Nickelallergi

Min högra örsnibb är helt fucked up. Har fått nickelallergi i den även fast det var typ 1 år sen jag använde ett par örhängen? Hur FAN går det till undrar jag.. eller om det bara är en infektion? Fast jag har ju inte haft nått sår där..skitirriterande är det iallafall. Jag kan ju fan inte använda ett enda par örhängen, silver som guld. Har hört att det finns plastgrejer som man kan byta ut på örhängena, men vettefan vart man får tag på dom.
När jag var liten så hade jag extrem nickelallergi, kunde inte använda jeans pga knapparna, skärp, örhängen, hálsband, armband, klockor eller ringar. Men nu har allt försvunnit ganska mycket FÖRUTOM högra jävla örsnibben. Vänstra går hur bra som helst.. blir lite röd bara. Sen kan jag få om jag sover med klockan eller så..
BORT JÄVLA NICKELALLERGI!!

Har iallafall varit i skolan hela dagen idag.. från 09.30 till 16.00 då jag fick skjuts hem av kära mamma. Hon hade även gjort världens godaste matlåta också. Pasta med oxfilé och paprikasås.. tänk om man hade ärvt hennes gener med matlagning?? skitgott var det iallafall.

Kom hem och slocknade på direkten.. somnade med alla kläder på så jag höll på att avlida av svett när jag vaknade vid 19.30 tiden.. PUH! Sen dess har jag bara suttit här  och pluggar, surfat och kollat på film.
Har skickat in 3 arbeten nyss, skönt att ha det gjort.

Näe nu ska jag ta och sova igen så jag orkar upp i skaplig tid imorgon. PUSS.


Tacopaj

Idag efter skolan så vart vi bjuden på mat hemma hos farbror André & Karin. Det serverades jättegod tacopaj med sallad och allt! Satt och prata en massa och busade med barnen. Mycket trevligt var det! Nova ville även att vi skulle hämta henne på dagis någon dag, så det ska vi göra! :)

Har annars varit en väldigt lugn dag i skolan, gick igenom fallbeskrivningen sen fick vi sluta vid 11.30, det klagar man ju inte över hehe. Imorgon så ska vi få lära oss om munhygien, kan bli spännande. Åkte hem ett tag senare och somnade en sväng, sen traskade vi iväg till André & Karin.

Sitter just nu i min säng och försöker få ork till att städa. Måste verkligen göra det ikväll också eftersom att byggarna kommer hit imorgon och ska dona med nått. Har verkligen ingen lust. Helst av allt så vill jag bara ligga i sängen och kolla på film och slappna av.. Vilket jag gör varje dag, men ändå haha.

Nej men PUSS på er, hejdå. 

Mycket att göra

Idag har jag mycket att göra, men jag har inte gjort ett skit än.. som vanligt!
Jag vaknade vid 11 och var pigg och tänkte att jag skulle ta tag i städningen, plugget, laga lunch och duscha.. hittills har jag bara gjort lunchen. Duschen ska jag snart ta tag i också, men jag har en liten känsla av att städningen inte kommer bli av.

Jag vill ha mina pengar nu.. fick en smärre chock när jag kollade kontot igår. Pengarna bara flyger iväg, och på vad? Jo en massa jävla SKIT. Tacka gudarna att jag har lärt mig att spara på sparkonto säger jag. Förr kunde jag inte ens spara 50 kr haha.. nu har jag en fin liten hög på sparkontot iaf.
Skulle behöva handla kläder faktiskt. Det gör jag typ aldrig.. kanske en tröja ibland eller ett par byxor men det är fan inte ofta. Skulle även behövt köpa mig en extern cd/dvd brännare så jag kan bränna ut all skit på datan.

Är lite orolig för magsjuka också. Många som har det nu verkar det som.. och jag vill fan inte ha skiten igen för då vettefan vad jag tar mig till. Det är det värsta som finns!

Näe men det här blev ju ett lika meningslöst inlägg som dom flesta jag skriver.. PUSSHEJ

Land of the Lost

Haha två av dom bästa scenerna ur filmen!! Roligaste filmen jag sett på LÄNGE. Skrattade så det sprutade tårar tillslut hahah. Eller så är det bara jag som har kass humor?

