Valbo & Valborg

Klev upp klockan 7 imorse för att göra mig klar för att åka med Helena till Valbo och shoppa lite. Eftersom att jag var till Gävle centrum förra veckan med Elin så fick jag hålla i mina pengar lite. Köpte lite alkohol och plastkrokar till örhängen så jag kan byta ut dom som sitter på örhängena så jag kanske slipper denna JÄVLA allergi någon gång. Tyvärr så tycker jag om örhängen för mycket så jag pinar mig själv med att använda det några gånger om året och då sväller min högra örsnibb upp till en pingisboll typ, och så är den även nu, dum som jag är.
Köpte mig även 2 näspiercingar eftersom att jag inte har använt det på ca 6 månader så tyckte det var dags att köpa nya eftersom att min gamla var borta.


Vart en sån här och en i lika modell fast mindre och med vanlig diamant i mitten.
Hade iallafall en trevlig dag i Valbo!

Ska väl snart ta mig en dusch om jag vågar.. dom har varit hit och satt i någon torkfläkt som står och torkar kökstaket, så får se om taket brakar sönder eller inte :P Sen ikväll så blir det väl lite alkohol och festligheter :)

Trevlig valborg alla!

Resultatet..

av att jag vaknade från min "lilla" vila så sent igår vart att jag sov över en timme imorse.. eller ja jag vaknade 2 minuter innan lektionen skulle börja, så jag kom en timme sent. Har varit mycket idag i skolan tycker jag, mycket film har vi fått sett på, har lyckats göra klart en av uppgifterna idag, nästan iallafall. Har lite kvar.

Efter skolan så åkte jag hem en snabbis och iväg lite fort igen. Kris undrade om jag kunde hämta han i Arbrå och skjutsa han till Röste, och visst ställer jag upp! :) Pappa har även kommit hem från sjukhuset nu också tror jag, allt hade gått bra!

Näe nu ska jag försöka göra klart uppgiften, PUSS.

Seeeg

Idag har det tamefan varit en seg dag. Började skolan kl 9 och hade lektion till halv 11. Efter lunchen skulle vi kolla på en film var det tänkt.. men NÄ då hade hela jävla klassen redan kollat på den utan att säga nått så då satt vi och väntade i 1 och en halv timme helt i onödan. Men vi sa till läraren att vi ville kolla på den ändå, när vi ändå hade väntat.

Direkt efter skolan så åkte vi till sjukhuset och hälsade på pappa som fortfarande är kvar där. Han va pigg och glad men lite uttråkad och det kan man ju förstå. Tur han har snälla döttrar som köpte mobilt internet åt han ;) Annars hade han väl ruttnat bort där. Men imorgon så ska han få komma hem för det såg ut att funka med medicinen han får nu :)

Efter sjukhusbesöket så vart det ner på stan en supersnabbis för att springa in på systemet och handla för helgen, men frågan är ju vafan man ska göra? På dagen på fredag så ska jag kanske med Helena till Valbo och shoppa lite, blir inget för min del för nu jävlar måste jag spara på pengarna. Men måste försöka hitta ett par billiga foppatofflor eller liknande till praktik och sommarjobb. Dom jag hade på scandic är ju helt fucked up. Hål i dom under sulorna så dom är inget att ha. Jag släpar ju ganska mycket med mina fötter så det blir lätt hänt att det blir hål i mina skor haha. Ska även försöka byta kavajen jag köpte till en mindre storlek.. inte bra att prova den med massa tröjor på märkte jag :P läre bara hitta kvittot först.. hmm.

Somnade när jag kom hem iallafall (big surprise).. och när fan tror ni jag vaknar? jo klockan halv jävla 10. 21 fucking 30.. jag kommer ju vara vaken ett tag till känns det som. INTE bra.



= Bra fylla



= Galen fylla... undrar vilket av dom det blir i helgen? haha.

Fullt upp igen

Denna dag har också varit helt fullspäckad. Vaknade vid 11 imorse och gjorde mig klar, sen väntade jag på att Amme skulle bli klar. När hon väl blev klar så åkte vi ner på stan, sen åkte vi till Arbrå för att hämta bror Kris för att sen åka ner på stan igen. Efter det så åkte alla vi till sjukhuset och hälsade på pappa och gav han mobilt bredband som han uppskattade. Var väl kvar där i ca 2 timmar, sen åkte vi till Freluga för Kris skulle fixa med bubblan, sen åkte vi till Arbrå igen för att släppa av Kris, sen efter det så åkte jag och Amanda och åt med mamma, sen hem till kusinerna Jens och Johan för att hjälpa Johan med en engelskaläxa, sen åkte vi alla och handlade, skjutsade hem Jens och Johan, åkte och tankade, sen hem till Judit & Luva för att prata lite, och SEN hem! Har varit en riktig familjedag :)

Har hunnit med JÄVLIGT mycket idag måste jag säga. Skönt att äntligen få lägga sig i sängen och slappna av i några minuter. Snart är det dags för att sova också, och inte har jag hunnit plugga idag heller. Sitter och funderar på vad som händer i helgen men kommer inte på nått. Vet bara några fester men ingen av dom är här i bollnäs haha.. Får väl se vad som händer. Camilla kommer hem från Stockholm iallafall :)

Näe men sova nu, PUSS.

