Valbo

Imorse så kom Helena & Teo och hämtade upp mig, så åkte vi först till Gävle sjukhus, sen efter det så drog vi till Valbo och kikade lite. Hittade en bikinitopp, bikiniunderdel, ett hårband och 2 par leggings och allt det gick på 188 kr! Inte fy skam inte. Kom väl hem runt 13 tiden och då somnade jag direkt och sov tills för en timme sen. Var helt slut efter att inte ha sovit inatt. Skjutsade ju mamma till stationen vid 3 och Amme kom hem dyngrak så jag kanske har sovit 2 timmar totalt inatt.. hua. Men nu är jag piggare! Ska snart slänga in lite kläder i tvätten och sen duscha och sen är det väl dags att sova igen haha, har en delad tur imorgon sen efter det så är det slut med praktiken! :)

I helgen så blir det även utgång.. och jag som skulle spara mig tills kryssningen haha. Men det är säsongsavslutning för sommaren på Tupps, så ska väl dit och partaja lite!



Fyfan!

Vilka jävla idioter det finns i världen. Dom som gör precis vad som helst för att tjäna pengar. Blir så jävla förbannad när jag ser hur folk kan behandla stackars hjälplösa djur som inte har någon talan. Dessa människor har fan inget samvete över huvud taget, dom är iskall. Varför inte bara byta yrke eller lägga ner alla jävla cpcircus som finns i hela världen? Är det vär det? Bara för att underhålla i första hand barn och yngre. Jag har varit på ett circus i hela mitt liv och jag tyckte så synd om djuren som var med. Det såg och var onaturligt. Dom är inte födda till att göra det dom blir tvungen till att göra. Fan att man inte har någon makt, då hade jag fan gjort så att varenda jävla idiot som plågar och utsätter djur för fara eller ondska hade utplånats och dödats, och till och med plågas själva. Öga för öga, tand för tand som det heter. Djur har fan lika värdiga liv som vi människor. Människor är fan helt dum i huvudet. Sämsta arten på hela jävla planeten enligt mig. Finns fan folk till precis allt.

Kollar ni på videon så fattar ni vad jag menar..

Tvunget til å underholde from NOAH - for dyrs rettigheter on Vimeo.


Tisdag

Har varit extremt trött på praktiken idag, men det gick bra ändå! Rullade på som vanligt och slutade kl 16.00. Efter praktiken så drog jag & Amme ner på stan och handlade lite. Jag hämtade utt mitt paket från HM och köpte lite hårfärg. Somnade direkt när jag kom hem och vaknade vid halv 8 och åkte iväg och åt mat.

Sitter nu i soffan och bara slappar. Har nyss färgat håret och blekt tänderna. Har även hunnit kolla på 2½ men och How i met your mother. Ska väl städa och plocka upp lite här hemma snart innan jag går och lägger mig för dom kommer hit och ska göra klart badrummet imorgon, ÄNTLIGEN! Och när jag vaknar så drar jag till Freluga och myser med min lilla älsklings Teo en stund :)

Måste fan ta och skaffa mig en kamera, typ snart. Får ta med mig den jag har och riskera att alla bilder raderas, men bättre det och hoppas på att dom inte försvinner än att inte ta med mig någon kamera alls på kryssningen! Annars blir det mobilen men då går det bara att knäppa i dagljus.. suck.

Bläh

Nu är helgen över och imorgon är det delad tur som gäller. Känner mig inte ett dugg pepp till det! Men jag har fan skött mig bra tycker jag. Bara denna vecka kvar nu, sen har vi skola i 1 vecka eller 2 sen är det sommarlov! Fast själv så ska man jobba, men det tackar jag absolut inte nej till :)

Har haft en trevlig och alkoholfri helg precis som dom senaste helgerna! Tänkte spara mig till kryssningen ;) Är ju bara 12 eller 13 dagar kvar nu! I fredags så gjorde jag inte ett skit på hela dagen, eller jag var på ett möte i 2 timmar men sen var det lugnt.. Lite för lugnt, så jag åkte till Freluga och hälsade på sen hem och sova. Igår så gjorde jag ingentin på dagen, men sen på kvällen så hämtade Pecca mig så åkte vi och kollade efter björn men vi hade ingen tur med oss. Så vi åkte med Elin, Mattias & Patrik till Söderhamn och kollade på cruisingen som var där, men det var inge vidare det heller. Var väl där i 30 min sen åkte vi hem och kollade på film, myste med kattungarna och sen så sov vi :)

Kollade även efter björn idag och nu ikväll men ingen tur idag heller. Vi såg iallafall 2 älgar, 1 rådjur och tranor haha. Allt förutom björn typ. Efter det så åkte vi och kollade på ett spökhus och nu sitter jag här.