 


Matning

Idag i skolan så fick vi lära oss att mata gamlingar. Fast vi skulle turas om att vara tanter. Jag & Elin var i en grupp. Fick ju inte bara lite blåbärssoppa i nyllet haha. Lekte lite retard osv, var faktiskt kul! Fick även reda på att jag fick mvg (!!!) i första kursen, så jävla nöjd! Mitt andra mvg i hela mitt liv haha. Trodde jag verkligen inte, men jag klagar inte ;)

Efter skolan så vart det raka vägen till Freluga för att passa Teo i 50 min. Han är så go den lille mannen!
Lär sig mer och mer för varje dag. Snart fyller han ju hela 2 år! Tiden har gått så förbannat fort. Känns som att det var igår man fick beskedet att han var född.

Imorgon så är vi ledig iallafall. Ska försöka städa upp lite här så att man slipper skämmas som vanligt när byggarna kommer hit. Inte för att jag vet när dom kommer, brukar ju bli lite olika gånger det.

Nu kom Judit hit, så jag ska vara lite social med henne. PUSSHEJ!

Ojoj

Var nyss iväg och åt på Takeoff med Luva & Judit, tog mig en god jävla tacotallrik. Satt där och prata å greja.
När vi skulle svänga av från vägen in till bollevägen så kom det en gubbe som skulle ut där alldeles framför oss, men han verkade inte ens kolla så han körde rätt ut på vägen, och då ser vi en bil som väjer över på våran sida av vägen men dom krockade ändå. Så ser jag ju att det är Pecca & Mathilda som satt i bilen! Tur att det gick bra för er iallafall! Vi fick ringa till polisen och bärgningsbilen och allt det där. Var lite hemskt att se, men tur så vart det inte värre än vad det vart, kunde ju ha slutat riktigt illa. Gubben var ju helt virrig och borta i huvet, misstänkte rattfylla först men så var inte fallet. Han sa " jag såg inget" varför kör man då rätt ut om man inte ser nått? Hoppas på det bästa kanske? haha, störd jävel.

Sitter iallafall bara hemma just nu med Judit på besök. Vi sitter och snackar och kollar runt på internet hehe.
Väntar på att bror eller Helena ska komma och hämta en film som dom ville se. "The Collector" skitäcklig film.
Har inte orkat ta mig till duschen än heller, så det läre jag göra innan jag går och lägger mig.

Det var väl en liten uppdatering det! Nu ska jag slappa resten av kvällen, kika på lite Wallander och bli av med bakfyllan. PUSSHEJ.

Blodbad

Haha vilken jävla kväll det var igår. Inte nog med att det vart förmycket att dricka så skärde jag upp min tå och den vägrade att sluta blöda. Det var ju inte bara lite blod heller. Idag ser den ut som en styckad prinskorv typ. Blå och ful är den. Och jag är bakfull som pricken över iet. Får hoppas att det går över snart! Tänkte ta mig en dusch så känner jag mig piggare iallafall.

Inne på Tranan så var det ganska så mycket folk faktiskt och Amanda Jensen var ganska bra.. fast fortfarande inte min typ av musik.

Kollade igenom bilderna som vi knäppte igår, och FYFAN! haha, herregud. Kommer inte ens ihåg hälften av dom.

     

   

   


Party all night long!

Ikväll är det party som gäller med bästa brudarna. Men innan det så ska man ju komma på vafan man ska ha på sig, hur man ska ha håret och hur man ska sminka. Det är inte bara det inte! Har inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig ikväll, jag har inget för den delen. Måste verkligen börja handla kläder snart haha.

Vaknade iallafall för 30 min sen, skönt att vara utvilad! Har märkt att jag inte sover lika länge som jag gjorde förr. Då kunde jag vakna vid 15 tiden och då gick jag ändå och la mig vid 12 :P Skönt iallafall.
Ska väl ta och hoppa in i duschen snart och börja dona lite smått.

Igår när vi skulle hem från Freluga så drog jag en fin vurpa åt Amanda & Helena. Dom 2 satt i bilen och väntade på mig, så hade dom s trålkastarna på bilen mot mig.. Så märker jag att jag trampar snett med foten och sen åkte jag ner på knä, och jag hade tydligen haft munnen vidöppen haha.. Första vurpan för i år iallafall! Måste ha sett kul ut..

Förövrigt så har jag en mobbad syster. Såg igår att hon gjort en facebook åt våran katt Stekarn.. herregud.
Men det mest mobbade måste ju ha varit det här? :



Stekarns status: Jag vill kloa på något.. Amandas säng tror jag det blir....Kurrkurr..
Amanda svarar: De ger du faaan i!!!!

Fredag

Efter mycket jävla tjat om att jag ska uppdatera bloggen oftare så skriver jag väl en liten rad nu då! Kan inte garantera att det blir det roligaste inlägger hehe.

