Jobbelijobb

Var ju som sagt ner på resursen idag och fick en massa information och allt möjligt, så nu är jag inskriven! Fick skriva i pärmen när jag kunde jobba, så jag ska få jobba redan imorgon och onsdag på Öster. Skönt det iallafall med tanke på att jag hade praktik där för inte allt för längesen, så vet ju lite vilka som jobbar där å kunderna osv.. Så jag hoppas det går bra! Nu vill jag bara tjäna pengar så jag kan flytta och spara till resa ;)

Elin kom nyss hit också och hälsade på en snabbis, och efter det så vart det dollar för att köpa nya matlådor. Ska väl ner till Willys om ett tag och handla så jag kan laga nått att ha i dom också :P


Ny vecka

Jahapp då var det måndag igen, och jag har sovit som en jävel. Var ju ut i lördags å bra nog sliten vart jag. Sov hela dagen igår och inatt, så nu är jag vaken och skapligt pigg iallafall. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar, för sen ska jag ner till resursen. Hoppas på lite jobb!

Är ju meningen att jag ska till Vemdalen med ett gäng helgen som kommer också, men får jag jobb då så kan jag ju inte ;/ Kan ju jobba precis när som helst annars, så hoppas att jag inte får några jobbdagar i helgen som kommer, men får jag jobb så tackar jag ju såklart ja. I need money!

Lördag

Ja då är det lördag då och jag har vaknat i normal tid för en gångs skull. Vaknade runt 8. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för att sen dra ner på stan en sväng och kika.

Igår åkte jag till Freluga och blev bjuden på pizza, sen var det jag och barnen hela kvällen! Elin kom sen och gjorde mig sällskap hon med :) Teo satt mest och kollade på Pippi medans vi andra kollade på The A-Team. Teo är så söt.. han gick in i köket och donade så frågade jag han, vill du inte kolla klart på Pippi? Så svarar han: Det är JAG som är pippi. Så gick han och bar på sin alldeles egna väska med guldmynt i :) haha. Mike kom hem runt halv 12 så då åkte vi hem! Slocknade direkt, fyfan vad trött jag var.


Resursen ringde mig igår också och frågade om jag kunde jobba natt på K-lund, men det kunde jag tyvärr inte, så jag ska gå till resursen på måndag och ha ett litet möte med dom, så kanske jag blir inskriven förhoppningsvis :)

Fredag!

Då var det äntligen fredag då! Blir en ganska så kort dag i skolan idag, sen ska jag försöka hinna ner på stan efter för att köpa lite nödvändigheter eftersom att pengarna nu har trillat in på kontot. Men det beror på om kära mamma har lust att skjutsa ner mig och vill gå med mig en snabbis där för min bil ville inte starta igår som vanligt. Ska bland annat köpa äppelcidervinäger + krom tabletter och alkohol, för imorgon vankas det utgång!

Idag var det faktiskt en ganska så rolig skoldag. Vi hade mest praktiskt så då fick vi öva på att ta blod i rör, ge injektioner och sätta katetrar, på dockor då såklart! Nästa vecka börjar kursen Lindrig Vård, då ska vi få gipsa bland annat, och även ett studiebesök till krematoriet väntar..

Ikväll så tror jag att jag ska till Freluga och leka lite med Teo och grabbarna, blir nog mys de :)


Glad som en jävel

Ja glad som en jävel är jag just nu och utan att veta varför. Det är INTE ofta jag vaknar upp såhär glad haha. Mitt morgonhumör är verkligen inte att leka med. Eller.. vaknar jag av mig själv så är allt bra, men kommer det nån jävel och väcker mig innan jag har planerat att kliva upp så blir jag ett jävla monster. Idag var en sån dag, min syster väckte mig kl halv 4 och har varit vaken sen dess.. humöret var inte på topp då kan jag tala om. Men nu har det liksom vänt, är sjukt jävla glad? haha.

Jaja.. har sminkat mig och klätt på mig och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt.. fördriver tiden lite. Kl 8 ska jag gå ut och se om min bil vill starta eller inte, för idag är det skola som gäller!

Snart börjas det..

