Heeeelg

Woho, det är helg & jag är ledig för en gångs skull!
Igår efter jobbet så kom bästa Elin och hämtade mig på Scandic, åkte hem till henne och babblade om allt mellan himmel & jord, sen gick vi över till Malin en sväng och hälsade på, kikade på top model och pratade :)
efter det så drog jag & Elin på Max och åkte hem hit och åt, mycket trevligt!

idag så har jag gjort lite nytta iallafall. Har betalat räkning, samlat ihop all lort tvätt, limmat på en träpinne på min stora spegel som bara lostnade av någon mystiskt anledning mitt i natten för några veckor sen, och sorterat lite, ska slänga i tvätt i tvättmaskinen om en stund och dammsuga.

Vet inte alls vad som händer ikväll, sånt som märks det!
hoppas bara inte att jag blir hemma och har tråkigt. Amanda drar ju till Gävle och tofflar så jag blir hemma själv!

Myspys

Var ner på stan idag med Malin & Liam efter jobbet, köpte mig ett par nya mjukisar, mysiga vantar och hårfärg, har även bestämt mig för att bli blond efter årsskiftet, nu tycker jag väl ändå att håret har vilat sig ett tag, har ju ändå varit mörkhårig nu över ett år om inte mer! Fast när årsskiftet kommer så har jag väl ändrat mig igen antar jag, brukar bli så haha.
Hittade iallafall inget fotoalbum som jag tyckte om där jag kikade så jag ska ner en sväng imorgon med mammsen och kika på wåhlstedt's eller vad det heter och se om dom har några fina :) Mot kvällen så kommer även Sara hit från Borlänge och spenderar natten, var ett tag sen man träffade den bruden nu!

Alldeles snart så ska jag hoppa in i duschen och ta mig en lång & varm dusch för jag håller på att frysa ihjäl här hemma. Efter det så blir det lite film och gräva ner mig i sängen med mitt varma mysiga täcke.
Det kommer ta emot att kliva upp imorrn bitti när man vet att det är så jävla kallt ute hehe.




Snart så

Snart så trillar lönen in på kontot, och den behövs kan jag lova haha!  Har för tillfället 15:- på kontot, men jag har iallafall klarat mig månaden ut med pengar, det är huvudsaken.
Var iallafall på stan idag med Malin & lilla Liam och kikade runt lite, kollade ut lite saker jag ska köpa imorgon och sånt. Det är en hel del som jag behöver men får ta lite nästa månad också, läre ju ha lite pengar till julklappar nu.

Julen är inte långt borta nu inte! 9 veckor va? eller om det var 10. Jag tycker inte om att köpa paket, det är det värsta jag vet.. man vet aldrig vad någon vill ha för om flesta iallafall äldre säger som alltid "lugnt och ro".. vafan är det för jävla svar då? här har dom chansen och önska sig vad som helst och säger lugn och jävla ro? näe usch, får se om jag lyckas hitta några detta året, ska försöka hitta paket i tid det här året också så det inte blir dagen före julafton som alla andra år haha.

Nu vill jag att det ska bli sista oktober så man kan dra ut som ett monster och supa!
Är jävligt taggad faktiskt, även fast jag inte kommit på vad eller om jag ska klä ut mig än, sånt som märks!
Blir nog en kul kväll med favorit Elin och även Malin som ska ut! :D


Camilla
skrev så fint om mig & Amanda i bloggen nyss, och jag vart så rörd! haha.
Har varit vän med Camilla i 15 år nu och många fler år kommer det att bli.  har haft otroligt många bra minnen med denna tjej, och vi har aldrig ens bråkat under dessa 15 år, det är fan amazing. Haft våra små fnäs attacker mot varandra som vi sen har skrattat bort eller nått på fyllen som vi också skrattat bort dagen efter. Och vi är tammefan lika tröga iskallen båda 2! Mesta delen som vi känt varandra har vi fan skrattat så vi gråtit, me like!  ett gott skratt förlänger livet som det sägs :) kommer aldrig glömma våra statoil rundor och festperioder som vi har haft jävligt många av och kommer inte heller glömma den perioden jag bodde hos dig hela sommaren, roliga tider det! Älskar dig!

minns du dom här? ;) haha!

