Tisdag

Nu var det nån dag sen jag uppdaterade igen, har varit i Granbo hela veckan och internet på min dator funkar typ inte så har inte orkat uppdaterat, har inte haft något att skriva heller. Har för det mesta suttit och kollat på tv och film med pappa här ute i skogen. Har varit skönt att vara här faktiskt, lugnt å tyst haha.

Fick även pengarna idag så var på stan en sväng. Var in och äntligen klippte håret på cut & color, vart faktiskt jävligt nöjd. Ville bara få bort risbusken jag hade.. fyfan vad det tovade sig! Men nu är det lent som en bäbisstjärt :) haha. Nu är det bara färning kvar.. det drygaste :P om jag nu ska bli blond då. Tänkte lägga upp en bild imorgon på resultatet.. kanske.

Imorgon kommer mamma hem från England också, så ska hämta henne på stationen imorgon kväll.
Skulle egentligen ha pluggat ikväll, men somnade när jag kom hit och sov till 22 :S så ska örsöka plugga nu inatt istället eftersom jag lär ha lite svårt att somna hehe..

Aja nu har ni fått en liten uppdate iaf. PUSS!

HELG!

Fyfan va skönt, nu är jag ledig tills nästa torsdag! Så jävla underbart att ha skola endast 2 dagar i veckan :)
Sitter i Granbo nu igen och häckar. Ska försöka plugga klart första uppgiften som jag inte ens börjat på, fast pluggar nog på måndag ;) Helg pluggar man inte på enligt mig haha.

Tycker jag varit ganska duktig med träning denna vecka.. eller ja slutet av veckan iallafall.
Zumba 60 min på onsdag
Zumba 60 min på torsdag + 30 min gym.


Känns faktiskt väldigt skönt att ha kommit igång lite. Ska fan försöka komma iväg några gånger i veckan och ska sätta igång med att ta promenader också. Nu har jag även fått en massa inspiration till mat så ska sätta igång med det också, försöka laga nyttig och god mat, äta regelbundet men mindre portioner osv osv..

På tisdag ska jag klippa mig också, ska bli så J Ä V L A skönt kan jag tala om. Min risbuske till hår är inte mycket att göra åt just nu. Går fan inte att göra något alls med det, det hänger bara platt och rakt, skittråkigt!

Känner att jag bara svammlar en massa nu så nu ger jag mig. Trevlig helg på er!

Schluut

Gah är helt matt & färdig just nu! Började skolan 08.30, vart kvar till kl 16 sen åkte jag hem och packade mina träningskläder och slängde i mig lite vindruvor, sen åkte jag till Camilla och umgicks en sista stund med henne innan hon åker tillbaks till Stockholm, sen direkt till sporthallen för att köra ett pass Zumba med Helena B, gick mycket bättre denna gång haha, körde ganska så hårt också, svetten bara rann! Direkt efter det så vart det 30 min gym med Helena S haha. Gick 1,5 km på löpbandet, och en kort stund på stepmaster eller vafan den heter. alltid något :)
Blir även gym imorgon med Malin! Nu jävlar ligger man i ;)

Ska ta mig en riktigt jävla välbehövlig dusch sen ska jag fan SOVA! Imorgon är det skola som gäller. Har tvärgruppsredovisning också, får se hur det går, men det ska väl gå bra dä!

Längtar tills nästa helg då det är löningshelg och Hardcore Superstar på Tupps! Kommer bli riktigt kul tror jag :)


Onsdag

Fyfan vad jag är trött! sov 3 timmar inatt innan jag skjutsade mamma till stationen vid 5 imorse. Efter det åkte jag hem till Granberg där jag är nu och försökte somna om, lyckades efter någon timme så nu har jag vaknat.

Idag så ska jag iväg och hämta min efterlängtade bil som varit på lagning. Det är Mattias som varit så snäll och fixat den :) Tur jag slapp köpa ny bil hehe. Ska väl även ner på stan en sväng med Elin och kolla i såfin om man hittar nått, boka klipptid, kolla om det finns biljetter kvar och ta ut pengar!

Sen klockan 17.00 är det Zumba som gäller, får se hur det går haha.. måste komma ihåg och packa ihop lite träningsskor å skit. Ska även på Zumba imorgon kl 18.00.


Granbo

Är fortfarande i Granbo och häckar. Vaknade runt 14 tiden, vilket är lite förvånande då jag brukar vakna vid 8 tiden nu för tiden haha.. Sitter på mamma & pappas stationära dator som suger eftersom att min dator fuckar ur när jag är här. Nått skit med internet.