Inom en snar framtid så är jag ljushårig igen. Har tänkt börja med att göra slingor för att ljusa upp det lite, sen bleka någon gång och sen till frisören så får dom fixa det sista så det blir bra. Köpte en Mood hårfärg för 42:- eftersom att jag har hört att dom är bra, så vi får väl se da!  Fick ihop hela 90 kr för all jävla pant här hemma, inte illa det inte haha. Fyfan vad fattig man är! Blir deppig. Men på fredag får jag äntligen pengar!


Onsdag

Igår kväll så åkte jag hem till bästa Elin och hälsade på henne och deras lilla nya tillskott Dexter! Så söt, men ack så jävlig :) Jag hade kunna gosa hur mycket som helst med han, synd att han inte ville bara haha. Efter en stund så kom Malin och vi spelade lite tv spel, kollade på tv och pratade och efter ytterligare en stund så kom Amanda också! Kom hem runt halv 1 tror jag? Var iallafall trevligt :)

(Lilla göbben i lådan ;)

 

Nu har jag nyss ätit middag iallafall, så ska väl snart hoppa in i duschen och sen ska jag åka iväg och panta alla jävla flaskor som ligger här hemma och skräpar. Hoppas bilen startar idag nu då bara! Pappa var så snäll och kom hit och hjälpte mig igår :)


Tisdag

Jaha då var man uppe jävligt tidigt igen. Vaknade för ca en timme sen och är hur pigg som helst. Har legat och kollat på lite tv4 play, på det okända, spårlöst och ska snart kolla på ett nytt avsnitt av how i met your mother och bara mysa i soffan tills det blir ljust ute. Kanske även försöka vila en timme eller 2 så jag inte vilar på eftermiddagen och inte kan somna på kvällen..

Senare idag så ska jag göra mig iordning så ska mamma skjutsa mig till resursen så jag äntligen kan skriva in mig och hoppas på lite jobb på mina lediga dagar och tjäna lite extra kosing! hehe. Är ju trotts allt ledig 5 dagar i veckan.
Sen så skulle pappa komma och hjälpa mig efter att han slutat jobbet, så hoppas vi får igång bilen annars är det ett nytt batteri till den som gäller.. och ska väl även försöka hinna med en promenad!

Får vi igång bilen så ska jag åka och handla lite mat, har lärt mig lite nytt nu och fått lite nya recept som jag tänkte prova. Har faktiskt varit duktig med maten nu. äter regelbundet och små portioner istället för en skitstor portion om dagen som förr.. känner mig mer taggad än någonsin! :)


Uppe med tuppen

Gick och la mig strax efter kl 20 igår kväll, så vaknade jag kl 5 imorse och har varit vaken och pigg sen dess! SKÖNT att äntligen vakna i tid, kanske lite för tidigt, men men.

Har haft en bra och ganska så lugn helg. Vart utgång i lördags med ett gäng. Förfest hemma hos foots först sen tranan sen 3 efterfester haha, dock så vart jag nykter efter tranan då jag inte vart så full till att börja med, jävligt skönt det med :)

Åkte hit till Granbo igår eftermiddag för mamma bjöd på mat, Kris & Helena kom också och hälsade på! Somnade när dom åkte hem hehe. Finns ju inte så mycket att göra här.. internet är helt cp och det finns inget annat på tvn just nu förutom reprisen av big brother eller teletubbies typ..

Sitter och försöker hitta lätta, nyttiga och goda recept, men det går inge bra. Fick tipset av Helena att köpa äppelcidervinäger för att bättra matsmältningen eller ämnesomsättningen, så det ska jag göra så fort jag får pengar, och hoppas på att det funkar!

Nu vart det en jävla massa onödigt svammel, ska ta mig en dusch och fortsätta kolla på tv.

Ambulansbesök

Idag var vi på studiebesök hos ambulansen i Bollnäs, fick se alla grejer i lastbilen och lite om hur dom gjorde och så. Tog bara en timme sen var de klart. Började må skitdåligt där inne, kände hur kallsvetten började komma och hur jävla illamående jag vart så jag var tvungen att huka mig ner hela tiden. Så därför var Elin en ängel å skjutsade hem mig, så ja, nu har jag missat ännu mer i skolan men vad ska man göra..Får se till att plugga i helgen istället. Har lite uppgifter som ska in.

