag bad Teo att flina allt han kunde med tänderna, han tog i för kung & fosterland och såhär vart resultatet!
Han får mig alltid att le, fasters lilla solstråle :)



Här är en lite mer normalare bild på han, haha :)



SÖTUNGE!
!
Han var lite kladdig i annsiktet för jag gav han spaghetti & köttfärssås.
Jag tycker att Teo är så lik bror Kris när han var liten, iallafall på dom bilderna jag sett på han när han var liten :)

Mys

Den här helgen har varit helt okej, lugnt har det varit. Men lugna helger underskattas tycker jag. Såfort det blir helg så är det nästan en självklarhet att festa för dom flesta, så var även jag men nu har jag skärpt till mig ganska så rejält sen förr måste jag säga ;) Fast när jag väl är ut så är det en annan femma... då blir det INTE lugnt haha.

I fredags så åkte jag hem till mamma & pappa i Granbo och satt där och var lite sällskap. Var meningen att vi skulle slå in julklappar men det blev aldrig av. Dom bjöd mig på Roma iallafall. Måste säga att maten där är faktiskt jävligt bra & god. Fin lokal också :) Sen på kvällen så spelade jag lite yatzy med pecca och somnade sen...

Igår så åkte jag & mamma till Söderhamn och kollade lite, fanns ju inte så mycket att kolla på om man säger så, men lite hittade vi iallafall. Efter det så åkte jag raka vägen till Freluga där jag skulle spendera kvällen eftersom bror och Helena skulle på julbord & Tupps. Teo var så lugn och go som oftast så det gick hur bra som helst, lite förkyld var han bara. Pecca kom och gjorde mig sällskap också. Efter att jag hämtat bror & Helena så drog jag & Pecca ut och åkte.. Hämtade upp Anja & Sanne. Åkte väl runt till 2 tiden nån gång. Sen hem till Pecca för att sova, och här äör jag nu och har ont i varenda led i kroppen.. undrar om det är efter sprutan jag? hmm.

Ska väl snart åka iväg och äta tror jag.. börjar bli lite hungrig!

Idag är det Lucia också.. det är precis 9 år sen mormor dog och jag saknar henne otroligt mycket. Hon var alltid så glad & rolig och tog alltid hand om en. Jag kommer ihåg dagen så väl.. jag, mamma, pappa & syster var i London över dagen och mamma fick ett samtal.. Vi åkte så fort vi kunde till Birmingham och sjukhuset hon låg på. Precis när alla var samlad så får vi beskedet. Det var som att hon väntade på att alla skulle vara samlad..
Kommer fortfarande ihåg hur hon såg ut när hon låg där, helt livlös, men jag har även många fina bilder av henne. jag saknar & älskar dig mormor

Sprutan

Jag & Pecca åkte för en stund sen till gamla sjukhuset där jag skulle få mig en liten spruta mot vanlig influensa, och det gick ju finfint. Sved lite när hon tröck i skiten men mer var det inte med det. Fick sitta kvar i 15 min för att se om allt hade gått bra, och visst hade det det. Pecca var så snäll och gjorde mig sällskap och fick vara väskbärare, haha!

Jag har tänkt å tänkt.. och nu har jag kommit fram till att jag inte tänker ta sprutan mot svininfluensan. Det är redan så många som har tagit den så smittorisken är inte så stor längre. Den fungerar tydligen inte på den nya muterade svininfluensan, och jag läste i tidningen idag att det är staten som tar ansvar om det händer något efter sprutan och inte dom som har tillverkat den.. då kan man ju fråga sig varför? Då känns det lite som att dom som gjort sprutan inte ens vet vad fan som kan hända. Och vaccinet är så jävla nytt så vem fan vet vad man får för biverkningar i framtiden? Man kanske inte får någon heller, men jag tar den risken iallafall.

Sitter hemma nu bara & väntar på att pappa ska komma & hämta mig så följer jag & Stekarn med till Granbo och sover där. Ska hjälpa mamma att slå in massa julklappar som jag gör varje år. Ska äta lite av mammas hemlagade mat också hoppas jag, den är alltid godast :) Och idag har jag äntligen fixat 1 julklapp iallafall! Det var på tiden. På måndag ska jag på stan med min lilla mamma och kolla runt lite, och så ska hon visa vad hon vill ha i paket. För en gångs skull så kan jag köpa nått hon faktiskt vill ha, och inte något skit som man kommit på i sista sekund haha. Så nu har jag Mamma, Mike & Helenas paket klar. Nu är det bara Pappa, Kris, Helena B & barnen kvar :) Kanske syrran också.. om hon är snäll.