Fick även hem sjukvårdsboken idag så nu kan jag börja plugga! den var i riktigt bra skick för att vara begagnad och jag fick den för bara 150 :-! Ny så hade den kostat 600 jävla kr, så det var mig ett jävla kap :P

Pratade även en kort stund med kära morfar idag haha, rolig han. Pratade lite så vart han helt tyst.. sen sa jag:
- Grandad?
så var det fortfarande tyst.. så jag sa igen
- Graandad?
så får man ett svar:
- Good luck with the lads!

hahaha, han tycker att det är konstigt att jag inte har en kille eftersom att alla mina syskon har någon, så han tycker det är på tiden att jag skaffar mig en verkar det som :P sötmorfar! ♥


Måndag

Idag så har jag fått lite gjort iallafall. Började med att Malin åkte hem, sen kom Anja på snabb visit, sen knackade Jonathan å hans kompisar på haha, sen efter det så slänge jag alla 1000 sop påsar vi hade hemma. Efter det så kom Malin & Liam så vi tog oss en kort promenad runt Granberg och pratade lite. Har även hunnit med att söka sommarjobb, så nu är det bara att hoppas på att man får ett :P

Sitter i Granbo nu och kikar på tv, ska sova här tills på onsdag. Ska även försöka göra klart första uppgiften vi fått så jag inte hamnar efter igen. Fyfan pluggade ju ihjäl mig innan jul. Blir dock lite svårt utan boken, men den borde dimpa ner i brevlådan imorgon eller onsdag, så får försöka göra allt jag kan utan boken.

Ja men det här var väl ett jävla intressant inlägg det måste jag säga :) HEJDÅ!


Söndagstradition

Jag har blivit lite av en kärring känner jag. Somnar runt 21 tiden och vaknar kl 8 på morgonen haha. Jag har väldigt varierande sovtider har jag märkt.

Ikväll så ska jag & Elin hem till Lelle och spela Bingolotto, har börjar blivit lite av en söndagstradition det! Och imorgon efter att mamma slutat jobba så ska jag till Granbo och sova där tills onsdag för att sen skjutsa mamma till stationen runt 5-6 tiden på onsdags morgonen. Hon blir där en vecka, eftersom att morfar har börjar blivit sämre.. hoppas han klarar sig tillräckligt länge så jag iallafall få träffa han en sista gång ♥ Ska försöka åka dit såfort jag har tid och råd. Tur det inte är nå dyrt att åka dit!

Ska väl snart försöka diska och städa lite, sen ska jag ta mig en dusch och bara slappa. Det är det söndagar är till för tycker jag. Skönt att inte vara bakis idag iallafall ;)

Några slantar fattigare.

Har alldeles nyss kommit hem från en dag i Valbo med Elin & hennes mamma. Har haft en väldigt trevlig dag :) Hittade en del också, brukar inte jag göra hehe. Sitter i soffan nu och väntar på att The Simpsons ska börja så ska jag gosa ner mig med mitt varma täcke.

Detta blev det idag:

- 2 par bas linnen
- 1 par lackliknande leggings
- 1 cardigan
- 1 par klackskor
- 1 hoodie
- 1 par tights
- 1 lampa
- 2 paket hårspännen
- 6 st glas




och lite mer småskrammel. Nu får jag inte shoppa mer på ett tag, måste ju spara mina pengar!
Tur vi får lite mer från CSN om 10 dagar.

Tack Elin & Christina för idag iallafall :)

Man är väl en jävel på att skämma ut sig.

Ja det är nog en av dom få saker som jag är duktig på faktiskt. Idag efter skolan så stannade vi till på Willys för jag skulle handla lite. När jag kommer till ingången så tänkte jag dra ner min jacka lite för den hade åkt upp när jag satt ner. Jag tar tag och drar ner.. men till min fasa så känner jag att det är mina mjukisbyxor jag dragit ner och inte jackan.. Får panik och försöker låtsas som om ingenting har hänt, det var svårt må jag säga. Vågade inte heller kolla bakåt för att se om någon såg haha.

Så jag ber nu om ursäkt om det är någon stackars jävel som såg stjärten min!