Har vilat i några timmar nu men inte hjälpte det eh! Så ska försöka trycka i mig lite vindruvor och nyponsoppa så jag får i mig nått i magen. Har inte vågat äta nått än.

Och om den där lägenheten jag ställde mig på fick jag ju såklart inte, men håller utkik varenda dag så jag hoppas verkligen det kommer ut nån bra och lämplig snart!

Blir galen på mig själv

Har suttit och läst runt på en massa bloggar och hemsidor för att hitta lite motivation och pepp på att kunna gå ner i vikt.. Och nu vet jag att ni är less på att läsa om mina stora planer på att gå ner i vikt som aldrig blir av haha, men det blir faktiskt lite pepp för mig själv när jag skriver, ett tag iallafall. Hittade en massa bra recept och tips och råd som jag ska försöka mig på att klara av. Får även lite tips och sånt av Malin, den duktiga jäveln! :)

1. Jag ska börja med att ha på mig en stegräknare varje dag, och målet med den är att gå minst 10000 steg om dagen.

2. På mina lediga dagar, dvs alla dagar utom torsdagar och fredagar så ska jag ta mig en timmes promenad (försöka varje dag iallafall) Påminnelse till mig själv: Ladda mp3n med ny & bra musik.

3. Jag ska skriva i min lilla almanacka allt jag gör osv, som en liten dagbok.

4. Jag ska skita totalt i chips, läsk, godis osv och om jag blir sötsugen så ska jag äta vindruvor eller morötter hähä.

5. äta mindre portioner, mer frukt, sallad och vatten och mer regelbundet.

6. Jag behöver verkligen pepp från andra. Om någon i min närhet ser att jag är påväg att äta godis eller något onyttigt eller bara är allmänt lat så vill jag faktiskt att ni ska säga åt mig! Jag har väldigt kass självdiciplin, just so you know. (snus gäller inte, annars blir jag mordisk)

7. Sätta upp målvikter.. tex 5 kg åt gången eller till och med mindre. Annars kommer det ju kännas ganska omöjligt.

8. INTE väga mig för ofta. Räcker väl med varannan eller var tredje vecka eller nå.

Nu i början blir det jävligt dåligt på matfronten då jag har så sjukt dåligt med pengar och knappt har råd för korv och makaroner, men ska börja med promenader iallafall så jag får in rutinen! Sen när jag får pengar, då kör jag igång med matrutinerna.

Blev så sjukt peppad när jag såg gamla bilder på mig själv så jag bara måste försöka en gång till, sista gången gillt liksom. Redan då tänkte jag att jag skulle gå ner i vikt? hur fan tänkte jag då, tänker jag nu. Då var jag ju smal, vägde fan 49 kg, det var liksom det jag vägde som standard innan jag började gluffsa i mig en massa skit, men var ändå sjukt onöjd med min vikt, förstår fan inte hur jag tänkte då! Skulle göra fan ALLT för att se ut så igen.

Näe nu är det fan slutskrivet om det här, punkt slut.

Onsdag

Har inte gjort mycket alls idag, känner mig inte så pigg. Vaknade runt 15 tiden och har bara legat i soffan sen dess. Mår verkligen jätte konstigt, hoppas så jävla mycket att det inte är magsjuka på gång. Det är bland det värsta jag vet. Än så länge har det inte varit nån kräka iallafalla haha. Men får se hur det blir under natten.

Och jag behöver åka och handla också, typiskt när man inte riktigt orkar. Var ut och provade bilen tidigare och den är helt jävla stendöd. Inte ett ljud från den! Men inte så konstigt det heller när det varit och är så jävla kallt och jag inte har kört den på 1 vecka.

Näe lägga sig och kolla på en film kanske..

Har bestämt mig

För att bli blond igen! hittade en MASSA gamla bilder på mig sen jag var blond, och jag trivdes som en jävel i det. Så ja.. såfort jag får pengar så ska jag börja med att slinga å bleka :) Och peppad på att gå ner i vikt också..


 

Här vägde man ynka 49 kg..


Ehhh.

Har bestämt mig för att ha på mig min stegräknare varje dag nu för att komma igång lite.. Men såg till min fasa att den heter Pedometer! WTF liksom?







