Soft!

Idag var Elin, Mattias & lilla Agaton så snäll och kom hit med soffan som jag ska köpa av dom! Vart riktigt bra och jag är nöjd som fan! Slippa den där jävla barnsoffan jag hade tidigare haha.. Nu vart jag ju sugen på att göra iordning på riktigt här hemma!

Har inte gjort så mycket idag på min lediga dag. Skjutsade hem Amme från jobbet, var med Malin & Lelle en stund och fixat med soffan. Ska snart åka iväg och handla lite så ska jag hem till Magnus & Amme och sova där.. Bilen min ska besiktas imorgon och jag misstänker starkt att det blir att säga farväl till skrutten imorgon, buhu. Skulle bli riktigt förvånad om den gick igenom faktiskt..


Morsdag

Har jobbat 7-15 idag och nu är äntligen jobbarhelgen över!! Är ledig imorgon sen jobbar jag 4 dagar igen.. Har varit snuskigt varmt idag. Efter jobbet så åkte jag hem en stund och vilade..

Drömde att Kris sögs upp i en tornado och blev träffad av blixten så att han krympte som fan (såg ut som en polly pocket om nån minns dom?) Sen ramlade han ner från himlen och då var han helt plötsligt ett halsband.. han levde och var liten som fan och var ett halsband. Det första ha sa när han ramlade ner var att han mådde dåligt, så då fick jag panik och hängde han runt halsen och sprang till sjukhuset för att dom skulle förstora han med strålning, men det ville dom inte för att en hemlös hade snott mitt körkort så jag kunde inte legitimera han. Sen vaknade jag.. What the fuck liksom? haha..

Aja, åkte sen och hämtade syster och Magnus som varit i Stockholm på Ozzy.. är ju inte lite avis!! Fick typ världens snyggaste jetset klocka av Amanda, och en mini väckarklocka av Magnus, TACK SÅ MYCKET! :) ♥ Lite ironiskt att jag fick 2 klockor med tanke på att jag sov över imorse haha. Sen åkte vi till Granberg och firade mamma på morsdag med lite grillat på deras nya inglasade balkong. Det var min dag de!


Helveteshelg

Kan man kalla denna ja.. kokhett ute och jag har en mördarjobbarhelg. Jobbade 13-21 idag och imorgon har jag delad tur.. (7-21) och söndag 7-15. Men jag ska väl inte klaga. Fick iallafall förlängt på vikariatet till den 10e så det är jag glad för :)

Kan inte sova som vanligt när jag har jobbat kväll. Tar typ en halv dag för mig att varva ner. så nu har jag laddat ner instagram. Fattar mig inte på skiten men har det, det har jag. alexandramarisia för den som vill följa. Har dock inte laddat upp nån bild än, haha. Ni får gärna hojta till om ni också har så har jag nån att följa också ;)


Utgång

Igår vart det en liten utgång med bästa Malin! var hemma hos henne & Jimmy först och pratade och drack lite, sen vandrade ner mot stan runt 22 tiden och drog på Tranan. Sjukt lite folk men vi hade kul ändå vi! Några tequila hit å dit vart det, så vart fan full jag! Tog oss 1 timme att gå hem, haha! Tack så mycket för igår Malin! :)

Var mindre kul att dra på spinningen idag kl 15 kan jag ju tala om. Har aldrig varit på det förr och fyfanihelvete vad jobbigt det var, haha! trodde jag skulle spy där ett tag och mina ben gjorde så jävla ont, lika som röven. Stenhårda sadlar. Måste träna upp kondisen lite innan jag går på det igen tror jag ;)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och glo film. PUSS!

Gävle

Har varit i Gävle idag med Helena B & Amme. Surrat runt på stan och kikat lite! Jävligt härligt väder var det också, det gillar vi! Har varit en riktigt trevlig dag faktiskt. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och piffa till mig lite så vandrar jag över hem till Malin och dricker nått glas vin så får vi se vad som händer ikväll :)

Trevlig helg på er!


(Saknar fan mitt mörka  hår, haha..)

tråkigt.se

Så jag säger godnatt, PUSS!


Image and video hosting by TinyPic


Maj

Ja det har hunnit blivit en ny månad sen jag bloggade sist haha.. har inte orkat att skriva nått. Vad har hänt sen sist jag skrev då? joooni, det ska jag tala om. Har premiärgrillat och svingott var det. Har även hunnit träffa Sara och hennes lilla Adam igår vilket verkligen var på tiden! Så kul att träffa dom! Och Adam har växt på fort och han är ett riktigt litet charmtroll måste jag säga! Fick världens bamsekram igår när jag skulle åka, gjorde verkligen min dag det :)

Mer då? Har jobbat som vanligt, och även varit till Gävle en sväng, ska även dit imorgon med Helena B & Amme, blir trevligt det! Synd att jag är fattig som en uteliggare typ, men blir kul att umgås lite och komma bort.

Har även hunnit med att träna en del. Fick gymkortet förra torsdagen tror jag det va? Sen dess så har det sett ut såhär:

Fredag: Simninng ca 1h.
Lördag: vilodag
Söndag:vilodag
Måndag: Promenad 1h
Tisdag: Zumba 1h
Onsdag: Promenad 1h
Torsdag: vilodag
Fredag (idag): Gym 1h

Hanna ringde imorse och väckte mig, vi hade bestämt att gymma imorse! Var jävligt kämpigt att kliva upp kl 07.30 på en ledig dag för mig som inte är van med det haha, men var riktigt skönt att gymma, med trevligt sällskap dessutom, och sen hem och slänga sig i duschen. Nu ligger jag i sängen och ska vila en stund!
Har även bokat in ett pass Spinning med Helena på söndag.. kommer ju att avlida känns det som. Har aldrig varit på det och börjar med en timme. Får se om jag klarar det! Blir kul att prova nått nytt :)

Jaa det var väl en liten uppdatering det..

RSS 2.0