Sjukvård

Har nu gått första dagen i skolan efter lovet. Har börjat en ny kurs nu som är på 200p och det verkar faktiskt vara jätte intressant :) Sjukvård går jag nu. Så nu ska jag sätta mig och beställa boken och bli lite fattig hehe. tror den går på 600 kr. Så om någon har en gammal sjukvårdsbok skriven av Johan nått, som ni inte använder och vill bli av med så är jag intresserad. Kan ju prova att annonsera lite här haha, värt ett försök :P

Gick även och pratade med Siw efter att vi slutat, och innan lovet så blev jag ju av med mina älskade vantar som Elins mamma så snällt stickat till mig och som jag älskar. Letade som en idiot och hittade dom ingenstans, så jag fick ge upp. Men när jag kommer in på Siws rum så ser jag dom ligga där och skrika efter mig, OOOH så jag har saknat dom! Det gjorde min dag det där :D haha.


Onsdag

Fick hem brev imorse från Bollnäs Bostäder, så nu är det bara att hoppas på att dom 2 före mig tackar nej. Hamnade som bäst på köplats 3.. buhu. Men hoppas går ju! Har förövrigt varit vaken sen kl 6 imorse, synd att det bara är skit på tvn den tiden. Kunde iallafall inte somna om så nu sitter jag här, med huvudvärk och är sjukt trött. När fan ska det här vända?

Imorgon är det iallafall Zumba 18.00 som gäller med Helena. Ska börja röra på mig nu och äta lite bättre. Ska även försöka tvinga ut mig själv på en promenad snart. Det tråkiga med att bo på Granberg är att det inte finns några roliga vägar att gå så det är jävligt svårt att masa sig utanför dörren. Just därför jag vill ha ett promenadband men nää dom ska vara så jävla dyra.

Näe nu ska jag sitta och bli lite mer galen. Pöss.


Tisdag

Har inte gjort mycket alls idag. Vaknade vid 16 tiden och sen tog jag mig en dusch och slängde på mig lite kläder och åkte till Freluga och pussade lite på min lilla älsklings Teo :) Passade han medans dom var uppe på taket och skottade av all snö.

Nu sitter jag på Granberg igen och ska väl hänga lite tvätt, laga mat och sen kika på tv. Fick även pengar idag, så jävla behövligt! Fast får det mesta den 25e. Så nu läre jag beställa boken för 700:-.. bläh. Men har iallafall påbörjat ett av mina nyårslöften att spara pengar. Förde nyss över första slanten på sparkontot :)

Burr

Har nyss kommit hem efter en kort promenad med Malin. Blåste jävligt kallt, men vi pratade och vandrade på :) Var jävligt skönt att komma ut och röra sig lite medans det fortfarande är ljust ute, har inte varit ut och sett dagljus på väldigt länge känns det som haha. Illa! Var iallafall till kiosken och lämnade in bingolotten och fick min hundring som jag vann igår, hähä.

Har även suttit och kikar på en massa lägenheter och anmält intresse på 3 stycken. Så nu hoppas jag innerligt att jag hamnar 1a på någon av dom, isåfall blir det flytt i höst :) Skulle vara så skönt att äntligen ha helt EGET. Kul med inredning och sånt också.. Så jag håller mina 2 tummar så hårt jag kan.

Näe snart ska jag väl vandra vidare till kiosken igen och sen lite senare så ska jag nog hem till Elin och Mattias igen för att städa ut bilen lite och hjälpa till med bogsering :P HEJDÅ!

Biljävel!

Ooh känns skönt att man inte börjar skolan förens på torsdag! Idag blir det en städa och tvätta dag. Har redan slängt i ett lass med tvätt, hade ju fan inget rent! Så ska jag väl försöka städa lite och dona här hemma idag bara. Verkar blåsa som fan ute så jag håller mig nog inne idag :) Kanske tar mig en promenad till Willys sen.

Igår så åkte jag ju som sagt hem till Elin & Mattias för att spela lite Bingolotto, och tro på fan att jag vann 100 kr ;) haha. Inte mycket men det var en vinst iallafall! Efter tvåans bingo så skulle jag & Elin åka och hämta deras pizza som dom beställt, så tog vi min bil eftersom den var skrapad och klar.. Vi kom inte ens 100 meter innan den dog mitt ute på vägen! oooh va less jag vart. Gick inte att starta över huvud taget, så tillslut kom det en snäll gubbe och hjälpte oss att skjutsa in bilen på gården haha... 2 okunniga tjejer i den situationen är ju inte att rekomendera :P Tur jag inte var själv iallafall, då hade jag fan dött!

Så Mattias va så snäll och kikade på den och då var det nått som jag inte alls fattar nått av hah. Men den läre lagas iallafall, om det går. Kanske inte gick heller, och då måste jag köpa en ny bil. Hoppas på första allternativet!