Datapause

Ja då sitter jag här vid datorn igen efter att ha varit ifrån den i 2 dagar haha, gölleplöppen Elin ringde och var orolig hon ♥ :) Har varit jävligt skönt faktiskt! Men tog dock sin lilla tid och bli uppdaterad igen, händer ovanligt mycket på internet på 2 dagar. Har ju inga pengar på telefonen heller så jag har varit otroligt osocial, men nusa!

Det gick just upp för mig hur jävla datanörd man är.. ILLA!

Har ju hunnit vara alla hjärtans dag också, och den skiter jag ganska blanka fan i om jag ska vara ärlig.
Får aldrig några rosor eller nått ändå :( haha! Närå, men hade en trevlig dag ändå jag. Jag & Camilla blev frågad av Jonny om vi ville åka lastbil å de ville vi, så var bara att hoppa in de. Åkte till Färilla (?) Ljusdal, Iggesund och Segersta. Vi poppade partymusik och spelade kort och pratade, så vips så hade vi åkt i 8 timmar! Sen var de bara till att sova när man kom hem.


Ska väl snart till att sova tänker jag, har bara legat och tagit det lugnt i soffan idag, kollat på tv och film eftersom att jag känt mig lite hänging idag. Så jaa... Godnatt!

Gips

Fyfan vilket helvete det var att komma iväg till skolan idag. Först höll jag på att försova mig för att jag somnade kl 5 imorse, sen klär jag på mig och gör mig klar och ska gå ut, då får jag knappt upp dörren så jag fick trycka som fan och sopa bort en massa jävla snö. Sen skulle jag plumsa iväg till kiosken och vänta där på Elin, men så ringer hon och säger att hon kört fast så då plumsade jag hem igen. Sen en kort stund senare så fick dom loss bilen och vi bestämde oss för att dra till skolan ändå, så då var det bara att plumsa ut igen! Men iväg kom vi och inte missade vi redovisningen heller, skönt att ha den gjord :)

Efter lunchen så skulle våran lärare visa hur man lägger på gips, så jag fick vara provdocka. Tror vi ska få lägga gips på varandra sen också? hoppas! Iallafall, fick på mig ett gips på armen, eller ja en skena om det ska vara rätt. Lurade några stycken att jag hade brytit armen och dom gick på det ;) Men tog av mig skiten för en stund sen. Fick några oroliga samtal efter att Elin lagt ut bilden på facebook haha!




Gallsten

Igår så var vi till Gävle på studiebesök på sjukhuset där. Först på förmiddagen så var vi på IVA (intensiven) och fick kolla runt, sen efter lunchen så var vi på Akuten. Var väldigt intressant faktiskt. Jag vill nog fan jobba på akuten jag! Skulle vara intressant att jobba där, lära sig mycket och dagarna är sig ej lika. hehe.

Idag när jag vaknade så hade jag en förbannad jävla huvudvärk som startade igår och mensvärk på det, så jag pallade faktiskt inte att dra till skolan idag. Tror inte jag missade så mycket då det "bara" var 3 timmar. Men det var första gången jag varit borta i den här kursen, så det var väl inte så farligt :)

Har precis skrivit klart ett arbete om Gallsten, ska även redovisa imorgon om det, fyfan jag gruvar mig. Jag hatar verkligen redovisningar för klassen, bland det värsta jag vet! Har också börjat på 2 till arbeten, fast det är bara att svara på frågor, så det ska väl gå fort. Har kommit halvvägs på båda. Sen är det fan inget mer i den här kursen som ska göras tror jag :) SKÖNT!



Ska snart ta mig en dusch så jag piggnar på lite, sen kanske åka och handla om jag orkar, men just nu känns det som att jag inte orkar.. sen blir det att kolla på tv och försöka somna i tid!



Då var helgen över

Men inte klagar jag för det, är ledig 2 dagar till så. Hade varit ledig 3 dagar till om vi inte skulle iväg på studiebesök nu på onsdag. Då ska vi till Gävle på sjukhuset där, akuten och nått mer.. kommer väl bli intressant antar jag, men är inte så sugen då vi får stå för resan själv och jag är fattig! :) Men blir lite billigare eftersom att jag, Elin & Madde åker bil dit.