Veckan som kommer är det praktik som gäller. På torsdag så ska jag med Helena till Gävle och kika lite, och runt 3 tiden på morgonen då så ska jag skjutsa kära mamma till stationen då hon ska ta sitt pack och åka till England och vara där i en vecka. Sen halv 7 eller vad det var så bär det av till Gävle med Helena. Kommer vara trött!

Det är jag nu också, ska ta mig en dusch och lägga mig så jag kommer upp när klockan ringer klockan 6. Godnatt!!

Ledig

Det är helt underbart skönt att jag är ledig hela helgen nu, och det bästa är att jag har absolut inget planerat!
Kanske skulle ha film och myskväll hos Pecca imorgon och ta en promenad med Malin tror jag? Men annars inget. Så jävla skönt. Har bara tagit det lugnt idag. Var på ett möte på stadshuset klockan 12.30 till 14.30 och tagit en promenad med Malin & Liam, som för övrigt satt och åt på en tussilago :) haha, sötnosen! Var varmt och skönt ute.
Sen har jag nyss kommit hem från Freluga. Hade så tråkigt så jag åkte dit och hälsade på Mike & Helena, Teo sov så det var ganska lugnt i stugan haha. Fasters lilla älskling :) Hade jag haft pengar och kunnat tanka så hade jag även åkt till Arbrå och hälsat på Kris och Helena. Får göra det snart nått tag, är tyvärr inte så ofta man är dit och hälsar på!

Längtar tills tisdag då vi får pengar, är väääldigt välbehövligt nu då det är både tomt på vanliga kontot och även sparkontot. Får leva lite fattigt tills i slutet av juli då jag får en liten peng, men får ganska bra med pengar i augusti. Typiskt då sommaren nästan är över.. men men! Ska väl inte klaga, finns dom som har det värre.


Blixt & Dunder

Har varit en bra dag idag känner jag. Började med praktik från 7 till 16, fast Helena var så snäll och släppte mig en timme tidigare :) Var så lugnt så. Var även över till A-huset och fick några introdagar. Efter praktiken så åkte jag hem och somnade en sväng, inget ovanligt med det. Sen ringde Helena och ville ha med mig & Amanda på björnjakt. Så vi åkte till Finnfara eftersom att många hade sett björn där, men inte fan såg vi nån inte. Så vi åkte och kollade på ett spökhus istället och nu sitter jag hemma ute på altanen och lyssnar på regn och åska med Stekarn liggandes brevid mig.. MYS! Kanske blir att jag sover i Freluga inatt också, vet inte riktigt än. Lilla Teo tyckte nog att det var lite spännande att leta björn, men sen satt han och sa att björnarna sov, så då lessnade han lite haha.

Det var väl min dag i korta drag det.. Har även gjort helg nu, så jävla skönt! Ska på ett möte på stadshuset imorgon vid 12 tiden också angående sommarjobbet. Info tror jag det är.

PUSSHEJ.

Funderingar

Fundering 1.

Jag funderar på att göra en till tatuering såfort tid och pengar räcker till. Har suttit och kollat vad och vart jag vill ha en och har ganska så mycket bestämt mig vart iallafall. Motivet är lite osäkert men vill iallafall ha en tatuering med liljor. Denna gång blir det en stor tatuering. Mycket större än den lilla fula fjutt som jag har haha.



(nått i denna stil, fast inte som den på bilden)

Fundering 2.

Vill verkligen åka till ett varmt ställe nu snart eftersom att det var runt 8-9 år sedan sist och då var vi i Turkiet vilket jag inte tyckte var någon höjdare.. inte ett "paradis" precis. Visst vi har åkt till England många gånger efter Turkiet men det är inte precis solsemester, där hälsar vi ju "bara" på morfar, mostrar, morbror och alla kusiner och sånt, kul det med men dags för sol nu! Så jag ska verkligen börja spara pengar såfort jag kan, så kanske det blir en utlandsresa i vinter?





