Granbo - England

Sitter i Granbo för tillfället, blev att jag sover över här inatt så jag kan lämna bilen här. Har ju liksom inte hyrt en parkering hemma än haha! Kanske på tiden å göra det känner jag.. Har tagit med mig all packning och snart ska jag färga håret och packa ner det sista sen försöka få någon timmes sömn, för sen pyser vi till älskade England! Har packat så lite som möjligt i väskan, bara det nödvändigaste. Väskan väger nu 7 kg, så det innebär att jag har 13-16 kg shoppingutrymme ;) heheh..

Jag ska försöka vara duktig på att knäppa bilder när vi är där, men har ju bara min mobil att knäppa med och det suger ju.. kanske hittar en billig kamera där borta så det blir lite bättre bilder iallafall :) 

Ni får ha det så bra här hemma i rövsverige!!! ;)


Bloggbyte?

Jag funderar på att byta till bloggplatsen, men vet inte om jag orkar bry mig så mycket? haha.. har ju bytt blogg ett antal gånger sen jag började med bloggandet så att säga. Aj will think abuuut it.

Har varit en trevlig dag idag annars! Vaknade sent haha.. men lagomt till tvätt tiden började kl 16 iaf.. släpade med mig all tvätt till tvättstugan och laddade 3 maskiner och hade i medel och så, sen trycker jag på startknappen på alla 3 jävla maskiner och INGEN funkar?! Fick nå jävla fel, ringde Malin så hon fick komma å kolla å prova, men samma sak där. Så jag tog ur all jävla tvätt och gick hem igen.. sen hade Jimmy gått ner å provat, ja då funkade alla jävla maskiner helt plötsligt :P men då orkade jag inte bry mig så jag bokade en ny tidp å onsdag.. funkar det inte då så får jag väl gå som ett jävla slusk i England då :P

Efter det så duschade jag och plockade ihop det värsta här hemma, sen fick jag sällskap till Coop av Malin som hjälpte mig panta typ 100 flaskor haha..Handlade lite och gick hem hit och bakade en hallonpaj som jag sen bjöd Malin på :) Sen visade jag henne massa gamla bilder som jag har på datorn, så vi fick oss några skratt iallafall ;) haha. Tack för besöket! ♥

Nu ligger jag i sänge och ska väl sussa.. jobbar 11.45-16 imorgon (haha) sen är jag leeedig och ska packa å dona tills vi åker :) iiih längtar som en JÄVEL!

Loverdose

Har hittat min nya älsklingsparfym, även fast jag inte äger den.. än. Tänkte kika i England först å se om dom har den lite billigare där innan jag slår till och köper den här hemma! Den luktar så sjukt jävla gott, har blivit beroende av den nästan haha. Såfort jag är inne på Åhléns så är jag där och tar några sprut :)


Loverdose - Diesel


Hallonpaj!

Slängde ihop en hallonpaj för en liten stund sen för jag vart så sjukt jävla sugen på det. Har aldrig gjort en jävla hallonpaj, men fan så god den vart! Känner att det blir för mycket sockergrejer nu, men det är den tiden på månaden om man säger så, haha! Snaart får jag mitt gymkort, då jävlar ska jag lägga upp ett schema så jag kan träna 3-4 ggr i veckan. MINST. Har på sista tiden om nätterna fått ett jävla sug för att träna som en jävla idiot. Borde finnas ett gym här som är öppet 24/7 tycker jag :P



Hallonpaj!!

Sen har det väl inte hänt så mycket idag egentligen. Åkte till Granbo och skulle byta däck på bilen men däcken var så jävla sliten så var ingen idé. Brorsan hade däck som jag kunde få ha :) Åker till Arbrå imorgon så skulle han hjälpa mig.

Eftersom att det inte vart nå däckbyte så städade jag bilen istället. Var ju väääl på tiden haha! Har fan städat den 1 gång sen jag köpte den så de va ju en aning skit i den..Nu är all jävla glas splitter borta också, skönt!

Sen åkte jag & Amme och hämtade Magnus och drog ut och skulle kika efter björn, och inte fan såg vi nån björn inte, som vanligt :P


Bananaaaaaa!

Hahaha, jag skrattar så jag grinar när jag kollar på den här! SÅ JÄVLA BRA! :D


Borreliborr

Har borrat upp 2 hyllor ovanför sängen nyss, och fyfan va tungt de va haha! första gången typ nånsin jag borrar i vägg tror jag. Men fyfan vart riktigt nöjd faktiskt! Ska bara få in några  bilder i ramarna som jag ställt på så blir det där kanon :) skiter i om det kanske är lite snett eller inte, mitt ögonmått suger nämligen. JAG ÄR NÖJD SOM FAN :)






Onsdag

Vart inge jobb idag heller, och lite tur i oturen var väl det. Lyckades inte somna inatt heller. Fattar inte vafan som är fel? men fick iallafall en delad tur imorgon och ett pass på fredag! Vill jobba så mycket jag bara kan nu så jag kan spara spara & spaaara pengar!

