Namnsdag

Grattis på namnsdagen bästa Elin!


Break up Call



snacka om att bli ägd, haha.

Slappt

har nyss kommit hem från jobbet, eller ja för en timme sen ungefär.
var så lite att göra på jobbet idag så jag jobbade bara i 2,5 timme! naaaaajs.
men en liten smäll på lönen bara, men ääh, kommer fler dagar.

sitter & laddar ner nya Harry Potter filmen nu som jag har längtat till att få se!
fast nu minns jag ju inte hur sista filmen slutar, men det splar kanske inte så stor roll hoppas jag.
första filmen jag vågat ladda ner på hundra år känns det som. Jag har blivit skit feg efter den där jävla Ipred lagen eller vafan den heter.

Och eftersom att det är ett tag kvar tills den är klar och jag har tråkigt å har jag en liten lista med saker som jag älskar/måste ha!

1. Ralph Laurens blåa parfym, så bäst!

2. Snus, tyvärr. har snusat i 5 jävla år och jag är för klen för att kunna sluta!



3. French Manicure Nagellack, älskar att dona med naglarna & göra dom fin :)



4. Spotify, det är nog inte bara jag som älskar det! slippa ladda ner låtar och försöka hitta dom!



5. Ramlösa Jordgubb/Lime, godast!



nu ser det lite roligare ut i bloggen med lite bilder, haha!
och amanda ligger och pratar i sömnen hör jag.. som vanligt.
går väl inte en enda natt/dag utan att hon babblar som en jävla kvarn i sömnen.

nu har även rara Sara åkt hem till Borlänge igen, har haft skitkul med henne! får bli fler gånger, jag & amme kanske kommer dit och hälsar på, vem vet. HEHE

nu ska jag kika på film, HÖRS!

Funderingar

har suttit & tänkt ett tag på hur fan jag ska göra med mitt liv och hur jag ska komma igång för att kunna flytta själv och ja.. allt. Funderar faktiskt på att skriva in mig på resursen eller kanske förskolelärare? nått måste jag ju göra, men första steget blir nog resursen... där lär jag ju få lite mer lön i månaden än vad jag får på scandic med tanke på timmarna.
Grejen är att jag trivs på scandic, men vill jag komma nån vart så läre jag ju slita mig frå ndet stället nån gång, vill ju inte städa hela livet precis, haha.

har även suttit och sökt lite jobb här & där, men det finns ju knappt nått att söka så det är ju lite svårt.
är bara så JÄVLA less på mycket. vill verkligen bo själv och leva ett eget liv utan massa gnäll från olika människor.
eget ansvar med andra ord! men inget händer på på ett fingerknäpp så det lär väl dröja det här också..

Svettigt värre

Har precis kommit hem från jobbet, cyklade dit & hem idag, duktiga lilla mig.. eller inte.
måste ta tag i promenaderna igen känner jag! jag som var så duktig för ett tag sen.
svettigt som fan var det att cykla upp för granbergsjävlabacken, usch.
det lär inte bli några roligare inlägg nu över helgen med tanke på att jag jobbar till måndag och det lär ju inte hända något kul då.

ska på dop lördag & söndag, kan bli lite knivigt att hinna med den på söndag, men ska verkligen försöka hinna sluta i tid på jobbet! och vad köper man i present till barnen som ska döpas då? silver? vafan det där kan jag inte, för jag har aldrig varit på dop, bara mitt eget men inte fan minns jag vad jag fick då, var ju inte ens 1 då tror jag.

nu är jag så JÄVLA trött så ska ta & lägga mig och vila en stund.
skriver kanske mer ikväll.