Fundering 3.

Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska bli blond eller inte. Så jävla svårt. Men funderar just nu för tillfället att lägga i en chokladbrun färg tills vidare, sålänge det inte är kolsvart som jag har haft. Just för tillfället ser det ut som skit, färgen är ojämn och en ful utväxt på det. Läre även klippa det innan jag gör något med det.



Fundering 4.

Kommer jag någonsin att klara av att gå ner i vikt? Just nu känns det omöjligt, men jag vill verkligen.
Jag tycker om att promenera och gör det så ofta jag hinner och kan. Speciellt nu när det är varmare ute. Men då är problemet att jag älskar att gå ut och gå på kvällarna, men då går jag och tänker på björnar å skit, hade till och med en mardröm om en Bjälg inatt.. blandning mellan björn och älg tydligen. "Den" började äta på mig. Så att gå själv är det lite svårt med. Men jag SKA! så jävla typiskt att jag slank tillbaks till mina gamla vanor efter att jag gått ner 5 kg, att jag inte fortsatte, jag som var så duktig där ett tag. Men nu ska jag vara sträng på mig själv, ett litet tag iallafall. Lite måste man få unna sig annars blir det bara för jobbigt i längden. Men inte för mycket bara.
Omstart imorgon.. jag ska klara det.

mja där hade ni lite tankar och funderingar som rullar runt i min skalle just nu. PUSSHEJ.

Inget byte

Det vart inget byte när det gäller jobbet i sommar. Det skulle bli alldeles för omständigt och det förstår jag och misstänkte nästan det eftersom vi har skrivit på avtal och massa grejs. Men det blir bra i sommar ändå! Var upp på våningen där jag ska vara i sommar och hälsade på en snabbis, ska även dit imorgon och hoppas på att jag får några introdagar :)

Har annars varit en rätt så lugn dag på praktiken måste jag säga. Slutade kl 13, hur skönt som helst! Var inte alls mycket att göra idag, alla gamlingar var väl nöjd å glad antar jag. ehe.

Sitter i mitt rum nu och har ont i magen, byggarna var hit idag och tog bort fläkten som stått och gasat ur värme i några veckor, så nu är det klart iallafall. Ska åka och hämta upp Amme på Karlslund snart och efter det blir det en lång och varm dusch och sen sova, ska upp klockan 6, hua. Men praktiserar bara till 16 imorgon sen har jag Helg! :D

Förflyttningsteknik

Har nyss kommit hem från en hel dag med förflyttningsteknik på gamla sjukhuset. Var där från 07.30 till 16.00 så nu är jag ganska trött! Lite irriterad att vi var inomhus hela dagen i det här fina vädret, men det kommer fler sånna här dagar :) Gick iallafall bra. Fick prova en massa olika saker och sen även göra en liten teater haha. Lite värdelöst att jag inte får betalt för det men det är väl bättre att jag kan det än att inte kunna.

Har även bytt sommarjobb eller vad man ska säga nu i sommar. Har inte bytt själva jobbet men bytt plats. Ska fortfarande vara på Karlslund fast i B-huset och 100% istället för 84% i A-huset. så det tackar jag inte nej till, inte än iallafall. Ska kika på schemat imorgon, men skulle tydligen ha likadana helger som jag skulle haft.. så det är också bra. Tyckte hon sa att jag skulle börja den 11 juli, så lite mer ledighet för mig i början på sommaren då också :) Ska vara på Enbacken och Kvarnbacken. Det är ju Enbacken Amme ska vara på också, så får se om vi jobbar lika dagar eller inte. Skulle vara lämpligt :P


Helt underbart ju!

Vädret har inte kunnat vara bättre, solsken och inte ett moln på himlen under hela dagen. Det har inte ens blåst, eller pyttelite, men det är ju bara skönt i denna värme. Har bestämt mig för att inte gnälla något på värmen nu i sommar, efter denna vinter vi hade.

