Tisdag

Har inte hänt mycket i mitt liv under helgen som varit inte. Förutom att Camilla varit hemma, sov där hela helgen :) Vi tog promenader, var nyttiga, pratade, kollade på Jerry Springer & Cheaters som förr i tiden haha. Har varit en riktigt härlig helg :)

På torsdag så drar vi ett gäng brudar och åker iväg på kryssning. Är en aning nervös faktiskt haha, man vet aldrig vad som kommer att hända! Sen är jag lite orolig gällande vikten också, kommer ju garanterat att gå upp lite.. men ska köra stenhårt med promenader och vara noga med maten när jag kommer hem! Fan såhär länge har jag nog  aldrig stått ut med att försöka gå ner i vikt. Men nu funkar det ju faktiskt den här gången, kan va därför! Har ju faktiskt klarat delmål 1 förra veckan vilket var -5 kg :)

Det går sakta men säkert neråt på vågen som jag skrivit tidigare.. och anledningen till varför jag skriver mycket om det här är för att peppa mig själv lite. För att hålla koll. Har börjat sätta upp mål för veckan nu också för att trappa upp lite. Ska göra några sittups per dag.. inte för att det hjälper så mycket kanske, men bättre än inget. Ska även ta promenader minst 4 gånger i veckan, vilket jag har klarat hittills så ska inte vara nå problem! Och maten såklart, ska bli ännu bättre på det.


Bonden

Sitter hemma hos Amme nu och passar hennes katter lite medans hon är i Stockholm tills imorgon. Har gosat massor med dom, men dryg har dom varit också! :P Sitter och kollar på tv nu och ska väl iväg och äta sen tror jag? Inte säkert än.


Igår hade jag inte ett skit att göra så jag följde med Camilla till Falun som moraliskt stöd i bilen haha. Medans dom kollade på Magnus Betnér så vandrade jag runt och kikade lite :) Kom hem runt 1 och då kollade vi på Cheaters & Jerry Springer.. som på gamla goda tiden!

Nä men nu ska jag gå och rensa kattlådan.. luktar som att det behövs.. kul :)

Lilla Håkan, var så söt så var tvungen att ta en bild. (några veckor sen)

Sune vart inte lika söt... haha!


Tidig julkapp.

Har helt glömt bort att berätta att jag fick en tidig julklapp av älskade syster! En röd OBH Nordica plattång. Och den är så jävla bra, jävligt mycket bättre än den jag hade innan som sög :) TACK Amme! ♥


Nattpass

Vaknade för en stund sen och slänge i mig lite frukost, ska snart slänga mig i duschen och sen gå iväg och handla nått att äta tills inatt när jag jobbar. Har varit lite dåligt med promenader dom 3 senaste dagarna men ska ta en lång jävel imorgon när jag vaknar! :)

Har även slutat att väga mig så ofta.. ska väga mig högst en gång i veckan, men helst varannan. Man stirrar sig blir annars haha. Ska även skaffa mig ett gymkort igen när jag har råd. Saknar att gå på Zumban faktiskt, var sjukt kul! Sen kan man dra in på gymmet och gymma lite efteråt. Och nu när det börjar bli jävligt kallt ute så kan det vara skönt att träna inne istället för ute i -30. Men får se hur ekonomin ser ut nästa månad.. har varit skapligt dåligt med jobb denna månad hittills. Har skrivit upp mig varenda dag nu månaden ut igen, förutom när vi ska på kryssningen då :)

Nu kan snön få komma, fast egentligen inte.

Har nämligen fått hjälp av bror Mike att få på vinterdäcken på min skruttiga jävla bil, så nu gör det inget om det kommer lite snö, men den får gärna försvinna fort som fan.

Har inte gjort mycket idag. Fick besök av hannapanna, satt och babblade ett tag. Jag skulle ta en promenad men det vart aldrig av.. funderar om jag ska ta mig en liten nu? fast nja.. jag vet inte. Mörkret är läskigt!  Slängde ihop 2 matlådor också som innehåller en jävligt god sallad.

Ska försöka vara vaken så länge jag kan inatt, vilket inte lär bli svårt hehe.. ska jobba natt imorgon så då läre jag försöka vända på dygnet lite.

Inte länge kvar till kryssningen nu heller! inte helgen som kommer men nästa. Jag börjar redan tagga till och det kommer bli sjukt jävla kul tror jag. Och nått stört kommer absolut hända.. i have a feeling.

Lördag

En lugn och vit helg har det blivit. Har inte heller blivit utringd på jobb så har mest tagit det lugnt och promenerat lite. Var till Kilafors tidigare ikväll och var med Malin, Heléne och Amme. Pratade och åt mat haha! Efter det så släppte jag av Amme hos sig och åkte vidare till Granberg för att hälsa på Elin! Kollade på Sunes Jul. BÄSTA! :)

ligger i sängen nu och ska försöka sova lite, men lyckas ju aldrig somna före kl 3 ändå typ. Ska nog dra igång en film att somna till. Har precis fått hem "Jag Saknar Dig" som folk har sagt är bra.. så blir väl att glutta på den då!