Tisdag

Har nyss tagit mig en dusch och gjort mig klar. Ska åka ner på stan om en stund med Amme och köpa mobilt bredband åt pappsen som ligger på sjukhuset, man fick tydligen inte sitta på sjukhusets internet av nån anledning? Så då tänkte vi köpa mobilt åt han så han har nått att göra dom 3 dagar han ska ligga där :) Får bli som en liten present/överaskning, tror inte han vet att vi kommer heller. Han ska ju ligga där i 3 dagar för han har nått fel med hjärtat och dom vet inte vad det är.. i värsta fall så hittar dom något så då kanske han måste åka till Uppsala för operation. Men jag tror och hoppas att allt går som det ska, lilla pappa ♥

Efter det så ska vi till kusinerna och hjälpa en av dom med engelskaläxan och umgås lite. Var ett tag sen vi alla bara umgicks :) Lekte ju tamefan jämt när vi var liten, byggde kojor, lekte massa lekar, sov över hos varandra, spelade rugby och en massa! :D Minnen!!

Näe nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Puss & Kram.

Måndag

Idag har vi varit ledig från skolan eftersom att en lärare var sjuk, så det var jävligt skönt. Är även ledig imorgon så som alla tisdagar! Har fått LITE plugg gjort idag iallafall. Har lite kvar på uppgiften jag började på sen är det bara att börja på en ny.. har några dagar på mig iallafall så jag borde hinna.

Vaknade runt 15 tiden idag och det var så behövligt efter den här helgen som varit! Skulle gå ut och gå med Judit idag men vi gick 5 minuter sen ångrade vi oss och gick och solade med Amanda och Pecca istället haha. Får ta en extra lång promenad imorgon istället :) Har inte gått så bra för mig att äta nyttigt på helgerna, det är dom som är svårast. Men försöker mitt bästa iallafall. Har märkt på både naglar och håret att jag blivit bättre med kosten. Naglarna är hård och fin nu och jag löser inte alls lika mycket hår som jag brukade göra, så det är ju en förbättring iallafall. Sen att vågen har visat mindre varje gång jag vägt mig skadar ju inte heller ;) Jag ska fan lyckas denna gång, även om det tar mig ett år!

Hade väl inte så mycket mer att skriva, så jag ger mig här. Ska mysa ner mig i sängen och kolla på film :) Puss godnatt ♥

Lite bilder

Slänger upp lite bilder tänkte jag.



Bilen! Min lilla pärla haha. Lite rost på den men det ska som sagt fixas :)



Lite kläder som jag köpte i gävle också.

3 Långa baslinnen från Cubus
1 T-shirt med tryck från HM
1 Kofta från Cubus
1 Par Jeansleggings från Vero Moda
1 Kavaj från Lindex

sen vart det även lite smått och gott som strumpor, tights, solglasögon och ett armband :)

Pjuh

Nu har jag lite tid att skriva blogg iallafall. Sitter på soffan hemma nu med Pecca och slappnar av lite.. har varit lite överallt idag känns det som. Tänkte skriva lite om helgen som varit iaf :)

Fredag:
Har jag redan skrivit lite om, fick inte sova så länge. Åkte till Söderhamn med mamma och hade lite av en tjejdag. Efter det så åkte jag och brorsan till Rengsjö för att kolla på bilen och köpte den iaf :) Är nöjd! Är lite småfix på den men det är därför det är bra att ha bilkunninga bröder ;) Sov iallafall över hos Elin.

Lördag:
Vaknade hos Elin och båda vi gjorde oss klara för att åka till Gävle och shoppa. Vi hade tänkt ta tåget till Gävle men vart inte riktigt så. När vi var påväg ner till stationen så stötte vi på Amanda, Sebban & Kevin och dom skulle också till Gävle så då var dom så jävla snäll och lät oss åka med dom :) Shoppade lite allt möjligt men inget speciellt.

Det var väl det som inhandlades och det var behövligt. Var så jävla längesen jag handlade kläder på riktigt. Annars har det bara blivit ett linne typ, men nu har jag iaf! Vart en trevlig dag. Vi fick även åka med Amanda & Sebban hem också, kikade även in i deras lägenhet eftersom att dom har renoverat lite, vart skitbra! och TUSEN tack för att vi fick åka med er!

På kvällen så vart det att slappa. Elins föräldrar var så snäll och bjöd på pizza så vi satt där ett bra tag och pratade också :) Efter det så åkte vi och hälsade på Malin & Liam men lilleman sov när vi kom, sötnosen!
Skjutsade även kusin till Tuppz och hämtade gudfar i Granbo :P

Idag:
Vaknade vid halv 11 och skjutsade hem Elin eftersom att hon sov hos mig, sen åkte jag till brorsan i Söderhamn där han jobbar och fixade med bilen så nu är den skinande ren! Är fortfarande lite småfix kvar men det tar jag och fixar i veckan med lite hjälp från bror. Ska fixa rostfläckarna så är den typ klar sen tror jag.

Efter det så åkte jag till Pecca och gosade med kattungarna som har växt på sig som fan! Och nu sitter vi i våran soffa och slappar. DET var min helg det. Fullt upp som jag sa ;) Ska snart iväg och hämta amanda på stationen sen åka och sola!

Nu vart det lite mycket text men skriver upp så jag själv ska komma ihåg haha. Ska väl slänga upp en bild på bilen sen och kanske även kläderna som jag shoppade :)

Fullt upp

Har haft fullt upp HELA helgen, har knappt varit hemma något och nu den lilla stund jag är hemma så ska jag äta lite, och snart beger jag mig av igen. Hoppas på en lugnare helg nästa helg :P

Hinner inte uppdatera så mycket nu, men uppdaterar nog lite senare. PUSS

Rik för stunden

Just nu känner jag mig LITE rik iallafall, men det lär väl inte dröja länge :P haha.



