Underbart!

HAr verkligen njutit av denna lediga dag som jag spenderade i Granbo. Har legat ute hela dagen på gräsmattan och solat och badat. Fick även sällskap av Camilla & Malin, hur trevligt som helst! Det är inte förens NU jag verkligen har kännt av sommaren på riktigt, har ju jobbat alla andra fina dagar. Så jävla underbart och jag klagar absolut inte på värmen.. inte idag iallafall när jag hade nära till badet ;) haha. Imorgon och på torsdag lär det väl slinka ur nått klagomål ur min käft då jag jobbar 06.45-16 och på torsdag delad jävla tur.

Gammel huset, förra året.


Don't hide yourself in regret, Just love yourself and your set.

Ja då har klockan slagit om till Tisdag då. Jobbade igår 12-16 bara. Tog ut alla i solen och satt och fikade. Dagen gick rätt så segt eftersom att vi var 8 personal på 10 pensionärer haha.. fanns ju inget att göra hehe. Men skönt!

Sitter i Granbo nu och ska sova här inatt eftersom att jag är ledig imorgon tack och lov. Sen jobbar jag onsdag och torsdag och ledig helgen. Har packat med mig bikinin då jag blir själv här imorgon, så då ska jag passa på att steka mig själv lite i solen och bada i poolen som dom äntligen har satt upp! Synd att kattjäveln trillade i och kloade tag i det som håller upp poolen bara.. nu är det punka och poolen ser lite ihopsjunken ut haha.

Näe men pöss på er. Slänger in lite bilder imorgon om jag orkar.


Söndag

Ja nu har ju sommarviket börjat så sitter inte så mycket vid datorn. Är helt slut efter att ha jobbat så då somnar jag oftast när jag kommer hem. Men ska väl komma in i det snart och hoppas på att lyckas vända tillbaks dygnet något.

Har väl inte så mycket att skriva om.. Midsommar firades inte nå speciellt. Åkte till Granbo och hälsade på pappa en sväng, sen hem till Bollnäs och hem till André & Karin där Karins pappa också var, satt där tills nästan 3 på natten och hade jätte trevligt med vin och prat :)

Ikväll ska jag verkligen försöka städa lite, lär ju inte somna i tid och det ser ut som ett rent helvete här hemma rent ut sagt. Måste börja lägga undan lite grejer in för flytten snart också känns det som.. 1 månad kvar nu bara! Och om mindre än 2 veckor så fyller jag & Amme 22... fyfan.. vart tar tiden vägen??

Skriver ett litet Grattis i efterskott till min kära vän Camilla också som fyllde år igår :) Synd att jag jobbade och inte kunde vara med och fira bara.. men får ta det en dag snart.

Nästa helg så kanske det även blir Höljes med Elin och gänget! Har aldrig varit dit, så skulle vara kul att se vad det är förnå hehe..

Näe men nu har jag babblat klart, pösshej!

What the...

Var in på kiosken här på Granberg idag, så såg jag nått som jag tyckte va ganska konstigt. Ett tuggummi som heter "Camel Balls".... alltså.. WHAT?


Måndag

Åkte ju som sagt till Stockholm i helgen som var, och hälsade på Camilla. Det var hennes sista helg där så då måste jag ju passa på att hälsa på en sista gång :) Hade hur jävla kul som helst! På fredagen så kom jag dit vid 4, bussen var försenad en timme. Fick åka tunnelbana helt själv och det gick ju galant med lite stöd från Camilla i luren ;) Gjorde oss klara sen drog vi på fest hemma hos Porpe, och sen vidare till PURE. Mådde bra dagen efter, så vi åkte till Mörby för att shoppa lite, sen fest hos Porpe igen men denna gång sket vi i krogen och drog upp på Apberget istället. Så jävla fin utsikt, och fick även se soluppgången haha. Så för att sammanfatta denna helg: JÄVLIGT KUL!


Torsdag

Har jobbat idag, gick väl bra det å. Har blivit deligerad så det är lite rörigt i min skalle just nu, men det ska väl flyta på tillslut. Har iallafall fått långhelg nu på 5 dagar! Imorgon tar jag härjegalningen till Stockholm för att vara där över helgen och festa like old times med Camilla! Kommer hem på söndag tror jag :) Ska bli skönt att komma bort lite..
Dock lite nervös för att åka tunnelbana själv. Kommer skrika turist om mig, men what to do! Får väl se vart jag hamnar ;) haha.

Sitter hemma nu och har precis packat väskan lite. Lelle den jävla muppen är också här och gör oss sällskap. Ska gå upp nu och sällskapa lite jag också, hehe.

(bilder sen sist jag va i Stockholm med Luva)



Tisdag

Var ner på stan idag med Amme & Carro. Köpte mig ett par pilotbrillor och en ny parfym som luktar persika typ, luktar jävligt somrigt och fräscht!

 

Kikade även på när Sara kom upp till Ohnbacken som nybliven student, sen efter det så drog vi hem till henne och fick en jävla massa mat och fika, så nu är jag i matkoma. Ska lägga mig på soffan en sväng ;) HEJDÅ.


Måndag

Sov till klockan 15 idag, vart helt chockad haha. Men somnade dock inte förens kl 5 imorse.. hade ställt klockan för att jag skulle upp på informationsmöte, men det sket sig ju en aning. Sov som en stock, säkert för att jag hade balkongdörren öppen och hörde regnet. Sover som en gud då jag! Hälsade iallafall på Elin & Dexter en sväng, satt å prata å umgicks baH!