Nu får jag väl se hur jävla handikappad man blir utan bil! Men får tänka positivt så det kan ju vara bra för motionen också ;)

La la la BINGO!

Ska snart ta och bege mig iväg hem till Elin & Mattias & spela lite Bingolotto, kan ju hoppas på vinst men det hjälper aldrig ändå haha. Wish me luck!


Lugn helg

Har varit en lugn och alkoholfri helg för mig, det behövdes! Känns skönt att inte vara bakis idag haha, har varit ut så mycket på sistonde med tanke på att det varit julhelg och sånt. Och fattig som en jävel är man, men får pengar på tisdag, ooh så behövligt!

Igår så var jag först till Granbo för att fira mamma på födelsedagen och blev bjuden på hennes sjukt goda smörgåstårta och umgicks lite, sen åkte jag och var barnvakt åt lilla Nova, vi myste framför tvn och två filmer som hon ville se. Arthur och Minimojerna och Lilla Jönsonligan. Satt och mumsade på chips och dricka och bara myste. Efter filmerna så somnade både hon och jag på soffan och jag vaknade runt halv 2 då Karin kom hem.

Har dygnat 2 dagar i rad nu också, fast nu har jag ju fått lite sömn. Somnade 5 imorse och vaknade nyss. Har haft så jävla svårt att somna om nätterna och när som helst nu för tiden även fast jag är sjukt trött. Min hjärna är inte på topp efter sömnbristen kan jag ju säga :P



Mamma <3

Grattis till kära mamma på födelsedagen!



Jag älskar dig!


Ny Design

Eftersom att det är omöjligt för mig att sova så provade jag göra en ny design, och den vart ju i stort sätt skit dålig haha. Men Jag kände för en ljus design i detta vintermörker! Var ju dessutom jävligt längesen min blogg var ljus. Och nu orkar jag inte sitta pilla mer, ska FÖRSÖKA sova igen för 100e gången och hoppas på det bästa.

GODNATT/GODMORGON!

Söderhamn

Idag åkte jag & mamma till Söderhamn och hade en liten tjejdag som vi så fint kallar det. Dom har vi haft ända sen vi var liten då jag, mamma & amanda åkte någonstans och umgicks bara vi tjejer. Mysigt iallafall! Hittade en svart tröja med lite spets på, sen köpte jag även en stegräknare och ett måttband, så nu jävlar kan jag hålla lite koll och bli peppad lite mer till träning och kost :) Allt ska skrivas ner i min lilla almanacka som jag ska ha som en liten dagbok.

Har även dygnat.. somnade idag efter Söderhamn runt 18 tiden efter att ha varit vaken i 26 timmar. Hoppades att få sova tills idag runt 9 tiden iallafall, men blev väckt vid 22 tiden och hade väldigt svårt att somna om och sova djupt efter det, har vaknat och somnat litet titt som tätt tills för en stund sen. Ska ge det ett nytt försök snart.


Träningscykel

Kan inte sova som vanligt, så har suttit och kollat på lite träningsgrejer på internet för att se om man hitta något till bra pris. Vill helst ha ett löpband, men dom va lite för dyra, så jag hittade en träningscykel som är ihopfällbar och visar kaloriförbrukning, tid, hastighet och distans för 699 :- på Rusta vilket jag tycker är ganska bra pris. Den är väl säkert duglig så funderar på att köpa en sån så kan jag cykla varje dag ;) Fast frågan är om den kommer rasa ihop direkt eftersom det är från Rusta? haha, vad tror/tycker ni? Ska iallafall leta vidare först!


Torsdag

Har äntligen lyckats vända tillbaks dagen någorlunda. Somnade mycket tidigare igår, fast inte så tidigt som jag önskat. Somnade runt 2 tiden och vaknade runt 12 eller nått idag. En förbättring iallafall.

Hade tänkt ta mig en promenad idag också men vädret är ju pissdåligt så jag tog mig en dusch istället och sitter och myser i soffan i handduk framför tvn och ser snön yra utanför fönstret. Ska väl snart sminka mig eller nått för att fördriva tiden. Känns inte som att jag vill gå utanför dörren idag!

Sitter också och funderar på hur jag ska göra med mitt hår också, börjar lessna på det. Ska klippa och färga såfort pengarna trillar in på kontot hade jag tänkt. Ska klippa en del iallafall, sen vet jag inte om jag ska börja med att slinga håret, eller köra på blondering direkt. Tror det blir att börja slinga, men dom kommer inte ta nå känns det som eftersom att jag nästan har svart hår :S aja.. får väl se hur det blir hehe.