Har gått runt med den här jävla bunten i väskan hela dagen. Har vaktat den med mitt liv!

Var till söderhamn en sväng med mamma idag eftersom att det var helt jävla fucking omöjligt att somna om, telefonen pep och ringde, en mamma i örat och en syster och en gubbe. SUCK! Blir till att vila sen eller om man lägger sig i tid kanske vore lite bättre. Klockan 10.49 imorgon bitti går tåget till gävle, elin och jag ska shop until we drop. heh..


Ingen sovmorgon

Idag vart det ingen jävla sovmorgon och det är jag jävligt irriterad över. Först väcker syrran mig, och när hon äntligen drog nä då kom mamma och skulle väcka mig. Och sen när jag ÄNTLIGEN somnar om, nä då börjar mamma prata å greja.. Tänkte därför försöka ÄNNU en gång men det lär väl inte gå så jävla bra med tanke på att nån skulle komma hit och kolla på badrummet efter 11 och det är ju snart. Får jag inte sova mer idag så kommer mitt dåliga humör att hålla i sig.. å det vill jag ju inte.

Ska iallafall kolla på bilen senare idag med en utav mina bröder.. Kris skulle till Stockholm en sväng så han kunde inte så Michael va snäll å ställde upp :) Tur det för jag kan verkligen inte ett skit om bilar och papprena som man ska skriva på och greja.. om det nu skulle bli köp. Hoppas på det!! Synd bara att jag inte kommer ha råd att tanka den så mycket haha. Får ju inte ett öre av CSN i Juni och får första lönen i Juli. Tur att jag har lite sparpengar kvar iaf :)

Annars då?.. Har gått ut och gått varje dag denna vecka och ska ta mig en lite längre promenad ikväll tänkte jag. Måste ju hålla igång när man för en gångs skull har lyckats komma igång! Har inte blivit ett ända onyttigt mål denna vecka heller, inge godis, läsk, chips eller skräpmat. woho! Känns som att det kommer att funka den här gången, efter alla gånger jag sagt att jag ska gå ner i vikt haha. Kanske går sakta men hellre det än inget alls.

Hade även rappbattle på facebook igår med lelle. Tyckte att jag kom på ganska fina rimm ändå!

1. Camilla Carlsson du är en potta som tycker om att spotta och tycker om en tjej som heter lotta! Nejdå jag skojade bara, min söta lilla rara, du tycke ju om sara. Fan vad jag är duktig på att rimma, lika bra som du är på att simma varje timma!

2. Lelle vill du börja? eller är du en liten smörja som ingen vill sörja? Jag tror jag har rätt, brukar ha det ganska titt som tätt.

3. Till och med domarna klagar på dig Lälle, du kanske borde ta dig till ett annat ställe? Detta är mitt kall, du hör hemma på en pall i ett stall, du är en häst, och jag kommer alltid att vara bäst!

4. Du är min bitch och slav, ta mig nu till trav och visa mig din stav. Det är så det går till, även om det så du ej vill. Lyssna på mig nu, och gå och klappa en gnu. Jag äger dig så lätt, så som jag brukar göra ganska titt som tätt. En tårta jag kanske har likheter med, men du min vän ser ut som som en sked.

5. Jag må ej ha hjärnceller, men du har ej några heller. Undrar vem som vinner? Hoppas det blir jag så du nån jävla gång försvinner. Gå och klappa en katt, så jag nu kan få min skatt. Du bara gnäller, och jag bara smäller. BOOM och vi måste för att se dig trycka ZOOM.

6. Va roligt att ni har skrattat, lelle har gått och krattat. Hon förlorade och blev sur, vilken jävla tur att vi har en bur så hon ej kan komma in igenom våran mur!

Grym som jag är så vann jag ju också ;) HAHA!

Choking Charlie

Har faktiskt varit en ganska rolig dag i skolan idag. Fick öva på HLR (hjärt lung räddning) så nu har man ett intyg på att man är livräddare ;) Haha. Fick skapligt ont av att trycka på dom där dockorna så ska man hålla på tills en ambulans kommer, lär bli jobbigt men värt det om det någonsin skulle hända. Nästa vecka så ska vi få prova på Heimlich(stavning?)manöver på en ful gubbe. Får se hur det går. Såhär ser gubben ut som vi ska försöka få ut köttbullen ur halsen på, han heter Choking Charlie och är skitful och läskig haha!:




När vi kom hem från skolan så va mamma här och lagade mat. Dom håller på att renoverar köket i granbo så dom måste komma hit ibland och laga mat. Åt iallafall lite, sen kom Malin & Liam så traskade vi ner till Dollar Store :) Hoppas på att vi hinner ses i helgen också!


Vafan

Fattar inte hur jag helt plötsligt har blivit så trött? Sov över imorse och slutade efter en timme i skolan och gick hem till Elin och skulle plugga men det vart inte mycket av med det haha. Va så jävla trött så jag somnade när jag kom hem och vaknade för en timme sen ungefär. Tänkte ta mig en promenad senare ikväll i hopp om att bli lite piggare.
Kan kanske bero på sjukdom på väg? Känner i halsen att det börjar göra ont och täppt i näsan lite titt som tätt och även huvudvärk. Hoppas INTE.

Idag har jag varit duktig med mat och sånt. Frukost vart det en fullkornsmacka med sallad, tomat & gurka på och en liten drickyoghurt och till lunch en sallad. Ska väl snart försöka få i mig nått som inte är så onyttigt och även promenad. Igår vart det 1 timme och 40 minuters promenad :) nu ska jag fan köra hårt! Har gått sakta men säkert från start, har gått ner lite men mer ska det bli!