Hua

Har precis kommit hem från jobbet nu, är trött som en jävla gris tack vare att någon liten filur väckte mig klockan 06.50 imorse och jag började inte förens klockan 9. vart pigg & kunde inte somna om! det är en ovanlighet, att jag inte kan somna om alltså. Det brukar jag JÄMT kunna göra. vaknade iallafall och hade sepeont i halsen, hostade upp en slemblobba och gjorde mig klar för jobbet.

fick iallafall låna Jackson av Sara. Det är Saras bil om ni undrar.
och fyhelvete vad han låter!! men hellre det än att gå när man känner sig sjuk.

jag tycker att bygg gubbarna kan komma snart och göra klart det sista i badrummet också.. dom sa att det skulle vara klart på 4-5 veckor, nu har det gått över 8 veckor.
är "bara" att montera upp dusch, toa & handfat kvar nu. väggarna & golvet vart jättefint tycker jag.



och för er som inte vet hur det såg ut före så kan jag säga er att det var bajsbrunt kakelgolv med ett daskigt äckligt badkar, gröna väggar från början men målade över med vit färg. gammalt handfat & toa. MYCKET finare nu.
och den där rutan med massa små rutor i, där är själva duschhörnan som det ska vara duschkabin runt, eller ja.. glasdörrar. WOHO! synd att jag inte har någon före bild.

nu ska jag vila, PUSS!

Hur ska det gå?

Hur ska jag lyckas somna när jag är helt totalt jävla ensam i det här hemska huset?
usch fyfan, får dra igång en film & sova med alla lampor på.. trodde inte jag skulle vara mörkrädd när jag var 20, men se på fan! Kattfan vill ju inte heller komma & vara lite gosig. men jag måste faktiskt somna snart för jag ska upp & jobba, ska jobba 6 dagar i rad. Men tur att man har ett jobb där man slutar i skaplig tid! hoppas på senast 14 tiden imorgon.

har suttit & letat lite jobb ikväll, och även lägenheter. Jag drömmer mig bort med andra ord.
Jag vill verkligen ha en förändring i mitt liv, och det snart. Less på att alla dagar ser nästan likadana ut.
Hoppas på en England resa i augusti som jag & syrran har snackat om, får se om man bosätter sig där i framtiden, men det blir nog inte snart om jag känner mig själv rätt, jag är alldeles för feg.  Hoppas bara att man inte åker på svininfluensan om man åker dit, är ju tydligen det värst drabbade landet hittills. om man nu inte redan har haft det.. har haft dom flesta av symptomen. fan jag läre sluta skrämma upp mig själv haha.

Blond eller Svart?

Jag saknar mitt blonda hår, men jag trivs i svart. eller ja trivs gör jag i båda färgerna. Men jag har beslutsångest & har alltid haft så jag vet inte vad jag ska göra.
funderar starkt på att bli blond snart igen, men först läre jag till frisören & klippa mig, 3 år sen sist..



vi får väl se hur det blir med saken! kanske till & med provar en ny färg? fast det vet alla att det inte lär hända, hah.

I'm Back

ja då var man här och försöker skriva igen då, för ungefär 72a gången.
men denna gång var det inte jag som ville, utan jag skriver lite för Sara's skull, så snäll jag är.
lär väl inte komma många uppdateringar här, men vi får väl se om grisar börjar flyga!

nu kanske jag faktiskt kan uppdatera någon gång iallafall, med tanke på att rara Sara fixade mitt internet som varit dött i 3 månader! jag harhaft en tom själ i dessa 3 månader, usch & fy. men nu är allt bra igen, och livet leker.
problemet visade sig vara en felkopplad sladd & att man var tvungen att reseta routern eller nått sånt, vad vet jag? jag är inget tekniksnille inte. TACK sara iallafall!

har väl inte hänt så jävla mycket sen sist jag skrev en krumilur i någon av alla mina bloggar, har väl jobbat & stått i. badat lite & festat. kan ju inte precis hänga sommaren i julgranen för det har fan inte varit bra väder detta år inte. regnigaste juli på 50 år tyckte jag det stog i någon jävla tidning. och denna jävla svininfluensa som går runt, BLÄ för den.

vet inte heller hur fan jag ska lyckas somna ikväll. Sara & syster Amme drar iväg till hudiksvall & jag ska sova själv.
tidigare när jag stog i duschen som är i källaren för tillfället och sara satt uppe i mitt rum 2 våningar upp, så hörde jag sara stå brevid mig och säga: aaaalex. så jag skyndade mig att duscha ur tvålen ur ögonen för att kolla, och inte fan stog det nån sara där inte, hon var 2 vånigar över mig, då vart jag rädd. det vart hon med för den delen.

Ja men på återseende eller något.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0