HEJDÅ SVERIGE!

det här blir nog sista inlägget på 2 veckor, kanske kan låna data där bora & försöka uppdatera lite, men det får vi se hur det blir med den saken! har sån jävla resfeber nu så det är inte klokt. åker till tågstationen om ca 7,5 timme och då börjar våran resa! kommer fram till Birminghamn 16.30 typ.. engelsk tid.. så 17.30 svensk tid då :)
kommer bli så JÄVLA kul där borta! har packat ner det mesta i väskan nu, har lite kläder som hänger på tork som också ska pulas ner, sen så äre klart! handbagaget är också packat haha.. ska bara duscha & fräscha upp mig lite så är jag helt klar!

kommer sakna mina underbar vänner här hemma, men vi ses ígen om 2 veckor ;)
älskar er babes, ni vet vilka ni är! måste bara säga det utifall det skulle hända något haha.

näe nu ska jag dona vidare, puss&kram, HEJDÅ SVERIGE!!!


BUHU!!!

jag har typ inget hår kvar!! inte om man jämför med förr.. fast håret behövdes klippas så.
bara att vänja sig.


FÖRE:

 

EFTER:



har iallafall tröstshoppat lite idag så nu känns det lite bättre haha. är bara ovan så måste vänja mig med håret så blir jag nöjdare. växer ju fort ändå :)
shoppade iallafall:

En vit klänning
Huvtröja
Jacka
Dust It
2 stockar snus till England


så nu har jag en precis likadan jacka som jag nyligen hade fast som blev snodd på sportin. Har en storlek större nu eftersom att det var det enda som fanns.. bra med lite stort nu till vinter också när man ska ha tjocktröjor på sig osv.
köpte mig sån där Dust It också för håret, får ju massa volym så!

nu ska jag lyssna på musik, herrå.

Declan Galbraith - An Angel



vilken jävla röst!  han var 14 eller 15 år när han sjöng den här, fifan :P

Granbo

Kom hem från Granbo för en stund sen, var där med hela familjen och firade pappas födelsedag lite smått i efterhand & åt indisk mat enligt mamma.
gott var det iallafall, så vart det efterrätt och allt, öjöj. pratade och babblade med alla och åkte hem sen vid 20.30 tiden.
var mycket trevligt!

sara åkte också hem idag, buhu! har inte alls hunnit umgås med henne så mycket med tanke på att jag har jobbat, men vi får ta och åka till Borlänge & hälsa på henne när vi har kommit hem nån gång. var iallfall trevligt då små stunderna jag umgicks med henne :)

mamma kom även hit med resväskorna idag, så har packat i det jag inte använder just nu och inte behöver använda än heller.. vill inte stresspacka på onsdagen för jag jobbar då & vill gärna vila en stund när jag kommer hem.. sen äre duscha & allt som gäller, packa i det allra sista osv. finns risk att jag glömmer en massa om jag packar precis innan vi åker. har resfeber nu! vill åka nu nu nu!!

har inte mycket kvar att fixa innan vi åker iallafall.. ska klippa håret imorgon, sen fixa naglar och köpa snus.. det är väl det som är kvar. har redan färgat håret, fixat batterier, köpt småsaker som jag behöver ha med mig och  laddat mp3n med massa musik. hihi.

ciaaooo.


Michael Jackson - Earth Song



så jävla bra!

:D

här kommer lite bilder på badrummet... igen haha.
men jag är så jävla nöjd!!  inrett & klart nu ;)






Tihi

sov hos kära camilla inatt, kom dit vid 1 på natten tror jag hon vart? haha.
somnade ganska fort iallafall, trotts all jävla hostande. vaknade imorse och skulle upp till jobbet så hittar jag inte min mobil.. letade och letade och tänkte vart i HELVETE den kunde vara.. kollar ner och gissa vart fan den låg? I min bh?! fattar inte hur fan den hamnade där!

shoppade lite smått som jag behöver efter jobbet sen vart det raka vägen hem för att säga hej till sara som är här nu :)
blir här över helgen som jag har fattat. skulle vila nyss och råkade vila i 3 timmar så har inte hunnit umgås med henne, ska göra det såfort hon är klar på toan haha. ska även till camilla & sova ikväll igen! ska färga min utväxt osv.

umgås med rara sara nu, bye!