Imorgon så ska jag ner på stan en sväng med syster och kolla lite, sen kl 14 så ska vi iväg och kika på Sara som tar studenten! Är fan 3 jävla år sen jag tog den.. trodde för någon dag sen att det var 2 år sen, men sen rättade någon mig. Tiden går sjukt fort.

Funderar också på att dra till Stockholm i helgen. Måste bort en sväng känner jag. Även Camillas sista helg som boende där, så måste ju passa på :) Dock tillåter inte riktigt min ekonomi det, men jag får jobba ihop det jag gjort av med sen. Lite kul måste man få ha!


3 jävla år sen!

Söndag

Är inte bakis alls idag för en gångs skull, trots att jag drack ganska mycket. Ibland har man tur!
Satt ute på Långnäs hela kvällen igår tills det var dags att dra sig mot Tranan. Fan vad härligt det var att sitta ute. Har inte varit ute mycket alls på sista tiden jag då jag har jobbat och haft skola å greja. Sög dock på Tranan.

Har ju också glömt att skriva att jag är nu ÄNTLIGEN klar med skolan! Så jävla skönt. Nu är det bara att jobba som gäller, tjäna lite pengar, inga mer läxor!! Kommer nog aldrig mer plugga, och om det nu skulle hända så kommer det inte att hända förens om en jävla massa år :P

Ska väl snart ta och åka iväg och handla lite nödvändigheter som det är slut på, ska även äta lite mat hade jag tänkt. Är så jävla uttråkad just nu så jag får fan damp!

Nya skor

Har köpt ett par nya klackskor, som jag tror jag kommer använda en del faktiskt!
ser dock mycket bättre ut irl än på bild tycker jag :P


Granbo

Pjuh vilken dag det har varit! Strålande sol och tropisk jävla värme. Men jag ska fan inte klaga, underbart med sommar! Hade intro idag till kl 13, sen åkte jag hem, åt lite mat, sov en sväng och sen kom brudarna och hämtade upp mig, så drog vi ner till folkvimlet på Scandic för att se alla som skulle på balen, men var mest där för att se rara Sara som för övrigt kom näst sist :P höll på att svettas ihjäl, men hon var så fin så!

Efter det drog vi till Roma och käkade, men orkade fan bara några tuggor för det var sjukt varmt där inne. Sitter i Granbo nu och plickar på datorn.. Tror det har skett ett mirakel. Min dator har aldrig funkat här.. eller ja internet på min dator. Men nu har jag haft det igång ett tag och det verkar inte vara några problem!

Har beställt lite saker från H&M nyss också. 2 par skor och en massa örhängen. Jag & Lelle ska ner på stan en sväng imorgon och shoppa lite. Har sett ett par skor som jag är sugen som fan på. Ska även in på systemet en sväng hehe.

Näe men nu ska jag sova, och försöka överleva från alla jävla mygg. Nattinatt!
(tänkte lägga in lite bilder imorgon, ska rensa mobilen från en massa bilder tänkte jag.)

Jag får nå fel.

Så jävla typiskt att jag inte kan sova när man ska upp tidigt. Men när man är ledig då kan man somna utan problem. Tänkte för en gångs skull lägga mig i tid, så jag la mig kl 20.00(!!) men det varade inte länge då jag vaknade kl 21.. sen somnade jag om och vaknade kl 22.. sen dess har jag varit vaken. Sådär blir det jämt när jag ska lägga mig i tid. Jag är en jävla nattmänniska helt enkelt! Känner inte sådär bra att jag ska upp om 3 timmar och jobba.. tur det bara är till 13.. efter det ska jag iväg och kika på balen.

Ligger och funderar en massa.. hade en knepig men härlig dröm natten som var. Jag drömde att jag var i England och hälsade på morfar.. gick ut en sväng och gick och när jag kom tillbaks till morfars hus så var mormor där helt plötsligt, och med sig hade hon morfars döda hund Lucy. Jag brast ut i tårar och Lucy hoppar upp och ger mig massa pussar i ansiktet och sen fick jag världens björnkram av mormor.. hon sa att allt var bra och att hon saknade mig och kramar om mig hårt. Sen slutar drömmen..

Det konstiga är att jag har inte drömt en enda gång om henne sen hon dog av någon anledning.. har bara tänkt på henne. Sen nu, helt plötsligt efter 10-11 år så dyker hon upp i min dröm klarare än någonsin och ser friskare ut än någonsin, både hon & hunden. Fan vad jag saknar henne! Jag vaknade iallafall med en otroligt bra känsla.

Nu kanske ni tror att jag är hög eller nått, men så är icke fallet.
Ska väl fortsätta kika på vänner som jag har nött i flera veckor nu, får aldrig nog av den serien!

HTC Wildfire

Har nyss klickat hem en HTC Wildfire S! Är jävligt less på min gamla ruttna jävel som börjar balla ur.. Har även beställt abonnemang till. Blir nog bra det här! Var jävligt sugen på en Iphone, men jag sket i det.. den här duger nog bra för mig den, mycket billigare var den å :)



Har inte skrivit här på några dagar såg jag.. har inte hänt så jävla mycket. Fest, jobb, sjuk, åkt flotte typ. Flotten var jävligt kul. Åkte in i kraftverket så alla fick panik och trodde vi skulle dö, men vi klarade oss ;) Har film på facebook när vi åker flotte..haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att Big Brother finalen ska börja, sen duscha och laga matlåda för imorgon väntas jobb intro 7-16. Godnatt!

RSS 2.0