Tisdag

Har försökt att gjort det lite mer hemtrevligt i min lilla lya nu på mina lediga dagar. Igår så köpte jag mig en svart liten hyllgrej med 3 lådor i på Jysk och idag köpte jag en tavla som var jävligt behövligt. Nöjd vart jag iallafall :) Nu har jag iallafall en lampa i hallen så man ser vart fan man ställer av sig skorna haha.. lite kassa bilder men det får duga.



Har även haft sovsällskap av Lelle natten som var. Babblade och skrattade som vanligt :) Jag hade tydligen pratat i sömnen inatt också, lite roligt eftersom att vi pratade om det innan vi la oss haha. Jag hade sagt: Jag har sett en människa! sen blev jag tyst..

Och idag var vi ner på stan och shoppade lite :)

Just nu ligger jag i sängen och är helt utslagen.. kollar på The Simpsons och ska väl snart sova.. är sjukt trött efter jobbhelgen. Skulle behövt laga matlåda också men det orkar jag fan inte.

Peppar peppar

Idag så fick jag vara på Hamrelund 5:0 och jobba 7-16, gick hur bra som helst och roligt gäng var det :) Vi var 5 st som jobbade eftersom att det har gått/går magsjuka där.. det var ju mindre kul. Fick duscha 3 gånger.. utan schampo och balsam så fick ta jävla duschcreme.. sög ju en aning och nu ser håret ut som en risboll kan jag lova.

Och andra gången jag duschade så glömde jag såklart handduken och märker det inte förens jag har duschat klart och inte en människa i närheten som kunde langa över en till mig med tanke på att jag var i källarjäveln :) Fick smyga ut som en jävla nakenfis i korridoren och springa som en blixt utifall nån skulle komma :P haha! Skulle inte ha varit en vacker syn inte :)

Hoppas då att jag INTE får magsjuka, men med min tur så.. suger åt mig som en jävla svamp av alla jävla sjukdomar jag..

Nu ska jag kolla på Spårlöst som äntligen har börjat igen. Älskar det programmet!!

Det närmar sig!

Fick hem inbjudan till bröllopet idag, och ååh så jag längtar!! Kommer bli ett underbart vackert bröllop :)
Och jag är så glad för kusin David & Amy!! ♥






Men röv

Då var det min tur att bli sjuk då! Har jobbat 7-11 idag, jävligt tur att det var en kort dag säger jag bara. Kände några gånger hur jävla yr och svimfärdig jag vart. Tur man är ledig imorgon också. Detta förklarar ju varför jag sov bort hela helgen haha. Då jag inte jobbade så sov jag, tror jag åt 1 gång under helgen för att jag sov hela tiden..sjukt.

Nu ska då jag kolla på tv och vila...


Makeup

Är ganska så rastlös och sjukt pigg just nu så bestämde mig för att prova lite smink från paletten jag fick för någon vecka sen. Synd att jag inte har någon bra jävla kamera så fick ta med mobilen.. Man ser inte färgerna nå bra heller. men men.. Har dessutom JÄVLIGT mycket att lära haha. Men med tanke på att jag kört på samma sminkning i flera år nu så får det här duga..

Vänster öga är i rött, lila, gult och skimmervitt..
Höger öga är brunt, guld , liite svart och vitt.


Fuck Spotify

Har bestämt mig för att köra lite old school, så har laddat ner Winamp igen :D haha! En saknad vän det här måste jag säga ♥


Onsdag

Har sovit som en jävla stock inatt. Har även drömt helt sjuka saker haha. Drömde om mördar-servetter.. servetter med propellrar på. Och Att E-type flög i helikopter och skulle spela in en musikvideo men höll på att störta i Grand Canyon. Och att Krusty the Clown (från The Simpsons) jagade mig och skulle se mig död på ett jävla skepp :) Var tvungen att fnittra lite när jag vaknade efter att ha drömt allt det här haha..

 

Ska strax åka och hämta Amme & Magnus och umgås lite, sen vet jag inte riktigt vad det blir. Behöver ta en dusch iallafall, sen blir det väl bara film och ta det lugnt ikväll :)


Tisdag

Herregud vilken tur att dom inte ringde om jobb igår säger jag bara. Somnade kl 9 på morgonen och sov till 18.30 haha! Så jävla illa.. men lyckades somna lite tidigare inatt iallafall.. hon vart väl strax efter 3 nått inatt och vaknade för en timme sen typ. Så inte så mycket sömn men det ska väl gå.

ska strax hoppa in i duschen och ta det lite lugnt innan jobbet.. börjar 15.45 så har tid på mig hehe. Slutar 21.30 och då blir det väl raka vägen hem och försöka sova igen då.. hoppas jag lyckas vänta tillbaks något!