Det var på tiden

nu har jag äntligen bokat klipptid. måndag kl 14.30 ska mitt hår trimmas, ehe.
det var tammefan på tiden. har inte klippt mig på 3 år! ska bli så skönt att fräscha upp det lite.
ska även köpa hårfärg ikväll eller imorgon, så jag inte ser ut som en tattare i håret när jag ska klippa mig.

var iallafall på stan efter jobbet idag med Malin, alltid lika trevligt! köpte dock inget, men ska på stan efter att jag klippt mig på måndag också, får hoppas på att jag hittar något skoj då.

nu när jag kom hem såg jag även att badrummet är HELT klart, så jävla skönt!!
ska inviga duschen alldeles strax. Ska iväg med Malin till Gabbes fest lite senare eftersom att han fyller 20 idag.
Grattis pålä göbbe! får se hur länge vi blir där.. ska ju jobba imorgon också så läre få mig lite sömn och försöka få bort min förkylning med, uscha. bara jag inte får magsjuka som brorsan fått.. då DÖR jag.. dålig timing isf.

Sara kommer också ikväll, eller ja inatt med andra ord. vid 3 tiden men då sover jag för längesen hehehe.

näe dags att inviga duschen, PUSS!

Så Typiskt

nu, på min enda lediga dag så vaknar jag upp med världens förkylning! har inte alls sovit bra inatt och har kännt mig döende vissa stunder av febern. näsan & ögonen rinner och hosta har jag haft i snart 2 veckor. hoppsa verkligen jag blir frisk SNART. ska ju jobba 6 dagar frammåt nu så jag får väl stå ut.

och inte blev humöret bättre av att rörmockarn inte har kommit än.. ovanligt. eller inte.
dom sa igår att han skulle komma idag och göra klart allt.. får väl hoppas att han kommer snart annars blir jag förbannad. jävla sega jävlar.

igår så stog det ju i tidningen om nått meteorregn eller nått sånt, så jag tänkte dra ut och kika för det var ganska så klar himmel. gick ut vid 00.30 och kikade.. såg 4 stjärnfall, men inte alls som jag tänkt mig. trodde det skulle spöregna stjärnor jag :P efter det så gick jag in och kikade på danska paradise hotell.. har fastnat för det och fråga mig inte varför haha.

jaja, nu ska jag kika vidare på internet. Pöss.

USCH

fyfan vilken jävla dag jag har haft. har aldrig varit så irriterad & arg som idag, helt jävla värdelös dag har det varit.
ta det med mig istället för alla som sitter i rummet ! och det kom då inte från rätt käft. vilket bra beteende ni visade idag.. verkligen. vad JÄVLA sköt att åka bort i 2 veckor och slippa den här jävla staden!

men nu ska jag försöka bli gladare iallafall.. genast när jag kom hem så vart jag lite gladare iallafall.
såg att dom var här och höll på med badrummet, och nu är det snart klart!! ska bara byta till den nya toan & fixa vattnet i dusch & handfat så är det klart!! städa också då hähä. så imorgon kommer vi ÄNTLIGEN slippa att duscha i källaren, fyfan vad underbart!  snyggt vart det också :)

strunta i skräpet & lortet som är med på bilden för det är sen dom skruvade & greja, så det kommer vi städa upp imorgon :)





köpte mig även ett par nya tygskor idag också, eller ja.. mamma gjorde det men hon ska få pengarna för dom.
så nu har jag något skönt att gå i på flygplatsen ;) får även lön på fredag, då ska jag shoppa lite!

Mysväder

nu är det riktigt mysväder, lite regn & åska. fast jag har nite hört åskan nå.
sitter framför datan och kollar ut genom fönstret gör jag, hähä.

jobbade idag och där hände inte så mycket, vart en kort dag!
fick en taklampa i huvet, gjorde jävligt ont.
efter jobbet så solade jag lite solarium, läre ju passa på när det var lite halvdaskigt väder och när det ändå är gratis så ;)
efter det så vart det stan en liten sväng med Malin & Amme. höll utkik på vad jag ska köpa när jag får lön men det var inte mycket inte, som vanligt i bollnäs. Skulle vilja ta mig  till valbo men det hinner jag ju inte.