Vaknade vid 12 imorse av att Malin ringde, och tur var väl det för annars hade jag vaknat mycket senare. Så jag klev iallafall upp, duschade och gjorde mat. Efter det så kom Judit och hämtade mig och vi drog ner på stan och kikade lite och tog oss även en fika. Fick nyss skjuts hem av Malin så nu ska jag bara sitta här och slappa.. som vanligt. Köpte även biljett till Amanda Jenssen imorgon. Ska ut med brudarna så det kommer bli skoj hoppas jag, även fast det inte är min typ av musik. Lite för jazzigt för mig. Men det blir nog kul hoppas jag på :)

Klockan 21 så kommer Helena och hämtar mig & Amme. Vi ska passa Teo en sväng medans hon ska övningsköra lastbil med bror & hans kompis. Synd att Teo kommer sova när vi kommer bara haha.. vi får väl hitta på något annat att göra vi då.

Kollade på My Sisters Keeper igårkväll också, och fyfan vilken sorglig film!!
Om ni vill grina en skvätt så ska ni kolla på den.

Ska försöka att använda min kamera lite mer så kanske det blir lite mer bilder i bloggen också, men jag glömmer ju jämt bort den där jävla kameran.

Blodtryck

Sitter i skolan nu och har rast.. har nyss fått lära oss att bädda sjukhus sängar, inte det roligaste precis. Men Elin & Jag gjorde ett finfint jobb måste jag säga, synd bara att patienten skulle ha brytit alla ben i kroppen om det var i verkligheten haha. Ska snart få lära oss att ta blodtrycket, vilket jag redan kan men skadar väl inte att lära sig lite mer. Min kära mor hade gjort matlåda åt mig & Amanda igen också, sötmamma! Man känner sig som ett litet barn som ska på skolutflykt haha.. hon packar ner mat, frukt och macka! Hellre det än att äta skolans bajsmat.  

Nu vill jag hem och slappa, och få helg! Vet inte vad jag har för planer i helgen men det lät som att jag & Elin skulle hitta på något. Kanske Amanda Jenssen på Tranan? Det märks väl. Men tänker då inte sitta hemma en hel helg iallafall, det är ju ruttet.

Nä nu ska jag ta och göra lite nytta!!


Myspys

Sitter i vardagsrummet nu med Amme & Pecca & äter lite Ben & Jerry's och ska alldeles snart kika på nån film!
Har inga uppgifter att göra klar för dom är jag redan klar med, så jag kan slappa lite extra hehe.

Efter skolan idag så drog jag, Amme & Lelle till Amanda & Sebban och skulle passa Kevin en liten stund medans Amanda gick på något möte. Efter en stund så kom hon hem och då satt vi och pratade en massa, sen var vi tyvärr tvungen att dra! Jag kom in i en tröttperiod där ett tag men det gick över efter en stund :P

Vilade som en idiot när jag kom hem istället haha. Vart några timmar så man lär ju inte somna i tid ikväll iallafall.
Näe nu ska jag vara lite social! Puss&Kram


Felsms.com

Till: Micaela
Sms: Hjälp mig, du som är veterinär (eller vad fan du är)! Jag är hemma hos Micaela och hon drog för att köpa cola. Då tog jag upp hennes hamster men sen tappade jag den så nu ligger den livlös på golvet. Vågar inte rör den. Hon kommer om en kvart, så svara jävligt snabbt. Vad ska jag göra?
Svar: Haha, askul Anna!

Förklaring: Ja, som ni ser så skickade jag fel, men Micaela trodde inte på mig. Killen som smset var menat till svarade aldrig och när Micaela kom hem fick hon en chock och drog till veterinärkliniken i stan. Hamstern dog, och hon hatade mig i flera månader efter...



HAHAHA!!

Paranormal Entity

I söndags så åkte jag & Amme till Freluga för att kolla på film med bror & Helena. Vi valde att kolla på Paranormal Entity.. tyvärr. Det är som 2an på Paranormal Activity. Och den var förbannat läskig!! Dum som jag var så kollade jag ju på hela även fast jag visste hur rädd jag vart efter Activity. Men som tur var så skulle jag inte sova ensam hemma iallafall :) Den var mycket mindre seg än Activity så det var ju bra.

Handling: 
En familj bestående av mamma Ellen, storebror Thomas, och lillasyster Samantha bor i ett hus som börjar hemsökas. Det sker oförklarliga saker på nätterna och Thomas börjar dokumentera det på film. Det som sker händer oftast om nätterna och i lillasysterns rum. Saker och ting utvecklas mer och mer allt eftersom dagarna går och det som hemsöker dom verkar verkligen vilja göra illa Samantha.