Har hunnit med ganska mycket idag. Har även försökt vara ute så mycket som möjligt. Känns ju värdelöst att inte ta vara på sånna här underbara dagar. Humöret är på topp! Vaknade hemma hos Pecca vid 11 tiden tror jag det var, fick äntligen sova ut efter denna helg. Så kom Teo dit vid halv 1 för jag skulle passa han en liten stund, och det gjorde mig absolut ingenting. Har saknat gofisen! ♥ Vi gick ut till lekplatsen och gungade med han, och han hittade även en traktor som låg i sanden som han lekte med. Han blev även vän med målarna som satt där :) Haha. Så myste vi såklart en massa med kattungarna.

Efter det så åkte jag hem en snabbis för att ta mig en dusch, sen åkte jag med Pecca till Trosells möbler för att kika på en finfin soffa som hon köpte. Och sen åkte jag hem igen, och fick besök av Judit. Vi tog oss en promenad till Prästnäset där vi satte oss på bryggan som dom inte har lagt i än. Där satt vi och jäste i kvälls solen och lyssnade på fåglarna och vattnet, äkta sommarkänsla!! Gick sen hit och så skjutsade jag hem henne. Tog en timme att gå totalt :)

När jag kommit hem och lagt mig i sängen så fick jag sms av både Helena och Amanda där dom skrev att jag skulle ta på mig badkläder å gå ut, så stog dom utanför och väntade. Så åkte jag, Amme, Helena, Mike & Teo till Prästnäset för att ta oss vårt första dopp för i år! Kallt satan! Jag var iallafall först att doppa mig, hehe ;)

Avslutar inlägget med lite bilder, har varit en helt underbar dag! :D














Helveteshelg

Nu är äntligen denna helg över, det trodde jag aldrig haha. Har jobbat.. eller ja.. praktiserat hela helgen. Såhär har min helg sett ut:

Fredag 14.00-21.00
Lördag 07.00-13.00 16.00-21.15 (delad tur)
Idag 06.45-16.00

Är helt slut nu! Har redan sovit i 4 timmar nu men är fortfarande trött och sliten. Är ledig imorgon tack och lov, men sen är det praktik som gäller tis-tors.. sen är jag ledig helgen :) SKÖNT! Tur att jag inte har sånt här schema i sommar säger jag bara, hade fan inte pallat haha.

Händer väl inte allt för mycket på min lediga dag imorgon heller antar jag. Ska tvätta kläder och försöka städa lite och kanske ta mig en promenad. Har blivit för lite av det nu på sista tiden. Orkar ju fan inget pga praktiken. Sover dom få lediga stunderna man har.

Inte så långt kvar tills vi får pengar heller. Måste verkligen hålla i pengarna nu. Annars får jag vara uteliggare i en månad eller nått haha. Närå, så illa ska det väl inte bli. Men CSN kan fortfarande ta sig i röven som ger oss 2000 mindre denna månad av någon jävla anledning?

Inte allt för länge kvar till kryssningen heller, och fyfan vad jag längtar!! Kommer bli så sjukt kul, och alla verkar vara taggade, det gillar jag! ;)

Underbart

Har varit ledig idag och det har varit så skönt! Ska jobba hela helgen nu som kommer så ikväll ska jag försöka lägga mig i skaplig tid och sova ut, för jag börjar klockan 14 imorgon :) Har dock varit bakfull idag så har varit lite sliten och trött, somnade en sväng också. Malin kom hit tidigare så tog vi oss en promenad till Hemköp fram och tillbaks. Tur att vi gick när vi gick för nu öser det ju ner en massa regn! Var iallafall trevligt som alltid :)

Var på 30 års kalas igår. Våran farbror Andrés fru Karin fyllde år så då var vi dit och åt och drack lite götta! Blev någon öl för mycket, men inte så farligt. Nyktrade till ganska bra nere på Tranan mot slutet. Efter det så drog jag & Pecca på efterfest hos Klas och var väl där till runt 5-6 tiden? Sen hem till Pecca och sova. Vaknade och myste med kattungarna som växer så det knakar! Dom är SÅ söt :D

Näe nu ska jag ta mig en dusch så jag blir som människa igen. PUSS!

Längtar!