Jobbar alla dagar nu fram tills vi åker, förutom nu på torsdag. Tiden kommer nog gå fort nu!
både jag & Amme längtar som faaaaan nu! kommer bli så jävla skönt att slippa bollnäs i 2 veckor!

senare ikväll, eller ja.. om en liten stund så ska jag ta mig en till promenad. Tog en promenad igår som vart 1½ timme, 13725 steg för att vara exakt. är mycket roligare att gå om man har stegräknare! man blir peppad :)
efter promenaden så blir det en dusch och mysa ner mig i sängen.


Söndag

Ja vad har man gjort idag då? inte mycket alls måste jag säga. vaknade runt 11-12 tiden av att det var så förbannat varmt i mitt lilla rum. solen steker ju på mitt rum från när den kommer upp tills sent på dagen.. lite drygt.
runt 15 tiden tror jag det var så åkte jag & Malin till skajet och tog oss ett dopp, men såklart försvann solen bara för att jag ville bada! men jag tog mig ett dopp ändå, sen satt vi där och prata lite bara. snart får hon sin lilla bäbis också, allt kommer gå så bra så! och förhoppningsvis så har den lilla tittat ut när vi kommer hem från England :)

har inte gjort ett skit sen Malin drog hem... kollat på lite MADE på mtv's hemsida och försökt vila lite men det gick inge vidare det inte är inte allt för trött som det ser ut. funderar på att ta mig en dusch & ta en promenad eller om jag gör tvärt om.. eller inte fan vet jag, får se hur det blir haha!

Myspys

har nyss kommit hem från en kväll i Freluga, älskar att vara där! känns lite som ett andra hem.
var först på dollar med mamma och pappa idag, sen drog vi och hälsade på några och runt 17 tiden kom Helena & hämtade mig. satt där och åt götta och pratade. sen drog dom iväg till söderhamn & då var det jag & Teo själv!
han är så go, fasters lilla älskling! fick nyss skjuts hem iallafall.. var fullt med fjortisar ute överallt efter beachpartyt på karlslund, tur jag inte drog dit haha.

ska strax dra igång en film & sova till så jag blir som människa igen.
var ju ut igår med Elin, Frida & Mattias.. var så JÄVLA dött på sportbaren så jag höll på att dö själv.
det var vi och några till som satt vid ett bord och 3 st som dansade på dansgolvet, mer folk var det inte där.
men trevligt sällskap iallafall!

näe nu blir det sängen, nattinaaatt.

aaaah

vad jävla underbart det var att ligga på skajet, sola & bada med ungarna. hur trevligt som helst!
dessutom var det jävligt skönt i vattnet. fick mig en liten solbränna iallafall.
nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för lite party sen sportbaren med Elin & ett gäng!
hoppas på att många ska ut, men det brukar vara lite mindre folk ute på fredagar.



solooong suckers!

Skajet

snart ska jag bege mig mot skajet med Alexander & Jonathan, brorsans tjejs barn!
kommre bli mysigt, ligga på stranden och steka lite medans barnen badar, lite jag kommer känna mig som en mamma då haha. Dom ska måla huset så då ställde jag upp, eftersom att jag också vill bada & bli brun! läre försöka hinna sola lite solarium någon dag också, bara det blir lite risigt väder så. Har inte hunnit vara ute i det fina vädret nå än eftersom att jag har jobbat så jag läre ju bli brun på nått sätt.

senare ikväll så ska jag ut på sportbaren med Elin! får se om jag ska dricka eller inte, men har lite svårt att hinna till systemet med tanke på att jag ska iväg strax. får seeee. annars blir det dricka imorgon!

näe nu ska jag packa bikini & handduk, see ya!


