Beställt!

Bara för att den är så söt.. :)


Tisdag

Vaknade kl 10 imorse helt otroligt nog, till och med före larmet! Händer inte ofta det kan jag tala om. Har börjat vakna tidigare än jag brukat nu för tiden.. och bra är väl det, så slipper jag sova bort hela dagarna. Har nyss gjort iordning matlåda tills imorgon, ska börja städa upp lite här nu sen kommer det några söta filurer hit och ska kolla på film!

Var iväg med Camilla idag för att vara lite moraliskt stöd, sen åkte vi på dollar, karlssons, A&H och jysk för att kolla lite indredning. Hittade ett barbord + stolar som jag tänker köpa, är väl det enda jag lär ha råd för den här månaden när det gäller möbler haha. Sen hittade jag ett duschdraperi för 50 kr som jag köpte. Vart mycket bättre än den förra.



Dom här är det. Vill egentligen ha ett par andra stolar men dom var lite dyrare.. måste VERKLIGEN tänka på pengarna nu :P

Bad Teacher

Kollade på Bad Teacher igår, eller om det var i förrgår? jaja skitsamma.. den var iallafall jävligt rolig..skrattade ett antal gånger! Så jaa, ett filmtips från mig!



Handling:
Elizabeth är en kontroversiell lärare som svär och är generellt ointresserad av
sina elever. När en ny lärare börjar på skolan blir det en fajt mellan skolans mest älskade lärare och Elizabeth om vem som ska vinna hans hjärta.
Genre: Komedi
Speltid: 1h 32m
Skådespelare: Cameron Diaz, Justin Timberlake, Jason Segel, m.fl.

Money can't buy happiness; it can, however, rent it.


Kommer vara helt slut imorgon.

Har nyss kommit hem efter att ha jobbat 7-14.15. Resursen ringde och frågade mig om jag ville jobba natt inatt.. Då tänkte jag att ääh jag gör det, det är ju 10 timmars ob. Har börjar ångra mig lite nu för jag fick fan ingen sömn inatt så jag är redan trött som en jävel. Men ska försöka hinna vila 4-5 timmar nu innan jag börjar så ska det väl gå iallafall.. ledig imorgon iallafall och dåååå kan jag sova ut :')

The average woman would rather have beauty than brains, because the average man can see better than he can think.

Har myst ner mig i soffan nu och gluttar på Jersey Shore, som den serienarkomanen jag är hehe.. vet fan inte hur många serier jag kollar på? säkert 15 st eller mer? Jaja, ha en trevlig lördag alla som läser! Ska ta mig ett glas vin nu och bädda ner mig i soffan och kolla klart, sen ska jag sova :)


Bra dag!

Ida har det varit en bra dag! Fick jobba på systerysters våning idag med henne :) Fast dagen började inte lika bra.. vaknade av att resursen ringde kvart över 7 imorse och då insåg jag att både jag och amanda har sovit över haha! Men vi jobbade ikapp det jävligt bra trots strömavbrott och fick till och med beröm för det! Efter att vi slutat så var vi hungrig och Amanda bjöd mig på SKITGOD mat från Strand Restaurangen, så jävla gott! Men priset var inte lika gott haha.. Men har en snäll syster som bjöd så :) Sen åkte vi hem hit och sov en stund, sen fick jag besök av Jonse, Bettan, Jens & lilla Melvin som blivit så stor!

Skjutsade nyss iväg Amme för hon skulle på fest.. själv ska jag ta en luuugn kväll i soffan och kollar på film och bara slappna av. Blir nog tidigt för mig.. vill inte riskera att sova över igen då jag börjar 7 imorn! Vet fan inte hur många gånger resursen har ringt och väckt mig nu haha.. skärpning!

Strömavbrott!


Min jävligt goda mat


Ämändas mat!


PMS kväll

Näe men typ.. har inte alls varit på humör ikväll. Började redan på jobbet faktisk.. fick sitta vak vilket dom sa först att jag inte skulle göra, men ack så fel det blev. Men sen vart det "skönt" att sitta vak, behöver liksom inte göra så mycket om man säger så, förutom att vara sällskap självklart. Men sen vart jag trött, och hungrig på det... INTE en bra kombination för mig. Jag kan seriöst bli ett monster då, och det blev jag när jag kom hem.

När jag kom hem och skulle parkera så fanns det såklart inte en enda jävla parkering där jag brukar ställa mig, så jag fick åka till andra stället och ställa mig.. och lite senare innan Elin skulle hämta upp mig så såg jag en ledig parkering så då tänkte jag att jag skulle skynda och hämta bilen och ställa den där, tänkte ju att ingen jävel lär väl komma nu såhär sent.. så jag gick och hämtade bilen och åkte hit till den vanliga parkeringen.. och det kan inte ha tagit mer än 4 minuter.. så ser jag att det är en jävla rövskalle som redan hunnit ställa sig där.. PÅ 4 JÄVLA MINUTER!! humöret vart inte bättre av det kan jag ju tala om. Så då var det bara att åka tillbaks å ställa bilen där den stog. Men efter lite umgänge med Elin så vart jag på bra humör igen :)

Ska strax lägga mig i sängen för att försöka sova, ska upp kl 6.. BLÄH.


I'm a working girl

Skulle egentligen ha varit ledig idag eftersom att jag inte har skrivit upp mig nånstans, men dom ringde från Karlslund idag och ville att jag skulle jobba.. tänkte först "näe vafan" men sen ångra jag mig.. behöver timmar denna månad. Dom ringde iallafall i tid så jag han duscha och laga och äta maten :) Ska strax gå dit.. blir en riktig jobbhelg det här.. tors-sönd. Jobbar föresten med syrran imorgon, ska bli kuuul.



