Torsdag

Gud va seg jag blivit på att blogga då hehe. Men händer ju inte så mycket annat än jobb i mitt liv just nu. Sitter iallafall och kikar på Idol nu och ska strax hoppa in i duschen! Har nyss varit ut på en härlig promenad med Malin, så skönt att vi bor nära varandra och att hon tycker om att gå ut och gå, är ju så tråkigt att gå själv! :P

Är slut som människa idag.. dagen började med att jag sov över, sen har jag varit slut sen dess haha. Fick jobba över igår på en annan våning dessutom, jag & en till vikarie var det.. och FYFAN säger jag bara. Hade sprängande huvudvärk när jag kom hem, och dessutom sjukt ont i rygg och fötter. Ska lägga mig efter duschen så jag får sova några timmar iallafall. Sen blir det heeeelg! Har inte haft en ledig helg på hela jävla månaden, så ska bli sjukt skönt!


Måndag

Jag förstår inte varför jag vaknar sjukt tidigt när jag väl äntligen är ledig? Det är som att kroppen är inställd på att vakna tidigt haha.. men lyckades somna om iallafall å vakna för en timme sen ungefär.

Vägde mig idag också igen.. och vågen pekar neråt! Fan vad glad jag blir. Även fast det går sjukt sakta så har den inte pekat uppåt en enda gång hittills, huvudsaken det. Kan ju inte begära så mycket heller när det mest blivit korta promenader och ingen större ändring på kosten.. förutom att jag knappt äter ute längre! Har gett mig fan på det här nu, och det får gå hur sakta det vill, bara jag inte går upp ett gram!

Idag blir det inte så mycket att göra inte.. ska väl städa lite, ta en dusch å sen gå ut på en långpromenad med Malin kanske? :) Sen strax före 12 så ska jag fan gå till Statoil för då trillar lönen in på kontot, oooh så jag har längtat!

I helgen hände det inte så mycket heller, jobbade så gick ju inte att göra nå precis hehe. Men fick umgås lite med Camilla som va hem i helgen! Måste åka dit nått tag å hälsa på, nu när det inte är så jävla långt bort :)

Söndag

Det vart en riktigt trevlig kväll igår tycker jag, var fan skönt att inte dra ut på krogen. Vi vart ett gäng hemma hos Lelle och åt mat, drack vin och spelade tv-spel. Mys :) jag gick väl hem runt 2 tiden, å skön promenad var det. Kallt och klart i luften!

Vaknade runt 12 idag och sen dess har jag inte gjort mycket.. lagat matlåda och diskat. Ska börja vandra iväg till jobbet om en timme ungefär. Skönt med en kort kväll. Är ledig imorgon också så då tänkte städa lite, sen ska jag ta mig en riktig spa-kväll. Måla naglar, ansiktsmask, dusch, promenad och film.. blir mys det med på en måndag :)

100% PARTY!

Jag som trodde att jag inte skulle på nån mer kryssning, men så blev det inte! Syrran ringde å sa att jag skulle med på kryssning i november, och så blir det! Måste fan få göra nått kul det här året istället för att bara jobba å jobba.. Ska iallafall på 100% Party Judgement Day den 24e! Kommer bli så grymt jävla kul!! Är redan taggad till max, så nu får tiden gå lite fortare tycker jag ;)


Onsdag

Jäklar vilken natt det var på jobbet.. den var lugn men fysatan va trött jag var. Brukar inte alls vara sådär trött. Hade till och med påsar under ögonen imorsen, och det har jag fan aldrig haft. Men det rullade på bra.. förutom att en liten tant skrämde skiten ur mig. Gick in till henne på morgon rondningen och verkligen smöög in i hennes kolsvarta rum, kollade i sängen och såg att den var helt tom! Tänkte "Nej, vart fan har hon tagit vägen då?!" så jag vänder mig om och ska gå ut och ropa på dom andra, jag hoppar till som fan och är precis till att skrika mitt dödsskrik, då ser jag henne sitta längst in i hörnet i en fotölj å bara glo på mig, sa inte ett ord, mörka kläder hade hon så såg ju bara hennes huvud som såg ut att sväva haha! Fyhelvete vad rädd jag vart. Hjärtat slog fan 200 slag i minuten i en halvtimme typ.


Kom hem strax efter 7 imorse och somnade som en stock, borde egentligen ligga och sova nu också, men måste kliva upp så jag kan somna ikväll, börjar ju 7 imorgonbitti.

Idag blir det inte många knop inte.. ska ta mig en dusch, laga matlåda och kolla på film typ. Försöka ta mig en promenad senare kanske :)


Tisdag

Idag fick jag besök av bästa Elin! Inte så ofta man hinner träffas nu när båda jobbar, jobbar ju oftast olika! Skulle känna lillbäbisen sparka igår, men såklart när jag ska känna så slutar lillen sparka haha.

Var ner på jysk och kollade lite också.. vill verkligen ha min lön nuuu! Är långt ifrån klar med lägenheten. Måste skruva upp hyllor och tavlor, köpa skohylla, tv bänk, tv, soffa, å lite småsaker. Måla väggarna vill jag kanske göra också, och staketet utanför. Blääh. Men trivs, det gör jag :)

Har nyss lagat matlåda och ska strax lägga mig och vila en stund innan nattpasset börjar.. älskar att jobba natt! Har en skön vecka framför mig iallafall.. jobbar 7-14 tor & fre sen ledig till tisdag, wohoo. Behövs efter den förra mördarveckan.

Näe men vila lite nu, pösshej.

Höst, kära höst!

September är här och likaså hösten. Jag ÄLSKAR hösten, så jävla skönt ute, mys med regn, mys med koftor och allt möjligt. Var ett tag sen jag skrev nu, men har inte gjort något speciellt heller.. har mest jobbat och jobbat. Detta blir min andra jobbhelg, trodde att jag var ledig 2 helger på rad sen, men måste ha kollat fel för det var jag då inte :( Får ta dom helgerna i oktober istället hehe.

Och bilen min verkar vilja ge upp den med.. det går att köra den men jag vågar fan inte utifall det skulle bli fel när jag kör, skulle ju vara det värsta det haha. Så nu har jag börjat promenera till och från jobbet, vilket inte alls är så långt, men skönt med frisk luft innan och efter jobb, och lite liiite motion :) Och måste faktiskt säga att jag redan börjat bli piggare av mig.. visst, jag sover fortfarande en skvätt efter jobb, men är inte alls lika trött på dagarna. Har också börjat lära mig laga lite mat, så har inte ätit ute nå nästan.. 1 gång denna månad och det blir den sista också. Tror det var 2 gånger förra månaden? KLAR förbättring! Åt ju fan ute jämt förr.. Slut med det nu och minus ska det visa på vågen.

Har myst ner mig i soffan nu och kollar på tv, ska snart hoppa i säng då jobb väntas imorgon också..

RSS 2.0