Filmen är i stil med Paranormal Activity. Det som skiljer är att det inte är stillkamera med klocka som rullar i höger kant. Utan filmen är mer filmad för hand där Thomas går omkring och filmar händelser och allt som händer runt om i huset. Enligt filmbolaget är detta ett band som hittades i familjens hus och ska vara autentiska videor.


Konstiga lagar i USA

Jag har haft tråkigt ikväll, så då passade jag på att kolla upp lite konstiga lagar i USA eftersom att vi pratade om det i skolan för några dagar sen, hittade ju en hel del mysko lagar haha! USA i ett nötskal..

Alabama
* kan man bli dödsstraffad om man sätter salt på en tågräls.
* är det förbjudet att slänga snorkråkor i vinden.
* Man får inte köra bil barfota.
* Det är lagligt med incestbröllop.

Arizona
* kan man få upp till 25 års fängelse ifall man skär ner en kaktus.
* får inte fler än 6 tjejer får bo i samma hus.
* finns det en regel som säger att den som stjäl en tvål måste tvätta sig med den tills den är helt slut.
* är det förbjudet att jaga kamel
* man får inte äga mer än 2 dildos

Kalifornien
* får man inte ha på sig cowboystövlar om man inte äger minst två kor.
* får en man med mustasch inte kyssa en kvinna (Eureka).
* får man inte slicka paddor (Los Angeles).
* får man inte bära in en fisk på en bar (Portola).
* får personer klassificerade som “fula” inte gå på gatorna i San Francisco.

Colorado
* är det olagligt att låna ut sin dammsugare till sin granne (Denver).
* får man inte köra en svart bil på söndagar (Denver).
* är det olagligt att kasta missiler på bilar

Connecticut
* finns det en regel för saltgurkor i Connecticut. För att få kallas för en saltgurka så måste den kunna studsa. Annars är det inte en saltgurka.
* är det olagligt för en man att kyssa sin fru på söndagar (Hartford).
* är det olagligt att gå baklänges efter solnedgången (Devon).

Florida
* får ogifta kvinnor inte hoppa fallskärm på söndagar i Florida. Om hon gör det finns det en risk att hon hamnar i fängelse eller måste betala en avgift.
* får man inte åka skateboard utan licens.
* det är olagligt att sälja sina barn
* är det bara missionärställningen som är laglig om man ska ha sex
* får man inte fisa på allmänna platser efter klockan 18.00
* oralsex är olagligt
* Straffet för stöld av häst är döden genom hängning

Kansas
* får man inte spotta på en trottoar.
* får en kvinna inte köpa en hatt utan sin mans tillstånd (Owensboro).

Minnesota
* får man inte korsa statsgränser med en anka på huvudet.
* får man inte äta hamburgare på söndagar (St. Cloud).
* kan föräldrar bli arresterade om ens barn rapar under gudstjänsten i kyrkan.

New York
* får man inte gå omkring med en glasstrut i bakfickan på söndagar.
* blir man dödsstraffad om man hoppar från ett hus.

Ohio
* får man inte supa en fisk full.


Sen är ju frågan vilka som är sanna eller inte haha! Skulle inte förvåna mig om alla var det med tanke på att det är USA :D


Wtf?

satt nyss och kollade igenom bilderna sen jag & Amme var i England och så dök en bild upp på en struts som vi såg på safari parken.. så ser jag nått i arslet på strutsen.. och det ser allvarligt talat ut som att strutsen skiter ut ett ansikte?? Bara jag som tycker det? :D


Zoomad :

hahahaha alltså WTF??

 


Snögubbe

Ja då har man nyss kommit hem från ännu en jobbdag som gick ganska så bra, lite segt bara. Ville verkligen inte upp ur sängen imorse! Och speciellt inte när jag var tvungen att gå till jobbet i -23 utan mössa och varma kläder. När jag kom fram och såg mig själv i spegeln så hade jag kritvita ögonfransar med isdroppar på, jag såg fan ut som en snowdude. När jag blinkade med ögonen när jag var på väg så fastnade ögonlocken.. FYFAN! Men Malin var min räddare när jag slutade, hon var så gullig å skjutsade hem mig, tack! ♥ Jag skulle egentligen tagit bussen men jag visste inte vilka tider dom gick och ingen satt vid datorn när jag ringde haha.. det är NU jag skulle ha behövt en biljävel.