Näe nu ska jag sätta igång och storstäda så det går att vara här hemma. Ser ut som ett jävla bombnedslag för tillfället.. hua. Kommer bli roligare att städa när man får iordning här nån jävla gång. Snart så har jag iallafall en ny soffa så jag slipper min minimala skitsofffa haha. Ska nämligen få köpa Elin & Mattias gudomligt sköna soffa! :) Och i helgen så ska jag försöka få upp hyllor och tavlor som jag har ståendes här, så det kommer nog bli braaa!












Good day!

Har haft en riktigt fin dag faktiskt. Efter att ha vaknat ur 16 timmars sömn så var jag pigg å gla! Det behövdes med tanke på att jag var vaken 30 timmar haha.. Var till resursen och hämtade sommarschemat, och fyfan vad nöjd jag är!! Kommer bli en härlig sommar har jag en känsla av. Jobbar 2 helger på hela sommaren, vilket innebär att jag är ledig alla roliga helger ;) Plus att jag är ledig när vi fyller år, hehe. I LIKE!

Efter det så vart det ner på stan med Hanna och kikade. Fikade lite på Roy's och sen for vi vidare till Dollar där vi fick idén att bowla hon & jag! Riktigt trevligt vare :) Får bowla fler gånger tycker jag.



Efter det så åkte jag hem till Elin, Mattias & Agaton och sa hej. Fick gosa med gopluppen också! Satt där och pratade och hade trevligt :)

Nu har jag precis kommit hem efter att ha hämtat Amme på jobbet och hälsat på Lelle en stund så snart ska jag skutta i säng och hoppas på att få sova inatt. Är uppskriven imorgon så hoppas på att dom ringer..


Långfredag

Ja men jag kan ju verkligen tala om att den här dagen varit lång. Har varit en helt totalt jävla värdelös dag måste jag säga. Var uppskriven idag, men blev inte inringd, så nu har jag varit ledig i en vecka. Börjar bli lagomt rastlös :) jag somnade iallafall om och sov till 14 typ? somnade ju inte förens vid 4 tiden som vanligt.. klev upp, färgade utväxten, lagat matlåda och nu har jag legat i sängen ett par timmar framför dator & tv.

Provade iallafall att färga håret med en ny hårfärg.. eller ja, ny för mig iallafall. Stark blondering och med i paketet så låg det 2 påsar efterbehandling som var silverschampo antar jag? Så nu slapp man att utväxten vart gul som vanligt. Det räckte med en av påsarna så då kan jag ta den andra när det som är i nu har sköljts bort ;) Nu jävlar är håret ljust..



Ska väl tanka hem en film och glutta på och försöka sova i tid. Kommer vara jävligt skönt att inte vara bakis hela helgen iallafall. Imorgon väntas jobb 7-13 :)


Bladibla

Får nå fel.. som vanligt så kan jag inte sova i tid, det är helt jävla omöjligt. Men när jag väl somnar så kan jag sova hur länge som helst! Och vilar jag så kan jag inte somna, vilar jag INTE så kan jag inte heller somna. Längtar som en jävla idiot tills sommarvikariatet börjar, för då kan jag fan somna hur jävla sent jag vill, även fast jag är ledig. Är uppskriven imorgon, så klockan ringer kl 06.00..shoot me. Skulle egentligen ha jobbat idag, men min telefon har ballat ur hela jävla dagen idag. Ingen mottagning nånstans, fast sms gick att skicka och ta emot, men det gick inte att ringa eller ta emot samtal. Så blev utan jobb idag.. jävlar om det är likadant imorgon. Grr...



Ska väl dra igång en film och försöka sova igen då.. kommer väl somna runt sisådär 4 tiden tippar jag på. Tänkte kolla på Despicable Me igen. Kollade på den igår och den var så jävla bra! :) Älskar sånnadär filmer.


Bakis.se

Idag har man ju varit skapligt bakis då hehe. Men det har ändå varit en trevlig dag. Fick oväntat besök av Anja & "lilla" Eddie tidigare idag, riktigt trevligt vare! Längesen man träffade henne :) Snackade ett tag sen drog hon. Då sov jag en stund, eller ja rättare sagt 4 timmar haha. Drog iväg och handlade när jag vaknade sen fick jag även besök av Luva & Rickard :) Kollade på tv och chillade baaaH!

Igår så var jag, Amme, Magnus, Pappa & Magnus på Granberg, spelade spel och drack lite! Jävligt trevligt det med måste jag säga. Sen runt halv 2 pös jag ner på tranan en sväng sen hem.

Nu sitter jag här och skulle väl egentligen ha hoppat in i duschen, men känns som att det är lite för sent för det nu. Tar det imorgon bitti istället! Ska kika på film snart tänkte jag :) Imorgon ska jag på stan och kika runt lite, får se om jag hittar nått sköj.


RSS 2.0