Föresten..

Det här kan ju vara typ världens godaste glass!





... bara så ni vet.

Ingen mer ledighet.

Har varit ledig i precis en vecka, och denna vecka behövdes. Nu är jag uppvilad och redo för att jobba som ett as.
Jobbade idag 7-16Solsidan, gick mycket bra! Ledig imorgon vad jag vet, sen jobb lör-sön. Hoppas det blir sånt väder som det varit idag, regn & åska. Då är det jävligt mysigt och skönt att jobba :) ääälskar åska!

Såfort jag fått iordning i lägenheten så tänkte jag lägga upp lite bilder så ni kära läsare får se hur det ser ut haha.. Men som jag sagt tidigare, jag suger på att knäppa och lägga upp bilder. Trivs dock mer och mer i lägenheten för varje dag som går! .. fast det kan ju bero på att jag knappt sovit själv än haha!

Näe nu ska jag ta våldta min minisoffa och glo sönder tvn, pyss!

Villhaaa.


Fix&trix

Har riktigt jävla tråkigt just nu så sitter och pillar lite med bloggen.. Var dags för en ny header, måste ju säga att den här blev bättre än den förra, men den här är väl inte den bästa heller haha. Jag kan inte med photoshop så det får bli enkla headers!

Pitbull ft Marc Anthony


Har fastnat för ännu en låt med Pitbull..

Women belong in the kitchen, huh? Well, you know why women live longer than men? Because the kitchen is where the knives are

Idag har jag fått lite saker gjorda. Inte mycket, men en del. Sov ju över på Granberg inatt och gjorde syrran sällskap, och skjutsade henne & Camilla till bussen imorse, sen åkte jag hem och vilade en liten stund, sen kom bovärden och fixade lite saker som behövdes fixas.. så nu kan jag äntligen sätta upp en taklampa i vardagsrummet :P Sen bytte jag gardiner, letade recept och skrev ner, diskade, var iväg och hämtade syrran och Camilla och sen handlade jag så jag klarar mig ett tag. Nu ska jag snart ta mig en dusch, sen laga mat och kanske ta en promenad senare!

Har även varit ut och gått dom senaste 4 dagarna, så hoppas jag får in rutinen så jag tar en promenad varje dag jag kan! Får ta en sak i taget.. börjar med motionen :) Och hoppas VERKLIGEN att sen minus på vågen senare i vinter.. less på mig själv nu!

Måndag

Idag vaknade jag av mig själv strax före kl 10, helt otroligt! Strax efter det så ringde Hanna så drog vi till Söderhamn så hon fick köpa en jacka, och sen drog vi till Resursen. Skrev in så många dagar jag kunde i pärmen, och dom har redan ringt! Skönt att veta att man får jobba iallafall :) Jobbar helgen som kommer.. 2 ganska korta dagar så jag klagar inte. Och även nästa torsdag.

Sitter och kollar på Family Guy nu och har precis ätit makaroner å korv haha, måste verkligen dra och handla sen. Börja sina i skafferiet och kylen! Lite senare så ska jag göra Amme sällskap på Granberg :)




Sunday bloody sunday.

Har myst ner mig i soffan i min Ziperall efter att ha tagit en lång å behövlig dusch och kollar på 2½ men! Var ute och tog en promenad med Malin & lilla Linus för ett tag sen, tog väl ca 40 min kanske? skön att komma ut!

Har väl inte hänt så värst mycket i helgen.. har varit ledig och umgåtts. Igår kom det lite folk hem till mig så drack vi och pratade för det mesta, sen drog vi ner på Tranan men där sög det verkligen. Nästa gång jag går ut då ska det då vara löning eller något speciellt haha. Kanske skulle ta och dra till Gävle eller nått och festa.. komma bort och träffa lite nytt folk. I fredags gjorde jag väl inget speciellt heller.. tog en låång promenad med Malin ner till stan och runt lite, tog ett bra tag. 1½ timme kanske.

Imorgon så ska jag dra till Söderhamn med Hanna och vara lite sällskap och sen så ska jag till resursen och skriva in dagar i pärmen så jag får jobba lite. Nu när man är van att jobba så känns det konstigt att vara ledig haha.. men SKÖNT.


Slut för sommaren.

Ja då var mitt sommarvik klart för sommaren. Jobbade sista passet igår, kändes lite tråkigt måste jag säga. Trivdes väldigt bra där förutom en viss person. Fick höra att dom ville ha tillbaks mig också, känns alltid kul att höra! Fick så mycket beröm så. Nu är det tillbaks till att hoppa runt igen, men det ska väl gå det också :)

Har börjat komma in mig i lägenheten också. Vågade sova första natten själv här natten som var haha. Annars har jag haft sovsällskap av Lelle, Amanda eller Camilla. Ska även sova själv inatt.. Får se hur det går.

Var ut på en lång jäkla promenad med Malin & lilla Linus tidigare ikväll. Gick ner på stan och tillbaks. Tror det tog ca 1 h 30 min eller nått. Skönt var det iallafall :) Var väldigt längesen jag kom iväg på promenad, men nu när det börjar bli höst så vill jag gå ut och gå så mycket som möjligt för jag verkligen ÄLSKAR höst! Hoppas på att få se lite minus på vågen i vinter iallafall..


RSS 2.0