Igår efter att jag hade badat ett antal timmar och lekt med barnen och greja så kom Elin hit och umgicks. Vi fick oss ett par goda skratt. Så satt vi mest och pratade :) Ikväll har jag ingen aning om vad som händer.. det suger balle att jag ska jobba imorgon men sånt är livet. Nått kul borde jag väl ändå hinna med att göra..

Näe nu ska jag kika på film och värma mig under mitt älskade täcke, Puss!

Det vart en dator ändå

Ja jag fick nå fel efter att jag hade jobbat klart och gick raka vägen till Midat och köpte mig en lagomt liten och stor bärbar dator. Sitter vid den just nu faktiskt! Men min stationära dator ballar ju bara ur hela tiden så ja.. det var väl på tiden att jag köpte mig en ny. Har även pengar kvar att leva för också, så jag är nöjd! Mest nöjd är jag över att Voddler fungerar hur fint som helst på min nya lilla pärla, det gjorde det absolut inte på min stationära.


Denna jävel blev det :) Nackdelen är att det är Vista på den så det går lite segt, men det ska nog gå och ordna!

Nu har jag lite brådis, ska nämligen iväg och bada med Helena och några till och jag har inte rakat benen än och hon kommer och hämtar mig om 20 min hehe.. skriver mer sen! PUSS

Inte helg

Ja gott folk, den här veckan får jag ingen helg alls. nu har skolan slutat för veckan och i helgen så är det jobb som gäller! Är inte ledig förens tisdag men jag klagar inte :) Får se till att ha lite extra kul nästa helg istället.

Idag var det iallafall en lång skoldag även fast jag fick sovmorgon till 09.30.. läraren pratar så man blir alldeles dåsig och trött. Men vi fick iallafall lära oss hur man tvättar äldre och hur hygienen ska vara.. bra att veta.
Fick även världens längsta uppgift kändes det som, men jag han iallafall klart med den. Så jävla skönt att jag inte har en jävla hög som staplas på och blir högre och högre, för en gångs skull.

Har inte gjort många knop idag sen jag kom hem inte.. skulle egentligen ner på stan en sväng efter skolan men jag orkade inte. Ville hem och kolla på film och värma mig under täcket istället! Jag får ta och kolla efter en ny dator en annan dag. Känns inte som att det är kris med en ny just för tillfället, men jag har en känsla av att min gamla och trogna vän som jag sitter vid nu inte kommer klara mycket mer haha..

Känner mig verkligen rastlös om dagarna då jag är hemma, känner att jag vill börja träna men det är ju så förbannat dyrt med gymkort. Kanske ska börja simma och bada istället? Såfort det blir varmare ute och lite sol så ska jag tammefan ta ut arslet ur huset och springa så mycket jag orkar så ofta jag kan. Nu jävlar ska det bli ändring på det.

Näe nu ska jag ta och lägga mig under täcket och kolla på film och hoppas på att jag somnar i god tid om jag kan, är hemma själv och kissekatten vill inte komma in! Har inte somnat förens runt 2 tiden dom senaste veckorna. Men det är ju såklart för att jag är så jävla dum och vilar hela tiden.. aja, GODNATT! ♥

Sovmorgon

Imorgon och varje torsdag framöver så får jag sovmorgon till 09.30 och slutar även klockan 12 varje onsdag för nu har jag äntligen reducerat bort dom förbannade jävla datalektionerna! Data läraren var ju bra å så men det var innehållet som sög. Typ att lära sig hur man byter bakgrundsbild osv? Det kan ju vi som har växt upp med datorer redan. Men nu har jag aldrig mer den lektionen iallafall.. SKÖNT!

Imorgon så kommer även byggsnubbarna hit och ska kolla på kökstaket.. Det har ju tydligen blivit en ny fucking jävla vattenläcka i taket och nu kanske dom måste göra om hela det fina nya badrummet IGEN. woho vi hade det nya badrummet i ca 5 månader? oc hdet tog dom ju för fan 5 månader att bli klar med skiten typ. fan vad less jag blir om det blir samma visa igen.. vara utan ducsh & toalett sådär länge, buhu.

Snart ska jag ta och gå till kiosken och handla lite, sen ska jag duscha & mysa framför en film och försöka somna i tid så kanske jag är någorlunda pigg imorgon. Har sovit som fan när jag kommit hem. Ska kolla på "Cloudy with a chance of meatballs" igen, den var ganska kul tyckte jag :)


Passar på

Tänkte passa på att lägga ut några bilder sen i lördags nu när internet är skapligt snabbt iaf.. har ju segat som fan dom senaste veckorna så vi misstänker att det är nån jävla bög som sitter på vårat trådlösa och gör nått skit. Laddar ner saker eller nått.. synd bara att varken jag eller Amanda har en jävla susning om hur man gör för att fixa det, att sätta lösenord på det eller något.