På fredag så får vi även pengar. Och så ska jag iväg och kolla på bilen och sen på lördag så ska jag & Elin till Gävle & shoppa lite. Amme ska möta upp oss på stan där. Blir nog en mysig dag :)

:)

Har nyss lagt mig i sängen för att slappa en liten stund. Att vara barnvakt åt Teo idag gick ju som på rälls. Både han & Jag somnade i soffan tills Helena kom hem. Sötnosen låg och höll mig i handen när jag vaknade :) Innan vi somnade så var han lite tjurig, så gick han och hämta en låda och satte på huvet och satt där och sa nej hela tiden, rolig liten pojk det där. Har fått lite av fasters humör ;) haha. Säger nej åt allt när man är sur.. Fasters lilla älskling



Sådär satt han en stund haha, men sen vart han glad pojke.



Efter det så kom Malin hit så tog hon, jag & Liam en promenad ner till stan och tillbaks, så satt vi i vardagsrummet och pratade och greja. Lika trevligt varje gång! Får ses till veckan igen och ta en promenad igen kanske :)

Så då har jag iallafall varit ute på 1 timmes promenad idag då. Kanske blir en till lite senare. Ska även ge städning ett försök ikväll igen eftersom att inget av det blev gjort igår.


Uppe tidigt

Jag som hade tänkt att sova som en idiot idag men så blev det ju inte, vaknade av att det var strålande sol ute och det var som en bastu i mitt rum. Men det är väl bara bra det också så jag inte fortsätter vända på dygnet. Har precis tagit mig en dusch och gjort mig klar. Ska till Freluga om ett tag och mysa lite med Teo en timme :) Efter det så ska jag träffa Malin tror jag? Ta en promenad med henne eller nått!

Inte långt till fredag nu då jag ska iväg och kolla på en bil åt mig med en av mina bröder. Vet inte om det blir med Kris eller Michael, beror på om Kris ska till Tyskland eller inte.. är ju lite oklart med tanke på vulkanjäveln. Hoppas det är nått att ha iallafall :) Får även pengar på fredag? Om inte så blir det på måndag. Behöööööver pengar.

Pecca sov även här inatt, trevligt! Fick en liten överraskning igår.. hon skickade cam inbjudan så ser jag att hon står ute på våran gräsmatta och chattar med oss? hahah.

Schema

Efter många om och men så somnade jag klockan 4 imorse.. dessvärre ringde klockan 06.00 så det vart bara 2 timmars sömn. Är helt slut som människa nu! Tänkte ta och vila mig en liten stund nu..Efter det så ska jag försöka städa lite, ta en promenad och tvätta kläder.

Var och hämtade schemat för sommaren nyss också, så nu vet jag hur jag jobbar i sommar och jag klagar inte det minsta ska jag tala om :) Är mycket nöjd. Jobbar midsommarafton till 15.oo och är ledig resten av helgen. Jobbar till 16.oo när jag fyller år och är även då ledig resten av helgen. Är också ledig en hel vecka i slutet av Juli, skönt som fan! Lite minisemester. Ledig många helger och jobbar 5 delade turer på hela sommaren så jag är fan nöjd!!


Blir galen

Nu är man i den sitsen då man inte kan sova men vet att man måste. Då man ligger och kollar på klockan och räknar ner hur många timmar det är kvar innan man ska upp. Jag ska upp om 4,5 timme och jag är inte ett dugg trött! Lite dumt av mig att vända på dygnet måste jag säga, men det var ju inte på flit så. SUCK!

Har haft en bra dag iallafall, har inte varit mycket alls att göra och det har varit skönt. Vaknade som sagt vid halv 3 idag och sen kom Elin hit och vi gjorde klart en skoluppgift. Efter det så gick jag & Amme och hälsade på Erica och satt där i lite mer än en timme. Kom hem och plockade mina ögonbryn, och dom var då i akut behov av det märkte jag. Sen har jag målat naglar och gjort en tandblekning.

Skulle ha behövt tvättat kläder idag också, men det får jag ta imorgon. Då är det skola som gäller och sen så ska jag och syster till resursen för att hämta våra scheman för sommaren och få lite mer info. Hoppas på ett bra schema :)

Har även beställt hem ett par skor och en liten väska från HM nyss. Skorna kostade 129:- och väskan 39.90:- så det var inte alls så farligt!



Skorna hade jag förra sommaren och dom var fan dom skönaste skorna jag gått i. Och väskan är väl inte så jävla snygg, men lämplig att ha i sommar :) kosta ju bara 40 kr så haha.

Vill ha!


Synd att man inte va rik nångång då. Kanske dags att börja satsa på trisslotter? :) En vecka kvar tills pengarna rullar in på kontot, borde väl kunna stå ut!

Söndag

Hua, vaknade nyss haha. Har sovit liite för länge känner jag. Men det behövs ibland det också.
Ska alldeles snart äta lite frukost och göra mig klar, sen så ska jag & Elin försöka plugga lite.

Vart en ganska trevlig och lugn dag och kväll igår för våran del. Vart då ingen utgång eller fest, så det var skönt. Mår hur fint som helst idag ;) Istället så var jag med Amme & Elin. Vi skulle kolla på spökhus men vi kom aldrig på nått att åka till, har ju varit till dom flesta haha. Så vi åkte hem hit och pratade en massa tills klockan vart närmare 3 tror jag? mys däh :)

Jag har också börjat drömma skitkonstiga saker.. igår drömde jag om en bergochdalbana som hette skumparty, och nu inatt så drömde jag att jag smörjde in ett hamsterhjul med silikondroppar så att det inte skulle gå så hackigt.. så när jag är klar så börjar hamstern springa, så springer han som fan och flyger iväg och dör. WTF?