Har varit ganska duktig denna vecka med promenader måste jag säga.

Måndag: 60 min promenad
Tisdag:
60 min promenad
Onsdag:
40 min promenad
Torsdag:
Vilodag
Fredag:
60 min promenad
Lördag:
30 min promenad
Söndag:
Om jag inte ska jobba så blir det en 60 min promenad.

Har även varit duktig med maten :)


Fan har hänt?

Jag är vaken och pigg denna tid, det är fan inte ofta det händer inte. 2 gånger per år max. Har dessutom varit vaken en timme redan. Har hunnit gjort mig en godans frukost som bestog av ägg & bacon & en fincrisp! Vägde mig också även fast jag egentligen ska väga mig varannan vecka, men är lite för otålig för det haha. Har gått ner ännu lite till! I LIKE! Tror fan det kommer gå vägen nu alltså, eller jag tror inte ens, jag vet! bara jag ger det tid, för det har jag aldrig gjort förr, då skulle det hända snabbt.

Har liksom ändrat hela tankegången när det gäller allt det här. Till och med när jag var full och dyngrak så valde jag ramlösa istället för cola utan att ens tänka på det? det mina damer och herrar har ALDRIG hänt. Vill liksom inte ha cola längre, blir äcklad av det. Lika maxmat också, kan spy bara jag känner lukten! Kliar även i benen om jag inte får ta en liten promenad åtminstånde.

Sitter iallafall i sängen nu under min mysfilt och kollar på tv. Ska hoppa in i duschen snart men fryser så förbannat så jag väntar en liten stund till hehe.. Lyssnar på Adele - Set fire to the rain.. såå bra! :)


Hörtbölle

Idag har jag varit ut på en timmes promenad, 6,5 km vart det. Jävligt skönt, försökte gå lite snabbare denna gång. Är jag ledig imorgon så blir det en promenad då också. Har "hittat" perfekta vägen att gå :)

Måste även försöka ta mig ner på stan nån dag och göra en synundersökning har jag kommit på. Märker att synen blivit värre då jag ser lite suddigare på långt håll.. Eller ja, inte suddigt men ser inte skarpt heller. Känns lite surt men ja vad ska man göra? Får se vad dom säger! Kanske därför jag är trött hela tiden också? Provade ju pappas glasögon för nån vecka sen som jag brukar göra ibland bara för skoj, och har alltid sett sjukt suddigt i dom, men denna gången vart allt sjukt klart och skarpt istället haha. Men visar det sig att jag har dålig syn så blir det då linser iallafall!
Hej och välkommen åldersnoja..

Igår vart det en spontantripp till Gävle med Hanna! Hon köpte lite julklappar och jag hittade inte ett skit som vanligt. Men fick en massa idéer som jag ska tänka vidare på, alltid nått! Ska försöka ta mig dit igen innan jul så kan man handla klart allt då. När vi kom hem så hälsade vi på Amme där Lelle också var, sen vart det promenad och hem och sova.

Innan promenaden jag tog tidigare så kom Pecca, lillkillen, Amme & Lelle på besök. Å herre min gud vad söt och liten lillbebisen är! Man undrar ju när det är dags för en själv att stadga sig haha. Alla andra är ju redan på god väg!

Ska strax hoppa in i duschen och sen ligga i sängen och glo på tv tills jag somnar. Natti!





November

Jaha då var det redan november.. tiden går sjukt fort! Har lite bra nyheter iallafall. Först å främst så har jag fått vikariat till den 22 December, känns sjukt skönt även fast det är ganska lite procent, men bara att skriva upp sig i pärmen det så blire bra! Ska upp till resursen imorgon å fylla på lite dagar :)

Fick även tillbaks min lilla bil idag som varit inne på lagning.. Måste tacka Mattias för hjälpen!! Stackarn som får kolla på min bil såfort det är nått haha, men det uppskattas! Så nu slipper jag gå när det blir kallt å en jävla massa minusgrader. Ska dock fortsätta gå så mycket jag kan om jag ska nånstans, nu när jag kommit igång, och det fortsätter att visa minus på vågen :) Snart har jag nått första delmålet!!

Och igår vart det utgång, roligaste helgen på länge måste jag säga! Började redan vid 18 tiden uppe på Granberg för mamma bjöd på mat. Fick även träffa lillplutten Teo som jag inte har sett på typ 1 månad? Fasters lilla älskling! Hade iallafall riktigt trevligt med god mat, vin och babbel. Sen vart det ner på tranan tills dom stängde då vi drog på efterfest. Har inte alls mått så dåligt idag och det är jag glad för haha.

Idag har det varit en lugn och skön dag. Var hem till Elin & Mattias en sväng och hälsade på deras nya lilla kissekatt som va så gosig så! Satt där å prata å greja! Sen har jag varit en sväng till Lelle och nu ligger jag i sängen vilket jag gjort ett tag nu, kollar på how i met your mother och ska strax sova..

NATTINATT.


RSS 2.0