Så vad har jag gjort i helgen då? Jo i fredags så gjorde jag inte så mycket. I lördags så tog jag det lugnt hela dagen fram tills mot kvällen då jag gjorde mig klar. Drog ner på Tranan och firade Heléne med alla brudar, och jag var nykter! Fast det varade inte så länge då jag vart bjuden en heeel del haha! Men var inte dyng iallafall, huvudsaken de. Kom väl hem runt 3-4 tiden nångång?

Klev upp vid halv 12 på söndag och åkte till Freluga och blev bjuden på pizza sen var det jag & teo som lekte och myste :) Tog ut han till isen och åkte skridskor med han för första gången och han tyckde det var kul, men han sa att det var lite halt ;) haha, sötnosen da. Sen kollade vi på pippi långstrump typ resten av tiden. Kom hem runt halv 7 tiden och somnade vid 8 och vaknade för en timme sen! Det var min helg de!

Har inte några planer för idag alls, ska försöka plugga lite kanske, och fortsätta tvätta kläder men det är väl det enda det. bara ta det luuugnt :)


Fredag

Ikväll så har jag inte gjort så mycket. Malin kom förbi här en sväng, sen drog hon och Amme till kilafors hem till henne. Jag var så jävla sunkig och hade städ att ta tag i så jag struntade i det. Slängde iallafall i en maskin med kläder och duschade, sen drog jag till Elin en sväng & spelade Wii :) Ska fortsätta städningen nu tänkte jag, eller plocka upp lite, är lite sent att börja dammsuga å greja hehe.

Imorgon så ska jag ut med tjejerna fast jag blir nykter eftersom att jag ska vara med min älskade & saknade Teo på söndag :) Var ett tag sen jag var med den lilla spillivinken nu, så nu behöver jag en dos av Teo haha. Ska ut och leka och greja hade jag tänkt. Skulle vilja ta med han till buspalatset någon dag också, men har inga pengar till det nu.. Får bli nästa "löning" det :)

Det var väl allt för mig dä!

Due Date

Tänkte ge ett litet filmtips igen.. fast jag kanske är seg och alla har sett den men ändå. För er som inte har sett den iallafall. Due Date, skitrolig film! Är i samma stil som The Hangover som jag skrev om förr också, också en jävligt rolig film! Dom framkallar många skratt, iaf hos mig :) haha.

"Framgångsrika arkitekten Peter (Robert Downey Jr.) befinner sig på fel sida av landet när hans höggravida fru om några dagar ska föda. När han p.g.a. ett "missförstånd" får flygförbud och blir av med plånbok och legitimation tvingas han lifta med Ethan (Zach Galifianakis), en korkad, slarvig och småknäpp skådespelarwannabe med en problemfri attityd och flera egenskaper som sakta driver Peter till vansinne och utsätter dem för ett flertal bisarra situationer under resans gång."

Längd: 1h 35 min
Från: 7 år
Språk: Engelska
Genre: Komedi

Och nu går det tydligen inte att lägga in en trailer.. bara jag som har det problemet? när jag klistrar in koden så stoppas sidan bara och det händer inget. Jävligt drygt.

Aja trailer finns iaf här: http://www.youtube.com/watch?v=WGpJUh9j-jU

SE DEN! :)

Dammigt

Jani nu var bloggen allt dammig. Har inte skrivit på ett tag men har inte haft ett skit att skriva om och det har jag fortfarande inte, har inte riktigt lust. Men skriver väl en liten update för att fördriva tiden!

Har inte hänt så mycket sen sist. Både mamma & Amanda har kommit hem, jag var på Hardcore Superstar i lördags och hade riktigt kul, har varit i skolan, varit i Valbo, varit på Zumba, Camilla kom hem så har umgåtts med henne, åkt lastbil, kollat efter spöken och tagit det lugnt haha. Det är väl det jag har gjort.

Har även lagt intresseanmälan på en annan lägenhet eftersom att jag inte fick någon av dom förra, men det förstog jag nästan. Så nu hoppas jag på den här, isf blir det flytt redan i mars :)

Har väl inte så mycket mer att tillägga..

RSS 2.0