Ja det var väl dom det haha! vart inte så många eftersom att jag inte har någon blixt på min mobilkamera och inte fan vill jag riskera att ta med mig digitalkameran så som jag lyckas få saker att försvinna när jag har druckit.
Snodde denförsta bilden av Johanna S :) Finns en till också, men jag är inte direkt fotogenisk.

Var även ner på stan idag med Malin, Gabbe & Amme, fast Gabbe drog ganska snabbt haha. Hade iallafall en mysig dag på stan. Sötaste lilla Liam var också med oss. Man vill bara krama sönder han för att han är så jävla söt!

Näe men nu ska jag försöka sova, även fast jag vaknade för 2 timmar sen.. är helt slut i kroppen av någon anledning och illamåendet sitter i hela tiden. Men hoppas verkligen att jag blir bättre tills imorgon, för jag vill inte missa något i skolan. Låter INTE likt mig! ;o Men jag är iallafall säker på att det är den förbannade jävla maten som jag åt på Picasso som har gjort mig sjuk... USCH!!

R.I.P Sigrid, tänker på er Elin! :( ♥

Tisdag

Det är då en jävla tur att vi är lediga idag, för annars hade jag missat en hel del i skolan. Det som är nackdelen med att vara hemma en dag ellre så från skolan, man missar så mycket eftersom att dom har packat ihop alla kurser så att man ska hinna med allt på 1,5 år. Jag mår fortfarande dåligt idag, hade så jävla sömnproblem så det inte är sant. Tror jag vaknade varje halvtimme och såg saker eller så vaknade jag av att jag frös som fan eller svettades ihjäl typ.

Ska väl alldeles strax ta och hoppa in i duschen och hoppas på att jag blir lite piggare så jag kan dra till kiosken och köpa snus. Kanske nått att äta om jag vågar. Får se om maten vill ligga kvar i magen eller inte :P

Glömde att skriva att i lördags så var jag & Amme ut på tranan. Innan vi drog ut så var mamma & pappa här och vi åt tacos och pratade en massa. Sen fick vi skjuts ner till Tranna där det var dött med folk, men det hade det tydligen varit på Tupps också om jag hörde rätt? Jag & Amme hade iallafall skitkul, var kul att dra ut bara hon & jag för en gångs skull också :) Vart en hel del alkohol men som tur var så vart jag inte så jättebakis. Jag mådde tillräckligt bra för att åka till Freluga & umgås med bror & Teo ett jävla bra tag, och Teo var så mysig och kramsjuk!

Näe men en dusch nu då, Adios!

Aldrig mer Picasso..

Det är ett ställde där jag aldrig mer kommer sätta min fot, usch fyfan.
Jag, Elin & Amanda åt där vid 11.30 tiden. .så kommer jag hem och somnar och vaknar vid 17.30 tiden av att jag mår så förbannat illa, en kort stund efter att jag vaknat så får jag feber. Har ju varit på toa några gånger.. Ont så in i helvete i magen också.. så antingen är det dålig mat eller så har jag åkt på magsjuka. Men för tillfället så mår jag ganska okej, tog en alvedon och somnade om, men nu känner jag att skiten börjar komma tillbaks sakta men säkert.  Och jag som trodde att jag åt så sakta så att maten blev kall, tydligen inte!!


Bra kväll

Det ser ut som att det blir en bra kväll ikväll iallafall. Har hållt på och städat hela dagen och ändå är det lite kvar, men det går nog ganska fort att ta reda på. Fick skjuts ner på systemet av kära pappsen och sen vilade jag en stund nyss. Ikväll runt 19 tiden så kommer mamma & pappa hit och då ska vi äta tacos och dricka lite vin och umgås, blir nog skittrevligt om alla är på bra humör. Är ju inte allt för ofta man umgås med föräldrarna nu för tiden.

Efter det så ska jag & Amme ner på tranan, hoppas på att många ska dit. Verkar bli lite blandat. Många ska till tupps och många ska till tranan har jag hört så vi får se hur det blir :P




Igår så var jag med Judit hela kvällen! Vi åkte lite bil och skjutsade hem fulla människor. Skjutsade även hem en bekant till judit & luva, kusin tror jag det var? skittrevlig! Han tyckte att Luva hade åkt räkbilen förut.. men han menade glassbilen haha. Vi blev även inbjudna på kaffe sådär klockan 2 på natten men det var trevligt! Han ställde även fram hans gamla hund på fikabordet i en urna, en lite annorlunda upplevelse!