Nu ska jag äta frukost, pussheej.

Old Times

Snor lite bilder av syrran som hon lagt ut på facebook, fyfan vilka gamla bilder!



Jag & Amme



Jag & Amme igen



Mamma som 16 åring :)



Jag, kusin Johan & kusin Jens :D

Fredagen

Igår så åkte jag & Elin till Kilafors för att provsmaka sushi som vi aldrig provat förr hemma hos Malin med Heléne och Lelle. Sushi kan jag ju säga att det var inte min cup of tea.. Men nu har man smakat iallafall :) Satt kvar där till klockan vart runt halv 12 tror jag? Pratade om allt mellan himmel och jord.. hade skittrevligt!

Eftersom att vi pratade om spöken där mot slutet så vågade jag inte sova hemma själv så jag åkte med Elin hem och slagga på deras soffa istället! Amanda sov ju i Granbo hon. Kom hem för ett tag sen och har försökt fått internet att funka, sen ringde mamma och sa att deras inte heller funkade så då var det ju helsingenet det var fel på, så jag spelade lite skitspel medans.

Vet inte alls vad som händer ikväll. Blir då ingen utgång iallafall, det pallar jag inte. Har dessutom festat ganska mycket nu på sista tiden så nu är det väl dags för en vit helg ;)

Justja.. hittade en bil på blocket igår som va här i bollnäs, så ska åka och kolla på den på fredag, får se om det är nått att ha eller inte. Jag hoppas på det för nu har jag lessnat på att vara utan bil.. har ju fan haft körkort i 1,5 år nu så nu är det väl på tiden.

Johnossi - 18 karat gold


Shutter Island

Glömde skriva att jag kollade på Shutter Island igår, den med Leonardo Dicaprio i.. JÄVLIGT bra film måste jag säga. Den föll mig i smaken. Brukar inte tycka om sånna där filmer, är mer för komedier jag men den här var riktigt bra. Se den! :)

Den handlar om 2 poliser som åker till Shutter Island för att utreda en rymning. Allt verkar som det ska till en början, men mer och mer konstiga saker händer och ingenting verkar vara som det ska.





Studiebesök

Har precis kommit hem från ett studiebesök på brandstationen, såg några sexiga brandmän, grr ;) haha.
Fick dock inte åka någon stång.. nu lät det där äckligt men ja. Det va ganska intressant där faktiskt.

Sitter nu och ska snart åka till ICA och köpa oss en varsin sallad och mumsa på, och sen bara ta det lugnt fram tills ikväll då vi ska till Kilafors och smaka sushi för första gången, lite orolig faktiskt haha. Blev ju inte av förra gången då jag skrev om det för alla var upptagna.

Ska även försöka plocka ihop lite på framsidan av huset, ser ju förjävligt ut. Är väl några snorungar som kastar burkar å skit på gården. Sen så ligger det plattor i högar som byggarna inte lagt tillbaks när dom var här precis när vi flyttade in. Då kanske den orangea fula kattfan slutar skita på våran gård också. Vet inte vems det är, men blir han tagen på bar gärning så vettefan vad jag gör. Luktar helvete gör det.

Näe men hejdå!!

Roliga T-shirts

Har suttit och kollat på lite roligare t-shirts och har hittat en del. Kollade bara på dam och barn. Funderar på att köpa en åt Teo haha.

DAM
:


Klicka på dom så ser man dom bättre.


BARN:



Hittade dom här snyggingarna på shirtstore.se, finns många många fler att välja på :)

Vulkanmoln?

Läste nyss på aftonbladet att det kommer att komma in ett vulkanaskemoln eller vad det heter över Sverige ikväll? Kan bli en ny upplevelse om man nu ser nått.

Har kommit hem från skolan för en liten stund sen. Pecca var så snäll och hämtade mig eftersom att det regnade ute.. Åkte på Hemköp och handlade lite och nu ligger jag i sängen och slappar. Imorgon så ska vi på studiebesök på brandstationen.. Har redan varit där förut när jag var mindre med pappa och syster. Pappa känner en som jobbar där, så det lär väl inte bli nå nytt där inte. Hoppas vi slipper vara där hela dagen bara.

Ikväll så ska jag försöka att städa upp lite mer, fortsätta sen sist. Vi orkade aldrig städa hela huset men nu är det iallafall inte mycket kvar. Allt påskskit ska bort iallafall, eller det är väl mer eller mindre borta.
Och efter det så ska jag duscha och pyssla om mig själv hade jag tänkt. Noppa ögonbryn, raka mig, bleka tänder, måla naglar osv :)

Snart är det helg också, ska bli skönt!
PUSSHEJ!


Väntan

Sitter och väntar på att gå till skolan nu, vill inte vara där supertiedigt så jag väntar en liten stund. Verkar vara lite mulet ute idag, men inte gör det så mycket. Har ändå haft några finfina dagar :) Idag så har vi seminarium i skolan om cirkulation, har en känsla av att det kommet att gå crap. Men sånt som visar sig.. Glömde bort det helt igår även fast Elin skrev till mig om det.. så jag började plugga vid 00 tiden inatt.. LYCKAT!



Ignorera påsen i bakgrunden, det är en påse med kläder och en kudde som ligger där av nån anledning haha..
Får plocka bort det sen när jag kommer hem.

