Torsdag

har varit en bra dag idag. Vaknade iofs ganska sent som vanligt, men sen rullade det på snabbt. Var ner på stan med Lelle en snabbis, sen tog vi en promenad runt vågen där vi vart attackerad av ankor, och efter det hem till Amme & Magnus och sen till Freluga på promenad med Helena & Jocke (en häst), hästen lunkade på bra nog kan jag tala om, va alldeles svettig när vi kom tillbaks.
 
Ligger i soffan nu och ska knäppa på en annan film (Snow White and the Huntsman) får se om den är nå att se på eller inte.. Jobb hela helgen iallafall! Men nästa vecka blir riktigt lugn, så får trösta mig med det :)
 
Fick en fin bild när vi va ute och gick!
 
 
 

Dark Shadows

Kollade på Darks Shadows inatt, och jävlar vilken bra film tycker jag! Men det kan ju inte slå fel när Johnny Depp är med i den ;) hehe..
 
 
Handling:

Tim Burton och Johnny Depp återförenas i DARK SHADOWS där vi får följa historien om en 200 år gammal vampyr och dennes dysfunktionella ättlingar. Barnabas Collins (Depp) lever livet som bekymmerslös, rik playboy tills den dag han krossar den unga häxan Angelique Bouchards (Eva Green) hjärta.

I vrede förvandlar hon honom till en vampyr och begraver honom levande. 200 år senare frias Barnabas av en slump ur sin grav. Han återvänder till familjens egendom, Collinwood Manor för att finna sitt en gång storslagna hem i ruiner och att hans ättlingar inte är i mycket bättre skick än huset..

Trailer:

 

 
Rolig och bra film.. se den! :)

Norrsken

Hittade en filmsnutt på Norrsken.. hur jävla vackert är det inte?! Skulle kunna glo på himlen och stjärnorna i flera jävla timmar nattetid om det är klart väder ute! Hoppas på att få se Norrsken denna vinter. Missade ju när det var för några dagar sen här, såg att några hade sett :) Sist jag såg ett var förra vintern tror jag det var? Hemma hos Lelle. När vi bodde i Granbo så kunde man faktiskt se lite då och då, mörkt ute i skogen så då ser man bra ;) haha.. SJUKT FINT iallafall.
 
 

Haha!

Hjärnan är rolig ibland den.. sitter och kollar på tv, så helt plötsligt kommer jag och tänka på skolböcker vi hade i Segersta.. minns ni inte Äppel Päppel Piron Paron Kråkan Tallekvist böckerna??
 
(Bild lånad från google, http://helenas.dagar.se)
 
Sen fanns det nån till jävla bok som jag och Amme hade.. Delfinen? eller nått sånt hette den, medans alla andra i klassen hade typ Hunden eller Katten eller nått sånt? Kommer ihåg att många blev sur för att vi fick en annan bok, haha. Minns dock inte varför vi fick en annan? :P NOSTALGI!
 
 

Burrrrrr

Jävlar va kallt det blåste när jag va ut på promenad nyss, fifan. Skulle haft mössa kände jag! Men skönt att röra fläsket lite hehe. 5,13 km vart det, hade tänkt 8 km men det var så förbannat kallt. 
 
Var meningen att jag skulle simma på simhallen först, men när jag kom dit, hade bytt om och duschat av mig och skulle ner i bassängen så kryllade det av ungar där, var som en sardinburk! Så jag vände och åkte hem istället haha.. fanns seriöst inte en fläck i bassängen där man kunde simma. Valde nog fel tidpunkt tror jag.. Får bli imorgon istället kanske!
 
 

Rolig helg!

har haft en riktigt bra helg faktiskt! Vart utgång och Tranan igår, och måste säga att det var den roligaste utgången på lääänge! Var inte alls mycket folk ute, men roligt folk. Dansade även Gangnam Style på Tranan och förfesten.. ångest! haha.. ääh. Har en hel del minnesluckor!
 
Denna vecka har väl gått helt okej om man bortser från utgången igår då, när det gäller kosten. Har blivit några promenader också.
 
Söndag: 35 min promenad
Måndag: 65 min promenad
Tisdag: 35 min promenad
Onsdag: 50 min promenad
Torsdag: vila
Fredag: 60 min promenad
Lördag: vila
Söndag: vila
 
Totalt så har jag gått ner -4 kg sen jag började :) Måste öka tempot lite på promenaderna känner jag!