Bokade kryssning igår, så jag, Camilla, Elin & Pecca kommer att dela hytt på båten! Fyfan vad kul vi kommer att ha! Längtar som en tok redan nu. Vi är ett roligt gäng som ska åka, kommer bli oförglömligt. Det är jag, Elin, Camilla, Pecca, Amme, Malin B, Sandra B och Sara R! Synd bara att min kamera har ballat ur och att jag fortfarande inte har köpt en ny, men får försöka fixa det på nått sätt, om jag lånar en kamera eller nått. Kan ju inte dra dit och INTE ta bilder? Gahh vi kommer ha så jääävla kul!

Har haft praktik idag med, och det går bättre och bättre. Får göra saker själv nu (inte allt) men mycket, och trivs verkligen där också. Idag tog vi ut alla gamlingar och satt ute i solen och stekte ett bra tag :) När vi väl slutade kl 16 så startar inte min bil?? Så den står kvar där, väntar nu på att brorsan ska ringa så vi kan åka dit så han får kolla lite på den. Tror det är batteriet, men man vet ju aldrig. Så jävla typiskt det då nu när man inte har pengar till att köpa ett nytt.


Gävle

Kom hem från Gävle vid 17 tiden idag och somnade nästan direkt, och vaknade 21.30 hah. Fick åka med mamma och pappa hem eftersom att dom hade varit i valbo och shoppat :) Åkte ju dit igår med 18.48 tåget och mötte Amanda på stationen, drog hem till Andreas och gjorde oss klara och drack lite, drog sen ner på O'learys men där var det så förbannat mycket folk så vi chansade på Heartbreak där det var 23+ och inträde, tog ut mina sista slantar och gick dit, och kom in gjorde vi. Var kvar där till halv 2 tror jag? Då vi drog på donken och sen hem till Andreas för att sova. Har varit en helt okej helg! Är trött som fan nu men ska alldeles snart lägga mig tänkte jag. Börjar inte förens klockan 13 imorgon, så det är ingen brådis.
Ska upp och duscha innan jag drar till praktiken också.

Var nyss ute och gick en 50 minuters promenad med Judit, jävligt skönt ute måste jag säga!
Ska försöka gå ut och gå så mycket som möjligt nu.

Har även bestämt oss för att åka på kryssning den 5 Juni till den 7 Juni. Ska åka på partybåten med ett helt gäng! Dom jag vet hittills är jag, Amme, Camilla, Malin B, Sandra B och några till. Hoppas att Elin, Lelle & Pecca ska med också! Kommer bli GRYMT kul! Festa 2 dagar i rad och åka båt, inte fy skam inte. Har ju aldrig varit på nått sånt där jag heller så det ska bli jävligt kul, ser fram emot det. Även fast ekonomin inte riktigt tillåter det så tänker jag faktiskt unna mig det här eftersom att jag kommer jobba hela sommaren och kommer inte få pengar förens i Augusti så måste ju få göra nått roligt under sommaren medans jag kan?? Har iallafall redan bokat buss, ska boka resan imorgon :)


Ändrade Planer

Ja det vart ändrade planer. Det blir ingen Tuppz, istället åker jag tåg med Tias & Sundvall till GÄvle, sen ska jag hem till Andreas där Amme är och göra mig klar lite snabbt, sen blir det utgång! Hoppas det blir kul, men har en känning att det kommer bli det ;) Va längesen jag var i Gävle och gick ut faktiskt, sist var väl nått år sen på Takida? Dags igen nu!! Lär väl vara jävligt mycket folk där med tanke på att det är Cruising också :)

Tuppz

Igår vart det en lugn slappardag. städade, tvättade och donade och tog mig även en 40 minuters promenad, bättre än inget. Var meningen att jag skulle gå mycket längre men jag började tänka på björnar när jag var mitt bland alla träd så jag vände. Var vaken till 05 typ? Satt och väntade på att en gammal film skulle börja som jag, amanda och sara kollade på när vi var mindre, "den onda cirkeln" som jag tyckte va skitbra då, men orkade bara kolla på halva innan mina ögon åkte igen av sig självt. Men sen när jag skulle lägga mig så började jag bli lite mörkrädd, började tänka på spöken å skit haha.

Det hände faktiskt en skitkonstig sak tycker jag.. när jag låg å kollade på tvn så hörde jag musik, så kollade jag så att jag inte glömt spotify på på datorn men det hade jag inte, jag knäppte av ljudet på tvn för att se så att det inte var den som lät och det var det inte, musiken fortsatte. Så då tänkte jag att radion kanske var på i köket, men det var den inte, kontakten satt inte ens i.. och musiken fortsatte. Förstår inte vad det kunde vara, men den slutade efter ett bra tag iallafall. Lite konstigt när klockan var typ halv 4 tycker jag :P men säkert bara jag som inbillar mig.