Kamera

Börjar bli galen på mig själv snart att jag inte har en fungerande kamera som tar bra bilder. Den jag har nu tar ju bort bilderna av sig självt lite när den känner för det, och kass är den med. Och nu när det börjar bli sommar så vill jag gärna ha mig en ny kamera. Sitter och kollar runt lite nu och tror jag har hittat en duglig för ett bra pris.



Inte helt fel med den tycker jag.. 10,2 mp, 5x zoom, inbygd blixt, red eye control, videoinspelning med ljud, uppladdningsbar batteri + laddare och en massa mer. Verkar ju inte helt fel om man jämför med den jag har nu.. typ 5 mp och zoom haha. Inget ljud på den heller och sen så är den söndersupen typ, någon spillde grogg på den så nu är alla knappar skitsega. Den här svarta kostar 990:-.. inte så farligt enligt mig, så det blir nog en sån när jag får pengar :) En Samsung ES65

Känns lite onödigt att lägga ut flera tusen på en kamera när jag ändå knappt knäpper kort!

Onsdag

Har varit en ganska lugn dag idag, slutade tidigare än väntat i skolan så det var skönt. Gick med Elin & Amanda till ca och köpte oss en varsin sallad och gick hem till Pecca och åt, hon var inte hemma som vi trodde, så vi gick in och satte oss i soffan ändå haha. Det var en byggare där så dörren var öppen och tur va väl det.

Fick skjuts för att hämta milou och sen har jag sovit lite. Elin var nyss hit och umgicks lite, å nu är pecca här :)
Ska snart gå hem med Milou och sen ska vi ut och åka i Peccas nya bil. Efter det blir det väl promenad och plugg och sova.

JAG VILL UTOMLANDS!! fan efter sommarjobbet och allt så vill jag verkligen ta mig en resa.
Komma bort från vinter och kyla. HUA

Strålande

Vaknade av att det var så jävla varmt i mitt rum, så jag kikade ut genom fönstret och kunde inte bli gladare. Strålande sol och hur skönt som helst. Sitter med fönstret öppet nu tills jag ska gå ut.. Har precis tagit mig en dusch och ska snart klä på mig och äta lite frukost och dra ut en liten sväng. Kan ju inte sitta inne när det är såhär fint.

Hade tänkt städa först, men det får verkligen vänta tills ikväll. Vem fan orkar eller vill städa en sån här dag då?!

Igår kväll så tog jag och Camilla en kvällspromenad med Milou, gick i ca 1 timme och 30 min. Så totalt så gick jag 2 timmars promenad igår. Det var så jävla skönt ute! Vågade väga mig imorse också, och jag hade iallafall gått ner 4 kg totalt sen jag började för 3 veckor sen.. alltid nått :) Hoppas på att det fortsätter.

Funderar om jag ska ta mig en promenad till MM.. är så jävla sugen på salladen som man får göra själv där, eller om jag går till Hemköp och handlar så jag kan göra själv hemma.. hmmmmm.


- Måndag

Idag var det första skoldagen efter lovet och det kändes ju lite sådär. Sov inte mycket alls inatt.. 2 timmar som högst kanske? Hade kunnat blivit mer men jag vaknade hela tiden. Så man va ju skapligt trött i skolan!

Har inte hunnit göra så mycket idag.. städade lite nyss iallafall. Är mycket kvar men det får jag ta imorgon då vi är ledig :) Annars händer det väl inte så jävla mycket just nu.. Har råkat fuskat lite med maten sen jag började äta nyttigt. I Helgen så vart det Maxmat och en gång på sibylla. Men det är inte så farligt tycker jag ändå. Tänkte köra igång riktigt nu och gå ut och gå varje dag, och absolut INGEN skräpmat.

Vill även att vi ska få pengar helt nyss. Men dom kommer inte förens om 2 veckor så man får väl stå ut.
Skulle ha behövt göra något åt mitt hår som jag gav upp med. Klippa och färga ska det göras.

I helgen var det iallafall fest som gällde.. vart 2dagars. I Fredags åkte jag till Kilafors för att träffa Camilla, vart några starka groggar och 2 timmar senare satt jag och spydde. I Lördags så vart det Tranan med ett gäng. Det var jag, Amme, Malin, Erica, Hans och Judit, mycket trevligt och för en gångs skull en lagom fylla. Camilla joinade oss lite senare också! :)

Näe men nu ger jag mig, PUSS.

Psykfall

Idag när vi väntade på bussen så kom det en gammal jävla gubbe på 70 bast eller nått, han var iklädd hiphop kläder typ. SÅKLART så stannar han vid mig och börjar prata:

Han: Du tanten, vart ligger bollnäs?
Jag: ööh.. du är i Bollnäs?
Han: Asså jag har gått vilse asså, helt seriöst

Sen började han snacka om att jag var Ammes mormor och frågade vart min grav låg och greja. Så började han hoppa och skutta som en idiot och sa/sjöng: I love you u u u u.. och hela jävla tiden så kallar han mig för tant, gubbjävel.

När bussen kom så säger han:
- Asså jag har inget busskort asså, kan ni pröjsa åt mig? å stog och tjata som en jävla idiot.

Bollnäs i ett nötskal!

:)

Kvällen vart inte så tråkig som jag trodde den skulle bli. Bästa Malin kom hit och gjorde mig & Amme sällskap!
Satt och pratade ett bra tag och sen åkte vi till Hemköp och handlade lite sen fick jag skjuts tillbaks. Alltid lika trevligt att vara med henne! :) Dags för mig att hitta en bil snart så jag kan komma och hälsa på mycket oftare!

Sitter i soffan nu bara och gluttar på The OC och ska väl ta och lägga mig snart. Var meningen att jag skulle tvätta kläder och dona, men får ta det imorgon och göra dagen ännu mer stressig.