Vecka 3: - 1,0
Vecka 2: -1,3
Vecka 1: -1,7
 
 

mobilinlägg

Provar att skriva från mobilen nu då äntligen blogg.se appen har kommit till android.. sitter hos Lelle nu, har precis kommit tillbaks från en kort promenad. Blir en lång ikväll också :) var på max och provade deras LCHF burgare och dom va faktiskt god! får köra på det om man blir sugen på max hehe..men ska såklart försöka att inte äta där över huvud taget.
 

Farligt farligt..

Ja det är fan farligt att vara nattuggla.. man surfar runt och kommer in på lite olika kläd/skor sidor haha. Har precis klickat hem ett par kängor som jag tyckte va snygga. Bra och bred klack och ser ut som att dom är räfflad under så man kan ha dom i vinter förhoppningsvis. Får se hur mycket dom kommer till användning! Jag har en vana att köpa för skor bara att dom är snygg och fin.. :P
 
 

INSPO

 
 
 
 
 
 

Måndag

Då var jobbhelgen slut också, har gått riktigt bra faktiskt! Men var slut som fan igår haha, däckade efter jobbet som vanligt.. På kvällen så åkte jag och kikade på syrran och Magnus hus och kikade på det dom har gjort om, blir nog riktigt bra när det blir klart! Blir ju sugen på att skaffa hus själv ju :) Efter det så tog vi en liten promenad i det sköna vädret.
 
Veckan som varit så har det blivit några promenader iallafall, inte riktigt så många och långa som jag önskat men det får duga.
Sön: Promenad 40 min
Mån: Promenad 30 min
Tis: Promenad 40 min
Ons: Promenad 65 min
Tor: Vila
Fre: Vila
Lör: Vila
Sön (igår): Promenad 35 min
 
Och sen jag började för 2 veckor sen så har vågen visat -3 kg! Sakta men säkert :)
vecka 1: -1,7 Kg
vecka 2: -1,3 Kg
 
 

Onsdag

Ledig dag idag, och jag sov till kl 14 tror jag? eller strax före, kommer inte ihåg. Började med att diska och städa ihop lite, sen kom Teo hit och umgick med mig ett tag :) Pluppen.. Kollade på film och hjälpte mig att färga håret haha. Sen kom Amanda & Magnus hit och umgicks lite, och tillsist så kom Mike hit och umgicks lite han med innan dom åkte hem allihop!
 
Dagens lunch vart stekt korv med bladspenat och gurka haha. Låter kanske inte så jävla gott, men det var det!! Och en klick dressing till då. Ikväll så blir det en långpromenad med Lelle & Brunlöf som jag inte träffat på år och dar känns det som. I vintras tror jag det var sist? Så det ska bli kul!
 
Eftersom att jag bestämde mig för nån dag sen att jag ska vägas varje söndag, så tänkte jag även skriva varje söndag typ som en resumé eller vad det heter, över veckan som varit med promenader och sånt, så slipper jag skriva varje dag om det!
 
Måste även boka klipptid som jag aldrig tar tag i, håret är bra slitet och långt nu.
 

Tvättdag

Har tvättat nästan allt jag äger idag, och det är en jävla tur att det finns många maskiner i tvättstugan så man slipper ladda om. Skönt att allt är rent nu iallafall, nu klarar man sig några veckor igen. Men.. när det var 10 min kvar av tvätt tiden och ska hämta allt så upptäcker jag att knappt nånting är torrt.. skitkul när det är 10 min kvar liksom. Så nu hänger det kläder och handdukar precis överallt i lägenheten haha. Skulle ha städat lite men ingen idé när det hänger kläder överallt..
 
Ny vecka imorgon också! Ska försöka klämma in så många promenader jag kan denna vecka, för att kompensera lite hehe.. Men kan bli lite svårt då jag är ledig enbart onsdag.
 
 
Har provat och lekt lite med mobilkameran också, är sjukt nöjd med telefonen hittills!
Blir sjukt bra bilder måste jag säga.. i inlägget under så knäppte jag bild vid kraftverket i Segersta och en på Håkan, dom vart ju bra tycker jag :)
 
 
 

Wiho!

Är hemma en liten snabbis nu innan jag ska iväg igen. Men vägde mig imorse iallafall, fast jag egentligen inte ska men kunde inte hålla mig. Ville se om jag gått upp nått denna vecka med tanke på att jag bara legat hemma i soffan sjuk. Vågen visade -1,7 kg sen i måndags! Det trodde jag då inte :) Bara att fortsätta såhär nu då! Men denna vecka ska jag klämma in en massa promenader.
 