Har nyss varit ner på bolaget och köpt dricka tills ikväll, det blir nämligen Tuppz med syster och Pecca? Får se om det blir kul eller inte, är inte så sugen på att festa faktiskt, men får se hur det blir. Ska iallafall snart ta en dusch och börja göra mig klar i lugn och ro :)

Trevlig helg! ♥

Whoopdidoo

Har fått lite gjort idag iallafall. Har städat köket, tvättstugan och har påbörjat badrummet. Har även slängt i en massa tvätt i tvättmaskinen som blir klart om typ 1 timme. Tänkte även ta mig en långpromenad ikväll om inget annat roligt dyker upp.

Har faktiskt ingen aning om vad som händer ikväll. Blir väl en lung pyssla om sig själv dag antar jag. Imorgon så är det tupps som gäller, får se om jag dricker eller inte. Har lessnat på det lite.. men som vanligt blir det väl att man tar sig ett glas eller 10.. Suger ju att vara nykter ute hah.

Helg

Ja nu har jag fått helg! Börjar inte praktiken förens 13.oo på måndag, hur jävla skönt som helst! Vet inte om det blir utgång i helgen eller inte, har inte så stor lust till det faktiskt. Kanske blir nyktert å dra ut å kolla eller nått. Har varit en bra dag på praktiken också, började kl 13 och var med på ett möte till kl 16 sen fortsätta till 21.oo fast jag fick sluta 30 min tidigare :) Trivs som fisken i vattnet där! Och hoppas jag gör det på våningen jag ska vara på i sommar, men det kommer jag säkert att göra. Alla tanter är så gullig så, har väl sina surpuppe perioder men dom går över :)

Har inte så mycket intressant att skriva och kommer nog inte ha det på ett bra tag heller eftersom att det är praktik i 4 veckor nu 100% så det blir inte mycket ledighet inte.

Har inte heller haft så mycket tid till promenader och att tänka på vad jag äter, så jag har inte vågar väga mig igen än. Tänkte ta mig en lång promenad imorgon och försöka göra det varje dag som jag är ledig eller slutar tidigare. Måste komma igång igen! Jävligt dumt av mig att sluta när det gick som bäst och märkte resultat.. men jag ska aldrig ge upp helt och hållet! Går liksom i vågor hur hårt man kör, men nu blir det dags för att köra hårt igen!!

Helt slut

Hade praktik idag från 7 till 16.oo och det gick bra tycker jag! har nyss sovit i 2,5 timme, var helt slut när jag kom hem eftersom att jag bara sov 4 timmar inatt. Kände hur ögonen åkte igen av sig självt mot slutet haha. Börjar komma in lite mer i det där nu, är fortfarande lite för rädd för att vara hos en gamling själv utifall jag skulle göra fel men det går bättre och bättre :) Har kollat på mycket nu så börjar ha en liten aning om hur man gör. Börjar kl 13.oo imorgon och slutar 21.oo, skönt! Sen är jag ledig heela helgen!

Läste nyss också Maria Montazami's blogg och så att hon kommer vara i Bollnäs mellan den 21 och 27 juni, hoppas man träffar på henne, för hon är ju så jävla rolig å skön :D Men det lär väl inte hända haha..


Karlssons

Va ner på Karlssons nyss för jag kom på att jag glömt köpa tofflor eftersom att man måste ha det nu under praktiken, och även när jag sommarjobbar i sommar. Tänkte köpa mig ett par svarta normala, men nää det fanns bara i storlek 45 typ. Det enda som fanns i min storlek var dom här fruktansvärt fula! HAHA, men det är väl bara att vänja sig, ska ju leva i dom från och med nu tills i augusti..


The Imaginarium of doctor Parnassus

Kollade på den filmen inatt, och jag tycker faktiskt att den va bra! Det var en väldigt blandad och fantasifull film och sånna gillar jag. Den var även blandning av konstig, rolig, sorglig och dramatisk. Och Depp, Farrell, Law & Ledger var ju så jävla snygga i filmen!! ;) Den va lite lång men inte för lång, tror den va runt 2 timmar? Såg även en skymt av Peter Stormare i filmen också, han spelade president en kort stund i filmen.