Promenad

Efter den otroligt välbehövliga duschen tog jag mig en promenad till hemköp och köpte mig snus & en ramlösa jordgubb/lime, smakar lite jordgubbsglass av den. så det vart ju iallafall ca 35-40 minuters promenad. Får sattsa på en lite längre promenad imorgon då jag kan vara vaken lite längre eftersom att jag är ledig lördag & söndag!

har kommit på att jag läre inhandla lite saker tills vi åker.. märks att jag har lite resfeber & längtan? haha.
ska iallafall köpa hårfärg, nya tygskor, nya byxor & ny topp. läre även handla en eller 2 stockar snus att ta med mig så jag klarar mig. får se vad lönen räcker till!  kommer ju vara luspank när jag kommer tillbaks. tillbaks på ruta 1 med sparandet! men har lyckats ganska bra den här gången tycker jag, trodde inte jag skulle kunna spara en krona, men fick ju ihop till en resa iallafall :)

såg en bild som jag eller elin knäppte när vi var där sist.. haha segersta! man hade ju inte den snyggaste stilen direkt ;)



Sara, nu uppdaterar jag ofta, så bäst att du är glad! :D


Fan då

nu kommer jag inte kunna somna ikväll igen har jag en kännsla av, inte så tidigt som jag vill iallafall.
somnade runt 15 tiden och vaknade lite efter 18 haha.. skulle ju ha varit ute i det fina vädret men jag var visst lite slut.
var olidligt att jobba idag, så jävla varmt på hotellet! var som en bastu överallt förutom i frysrummet där jag hälsade på några gånger.

ska väl försöka ta mig en lite nattpromenad ikväll så har jag iallafall varit ute idag.
skulle sitta fint med en promenad också, var alldeles för längesen nu och jag känner att jag verkligen behöver få lite luft!
ska försöka ta mig ne promenad varje dag nu tills vi åker så kanske man kommer i pytteyttelite form.. man får ju drömma eller hur? ;p

ska alldeles snart hoppa in i duschen och göra mig fräsch. känner mig något som en runnerström just nu.
efter det ska väl jag & amme försöka få ordning på köket och städa lite, sen blir det promenad, film & sova!

här får ni en gammal goding föresten..

England

Nu har jag & Amme varit i Granbo och fått hjälp av lilla mamma att boka flyg & tågbiljetter.
fan va skönt att det äntligen är klart och kommer verkligen bli av, även om jag får leva lite fattigare nästa månad men det är det HELT klar värt! får äntligen träffa alla kusiner, morbror & mostrar och allt, var 2 år sen sist jag var dit med mamma & Elin! dom är så underbar så man saknar dom hela tiden.

den 20e augusti kl 09.45 går vårat plan från Arlanda till Birmingham & vi kommer hem den 3e september och  kl 16.40 landar planet på Arlanda. vi får mellanlanda på Amsterdams flygplats dit & hem, men det ska nog gå bra. jag längtar som en idiot nu!
tåget går 03.42 eller nått sånt från bollnäs, dåligt tidigt med tanke på att jag jobbar dagen före, men det får gå :)

England here we come! ;)


Trevlans Bananer!

har umgåtts med Elin ikväll, mycket trevligt!
var ett tag sen sist, men har redan bokat en ny tid i helgen, hihi.
får se vad vi hittar på, antigen blir det utgång eller nå annat.
satt iallafall i mitt rum och pratade och hade oss och nu har hon åkt hem för ett tag sen.

kikade in på min efterfesten.com nyss också och såg ett jävla mail jag fått.
vad fan tror dom?







Tråk

Ja då var man ledig idag & imorgon då, skönt som fan!
och min lediga dag börjar med en massa städning. Har slängt i ett lass tvätt i tvättmaskinen nu, så nu ligger det inte en massa jävla lortkläder på mitt rumsgolv. har även dammsugit och ska strax plocka undan massa grejer och damma av lite här och där, får ju fan astma bara man kiver in genom dörren. har ju blivit en massa mer damm pga av att dom har varit här och slipat och grejer. får se hur mycket jag orkar och hinner städa idag. Ska vara med Elin sen när hon slutar jobba!

börjar även bli skapligt less på dom som håller på och bygger om i badrummet.. dom har inte varit här nått på en vecka.
när dom började så sa dom att det skulle ta 4-5 veckor sen skulle det vara klart, det är ju fan inte ens nära klart!
ska ju sätta in allt, handfat, dusch, toa, fixa vatnet och blabla. och nu har det gått 2 månader! kommer väl dröja en månad till antar jag..