GODNATT :)


Söderhamn

Imorse när jag vaknade så tog jag mig en dusch, sen så åkte jag & mamma till Söderhamn och handlade lite och hade trevligt. Hälsade även på en av hennes vänner som jobbar där nånstans.. Köpte lite catnip till stekarn, men han vart inte så galen som jag trodde haha. Köpte mig även en tavla som jag tyckte va så gullig på dollar, den här vart det:



Då har man köpt sin första tavla ever då haha, vuxenpoäng! Närå men den va fin tycker jag iallafall :)
Fick även reda på vad jag kommer få tillbaks på skatten idag, och det var ju inte mycket att hurra över, men jag slipper iallafall betala tillbaks. Pengar är alltid pengar.

Sitter i soffan nu och jäser och kollar på lite serier, vart så jävla trött efter att ha gått runt en hel dag så det blir väl lite vila snart antar jag. Imorgon så har jag en hel del att göra, bland annat att gå ner på stan och handla lite, städa, tvätta, och PLUGGA. Har helt glömt bort att göra det nu när vi har haft lov, så får se till att göra det imorgon och det får ta den tid det tar. Uscha.

Men vafan

Såklart är det nått som alltid får en att bli arg. Argare än vad man trodde man kunde bli. Nått som man inte kan fixa och nått som är så förbannat krångligt.. Det som får en att bli argare än ett jävla bi. DATORER OCH INTERNET.
Antingen är det min dator det är fel på eller så är det internet. HELA jävla dagen så har det krånglar. Ibland funkar det och ibland inte. Att vara inloggad på MSN har varit helt jävla omöjligt. Har kunnat logga in, men sen efter HÖGST 2 jävla minuter så loggas man ut, och sen loggas man in automatiskt igen.. detta har gått mig på nerverna hela dagen, men inte förens nu jag börjar bli riktigt förbannad. Nu när man har som tråkigast, då alla sover, då man vill kunna kolla på serier på internet, NÄE DÅ VILL DET BALLA UR!!!

dålig natt på er.. jag är sur.

Bra dag..

Med många bra nyheter faktiskt.. eller nyheter och nyheter vet jag inte men bra saker iallafall.
Bland annat:

- Fick reda på att jag fått sommarjobb nu till sommaren
- Fick min tandblekning
- Fick reda på att kusin David och hans tjej Amy kommer i sommar
- Morbror Greg & familj kommer i augusti
- Pratade med Elin som är i New York
- Camilla kommer hem i helgen!
- Amanda har kommit hem efter en vecka borta


Så det har varit en allmänt bra dag idag. Har såklart varit tråkigare nyheter också, men det vill jag inte ta här.

Sitter i soffan i Granbo nu med mamma och kollar på tv, pratar och dricker engelskt te. Mysigt att vara här faktiskt. Man kan verkligen koppla av här och bara slappna av. Skönast är det på somrarna då man kan ligga ute på gräsmattan och sola utan att en massa folk ska se en, och nära till badplats. Synd att man växt upp och inte är ett litet barn längre... Inga bekymmer eller problem. största problemet man hade var väl när sin favorit barbie gick sönder eller nått haha.

Aja, ska sociala lite mer med mamma nu, Puss & Godnatt :)

GLAD!

Fan vad glad jag är just nu. Dom ringde från resursen nyss och erbjöd mig sommarjobb nu i sommar på Karlslund! Va jävla skönt, då har man så man klarar sig i sommar också, stor lättnad måste jag säga. Det är iallafall på 84% och jag klagar verkligen inte :) från 22a Juni till 15e Augusti.

Har även nyss betalat räkningen för tandblekningen. Tänkte prova på den ikväll. Den räcker 60 gånger så då borde väl fan tänderna bli vita? haha.

Sitter i Granbo nu med mammsen, och Amme kommer hit sen också. Tänkte sova här ikväll.
Mys de!

PUSSHEJ

Snyggaste bilen EVER



ska jag köpa den?... HAHAHA

Tisdag

Tror det är tisdag idag.. har inte ens koll haha. Orkar inte kolla heller. Har iallafall haft en mysig och lugn dag idag. Började med att jag klev upp tidigt och städade undan massa skit för att några skulle komma hit och lägga rör.. tror ni att dom dök upp? NEJ. shocking.. Tydligen skulle dom komma imorgon också, får se om jag pigg nog att kliva upp eller inte. Dom kommer väl antagligen inte att dyka upp, men hoppas kan man ju.

Helena ringde vid 4 tiden tror jag det va, och frågade om jag ville med och äta. Visst sa jag! Slapp jag sitta hemma och rutta iallafall. Så vi åkte och åt på badhuset, det där nya. Och det var faktiskt gott! Trodde inte att det skulle vara det, men se så fel man kan ha. Efter det så åkte vi till en av Helenas kompisar Linda och tog oss en 2 timmars promenad med barnen. Riktigt skönt att gå var det :) Efter det så åkte vi hem till bror & Helena och kollade på tv och tjattrade lite. Hon visade mig lite inredningssaker som jag vart sugen på. Det var korgar som man hänger på väggen. Att jag inte tänkt på det tidigare?! Har ju absolut 0 plats för grejerna i mitt rum, perfekt för alla hårartiklar och smink och sånt ju, det som tar all plats. typ som dom här, fast helst svarta eller vita:



Pratade även med mor min nyss och nu har äntligen min tandblekning kommit! Tänkte börja med det imorgon eftersom att det ligger i Granbo. Undrar hur läskigt det kommer vara haha, men hoppas på att det funkar iallafall.
Ligger i soffan nu och väntar på att bror ska komma och hämta hans bil som jag fick låna så att jag tog mig hem på nått vis. Det var väl min dag det... PUSS.