Fisherman's

Sitter och knaprar på några sånna nu med smak av svartvinbär, mycket gött. Och med det vill jag säga att min hals fortfarande inte är bra, har varit såhär en vecka nu och jag hoppas att det går över fort som fan. Te hjälpte mig inte mycket alls så jag får prova med det här. Ska även få en mössa av dom, haha! En svart vit randig som det står Fisherman's friend på.. lite mobbat kanske. Men varför inte när det nästan är gratis? :)

Har inte gjort så mycket idag förutom att jobba.. var julfika på jobbet idag med. Fick gröt, mackor, godis osv.
Efter jobbet så åkte jag hem och somnade i några timmar, jävligt dumt gjort av mig. Vet inte varför men jag är helt jävla slut när jag kommer hem, jag vill inte vara en trött människa mer! Så jävla drygt.. känns som att jag bara sover mig igenom livet haha.

Var iallafall nyss iväg med Pecca hem till Judit där vi fick lussebullar som hon bakat och dom var riktigt god måste jag säga. Det gjorde hon bra! Satt där en stund och pratade och kikade på tv.. mys!

Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt, sen försöka sova igen.
Eller så blir det att pilla lite i Photoshop som jag nyss installerat, eller en film? jag vet fan inte..

ääh, godnatt!

New Moon

Har för en stund sen orkat kolla på New Moon som jag har velat sett länge nu, men guess what? Jag somnar sista biten i filmen.. nu orkar jag fan inte kolla igen. Men den verkade bra bra iallafall! Jake eller vad den där vargkillen heter blev fan så mycket snyggare med kort hår :) Killar ska INTE ha långt hår, sådäså.
Synd att jag lyckas bli kär i snygga killar i filmer men inte irl, haha! inte bra.



Har suttit och planerat lite vad jag måste inhandla om jag nu kommer in på komvux vård..
Och det är ju självklart kollegieblock, pennor å sånt skit, men jag kom även på att jag måste ta och köpa mig en ordentlig dator, en laptop får det bli. Måste ha en bra pluggdator med andra ord. Den här är ju fan ruttnare än ett jävla maskätet äpple. Lägger av lite titt som tätt, musen lever sitt eget liv och virus tycks tycka om min dator, sen har jag inte ens Words på den här, som jag antar att man läre ha.. Fast det kan man ju fixa, men roligare med en ny dator som jag kan ta med överallt ;)

Om ca 1 h så har jag äntligen fått hem Photoshop också, så då kan jag leka lite i det! Måste fan lära mig mer grejer i det, är ju faktiskt kul om man kan, men förjävla bittert när det inte går som man vill, är väl mest därför jag inte har orkat haha. Börjar känna att datorn är sitt gamla sig igen.. Har till och med lyckats hitta Paint och laddat ner.




Trodde aldrig..

..att jag någonsin skulle börja plugga igen, men idag så tog jag det stora steget tillsammans med Gabbe.
Vi gick till kommunhuset och skrev in oss på komvux vård! Så då kommer jag eller ja.. vi ( Jag, Amme, Elin, Lelle & Gabbe) att plugga i 1,5 år. Men då är det BARA omvårdnadsämnen, så det ska nog gå bra :) Kände att jag ville göra något annat nu, så det här är väl en start iallafall, får se vad framtiden visar.
Min tjänst på Scandic slutar ändå nu den sista December, så då har jag nått att göra nästa år iallafall eftersom att kursen börjar i Januari och jag kan ju ändå extrajobba på Scandic ändå om tiden tillåter det. Om jag nu ens kommer in?! Jag hoppas verkligen att jag gör det. Kommer att bli kul!

Har iallafall nyss kommit hem från stan och massa spring med Gabbe, haha. Vi sprang runt som yra höns.
Hitta ju fan inget kändes det som. Ska snart ta och mysa ner mig i sängen och kolla film och dricka lite te eftersom att min hals fortfdarande är fucked up.

HEJDÅ, det var allt för den här gången.

Vafan

Nu har man gått & blivit sjuk också, jävla helvetes skit. Började med lite feber i fredags, sen gick det över och jag trodde allt vart bra igen, men näe. Vaknade upp med ont i hals, huvud och öron. Sitter & dricker te nu i hopp om att halsen ska bli bättre iallafall, Alvedon sköter resten av symptomen haha.  Fattar inte varför jag fortfarande blir sjuk i halsen.. Opererade ju ut mina halsmandlar för många år sen och har fortfarande haft problem med halsen varje år flera gånger, USCH. Det blir ju tillslut så illa att jag inte ens kan prata ibland. Snarkar gör jag också fortfarande tror jag haha, men INTE mycket, så det är jag glad för!

Jobbade idag och det gick väl bra som vanligt, slutade 12.30 idag så jag åkte raka vägen hem för att sova en timme.. trodde jag. vaknade 16.30 så nu kommer jag ju inte kunna sova ikväll. Men tänkte ha film maraton så kanske jag blir lite trött, film är ju som sömnpiller för mig det. Ska även ta mig en välbehövlig dusch om en liten stund och få känna mig lite fresch!