Näe nu måste jag hoppa in i duschen & göra mig klar!
Ha en bra helg, PUSS!

best of efterfesten.com

Tänkte lägga ut några "fina" mail jag fått av killar på efterfesten.com.. VAFAN LIDER DOM AV??
Man blir ju förfan äcklad av killar när dom håller på sådär.. vad i helvete tror dom? äckliga jävlar. Skriver sådär till nån helt okänd tjej.. undrar om dom någonsin får napp dom jävlarna?
Och då frågar jag mig själv.. varför i helvete har jag fortfarande en användare på efterfesten för? haha




Ni som inte ser vad det står så står det:

"Tjaa! Vad skulle du tycka om ett riktigt riktigt stooort ansikts sprut på typ 9-11 kraftiga sprut? Lite häftigt & spännande eller mest bara kladdigt & obehagligt? Vet att frågan är lite galen så vill du inte prata eller tar illa upp så säg bara till så ska jag inte störa mer ;)"




Ni som inte ser vad det står så står det:

"hello sweety im from italy but now in sweden(i dont speak sweden language just english) i see your profil you a perfect no1 soo sweety and mmmmmmmmmmmmmm sexy really you make me hot,i want to took whith you can you add me plss [email protected] i have a big penis dick 26 centimer really snake :) and i show you in web camera"

HAHAHA USCH!! :D

Fan vad jag hatar att komma på rubriker

Det är väl det drygaste som finns, speciellt när man verkligen inte har nån aning haha. Inte för att det betyder så jävla mycket men ändå..

Jag vaknade iallafall för 15 minuter sen så nu är jag riktigt utvilad! Men jag kommer säkert bli trött snart för att jag har sovit för länge. Snart kommer iallafall Judit hit och är social en stund! Hon kom hit igår också, pratade och pratade tills klockan vart sent :)

Nu är första kursen klar i skolan iallafall, Människan socialt och kulturellt. Har en uppgift kvar som jag ska lämna in på måndag. Är nästan klar med den iallafall så det känns skönt. Nu ska vi börja på Vård & Omsorg.. Så nu tänkte jag efterlysa ännu en bok för nu behöver jag inte den jag haft längre. Boken heter "Vård och Omsorgsarbete" och den är skriven av Blume/Karlström Lennartsson och förlaget är Liber. Inte för att jag tror att det är nån utav mina läsare som har den, men värt ett försök! :P

Näe nu ska jag äta frukost och invänta Judit!

Brownie

Nu har jag bestämt mig om hur jag ska göra med håret. Först så ska jag bleka håret några gånger så det blir ljusare, och sen ska jag lägga i en brun färg för att se om jag passar i det och om det blir bra. Blir jag inte nöjd så är det ju bara att börja slinga! Skulle se förjävligt ut om jag skulle börja slinga på kolsvart hår, skulle bli orange och massa fula nyanser haha. Så såfort jag har tid så blir det affären och köpa hårfärg :) Fick ideén av Malin som gjorde liknande och det vart bra tycker jag! Nu har jag ju ändå "vilat" håret i snart 2 år tror jag? eller om det är 1,5 år. Ska väl klippa mig efteråt också så lite slitet försvinner.




Typ den här färgen till att börja med. Det får bli ett litet experiment, får se om jag lyckas eller inte, men med min jävla "tur" så lär det ju bli förjävligt. Men värt att prova iallafall :) Trött på att vara kolsvart.

Vi får se hur skiten slutar, det brukar bli att jag hinner ändra mig i sista minut som vanligt!

Onsdag

Ja då sitter jag på Sävsberg nu och väntar på att datalektionen ska börja. Sitter på en dator med en jävligt värdelös mus, den har en sån där kula under, snacka om stenålders? :D undrar vad vi fårlära oss idag jag. Kanske hur man knäpper på och av datan? vem vet.. är ju så JÄVLA lätta saker vi får "lära" oss.. jag sitter mest på Facebook ändå jag haha. Fast iofs det finns ju dom som faktiskt inte kan det där som vi kan.. vi som växte upp med datorer..