HANDLING:
The Imaginarium of Doctor Parnassus är en fantastiskt saga om doktor Parnassus och hans extraordinära Imaginarium, hans resande teatershow där publiken får en oemotståndlig möjlighet att besöka sin fantasi genom en magisk spegel - för att sedan välja mellan himmel eller helvete. Parnassus är välsignad med gåvan att styra andra människors fantasi men bär på en mörk hemlighet. För länge sedan slöt han ett avtal med djävulen, och djävulen har nu kommit för att hämta sin delav avtalet – Parnassus 16-åriga dotter ...
Regi: Terry Gilliam
Genre: Fantasy, Äventyr
Speltid: 2h 2m



Mys

Ska alldeles snart mysa ner mig i sängen och kika på film tänkte jag. Har laddat ner "the imaginarium of doctor parnassus", såg att  Helena skrev om den i bloggen så kollade jag på trailern och tyckte den verka vara bra, så hoppas på det!! Tycker det inte kommer ut så mycket nya bra filmer nu för tiden, så vi hoppas på den här. Johnny Depp, Heath Ledger, Jude law och Colin Farrell är ju med i den så det kan ju inte bli helt fel ;) Snyggingar hele jävle högen!



Ikväll så har det bara varit en lugnt kväll, vart så slut efter praktiken så har inte orkat göra så mycket mer, men nya tag imorgon! Då blir det till att städa iallafall. Har även myst med Stekarn ikväll, han har varit väldigt ovanligt gosig idag, och det blir man ju bara glad av! Snutten då.





P!nk - Funhouse

Har fastnat lite för den här låten ja!!


Praktik dag 1

Klockan 9 imorse så skulle vi samlas i receptionen på karlslund. Sen vart det ett snabbt upprop och en kort visning och sen fick vi skriva på lite papper. Känner redan att jag trivs bra, och det kommer jag nog göra dom här 4 veckorna. Tur att Helena är där :) Skulle gå till klockan 16 men fick sluta en timme tidigare! Somnade såfort jag kom hem och vaknade nu haha.. är fortfarande helt jävla slut efter helgen!! Var så jävla illamående imorse så trodde jag skulle behöva vara hemma, men jag klarade mig, det gick över lite senare på dagen. Tur det inte vart som förr då jag var sjukligt bakis i 3 jävla dagar.. 

Ikväll så händer det inte så mycket. Är ledig imorgon så ska iallafall tvätta kläder ikväll, och eventuellt börja städa lite, och tar resten imorgon då jag har hela dagen på mig.


Helgen

Vilken jävla helg det har varit! Har haft skitkul! Det började i fredags med fest hos pört med Elin, Mattias, Amanda och Niklas? tror jag han hette. Spelade ölspelet och fia med hutt, vart ju ganska rund under fötterna om man säger så eheh. Tog taxi ner till Tranan och va där hela kvällen. Var faktiskt ganska mycket folk för att vara en fredag iallafall :) Hoppade sönder en säng på förfesten gjorde vi också, haha!

Igår så åkte vi till Freluga för att fira Michael som fyller 30 idag, åt smörgåstårta och umgick med släkt och mer folk! sen på kvällen så åkte vi ner till gärdet eftersom att Amanda A fyllde 18 år så då var det fest för henne i en lokal där. Va mycke trevligt! Började dra oss ner till tranan runt 22 tiden. Fick skjuts hem av Hans vid halv 2 tror jag hon va? Mitt minne svek mig som vanligt. När jag kom hem så vart det nästan raka vägen till efterfest och där var jag tills typ halv 6 om jag inte minns helt fel?
Så idag är jag jävligt sliten!! Ska snart lägga mig och sova, ska upp tidigt för att börja praktiken och 4 veckor frammåt. Kommer bli kul hoppas jag :)










(haha, lånade Eriks jacka där en stund!)










(kvällens snyggaste bild?? HAHA)

Camilla va även hem under helgen! :) Har varit en jävligt rolig helg måste jag säga.
Och bilderna talar väl för sig självt.. ni ser ju vilket "fint" skick man va i.. haha!


RSS 2.0