Fick även se hur jag jobbar nu i december också.. Jag jobbar hela julveckan från måndag - lördag. Så det blir alltså några dagar före jul sen blir det till att jobba jul, juldagen & annandagen. Så annandagen så ska jag festa har jag bestämt! Men frågan är vart fan man ska gå? Tuppz, Tranan, Sport In eller Folkets Hus? Vet ju inte alls vad som händer, men hoppas på något kul. Är iallafall ledig över nyår :)

Nästa onsdag ska även jag & Amme på julbord på Tuppz där The Poodles spelar och Agneta & Johanna kommer att vara där. Ska dit eftersom att Amme blev slagen i huvudet med en glasflaska sist vi var dit (haha!), så hon blev bjuden på det & tar med mig ;) Fattar inte hur hon lyckas med allt. Det var absolut inte roligt i stunden men nu är det lite roligt tycker jag :P


Helgen

Helgen har varit helt okej faktiskt! På fredag så gjorde jag inte alls mycket, sov, kollade på film och tog det lugnt efter en hel veckas jobb. Igår (Lördag) så vaknade jag vidd 11 tiden och duschade och gjorde mig klar för vi skulle på lilla Liams dop som var jättefint, han är ju så söt! :) Fick i oss lite god smörgåstårta och satt och pratade en stund och kollade på presentöppning. Efter det så åkte vi ( Jag, Amme & Andreas) till Freluga och hälsade på hos familjen Grundén-Ståhl. Spelade lite Guitar Hero och pratade lite, Teo ville ju självklart spela så det fick han göra, kan ju inte säga att det gick så bra haha! Sen så åkte vi hemmåt igen för att göra oss klar för ljusparty i Freluga. Väl där så satt vi och drack lite vin och kollade & luktade på ljus. Efter en stund så åkte vi alla hem till Ann Helen på Granberg och fortsatte festandet.. runt 00 tiden så åkte vi alla ner till Sport In och dansade lite, men det var ju så tråkigt med folk ute så alla drog hem förutom jag & Anna.. vi drog vidare till Tranan den sista halvtimmen.
Har iallafall haft en rolig helg, tack alla ni som var med! 

Sitter bara hemma nu & har nyss ätit mammas jävligt goda tacopaj och julmust till det.
Ska väl ta och kika film och ta det lugnt ikväll bara för imorgon börjar en ny arbetsvecka.

Lägger iallafall ut lite bilder.





Liams dop :)



Bror & Teo spelar GH!





Gänget som var ut igår. Karin & Amme vart inte med på bild.. Eller Amme vart men jag får inte lägga ut som vanligt :P

Jag ser det snöar..

Har nyss kommit hem från jobbet, och trött är jag! Känns som att jag inte gör annat än att jobbar nu för tiden.
Men jag ska inte klaga, jag har iallafall ett jobb! Började klockan 7 imorse, har gått ovanligt bra att kliva upp 05.30 dom senaste dagarna, trodde jag skulle vara helt borta och sova över på mornarna men icke! Nu har jag äntligen fått helg iallafall. Helgen bjuder på Liams dop & ljusparty hos bror & Helena.. hoppas jag inte blir sjuk tills imorgon bara. När jag vaknade imorse så kände jag hur jävla tjock i halsen jag var, och kände mig febrig på jobbet, men ska ta och göra mig lite te, knapra lite halstabletter och vila en stund nu och hoppas på det bästa.

Om ett tag så kommer Sara hit & hälsar på också, var längesen jag såg henne nu så det ska bli kul :) Även om det bara är en liten stund, bättre det än inget! Läre ta och pallra mitt arsel till Borlänge någon dag jag också hehe, och till Stockholm dessutom, så jag får se Camillas nya lya.

Var på stan idag en liten sväng efter jobbet och kikade lite på Deichmans sko eller vad det heter som faktiskt hade ganska så bra skor vilket jag inte trodde, och sen efter det så gick jag in på systemet en sväng. Det  började snöa när jag gick runt där också, mys! Fick mig lite glädje iallafall.
Nu vill jag faktiskt ha lite snö. Hoppas vi får en vit julafton iallafall, huvudsaken det!
Fick ett sms av Camilla nu också, fick veta lite kul info.. kroatiens huvudminister heter tydligen Bajs i efternamn haha! herregud stackarn.


Manamana

Har nyss kommit hem från jobbet, och fysatan vad kallt det var ute idag, -15 om jag hörde rätt? Vitt är det ute också. Inte en skymt av snö så långt ögat kan nå, bara massa jävla frost och is.
Klev iallafall upp 05.30 och kom ut i kylan och fick mig en smärre chock. Kändes som att det var - 35 ute, men den här gången hade jag vantar, sockor & halsduk iallafall. In ya faaace vädret!!
Börjar klockan 7 imorgon också, men efter det så har jag HELG! Fyfan vad underbart skönt det ska bli att få sova ut lite, och kunna hitta på saker. Sen på måndag väntas en ny arbetsvecka.