Igår så var jag till Freluga en sväng & passade Teo i ca 2 timmar, men han sov så det vet hur lugnt som helst.
Bror, Helena & barnen var iväg och fiskade. Sen kom dom hem och då vart det varma mackor & vändtia med allihop, mys!

näe om man ska ta och fortsätta städa då..

Keep it Cool

ja inte vet jag, hatar rubriker.
jobbade idag iallafall, gick finfint, fick ett bra snitt för en gångs skull, har inte hänt så ofta under sommaren pågrund av hur rummen ser ut osv. slutade kl 13 iallafall och sen var det bara att ta min gnälliga fula cykel hem!
somnade som en stock och vaknade kl 17. fattar inte varför jag är trött hela tiden..

sitter och funderar på vad jag ska ta och hitta på idag/ikväll.
jag vet att jag ska tvätta & duscha iallafall, funderar även på en promenad, det var längesen nu.
skulle behöva städa också men det tänker jag inte göra själv.

är iallafall ledig 2 dagar nu, sen jobbar jag tor & fre. ledig i helgen än sålänge, woho!
men skulle behöva ännu mer jobbdagar faktiskt.. med tanke på att allt jag har sparat går till Englandsresan, och jag kommer vara dödligt fattig när jag kommer tillbaks har jag en kännsla av.. kommer nog även vara ganska fattig i oktober om jag inte får en massa dagar efter att jag kommit hem från England, vilket jag hoppas!

tar iallafall ledigt sista veckan i augusti & första veckan i september.
fan snart är det höst! mysigt det med.


Vilken jävla dag.

Dagen har varit upp & ner! började jobba klockan 9 imorse och allt flöt på tills klockan vart 10, då vi knackade på på ett rum och dom öppnade, då sprang deras lilla hund ut från rummet, ner för trapporna och ut genom entrén. visste inte alls vafan vi skulle göra, så vi bestämde oss för att gå ut och hjälpa till. fick syn på hunden vid On/odenbacken eller vad den heter så vi kutade dit, men den jäveln var snabb. sprang genom stan runt och runt sen till tågstationen där typ 50 per satt och väntade på tåg/buss och nästan alla förutom dom som stog på perongen hjälpte till haha! shit hur det lär ha sett ut. bussar & bilar stannade lite titt som tätt för att inte köra på hunden. efter en timmes försök till att få in han så var vi tvungen att ge upp och gå tillbaks till jobbet.. hörde att dom fick tag på hunden 3 timmar senare.. stackarna! och då var hunden på arbråvägen.

efter jobbet så vart det direkt hem & göra mig klar för dop i Söderala, det var lilla Melvin som skulle döpas den här gången! Han har växt mycket sen sist jag såg han, så söt! sen bjöds det på fika & smörgåstårta, muuumms.

nu är det ganska bestämt att jag & Amme åker till England i slutet av augusti / början på september.
ska boka biljetter den 12e! ska bli så skönt att åka dit helt själv med bara syrran som sällskap, & få umgås med alla släktingar. längtar nu! måste bara bestämma vilket datum vi blir borta så jag kan säga till på jobbet.

jag kommer ju inte kunna sova inatt. somnade kl 18 och vaknade 21. och nu har man suttit och druckit coca cola också, får se hur det här går. men jag känner mig faktiskt ganska slut så ja..

var ju barnvak efter Kevins dop igår åt Teo! men jag slapp vara själv iallafall.
bror Kris var sällskap tills teo skulle sova. Trevligt att umgås med han lite också, händer ju inte allt för ofta!
Vi tog en tur i bilen till stan och kikade med Teo, åt på max & köpte godis åt plutten.  & som kris sa när vi satt utanför max i bilen & åt, " det känns som att vi är ett Incestpar " haha.
har haft en stressig men skön & trevlig helg :)

RSS 2.0