Får se om min jävla biljävel vill starta idag då för det ville den inte igår inte!! Hatar min biljävel, skulle kunna rulla ner den för ett jävla stup och kasta ner bombhelveten på den. BLÄ!

Hachiko a dog's tale

Eftersom att det är helt jävla omöjligt att sova och har varit vaken sen kl 23 så tänkte jag tipsa om en film som jag såg i förrgår. Kanske jag är lite sent ute och att dom flesta har sett den, men ändå. Den var så underbar och sorglig! Fällde många tårar när jag såg den, och det hjälpte inte att den är baserad på en sann historia. Filmen visar ju bara hur jävla underbara djur är/kan vara! ♥

Handling:
När Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin husse vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men så en dag återvänder inte husse. Trots det väntar Hachiko troget - men förgäves - på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och varma ord.

Idag finns en bronsstaty rest av Hachiko, som var av den japanska rasen akita, på den plats vid Shibuya Station, där han troget väntade varje dag.

Trailer:



Genre: Drama
Längd: 92 min
Från: 2009

SE DEN!


VILL HA!

Sitter och kikar på kameror på internet och efter att ha hört mycket bra om Canon Powershot G12 så vill jag fan ha en mer än någonsin! BrunlöfarN var ju hit här om veckan och då hade hon med sin. Uuuuh vad sugen jag vart! Har ju varit utan kamera ett tag nu och  det är inte lika kul och knäppa med mobilen hela tiden.. Så efter Englandsresan (fast helst före så man kan knäppa lite fina bilder på bröllopet) om jag kan så ska jag spara spara spara så jag kan köpa den :) Har mycket att spara till känner jag haha.. Om man ändå vore lite rik då?


Lördag

Blev en lugn lördag idag, vilket behövdes. Få sova ut å samla lita krafter :) Igår gick jag och Amme över till Malin & Jimmy. Där spelade vi massa olika spel, pratade, drack vin och hade riktigt mysigt! Måste absolut bli fler sånna kvällar tycker jag :) Efter 12 nångång så drog jag och Amme ner på Tre Trappor och kikade läget sen hem och sov.

Idag så har jag mest sovit. Mamma kom över en sväng och hälsade på också. Åt mat och bara va. Har kollat på en massa tv också hehe.. Spelade betapet nyss mot Amme också. Vinner ju bara hela tiden ja!

Och nu efter tolvslaget så fyller älskade bästa mamma år! Ska till granbo imorgon och gratta henne och få lite smörgåstårta ;) GRATTIS MAMMA!


Mysdag

Har varit en bra dag idag! Vaknade och gjorde mig iordning sen drog jag till Elin & Mattias med datorn så hade jag och Elin lite betapet lan haha! Satt och spelade ett tag sen hämtade vi Amme från jobbet och sen till resursen, handla och sen till Elin igen där vi fortsatte spelandet! Efter ett tag vart det strömavbrott, precis när jag höll på att vinna.. :P SÅKLART. Istället började vi spela Wordfeud mot varandra..haha. Kände även bebisen sparka! Jag tror det blir en liten flicka jag ;)

Och igår så fick jag hjälp av Malin att färga utväxten min som var riktigt hemsk! Men nu så ser jag ut som en jävla albino istället. M å s t e sola snart nån dag. Tack för hjälpen iallafall!

Nu sitter jag i sängen och är dödstrött. Ska väl bara kika tv och ta det lugnt. Imorn blir det kvällsjobb, sen dag på fredag sen är jag ledig helgen.. ska bli skönt :)

Nyårslista!

Innan jag somnar så tänkte jag göra en sån här jävla lista dårå, tidsfördriv ;)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Bott själv, utan systeryster.



Har du några nyårslöften?
- Är väl det gamla vanliga att gå ner i vikt, men sen så ska jag knäppa mer bilder, resa, och ja.. jag vettefan mer!



Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Jajemen! Och nu i Januari blir min bästa Elin mamma! :)

 


Vilka länder besökte du?
- Inget, om man inte räknar med Finland när vi åkte kryssning då? haha

 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Snusat & Sovit haha..

 


Bästa minnet från 2011?
- Hmm.. lite svårt, har många bra minnen.

 

 

Bästa köpet?
- Ingen aning faktiskt? Får bli mobiltelefonen då!

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra, snus och mat.



Gjorde någonting dig riktigt glad?
- När jag fick lägenheten, När jag fick reda på att Elin skulle bli mamma & att Camilla flyttade närmare :)



Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Samma lika skulle jag gissa på.



Favoritprogram på TV?
- Vet fan inte!


Är det något du saknade 2011 som du vill ha år 2012?
- hmmm... mer tid för vänner, kärlek och pengar? haha


Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Att åka till England och gå på kusinens bröllop i April ser jag framemot sjukt mycket! Sen finns det mer saker jag ser framemot också såklart :)


RSS 2.0