Sunkdag

Idag har jag fan inte gjort ett jävla skit och jävlar va skönt det har varit! Men nu börjar jag fan balla ur av uttråkning. Är lite rädd att kudden har växt fast på min skalle.. har inte vågat kolla än. Har legat här i stort sätt hela dagen. Förutom när jag fick nå ryck och städade köket lite.. Passade även på att göra kycklingsallad på samma veva och fan va gott det blev! Nu har jag så det räcker i några dagar.. Läre lära mig att laga mer mat fan, det här går inte!

Det har varit pissigt väder idag också så man har inte direkt haft lust att gå ut och gå, eller gå ut över huvud taget.
Funderar på att ladda ner nån bra film och mysa ner mig under täcket och sova snart, så kanske man är pigg imorgon.

måste även skaffa mig en ny digitalkamera för min har bestämt sig för att balla ur. Raderar alla bilder när den känner för det. Men det får bli nästa månad eller nått.. väntar fortfarande på min jävla tandblekning som jag beställde för mer än en vecka sen. Snart så har man ett bländande vitt leende ;) kan ju hoppas iallafall, hehe.

PUSS

Helgen

Vilken jävla helg det har varit.. var ju ut i lördags med Elin & Malin och några till och fan vad kul jag hade! Det var mycket folk ute, och roliga dessutom som man inte träffat på ett tag. vart en tequila för mycket som vanligt, men vad gör det? Kul hade jag iallafall! Tack för kvällen ni som var med! :) Vi får ta det snart igen.

Igår så gjorde jag inte så mycket.. kom hem och bytte om och lagade lite mat och sen vart det att åka till Freluga och mysa med världens goaste Teo. Vi sparkade boll och lekte med playdolera. Sen kom bror och Helena hem med mat så åt vi det och umgicks lite. Sen fick jag skjuts hem av Micke och hans tjej.

Idag har det bara varit en slödag. Har äntligen fått sova ut och känner mig ganska pigg. Tog nyss en mycket välbehövlig dusch och en liten superkort promenad till kiosken. Funderar på om jag ska städa och röja upp som fan här hemma idag, det är ju ändå städväder. snö/regn ute ju..

Nu har Elin åkt till New York också den jäveln. Hoppas du får det så jävla bra där borta! :)

Lördag

Ska alldeles snart hoppa in i duschen tänkte jag. Har nyss vaknat iallafall. Ska till Granbo om ett tag och äta påskmat med hela familjen! Förutom Amme då för hon är i Umeå. Kommer bli gott. Efter det så ska jag hem hit och göra mig klar och redo för fest och utgång med Elin & Malin! Är taggad som fan, kommer bli kul ikväll!!

har väl inte så mycket mer att skriva för tillfället men hoppas alla har och kommer få en fortsatt trevlig påsk! :)

Långfredag

Igårkväll trodde jag att jag skulle sitta hemma hela kvällen och ruttna. Det var ingen som var hemma och fanns inget att göra tills Ärtan ringde och frågade om jag ville komma förbi och hälsa på han, Hans & Andreas här på Granberg.. så jag tog mig en dusch, gick till hemköp och sen hem till dom. Vart inte direkt att "Hälsa på".. vart en grogg efter den andra och sen va man glad! haha. Hade iallafall roligt. Var en skitstor rottweiler (stava?) där som hatar negrer och tjejer.. HM! Men det gick bra. Kom hem 8 imorse och gick sen direkt till Prästnäset där Elin, Mattias, Emelie, mattias och några till va och anglade, satt där och drack öl och värmde sig i elden :) MYSIGT!

Kom hem vid 1 tror jag och somnade till en stund, sen var det barnkalas som gällde. Lilla Tim har fyllt år, så var dit och åt en liten tårtbit och pratade lite sen handla och sen hem. Har sovit sen dess tiden tills nu, haha, snacka om att ha vänt på dygnen. Får se hur det går att sova ikväll.. Ska ju upp i skaplig tid imorgon för att åka till Granbo för att äta påskmat!

Näe men trevlig påskhelg på er! PUSS

Hunden & Kattens dagbok



HAHA!

Påsklov!

Ja nu har vi fått påsklov också.. var bara 2 veckor sen sist vi hade lov, men jag klagar inte ;)
Slutade efter seminariumet vi hade idag som för övrigt gick ganska bra! Eftersom att jag knappt han plugga nått så gick det bra iallafall.. så våran grupp va klar vid 11, så då tog jag bussen hem och somnade en liten sväng. Men det va faktiskt tillåtet eftersom att jag satt uppe till kl 2 och pluggade. Nu är jag iallafall pigg och glad.

Funderar på att ta en promenad nu innan det blir mörkt, beror på om vädret har blivit lite bättre det.
Imorse hade jag inte alls lust att gå till skolan då det regnade, och lika på hemvägen. Men jag har varit duktig annars och gått ut och gått 4 dagar i rad.. ska försöka ta mig ut nu snart också.

Imorgon så ska jag upp ganska tidigt för att gå till stagård där Elin med flera ska angla, så då ska jag dit och vara lite sällskap! Blir lite festligt på kvällen kanske? :)

På söndag så har vi blivit inbjuden till att äta sushi i Kilafors också, undrar hur det smakar? Har aldrig provat det, så ska bli intressant. Jag som är så kinkig när det gäller mat från olika kulturer haha.



blir ju bara värre det här..

RSS 2.0