  • Utrotade pungdjur med slipade fötter
  • Grinande ufon med kåta dvärgar
  • En skitande delfin med diarré
  • Färgblinda mört tarmar å blodig näsa
  • En uppsprättad påskhare med gelé äpplen
  • Sterila ankor med stor penis
  • Älgpruttar med olivolja
  • En lekande oxe med snorig näsa
  • Överkörda dingoläppar med smör på
  • Kokande lökar å visslande schimpansrövar
  • Nergrävda pannkakor å terrorist babianer
  • En somalisk efterträdare med blåögt systemkoresation
  • Påtända sjöodjur med bortsprunget öga




Fanskap

Imorgon måste jag till banken och fixa nytt bankomatkort.. såg idag när jag skulle handla på kortet att det var avbrutet?! vettefan hur i helvete det har gått till men av var det iallafall. Jag tror att dom på banken måste lessna på att se mitt nylle där inne nu.. och speciellt när det handlar om samma sak alla gånger. Det blir mitt 7e bankomatkort nu tror jag inom 1,5-2 år.  Förstår inte hur jag lyckas.. har sagt att jag ska vara försiktig med kortet efter varje gång jag fått nytt men jag verkar bara bli mer och mer oförsiktig hehe.

Var ledig idag och det var skönt som alltid att få sova några timmar på morgonen, speciellt när det börjar bli kallt ute. Har iallafall inte haft mycket för mig idag.. skrivit av några recept från internet och skickat iväg lite fler bilder på framkallning :) ska börja använda min kamera lite oftare också, den används allt för sällan nu för tiden.

Snart är det även dags för Halloween Tranan, jag längtar faktiskt!
Har alltid haft kul dom gångerna, mycket folk ute då också.
Frågan är bara om man ska klä ut sig eller inte? och till vad isåfall?
Tåls att fundera på!



nu ska jag till Freluga och kolla på film med syster, bror & Helena :)
Godnatt!


Granbo

sitter i gammla goda Granbo för tillfället och myser och lyssnar på regnet.
Har nyss ätit mammas svingoda hemlagade lasagne och nu sitter jag här och plickar på tangenterna.
Jag ska sova här ikväll, blir mysigt att sova i barndomsrummet igen. Har så jävla mycket minnen här!
Den dagen dom säljer det här huset så kommer jag bli jävligt ledsen haha. Jag hatade att bo här förr, en nu är det trevligt att komma hit till lugnet ibland..

Igår var jag & Elin barnvakt åt Teo, myskillen. Det gick fint förutom att stackarn var lite förkyld och gnällig, men han var go vissa stunder också, som alltid. Jag älskar den ungen så otroligt mycket!
skjutsade och hämtade bror & Helena till och från Hällbo där dom hade varit på 30års fest.
Efter det så fick jag skjuts hem av Elin, kollade på lite True Blood och somnade ganska fort.

Har inte gjort många knop idag inte.. vaknade först runt 10 tiden sen somnade jag om och vaknade vid 14 tiden och sen dess har jag bara kollat på Film och tagit det lugnt, skönt det med.

nu ska jag kolla på tv och äta lite sockerkaka som mamma har bakat :)
Pusshej.

Alfta

Efter jobbet idag så drog jag iväg till Alfte med Helena & Teo, vi skulle bada lite.
Och jävlar vad energi ungen har! sprang runt hit och dit, hoppade upp & ner höger och vänster, och lycklig var han :)
Det var riktigt mysigt. Efteråt så köpte vi oss lite gotta och satt och fikade lite, och nu sitter jag hemma igen och är trött som ett jävla as. Idag ska jag iallafall försöka hålla mig vaken tills jag ska lägga mig.. lyckades inte så jävla bra med att somna inatt, vaknade hela jävla tiden och det tack vare att jag vilade innan.