Var iväg till Segersta idag med Camilla & Amanda. Satte oss vid Landabanan och fikade och pratade lite. Men det började blåsa så jävligt så då åkte vi vidare till Segersta skola där vi gått och kollade runt lite, fick en nostalgitripp! Skulle vara så kul att hälsa på där någon dag :) Efter det så drog vi till kraftverket och kikade, sen åkte vi och åt och nu är jag hemma.
 
 
Riktigt fint är det i Segersta!
 

Sen har vi lilla dryga söta Håkan som alltid ska ligga såhär som ett jävla plåster på mig när jag är och hälsar på haha, går knappt att bli av med han! Goshögen da :)

Back to normal..

Jaha nu har det börjats igen med att jag tvärdäckar efter jobbet och sover som en jävla björn. Vaknade nyss av att mamma knackade på dörren och frågade om jag levde haha.. hon hade tydligen ringt några gånger :) Men i början av oktober så hoppas jag innerligt att jag får kallelse från sjukhuset, orkar inte med det här snart. När jag jobbade natt gick det hur bra som helst.. men vafan jag läre väl ska kunna klara av att jobba dagar utan problem också?
 
Aja, ska väl fixa nått att käka snart och hoppa in i duschen och se om man lyckas somna inatt eller inte, annars får jag väl ta en promenad även om det inte hjälper halsen så mycket. Har sån förbannad jävla rethosta nu så det är inte sant. Har hostat sönder halsen så det känns som att någon har rivit med rivjärn i halsen. Nu blev det en massa gnäll här!! :P

Camilla är iallafall här över helgen, så ska åka till Segersta imorgon med henne och Camilla och ha en dag som förr i tiden, sitta under bron och bara glida runt. Blir hur mysigt som hellst det ju :D

Onsdag

Och fortfarande förkyld med feber och skit.. men det börjar bli bättre tror jag. Så ska man jobba imorgon och på fredag. Men får ta och kurera mig riktigt i helgen istället då jag är ledig. Börjar få promenadabstinens också haha, har ju kommit in i det där nu.
 
Har iallafall varit ner på stan med älskade mamma idag. Och jag har äntligen köpt mig en ny telefon!! Vart en Samsung Galaxy s3 och riktigt nöjd är jag :) Får hoppas den håller några år, den är ju inte billig precis hehe.
Efter det så fikade jag & mamma på Roys och bara umgicks, riktigt mysigt :)
 
Den här vart det iallafall!
 

Köpte även ett fint fodral till som jag fick som en liten present av mamma! En röd.. har ingen bild på den just nu, den finns på gamla telefonen, men på instagram finns den med :) Tusen tack för idag mamma! ♥

Förkyld

Fyfan vilken förkylning jag börjar åka på.. feber, snorig som fan, ont i halsen och mår allmänt piss! Blir då ingen långpromenad ikväll, läre försöka kurera mig tills torsdag då jag ska jobba. Ikväll blir det att kolla på hollywoodfruarna hemma hos Lelle och ta det lugnt :) Vart dock en långpromenad igår på 1,5 h och lite hopprep.
 
Provade göra broccoligratäng idag, vart helt okej men ska definitivt använda mindre grädde nästa gång, och ha i lite bacon. Glömde knäppa bild så lånade en från http://levamedlchf.se. Känner att grädde inte är riktigt min grej hehe..
 
 
Imorgon så ska jag prova göra spenatsoppa med ägghalva.. mums!
 

September!

Shit vad tiden går fort.. Hösten är här och jag älskar det! Kunna tända ljus på kvällarna, lyssna på regnet, ta på sig mysiga koftor och kläder och bara mysa framför en film :)
 
I fredags så åkte jag som sagt till Orsa och hälsade på Camilla! Var riktigt trevligt tycker jag, När jag kom fram så la vi oss båda och vilade haha, sen tog vi en promenad runt orsa och kikade runt, och på kvällen så öppnade vi några cider och drack och träffade lite folk. I lördags så var vi och kollade på en massa killar som hoppade, solade uppe på ett tak och hade det allmänt trevligt. På kvällen vart det en jävla fylla haha! Sen igår vart det buss hem. Tack Milla för den här helgen! ♥
 
Har ju inte varit en sån lchf vänlig helg precis, men har kört igång igen idag och tänker ta det lugnt med alkoholen ett tag känner jag. Koncentrera mig på det här nu :) Hade gått ner 1,7 kg förra veckan, så borde klara det bra den här veckan också! Ska hoppa in i duschen snart sen ska jag iväg och handla lite och hämta upp syrran som kommer hit med deras katter och umgås lite. Ikväll blir det en långpromenad iallafall! :)
 
 

RSS 2.0