Nu ska jag fortsätta kolla på Jims World på tvn, sen kanske hitta på något med Malin? :)

Onsdag

Jag är riktigt slö idag, och har en jävla huvudvärk som inte är att leka med och jag känner mig febrig, öm i hela kroppen! Har nog mycket möjligt med min sömn att göra.. har vänt helt på dygnen.. somnar 8 på morgonen ochvaknar 5 på eftermiddagen. Inte normalt. Men eftersom jag känner mig hängig och slö nu så kanske jag kan lägga mig om en stund igen och försöka vänta tillbaks dygnet något iallafall.. skolan börjar ju om en vecka och då kan jag ju inte lägga mig när jag ska upp precis :P

Imorgon om jag vaknar i skaplig tid så ska jag fan tvinga ut mig själv på en liten promenad för att få lite frisk luft och lite motion. Har bestämt mig för ett nytt datum att börja köra stenhårt igen. 1 februari då jävlar. Och jag valde det datumet för då har jag hunnit få pengar och då har jag råd med allt nyttigt!

Hoppas även att kameran som jag kollat på fortfarande finns kvar till det priset då, för då ska jag köpa den isåfall. Inge kul att knäppa bilder när man inte ens kan se hur dom blir förens man lägger in dom på datan heh.


Nu vill jag flytta

Fan det är farligt att kolla runt vad man vill ha på internet haha.. har suttit och kikat på en massa inredningsgrejer som jag tycker är fint. Längtar tills den dagen jag flyttar själv och få inreda.




Nyårsafton 2010

jag & syster på nyårsafton, runt 12 slaget :)

Gänget!

Var en bra nyårsafton iår tyckte jag, fick vara med alla nära å kära.
Fest och trevligheter och en fin kindpuss av bästa Elin på 12 slaget!
Inge bråk, inget drama, bara allmänt mys hela kvällen :)

 

Ser fram emot det nya året med familj & vänner som jag älskar
mer än någonting annat!


Spårlöst

Ligger i soffan och kikar på Spårlöst nu, så som jag har längtat tills det skulle börja! Jag älskar det programmet, blir alltid lika rörd, som den tönt jag är :)

Ligger samtidigt och kikar efter lite lägenheter och försöker hålla lite utkik. Har bestämt mig för att flytta till eget då Amme flyttar till Italien.. blir alldeles för stort för att bo själv i huser känner jag, och jag skulle inte våga bo här själv heller haha. Jag är en feg jävel! Såg att det fanns ganska många 1or ute nu jämfört med förr, men ingen jag är sugen på.. vill helst ha på Framnäs, norrlandsvägen. Men jag får nog sluta vara så kinkig.

Har även suttit och tänkt nu.. såfort jag ser hur schemat i skolan ser ut så ska jag nog skriva in mig på resursen och jobba extra. Vill få in så mycket pengar som möjligt och spara ihop. Vill resa mycket och även om jag ska flytta så lär jag ha pengar. Det här året ska jag fan vara duktig på att spara.

Annars då? Har inge gjort ett skit dom här dagarna.. legat och slappat och sovit i soffan och spelat betapet som en galning! Kul är det.

Nu börjar det igen, pusshej!

2011

Ja då var det ett nytt år igen då. Nya saker och nya möjligheter att se fram emot! Ska försöka göra detta år till ett kanonår med resor, jobb, flytt osv. Har börjat planera utlandsresa, fjällenresa och lite äventyr.

Igår var det fest som gällde, jag satt här hemma själv ett tag och gjorde mig iordning och väntade på att lite folk skulle dyka upp. Vi bestämde oss för att skita i att äta, lättast så. Tillslut så kom det en heel del folk hit, synd att det är så jävla stökigt här bara haha. Men ska försöka städa imorgon för jag är ändå ledig tills den 11e. Iallafall.. drog först till skotercaffet men vi bestämde oss sen för att åka vidare till Gärdet och festa, där vi var hela kvällen. Kom hem runt halv 3 tror jag och då stog lelle här och väntade :) Gick in och pratade, åt mat och somnade. Sov till 16 tiden idag..

Hade med mig kameran för en gångs skull, men hela skärmen är spräckt så man ser ingenting haha, men det går att knäppa bilder iallafall men misstänker att det inte är de bästa bilderna. Dags att köpa ny igen? den där va fan inte ens gammal.. 3 månader kanske.

Nu sitter jag, Malin & Lelle här och väntar på att fångarna på fortet ska börja!

Gott nytt 2011 till er som läser :)

RSS 2.0