Tittade ner i postlådan när jag kom hem också och såg att jag fått mina bilder!
Jävlar vad fort det gick. Nu saknas det bara lite fotoalbum så är det klart. Ska ner på stan nästa vecka och kika, kanske även beställa lite mer bilder, för bra vart dom :) Jag framkallade mest bilder från bal, student & england nu, och lite övriga bilder på Teo och några festbilder, ska sortera allt sen.

näe nu ska jag kika på lite True Blood och ta det lugnt :)

The Hangover

The Hangover (baksmällan) är så jävla rolig film, så den måste ni se!
skrattade fan hela tiden haha. 4/5 får den.

Handling:
Fyra män åker på svensexa till Las Vegas. Morgonen efter kvällen före är brudgummen försvunnen och ingen av de övriga tre minns någonting. De kvarvarande måste rekonstruera gårdagskvällen och finna sin borttappade kamrat. Och det blir inte så lätt som de tror. Dom stöter på en hel del problem och motgångar under letandet.

Filmtyp: långfilm
Längd: 100 minuter



Bilder

Idag så jobbade jag från 08.00 - 13.30. skönt! Efter jobbet så gick jag iväg på stan och mötte upp Malin & lilla söta Liam. Gick runt i några affärer och pratade och hade trevligt! Tog sen bussen hem och pratade lite i telefonen med Camilla, sen kikade jag på lite "How i met your mother" och somnade en sväng.
När jag vaknade så märkte jag att jag var hemma själv, då Amme drog till Gävle utan att säga hejdå.



Så nu sitter jag här i min ensamhet och är lite smårädd, händer ju skit här lite titt som tätt.
Har iallafall letat fram 100 bilder och skickat in för framkallning. Tänkte köpa ett fotoalbum när jag får lön och pyssla lite med, alltid kul att ha sånna där bilder i fotoalbum istället för på datan hela tiden där dom inte kommer till nån nytta nästan. Kan bli kul att ha för att kika i när man blir lite äldre tänkte jag.
ska skicka in fler bilder när jag får lön, ska bli många album här ;)

Har också kommit på en del som jag måste köpa när jag får lön, som tex:
- nya mjukisar
- jeans
- hårfärg
- mössa & vantar
- p-piller
- fotoalbum


Kommer ju bli fattig! Men ska försöka tänka ekonomiskt.
Har fan blivit duktig på det nu har jag märkt, klarar mig mycket längre med pengarna nu än vad jag gjorde för ett år sen, då allt försvann på första dagen haha.

jobbar även fredag & lördag nu, men sen är jag ledig 4 söndagar i rad, FYFAN vad skönt!
Då kan jag också få hitta på lite skoj på lördagarna istället för att lägga mig tidigt.
Den här lördagen så ska jag & Elin vara barnvakt åt älsklings Teo som bara växer & växer, min lilla guldklimp.



Här igen

ja då sitter jag här igen. var ett tag sen jag bloggade nu, men har verkligen inte orkat och det har fan inte hänt nå speciellt på sista tiden heller, har mest jobbar och så.

i Lördags så var jag iallafall ut med Elin, Amanda, Mattias och några fler. Vart förfest hemma hos Elin och efter det så tog vi taxi till Tuppz. Var väldigt skönt att slippa Tranan för en gångs skull haha. Dom hade gjort det bra också, var 900 per där. fast lokalen är ju så jävla stor så det såg ut att vara mindre, men det var trevligt där iallafall!
Dansade lite på slutet och fan vad kul det var! och jag är verkligen inte en dansmänniska, men när alkoholen finns i min kropp så säger hjärnan min inte mycket. kom hem runt 02.30 tror jag? och dagen efter var man mest seg som vanligt.

Idag har jag jobbat, vart inte en lång dag vilket är skönt!
kom hem runt 13.30 och vilade några timmar. När jag vaknade så kännde jag att jag hade fått städryck, så nu har jag varit duktig och diskat, tagit ut sopor, dammsugit, slängt i ett lass med tvätt i tvättmaskinen och ska strax slänga i ett till lass. dammat lite har jag också gjort haha. var meningen att jag skulle ta en timmes promenad också men nu börjar det bli mörkt ute så jag vågar inte gå själv, feg som man är. får bli imorgon istället!

På onsdag så ska jag på stan en sväng och uträtta lite ärenden och jag får även besök av bästa Malin :)

näe nu har jag skrivit av mig lite, heeejdå.

RSS 2.0