Hoffmaestro

Vart uppringd av Luva idag som undrade om jag ville vara chaffis till Furuvik fram och tillbaks för dom skulle på Hoffmaestro, och självklart kunde jag det! Vart snabba puckar med att göra sig iordning, hade en timme på mig och jag låg som en jävla hösäck i soffan haha.. Bjuden på inträdet blev jag också! Har aldrig sett dom live, har alltid jobbat när dom varit i Bollnäs, men nusa! Jävlar vad bra dom var!! :) Tusen tack Luva & the gang!

 


Äntligen!

Undrar hur många "Äntligen" rubriker jag har nu haha.. aja skitsamma. Förra veckan så var jag till hälsocentralen i Kilafors. Skulle äntligen kolla upp varför jag är så onormalt trött jämt med mera. Fick en läkare som var ignorant tycker jag, ville liksom inte tro på ett skit jag sa, men skulle få göra ett blodprov "bara för att". Fick svar från blodprovet idag och det visade sig vara det jag misstänkt väldigt länge nu. Det visade att det kan vara brist på sköldkörtelhormon! Så ska få göra fler prover och ja.. förhoppningsvis få medicin så jag blir som en vanlig människa igen, efter 10 år med detta..

Symtom (dom med fetstil är dom jag har märkt av)
  • trötthet eller nedsatt ork (!!!)
  • depression/Nedstämdhet
  • koncentrationssvårigheter
  • frusenhet.

Senare kan mer typiska symtom utvecklas, till exempel

  • torr hud och torrt hår/Håravfall
  • förstoppning
  • viktökning
  • minnessvårigheter
  • långsam hjärtrytm
  • led- och muskelsmärta
  • nedsatt fruktsamhet.

Så nu hoppas jag att det här leder någon vart!!


Fredag all day long.

Har varit en ganska effektiv dag, till en början iallafall hehe. Älskade lilla Lellut sov här inatt, hade lika kul som alltid, haha! Spelade en jävla massa Draw Something tills klockan vart typ 02.00? klev upp vid 9 och höll på att avlida av trötthet. Bänkade mig på soffan direkt heh. Men sen drog vi ner på stan och kikade och lunchade. Köpte mig ett nytt nagellack, typ mintgrön eller vad det heter? säger gräddgrön jag, med lite metallic i. Riktigt somrigt och fräscht! :)

Nagellacket är lite, liite mörkare i verkligheten.

(Lägger upp mycket mer bilder på instagram än här eller Facebook, alexandramarisia heter jag där om ni vill följa!)



Sen åkte Lelle iväg till sin loverboy så då ringde jag hälsocentralen i Kilafors och fick en tid. Skulle kolla upp varför jag är så sjukligt trött hela tiden och en klump i halsen som jag haft i mer än en vecka.. Fick en ganska ignorant doktor som inte lyssnade ett skit på vad jag sa, avbröt, kollade inte ens i halsen och viftade bort allt som att jag skulle ha hittat på alla symtom? Kände mig dum som ens åkt dit. Men det är just därför jag hatar sjukhus och hälsocentraler, ingen tar en på allvar, någonsin. Men skulle få ta blodprover på måndag i bollnäs iallafall.. Nån anledning måste det ju finnas till varför jag är trött hela tiden dygnena runt??

Jaja, trevlig helg på er, själv ska jag jobba!


Lördag

Har äntligen en ledig helg! Har dock inte mycket planer inte. Har varit iväg och köpt hårfärg som jag sitter med i skallen nu. Hoppas det blir en lite mer naturlig blond.. provar nämligen en ny färg som ska ta bort gula toner. Och jag lessnade på mitt fjortisblonda hår som såg gult ut jämt haha. Denna vart det den här gången:

Annars har jag brukat köra på den här:

 

Sen om jag orkar så ska jag försöka ta tag i städningen här hemma, kolla på film och mysa bara :)


RSS 2.0