Spelade spel på blip.se igår också, men tyvärr så var det bara alfapet som funkade för mig av någon anledning, så det fick bli det. Spöade skiten ur Gabbe första ronden, men sen fick jag smaka på min egen medecin ett tag.. hehe.
Hämnden är ljuv som man så fint säger.

Näe nu blir det lite Sunes Jul & Te. HEJDÅ!


Gaah

Klev upp kl 05.30 imorse!! Är imponerad av att jag ens klarade av att öppna ögonen.. fast iofs så somnade jag innan klockan blev 22 så det kan ha med saken att göra. Hade nog varit helt borta om jag hade somnat vid 1 tiden som jag brukar somna i vanliga fall. Ska försöka lägga mig i tid ikväll igen, för det är samma visa som gäller imorgon och på fredag.. kommer vara helt slut i helgen! Dessutom vart det en onormalt lång dag för att vara scandic haha. Vart lite födelsedagsfika klockan 14 också, mumms.

Efter jobbet så drog jag på stan en sväng och handlade snus och sen en present åt Elin som fyller år idag. Efter det så gick jag hem till henne i det här iskalla vädret och fikade lite mer.. känner mig så plöffsig nu så! Funderar på att gå till jobbet så fikat försvinner haha :P

Efter besöket hos Elin så åkte jag en sväng till Söderhamn med Helena & Teo, kikade inne på ÖB osv, åkte till brors jobb och lämnade em nyckel och hade det allmänt trevligt! :) På lördag så ska jag på dop, och efter det så blir det ljusparty hemma hos bror & Helena, med lite vin och trevligt sällskap!

Ska snart ta och leta fram mina vantar som jag inte hittade imorse så jag slipper att tappa kännseln i mina fingrar imorgon bitti, ska även leta mig en mössa någon dag snart så jag inte för öroninflamation som jag har lätt för att få.
Egentligen så borde jag köpa en helt ny vintergarderob för jag har  fan inte mycket vinterkläder inte..

näe nu ska jag spela lite Yatzyblip.se med Gabbä!

Grattis!!

Grattis älsklings Elin på födelsedagen! :)


Julpynt

Har nyss städat hela köket och tömt alla sopor och varit allmänt duktig känner jag, både jag & Amme.
Har även tagit upp ljusstakar och julgardiner osv, har pyntat lite med andra ord! Så nu är det LITE mysigt här hemma iallafall, inte ofta det är det inte haha. Tänkte ta och fortsätta städandet lite i mitt rum och badrummet så är det mesta gjort, sen är det Ammes grejer som ligger lite här och där. Efter det så ska jag ta mig en välbehövlig dusch och lägga mig i sängen & kika på lite Sunes Jul.. Det måste ju vara världens bästa julkalender någonsin?
Den & Mysteriet på Greveholm var lätt bäst..

Börjar få lite julstämmning i mig nu! Bara julklappar och lite sånt kvar så är det klappat å klart ;)



Kommer ihåg när jag hade en sån här julkalender, den var så bäst! Sen skulle man pyssla ihop alla luckdelar till den där jävla raketen. :D

Hunkar

Har jobbat idag igen, såg ett helt bandylag med hunkar idag så det gjorde min dag ;) Jobbar måndag till fredag nu i några veckor, skönt som fan!
ledig på helgerna också, kan inte bli bättre ;) Nu på lördag är det ju dop för lilla Liam också, sötnosen :)
Efter det, senare mot kvällen så blir det ljusparty med lite vin osv, får se hur det slutar. kanske blir utgång? Who knows. Börjar iallafall klockan 7 (!!) imorgon, torsdag & fredag, får se om jag lyckas ta mig upp eller inte.

Märkte också att jag inte har några roliga program kvar på min dator sen den blev omformaterad.. mest av allt saknar jag photoshop! Ska försöka leta reda på det igen, och ladda ner om jag nu vågar heh. Sen har jag inte ens paint?? Det finns väl alltid med på datorn? Nu vet jag inte hur fan jag ska få tillbaks det heller, det borde väl gå att ladda ner tycker jag. Känns som att jag måste ut på internetjakt.

Kollade på Nils Karlsson Pyssling inatt också, haha fyfan vilken gammal film! Undrar om jag ska ta och spika fast en spik under min säng och prova säga tjilivippen när jag trycker på den..
Nu har ju December månad kommit också, och det märks inte. Inte en enda snöflinga på marken, bara is från regnet som har varit. USCH.


RSS 2.0