Var iallafall ner på stan på lunchen idag och kikade lite. Vi åt lunch på Roma. Vart nachotallrik med mycket sallad och en loka, mums! Sen tog jag mitt arsel och gick in på banken och fick skämmas som jag trodde. Han som jag alltid går till för att skaffa nytt bankomatkort var ju såklart där, han satt och flinade bakom sin bänk han. Men nu är det fixat iallafall och ett nytt bankomatkort är påväg. Jag slår mig själv om det nya kortet går sönder detta eller under nästa år.. fattar inte hur alla mina går sönder hela tiden!!

Scandic ringde mig nyss, så jag ska jobba fre-sön nästa helg och den 27e :) lite extra pengar iallafall.
Synd att jag inte kan jobba så mycket med tanke på csn.. men men!

Näe nu ska jag fortsätta kika runt lite, Puss hej!

Vill ha

Fan vad mycket det finns som man vill ha här i livet. Jag vill bland annat vinna flera miljoner så jag kan köpa vafan jag vill och bjuda familj och vänner på resor osv. Sitter och kollar på en massa kläder på internet nu som jag vill ha, men som tur är så tycker jag inte om att handla kläder på internet, tycker det blir så krångligt om man måste hålla på och skicka tillbaka och hålla på. Jag tycker mer om att åka till affären och prova det innan jag köper. Så jag har varit duktig att inte internetshoppat ;) Men har hitta lite som jag vill ha. Funderar på att åka till Gävle någon dag snart eller nästa gång jag får pengar och shoppa lite, min garderob är tom.

Är iallafall JÄVLIGT nöjd över mina jeansleggings som jag köpte, dom är så jävla skön och bekväm. Jag brukar annars aldrig använda leggings eller tights förutom när jag ska på fest, men nuså! Bästa köpet denna månad iallafall :) Mer sånna ska få plats i min garderob.




2012

Inatt så kollade jag & Amme på filmen 2012. Amme somnade efter halva men hon hade redan sett den. Jag är fortfarande chockad över att jag orkade hålla mig vaken, då filmen slutade klockan 03.30 inatt eller man kanske ska säga imorse? Vi var ju lite dum som började kolla på den runt 01.00 tiden, men det var det värt för den var riktigt bra tycker jag :) jag fick mig några tårar i ögonen lite här och var i filmen. Man blir ju lite rädd ändå, undrar vafan som händer år 2012? har ju varit mycket snack om det. Men jag själv tror inte att jorden kommer att gå under.. får vi hoppas!



Vaknade vid 12 tiden först och skulle ringa på en bil, men då var den jäveln redan såld. Så jag har fortfarande inte hittat någon bil. Somnade iallafall om och vaknade klockan 16.00.. sen dess så har jag faktiskt städat, städat och städat! Nu snart är mitt sovrum klart iallafall, ska bara vänta på att sängkläderna blir klar i tvättmaskinen så dom får torka någon gång. Har även tvättat varenda klädersplagg jag äger typ hehe. Sen så tog jag tag i att städa badrummet, vart inte supernoga, dvs skura golv och skit, men det värsta är borta iallafall.
Nu är det ju "bara" köket och vardagsrummet kvar.. och hallen då men det går fort.
Inte så kul för er att läsa om städning kanske haha, men jag har inget att skriva om så det får bli så.

Har iallafall tänt massa doftljus så det luktar gott här.
Näe men jag ska återgå till städandet så kanske jag skriver om något roligare senare ;)

Äntligen

Äntligen så har jag lämnat in alla uppgifter som skulle ha varit klara, nu har vi ju fått massa nya men huvudsaken jag lämnar in dom så det inte hamnar på hög. Då blir det så jävla lätt att ge upp haha.. kommer ihåg sen jag gick på Torsberg.. fyfan vad saker man hade att göra innan studenten.

Igår så åkte jag & Amme till Granbo för att sova över där. Det är mysigt att sova äver där nångång ibland, man får tillbaks massa minnen sen man var liten. Mamma lagade god mat, Jonse & Bettan kom på besök så kollade vi på film, hur mys som helst! Mamma hade även gjort matlåda åt mig & Amme idag, hur gott och bra som helst. Vi har då en söt mamma vi :)

Har nyss kommit hem från skolan iallafall, tänkte lägga mig och vila för såhär trött var det längesen jag var. Men så går det när man är uppe halva natten, sen ont i magen på det. Lite senare så ska jag och bror Kris åka iväg och kolla på en bil som han tyckte verka vara bra, lika bra att lyssna på han, han som kan det där! Jag hoppas iallafall att jag har bil till sommaren.

Näe men vila lite nu då kanske.

RSS 2.0